Zamisli kad bi engleski Daily Mirror cenzurisao The Sun, ili slicno...emchoz je napisao/la: hehe onaj drugi sportski sajt cenzucirsan je ovdje s p o r t i n . b a
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Eto napokon ovom momku su se otskrinula vrata repke.Realno da li zasluzuje da brani i ima li kvalitet ne znam .Ali ako brani u jednoj ,zapravo najjacoj ligi na svijetu,onda mu je to definitvno karta za reprezentaciju.Samo s nadam da Ciro nece sada odugovlacitri sa pozivom.Budemo li imali provjeru u avgustu a ndam se da hocemo momka treba zvati i dati mu sansu.Ako moz4e Supic zassto ne i Begovic.
BosnaE
- miralem444
- Kontakt:
apsolutno se slazem sa tobom.J sam ga gledo u 3 ili 4 utakmice i stvarno je po meni za jednog 22 godisnjaka super branio.ma sta reci vidit cete ga za godinu ili dvije dana bit ce jedan od najboljiih golmmana u englaskoj.
newton_heath_lyr je napisao/la:Eto napokon ovom momku su se otskrinula vrata repke.Realno da li zasluzuje da brani i ima li kvalitet ne znam .Ali ako brani u jednoj ,zapravo najjacoj ligi na svijetu,onda mu je to definitvno karta za reprezentaciju.Samo s nadam da Ciro nece sada odugovlacitri sa pozivom.Budemo li imali provjeru u avgustu a ndam se da hocemo momka treba zvati i dati mu sansu.Ako moz4e Supic zassto ne i Begovic.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- miralem444
- Kontakt:
slazem se sa tobom ,ja sam ga nekoliko puta gledo i po mom misljenju super je branio..ma momak brani super.
newton_heath_lyr je napisao/la:Eto napokon ovom momku su se otskrinula vrata repke.Realno da li zasluzuje da brani i ima li kvalitet ne znam .Ali ako brani u jednoj ,zapravo najjacoj ligi na svijetu,onda mu je to definitvno karta za reprezentaciju.Samo s nadam da Ciro nece sada odugovlacitri sa pozivom.Budemo li imali provjeru u avgustu a ndam se da hocemo momka treba zvati i dati mu sansu.Ako moz4e Supic zassto ne i Begovic.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ovo treba rijesiti sto se prije moze, jer znate da u engleskoj ne mozes igrati ako ne igras za svoj reprezntaciju...
pa sta treba da covjek zbog Bosne (odnosno oni sto ga nece u reprezntaciji) da pokvari svoju karijeru, ili nedo Bog da igra za kanadu, jer ga niko nece da zove...
pa sta treba da covjek zbog Bosne (odnosno oni sto ga nece u reprezntaciji) da pokvari svoju karijeru, ili nedo Bog da igra za kanadu, jer ga niko nece da zove...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- miralem444
- Kontakt:
daj ciro zovi BEGOVICA podhitno...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
on ce se sigurno odazvati na poziv, imate na drugoj stranici intervju gdje kaze:
a osim toga za Kanadu ga malo toga veze, familija mu zivi u Njemackoj, on u Engleskoj, tako da samo treba provjeriti ima li pravo braniti za nas i pozvati gaVi imate bh., ali i kanadski pasoš?
- Tako je, ja sam srcem i dušom Bosanac i Hercegovac, ali imam kanadski pasoš, jer sam prošao sve mlađe selekcije Kanade. U Kanadi računaju na mene na duži rok, žele me u najboljoj reprezentaciji.
A, vi?
- Ja sam silno želio braniti za reprezentaciju svoje zemlje. Za svoju BiH, ali me nikad niko iz NS BiH nije zvao. Ne znam zašto.
- miralem444
- Kontakt:
pa ima pravo samo nasi treba da ga zovnu.
calcio je napisao/la:on ce se sigurno odazvati na poziv, imate na drugoj stranici intervju gdje kaze:a osim toga za Kanadu ga malo toga veze, familija mu zivi u Njemackoj, on u Engleskoj, tako da samo treba provjeriti ima li pravo braniti za nas i pozvati gaVi imate bh., ali i kanadski pasoš?
- Tako je, ja sam srcem i dušom Bosanac i Hercegovac, ali imam kanadski pasoš, jer sam prošao sve mlađe selekcije Kanade. U Kanadi računaju na mene na duži rok, žele me u najboljoj reprezentaciji.
A, vi?
- Ja sam silno želio braniti za reprezentaciju svoje zemlje. Za svoju BiH, ali me nikad niko iz NS BiH nije zvao. Ne znam zašto.
MOMAK JE MASINA BIT CE ON NAJBOLI GOLMAN SVIJETA TEK SU MU 22 GODINE NJEGOVO VRIJEME DOLAZI SAMO GA TREBA POZVATI
Ma ne mora, nek' bude u top 5bayern_7 je napisao/la:MOMAK JE MASINA BIT CE ON NAJBOLI GOLMAN SVIJETA TEK SU MU 22 GODINE NJEGOVO VRIJEME DOLAZI SAMO GA TREBA POZVATI
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo nasao sam na youtube pricu o Begovicu
PS: Da napomenem ovu reklamu su snimili mnogi All-STAR igraci......(Messi,Bekam,Arenas,Begovic
........)
PS: Da napomenem ovu reklamu su snimili mnogi All-STAR igraci......(Messi,Bekam,Arenas,Begovic
- partibrejker1921
- Kontakt:
Begović ne može igrati za reprezentaciju BiH, jer je upisao jedan nastup za najbolju selekciju Kanade, slično kao i Jakupović za Švicarce. Podatak sam našao na transfermarkt.de, ali nije ni njima svaku vjerovati (oni pišu da Stanić iz Želje vrijedi 800.000 eura:))
Jao ljud citaju taj transfermark ko da je Kuran. Ima tu mnooogo gresaka. Covjek nikad nije igro za A-repku Kanade. To je i sam izjavio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- el-fighter
- Kontakt:
Tim ljudima netreba vjerovati. Koliko ja znam kad je se uveo ovaj novi zakon FIFA-e o igračima, znam da Begović ima pravo nastupa za našu zemlju.partibrejker1921 je napisao/la:Begović ne može igrati za reprezentaciju BiH, jer je upisao jedan nastup za najbolju selekciju Kanade, slično kao i Jakupović za Švicarce. Podatak sam našao na transfermarkt.de, ali nije ni njima svaku vjerovati (oni pišu da Stanić iz Želje vrijedi 800.000 eura:))
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ne znam, samo tako piše...Ni ja ne vjerujem, niti želim da vjerujem jer je dečko nevjerovatna perspektiva, dugogodišnje rješenje za objektivno najslabije mjesto u bh.timu...Evo link:
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
ja sam negdje gledao interviju sa njim i on je rekao da je igrao za mlađe selekcije kanade ali da nije zabilježio nastup za A selekciju (ili da je igrao ali neku utakmicu koja se negleda koja nije u fifinom kalendaru).partibrejker1921 je napisao/la:Begović ne može igrati za reprezentaciju BiH, jer je upisao jedan nastup za najbolju selekciju Kanade, slično kao i Jakupović za Švicarce. Podatak sam našao na transfermarkt.de, ali nije ni njima svaku vjerovati (oni pišu da Stanić iz Želje vrijedi 800.000 eura:))
to znači da on sam kaže da može i hoće da igra za svoju zemlju i sad je na redu ćiro i mafija iz saveza da ga pozovu...
šta bi sad trebali vjerovati nekom transfermarkt.de, ako je on sam rekao nema tu šta pričati...
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ma sjedio je jednom na klupi,ali nije ušao što je najvažnije!Oni su to odmah zabiljezili kao nastup.partibrejker1921 je napisao/la:Ne znam, samo tako piše...Ni ja ne vjerujem, niti želim da vjerujem jer je dečko nevjerovatna perspektiva, dugogodišnje rješenje za objektivno najslabije mjesto u bh.timu...Evo link:
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... ungnm.html
ja koliko vidim ovdje pise da nije odigro ni jednu utakmicu, a i covjek sam kaz da nije i zasto mu nevjerovati
ja koliko vidim ovdje pise da nije odigro ni jednu utakmicu, a i covjek sam kaz da nije i zasto mu nevjerovati
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Re: Nasi igraci u Ino Ligama
EXKLUZIVNO: Asmir Begović za http://www.bhfanaticos.com
slika
Poznato je da je zbog N/F S BiH, odnosno nesposobnosti ljudi koji samo gledaju svoje licne interese, mnogo nasih mladih fudbalskih dragulja zaigralo pod zastavama drugih zemalja.
Jedan od primjera mogao bi biti i Asmir Begovic, 21godisnji cuvar mreze Porsmunta. Ovaj, rodjeni Trebinjac, branio je u mladjim selekcijama Kanadske reprezentacije.
BHFpress: Da li ti je neobicno sto te, umjesto nekih bh. medija i novinara, kontaktira Press sluzba BHFanaticosa? Da li si cuo za BHFanaticose?
Asmir: Da naravno da sam cuo za BHFanaticose, puno ljudi mi salje poruke podrške i da igram za BH i vazda kažem da se meni igra za BH i da se sve može sredit i dogovorit, to bi za mene bilo super.
BHFpress: Kod nas u BiH proteklih godina je aktuelna prica o velikom broju telantovanih fudbalera koji zbog nemara i licnog interesa ljudi u N/F S BiH ne igraju za svoju zemlju. Da li je to slucaj i sa tobom, odnosno, da li je ikada bilo kontakta od strane bilo koga iz krovne kuce bh. fudbala?
Asmir: Nije me nikad neko kontaktirao od ljudi iz nogometnog saveza BH. Niko Krancjar mi je vazda pricao za selektora BiH da je dobar trener, da u reprezentaciji ima puno mladih igraca i da reprezentacija ima puno potencijala. Kad sam preselio u Kanadu mislio sa da nemam prava da igram za BiH ali sada mozda ima mogucnosti i to bi za mene bilo nesto super.
BHFpress: Da li bi se odazvao eventualnom pozivu u BiH nacionalni tim?
Asmir: Prije svega volio bih da obavim razgovor sa selektorom ili sa nekim ljudima iz NFSBiH, da se informisem o situaciji o BH fudbalu i reprezentaciji i nakon toga bih pricao sa svojom familijom.
BHFpress: Rekli smo da si vec branio za reprezentaciju Kanade u mladjim selekcijama. Da li bi to predstavljalo problem (mislimo na promjenu sportskog drzavljanstva) ukoliko se odlucis da zaigras za BiH.
Asmir: Ne znam sta moram da radim za papire i kako se to sredjuje ali mislim da se to moze srediti i da ce sve biti OK
BHFpress: Kako menadzeri i navijaci ocjenjuju tvoj angazman u Porsmuntu? Da li su zadovoljni?
Asmir: Svake godine napredujem i igram sve bolje, zelim da tako i nastavim, Dobio sam novi ugovor na 3 godina i zelim da ostanem ovdje i da igram sto vise mogu.
BHFpress: Obzirom da si mlad i perspektivan golman, sigurno si na meti menadzera mnogih klubova? Da li je bilo ponuda i od koga?
Asmir:Vazno mi je samo da igram, bilo ovdje ili u nekom drugom klubu. Bio sam u drugim klubovima na pozajmicu po 2 do 3 mjeseca. Igrao sam 15 utakmica za Yeovil (3 liga Engleske) i sada sam ovdje na klupi Portsmouth-a.
BHFpress: Kakve su tvoje sportske ambicije i zelje?
Asmir: Da jednog dana zaigram za Bayern i za Bosnu i Hercegovinu
BHFpress: Za kraj molimo te da porucis nesto navijacima i bh. javnosti koji citaju nasu stranicu.
Asmir: Hvala svim navijačima koji prate mene i moj rad, i hvala BHFanaticosima na interviju
EXKLUZIVNO: Asmir Begović za http://www.bhfanaticos.com
slika
Poznato je da je zbog N/F S BiH, odnosno nesposobnosti ljudi koji samo gledaju svoje licne interese, mnogo nasih mladih fudbalskih dragulja zaigralo pod zastavama drugih zemalja.
Jedan od primjera mogao bi biti i Asmir Begovic, 21godisnji cuvar mreze Porsmunta. Ovaj, rodjeni Trebinjac, branio je u mladjim selekcijama Kanadske reprezentacije.
BHFpress: Da li ti je neobicno sto te, umjesto nekih bh. medija i novinara, kontaktira Press sluzba BHFanaticosa? Da li si cuo za BHFanaticose?
Asmir: Da naravno da sam cuo za BHFanaticose, puno ljudi mi salje poruke podrške i da igram za BH i vazda kažem da se meni igra za BH i da se sve može sredit i dogovorit, to bi za mene bilo super.
BHFpress: Kod nas u BiH proteklih godina je aktuelna prica o velikom broju telantovanih fudbalera koji zbog nemara i licnog interesa ljudi u N/F S BiH ne igraju za svoju zemlju. Da li je to slucaj i sa tobom, odnosno, da li je ikada bilo kontakta od strane bilo koga iz krovne kuce bh. fudbala?
Asmir: Nije me nikad neko kontaktirao od ljudi iz nogometnog saveza BH. Niko Krancjar mi je vazda pricao za selektora BiH da je dobar trener, da u reprezentaciji ima puno mladih igraca i da reprezentacija ima puno potencijala. Kad sam preselio u Kanadu mislio sa da nemam prava da igram za BiH ali sada mozda ima mogucnosti i to bi za mene bilo nesto super.
BHFpress: Da li bi se odazvao eventualnom pozivu u BiH nacionalni tim?
Asmir: Prije svega volio bih da obavim razgovor sa selektorom ili sa nekim ljudima iz NFSBiH, da se informisem o situaciji o BH fudbalu i reprezentaciji i nakon toga bih pricao sa svojom familijom.
BHFpress: Rekli smo da si vec branio za reprezentaciju Kanade u mladjim selekcijama. Da li bi to predstavljalo problem (mislimo na promjenu sportskog drzavljanstva) ukoliko se odlucis da zaigras za BiH.
Asmir: Ne znam sta moram da radim za papire i kako se to sredjuje ali mislim da se to moze srediti i da ce sve biti OK
BHFpress: Kako menadzeri i navijaci ocjenjuju tvoj angazman u Porsmuntu? Da li su zadovoljni?
Asmir: Svake godine napredujem i igram sve bolje, zelim da tako i nastavim, Dobio sam novi ugovor na 3 godina i zelim da ostanem ovdje i da igram sto vise mogu.
BHFpress: Obzirom da si mlad i perspektivan golman, sigurno si na meti menadzera mnogih klubova? Da li je bilo ponuda i od koga?
Asmir:Vazno mi je samo da igram, bilo ovdje ili u nekom drugom klubu. Bio sam u drugim klubovima na pozajmicu po 2 do 3 mjeseca. Igrao sam 15 utakmica za Yeovil (3 liga Engleske) i sada sam ovdje na klupi Portsmouth-a.
BHFpress: Kakve su tvoje sportske ambicije i zelje?
Asmir: Da jednog dana zaigram za Bayern i za Bosnu i Hercegovinu
BHFpress: Za kraj molimo te da porucis nesto navijacima i bh. javnosti koji citaju nasu stranicu.
Asmir: Hvala svim navijačima koji prate mene i moj rad, i hvala BHFanaticosima na interviju
Treba napomenuti da je ovaj intervju radjen prije par mjeseci , nebi bilo lose sada napraviti frišak
poslije ovih fifinih izmjena ...