Koliko sam ja upoznat fup je svima sve uzeoPablo11 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:19Mislim jel Ra vratio transove muriji od ultrasa
Sad da li je tacno ne garantujem ti
Koliko sam ja upoznat fup je svima sve uzeoPablo11 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:19Mislim jel Ra vratio transove muriji od ultrasa
Nisu oduzeti su ultrasima samo RA transovi, jako tesko za napista jer izgleda apsurdno kada citas
+1tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:22Nije ni taj FUP onda nesto ako forumasi imaju informacije iz minute u minut![]()
Oduze mi misao, ovo postaje luda kucatutankamon1905 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:22Nije ni taj FUP onda nesto ako forumasi imaju informacije iz minute u minut![]()
Sinoc se ovo desilo ali ocigledno info nije dosla do Sokola da nam ovdje pije mozak kao i do nekih vasih ovdje koji su se nadali velikoj paljevini. Moj tuta ti si ovdje najcisti ispo od ovih svojih jes da si kenjo za teren al evo i to se dokazalo. Samo da pozdtavim onog placenog strucnjaka sa bljeska sto odrzava sve terene u hnl.u.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:22Nije ni taj FUP onda nesto ako forumasi imaju informacije iz minute u minut![]()
Nikakva politika kazes??MostarskiBijeli je napisao/la: ↑08 maj 2024, 11:29Obrukali su se za ovih par dana kao niko nikad. RA nije trebao čačkat gdje ne treba,to je i njima jasno sad,ali je kasno. Ni jedna akcija nije bila regularna ali sta sad,postavili su sami pravac price i kad im se vratilo svak im je kriv. Lazne pretpostavke citamo ovih dana od njih ne bi li se nekako oprali. Stvarna istina je da im je to bio štek apartman za te potrebe koja je provaljena.Cak taj apartman mozete na bookingu naci pod imenom El Centro,zato je I akcija zavrsila za 4min. Vracali su zastave poslije svake utakmice kao omanji svatovi u koloni,tako da nije bilo tesko uci u trag. Niko nije ozlijedjen u akciji niti dlaka sa glave nekom falila za ovih mjesec dana u gradu. Zavrsit cu tekst i demantom da nikakva politika nije bila ukljucena,ni lica kriminalnog svijeta,niti neke silne pare koje se spominju,cista traljavost i javasluk pomenute grupe. Zao mi je da se sve ovo desilo ,obe grupe su imali svoj smek trebat ce puno vremena da se opet stvari stave na svoje mjesto ,ali jedna grupa je bila zeljna paznje,a nije bila spremna na ono sto ih ceka u buducnosti. Ultrasi su im za ne punih mjesec dana pokazali da su mogli mnogo prije ovako nesto uraditi ali ni jednoj generaciji sa obe strane nije nesto takvo palo na pamet osim ovih par idiota na celu sa slaufistom i skakaćem na noge kojeg trebate objesit jer vam je ugasio grupu.
Ps. Akcije isti K.
U prvoj momak dobio degenek teleskopom na kucnom pragu kad je vrata otkljucavo.Jel se on mogao odbraniti?
Kodeksujete po vasim zeljama,ne ide to tako.
Nevjerovatno ne mogu bez toga nikakoRubikovaKocka je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:17To je najžalosnije. Dole je baštion nacionalizma i mržnje.
Na kraju je bolje bilo da su bila lica iz kriminalnog svijeta ,a ne ovako kako ispade iz antikriminalnog svijetaAddo1922 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:25Nikakva politika kazes??MostarskiBijeli je napisao/la: ↑08 maj 2024, 11:29Obrukali su se za ovih par dana kao niko nikad. RA nije trebao čačkat gdje ne treba,to je i njima jasno sad,ali je kasno. Ni jedna akcija nije bila regularna ali sta sad,postavili su sami pravac price i kad im se vratilo svak im je kriv. Lazne pretpostavke citamo ovih dana od njih ne bi li se nekako oprali. Stvarna istina je da im je to bio štek apartman za te potrebe koja je provaljena.Cak taj apartman mozete na bookingu naci pod imenom El Centro,zato je I akcija zavrsila za 4min. Vracali su zastave poslije svake utakmice kao omanji svatovi u koloni,tako da nije bilo tesko uci u trag. Niko nije ozlijedjen u akciji niti dlaka sa glave nekom falila za ovih mjesec dana u gradu. Zavrsit cu tekst i demantom da nikakva politika nije bila ukljucena,ni lica kriminalnog svijeta,niti neke silne pare koje se spominju,cista traljavost i javasluk pomenute grupe. Zao mi je da se sve ovo desilo ,obe grupe su imali svoj smek trebat ce puno vremena da se opet stvari stave na svoje mjesto ,ali jedna grupa je bila zeljna paznje,a nije bila spremna na ono sto ih ceka u buducnosti. Ultrasi su im za ne punih mjesec dana pokazali da su mogli mnogo prije ovako nesto uraditi ali ni jednoj generaciji sa obe strane nije nesto takvo palo na pamet osim ovih par idiota na celu sa slaufistom i skakaćem na noge kojeg trebate objesit jer vam je ugasio grupu.
Ps. Akcije isti K.
U prvoj momak dobio degenek teleskopom na kucnom pragu kad je vrata otkljucavo.Jel se on mogao odbraniti?
Kodeksujete po vasim zeljama,ne ide to tako.
Mozda je on murija?Rigoletto je napisao/la: ↑07 maj 2024, 20:56On ti u sukobima uglavnom plavu kacigu glumiMostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 20:54Gdje nam je antipolitika, da nije zapeo za crijevo sinoc na pumpi?
E ovo su najjace informacije
Sto bi se RA gasio, zbog toga sto su Ultrasi uzeli njihove krpe preko policije u pola noci?
Hahah neka se smije ko hoće pa i taj KilogramKmenkake je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:24Nisi se trebao citirati,smijat će ti se KillafrommanillaAmcho1 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:18Samo da se citiram.......Amcho1 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 01:22
Sutra/prekosutra sastanak, razmijena transparenata i svak na svoju stranu. Političke partije stale iza svojih navijača, predizborna završena i glasovi obezbjeđeni. Mediji odradili svoje, filimić kreiran super, akteri počašćeni, projekat "zavadi pa vladaj" realizovan.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.