Vidiš da im mogu raditi šta žele. Grupe služe za dizanje tenzije, koriste se u svrhu političkih obracuna i sirenje nacionalizma
kada zatreba. Bruka
Šta kažeš direktore?caffetin je napisao/la: ↑07 maj 2024, 20:38Espiritosanto je napisao/la: ↑07 maj 2024, 20:35Tako nekakocaffetin je napisao/la: ↑07 maj 2024, 20:34
Pa i ti medjede veleski si clan valjda te grupe, pa si mozda bio nekad na toj tribini, pa mozda imas kuci sal red barby, pa makar malo sramota da te bude. 40 godina grupe vam ode niz neretvu u iznajmljenom apartmanu u centru a ti se kleberis ovuda, ljiljani vam pali drug bruka
Znaci ramo isak uskace, e onda nema brige
Ramo i prva tiktok brigada pobjedjuju hdz na izborima u cijeloj hercegovini i zrinjski mijenja ime u fk isak a sve krpe ce biti helikopterom licno vracene od strane neke i rame? Taj veci nivo?![]()
![]()
Ajmo svi po 10 sklekova pa palimo rodjene
Espiritosanto je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:34Šta kažeš direktore?
Budemo vidjel sutra, mozda se i iznenadis
Kolko skonta FUP vratio transove tj uzeo ih od Ultrasa i par drotova iz Mostara uhapseno jer su ucestvovali u kradji transova RA
Ramo odlucio da nije po kodeksu pa vratio slucaj na pocetak
Buraz moras priznati da je sramota na obje strane i to ogromna, sve ostalo je neobjektivno.MostarskiVelez je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:04HAHAHAHAHAH HU HU HU ULTRASI HAHAHAHHAAHHA
HAHAHAHAHAHAH PLAC KME KME KME
Svaka čast majstorefukare987 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 21:49Ja bi sad potpisao da budem “ugrozen” kao vi dole i da mi predsjednika (cija je funkcija u ovakvom sistemu nebitna, gdje te niko ne j ni dva posto, dajes dozvolu za helikopter a ni to ne mozes sam odlucit) bira ko god hoce, a da zauzvrat RAVNOPRAVNO uzivam sve blagodati konstitutivnosti sa cca 200.000 ljudi dok ostala dva naroda imaju daleko vise. Ta prica oko Komsica i izbora je “problem” broj 1 “u hrvata” jer vam dole nemaju na sta drugo prodavati maglu. Kada toga ne bude, izmislit ce neki drugi problem od vitalnog znacaja. Kad vec pricas o mjestima gdje zive hrvati, sto se ne borite za status hrvata u rs-u i u drugim mjestoma u fbih osim hercegovine? Ne se.ri majke ti…Marko1905 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:58Koja država ,ova u kojoj Komšić nateže Bošnjake 12 godina i šta su dobili sa njim.Dobili su da Tzv. predsjednik Tzv. države nesmije nogom kročiti nigdje gdje zive Hrvati a ni ni Srbi ga ne šljive 2 %.Opet ga izaberite i opet ćemo zviždati državi koja ne priznaje svoj konstitutivni narod .
Pokazite sliku gdje su se igrači na prošlom finalu u Zenici okretali kid himne ,mi se tada okrenuli zastavi i nije valjalo ,šta je sad ,opet ne valja,pa ko će vama ugoditi.