Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sjebase mi seriju. Moracemo praviti neki spin-off sa kraljem petrom, cetnicima, turcima, handzarom, robijasima i manijacima.
Pravda za flash-a!!!
-
- Kontakt:
Poseban je nacin njihovog patritizma tu sizofreniju niko jos nije odgonetnu.
Jedan dan furas majicu hamze sutra loces sa cetama treci dan se pravis da nije nista bilo.
Ja mislim u bosni ne postoji geupa koja bi vise guzice dala da se kako mogu preseliti i kao klub i kao navijaci u Beograd, neostvarena zivotna zelja jednog obicnog krezavog prosjecnog navijaca zeleznicara.
- LamineDiarra
- Kontakt:
kao da vrapčićkim korisnicima ovog virtualnog općilišta nikada nije dosta sramoćenja, uvijek traže još. baš imaju tu neku mazohističku crtu.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:34opalaopala je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:06Moze li neko onoj TIFO sceni poslat detalje ovog sramnog dogadaja da bude upoznata citava javnost. Naravno i czhooligans koji je objavio plijen i slike. Nek svak zna sramotu![]()
Ozraceni prvo da nauce kop formirati pa onda o navijackim desavanjima.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ja na hlađenje pola godine, a RA na hlađenje za sva vremena.nekoIzMostara je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:32Da promjenimo temu, jedna pobjeda Veleza u preostala 3 kola i ides na hladenje pola godine19vendetta87 je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:14Najjaci su mi ovaj @SokolPravde i @MostarskiVelez....
Sve nesto znaju, a nista ne znaju. Svi imaju sve info, ali ko fol, nece niko da kaze nista, vec samo neke suplje bacaju![]()
![]()
![]()
Posteno

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- bagniadiluca
- Kontakt:
Na kraju je Kralj ispao sisa

LETS GO FIGHTER
Do kad ce ovi iz Zeeen'ce peglat na ovom pdfu. Imate prva liga fbih, pa tu smarajte Fukare.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Samo mi još ovo reci, tebi je u redu što su četnici popalili stotine srpskih sela, silovali hiljade žena, pobili stotine srpskih porodica?
Sve dokumentovano u njihovim izvještajima koje su slali Mihailoviću i Đurišiću, da naglasim, prije nego odgovoriš nekim spinom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Imali ste sve
a nista niste imali
sad imate sve
a nemate nista…
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Sve komunisticki falsifikati od kojih su mnogi pali na sudu jos 1946. godine. Kao npr. onaj tzv. Drazin proglas "defakto omedjiti srpske teritorije" koji nikad nije postojao dok ga falsifikatori sami nisu napisali.Virtu4l je napisao/la: ↑09 maj 2024, 20:52Samo mi još ovo reci, tebi je u redu što su četnici popalili stotine srpskih sela, silovali hiljade žena, pobili stotine srpskih porodica?
Sve dokumentovano u njihovim izvještajima koje su slali Mihailoviću i Đurišiću, da naglasim, prije nego odgovoriš nekim spinom.
Vi i danas vjerujete u te gluposti.
I sta bi na kraju gdje su krpe?
niksicevci vc covicevci
niksicevci vc covicevci
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- bagniadiluca
- Kontakt:
Evo dobio si odg.....komunistički dokaziSuvorov je napisao/la: ↑09 maj 2024, 21:01Sve komunisticki falsifikati od kojih su mnogi pali na sudu jos 1946. godine. Kao npr. onaj tzv. Drazin proglas "defakto omedjiti srpske teritorije" koji nikad nije postojao dok ga falsifikatori sami nisu napisali.Virtu4l je napisao/la: ↑09 maj 2024, 20:52Samo mi još ovo reci, tebi je u redu što su četnici popalili stotine srpskih sela, silovali hiljade žena, pobili stotine srpskih porodica?

LETS GO FIGHTER
Mi i dalje vjerujemo da je Borcu ime dao narodni heroj Veselin Masleša, a ne vojvoda Uroš Drenović kako je to nedavno dokazanoSuvorov je napisao/la: ↑09 maj 2024, 21:01Sve komunisticki falsifikati od kojih su mnogi pali na sudu jos 1946. godine. Kao npr. onaj tzv. Drazin proglas "defakto omedjiti srpske teritorije" koji nikad nije postojao dok ga falsifikatori sami nisu napisali.Virtu4l je napisao/la: ↑09 maj 2024, 20:52Samo mi još ovo reci, tebi je u redu što su četnici popalili stotine srpskih sela, silovali hiljade žena, pobili stotine srpskih porodica?

Meni je bolja ona njegova "zar ste morali baš sve"Truba1905burazeru je napisao/la: ↑09 maj 2024, 19:34opalaopala je napisao/la: ↑09 maj 2024, 00:06Moze li neko onoj TIFO sceni poslat detalje ovog sramnog dogadaja da bude upoznata citava javnost. Naravno i czhooligans koji je objavio plijen i slike. Nek svak zna sramotu![]()
Baš ono crnjak hahaha
-
- Kontakt:
Ramo udario na covketa
Partizanski pokret uz sve svoje mane je bio jedini pokret koji se borio protiv nacista na ovom prostoru i nisu sa njima imali nikakvu suradnju.bagniadiluca je napisao/la: ↑09 maj 2024, 21:14Evo dobio si odg.....komunistički dokaziSuvorov je napisao/la: ↑09 maj 2024, 21:01Sve komunisticki falsifikati od kojih su mnogi pali na sudu jos 1946. godine. Kao npr. onaj tzv. Drazin proglas "defakto omedjiti srpske teritorije" koji nikad nije postojao dok ga falsifikatori sami nisu napisali.Virtu4l je napisao/la: ↑09 maj 2024, 20:52
Samo mi još ovo reci, tebi je u redu što su četnici popalili stotine srpskih sela, silovali hiljade žena, pobili stotine srpskih porodica?
Vi i danas vjerujete u te gluposti.![]()
isto ko i partizanski filmovi, masa ljudi misli da je to tako stvarno bilo
![]()
Svi drugi jesu i voljeli ih ili ne to je činjenica.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, laszlo, mamonelafo, rishovski, Shategabri i 44 gosta.