Zamisli kad bi engleski Daily Mirror cenzurisao The Sun, ili slicno...emchoz je napisao/la: hehe onaj drugi sportski sajt cenzucirsan je ovdje s p o r t i n . b a

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Zamisli kad bi engleski Daily Mirror cenzurisao The Sun, ili slicno...emchoz je napisao/la: hehe onaj drugi sportski sajt cenzucirsan je ovdje s p o r t i n . b a
newton_heath_lyr je napisao/la:Eto napokon ovom momku su se otskrinula vrata repke.Realno da li zasluzuje da brani i ima li kvalitet ne znam .Ali ako brani u jednoj ,zapravo najjacoj ligi na svijetu,onda mu je to definitvno karta za reprezentaciju.Samo s nadam da Ciro nece sada odugovlacitri sa pozivom.Budemo li imali provjeru u avgustu a ndam se da hocemo momka treba zvati i dati mu sansu.Ako moz4e Supic zassto ne i Begovic.
newton_heath_lyr je napisao/la:Eto napokon ovom momku su se otskrinula vrata repke.Realno da li zasluzuje da brani i ima li kvalitet ne znam .Ali ako brani u jednoj ,zapravo najjacoj ligi na svijetu,onda mu je to definitvno karta za reprezentaciju.Samo s nadam da Ciro nece sada odugovlacitri sa pozivom.Budemo li imali provjeru u avgustu a ndam se da hocemo momka treba zvati i dati mu sansu.Ako moz4e Supic zassto ne i Begovic.
a osim toga za Kanadu ga malo toga veze, familija mu zivi u Njemackoj, on u Engleskoj, tako da samo treba provjeriti ima li pravo braniti za nas i pozvati gaVi imate bh., ali i kanadski pasoš?
- Tako je, ja sam srcem i dušom Bosanac i Hercegovac, ali imam kanadski pasoš, jer sam prošao sve mlađe selekcije Kanade. U Kanadi računaju na mene na duži rok, žele me u najboljoj reprezentaciji.
A, vi?
- Ja sam silno želio braniti za reprezentaciju svoje zemlje. Za svoju BiH, ali me nikad niko iz NS BiH nije zvao. Ne znam zašto.
calcio je napisao/la:on ce se sigurno odazvati na poziv, imate na drugoj stranici intervju gdje kaze:a osim toga za Kanadu ga malo toga veze, familija mu zivi u Njemackoj, on u Engleskoj, tako da samo treba provjeriti ima li pravo braniti za nas i pozvati gaVi imate bh., ali i kanadski pasoš?
- Tako je, ja sam srcem i dušom Bosanac i Hercegovac, ali imam kanadski pasoš, jer sam prošao sve mlađe selekcije Kanade. U Kanadi računaju na mene na duži rok, žele me u najboljoj reprezentaciji.
A, vi?
- Ja sam silno želio braniti za reprezentaciju svoje zemlje. Za svoju BiH, ali me nikad niko iz NS BiH nije zvao. Ne znam zašto.
Ma ne mora, nek' bude u top 5bayern_7 je napisao/la:MOMAK JE MASINA BIT CE ON NAJBOLI GOLMAN SVIJETA TEK SU MU 22 GODINE NJEGOVO VRIJEME DOLAZI SAMO GA TREBA POZVATI
Tim ljudima netreba vjerovati. Koliko ja znam kad je se uveo ovaj novi zakon FIFA-e o igračima, znam da Begović ima pravo nastupa za našu zemlju.partibrejker1921 je napisao/la:Begović ne može igrati za reprezentaciju BiH, jer je upisao jedan nastup za najbolju selekciju Kanade, slično kao i Jakupović za Švicarce. Podatak sam našao na transfermarkt.de, ali nije ni njima svaku vjerovati (oni pišu da Stanić iz Želje vrijedi 800.000 eura:))
ja sam negdje gledao interviju sa njim i on je rekao da je igrao za mlađe selekcije kanade ali da nije zabilježio nastup za A selekciju (ili da je igrao ali neku utakmicu koja se negleda koja nije u fifinom kalendaru).partibrejker1921 je napisao/la:Begović ne može igrati za reprezentaciju BiH, jer je upisao jedan nastup za najbolju selekciju Kanade, slično kao i Jakupović za Švicarce. Podatak sam našao na transfermarkt.de, ali nije ni njima svaku vjerovati (oni pišu da Stanić iz Želje vrijedi 800.000 eura:))
Ma sjedio je jednom na klupi,ali nije ušao što je najvažnije!Oni su to odmah zabiljezili kao nastup.partibrejker1921 je napisao/la:Ne znam, samo tako piše...Ni ja ne vjerujem, niti želim da vjerujem jer je dečko nevjerovatna perspektiva, dugogodišnje rješenje za objektivno najslabije mjesto u bh.timu...Evo link:
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jasmin10, Zglavkar i 37 gostiju.