Jedino sta smo precjenili je vas mentalitet, smatrali smo vas za ozbiljnu grupu koja drzi do nekih stvari. Pokazali ste ko ste i sta ste. Veca vam je bruka ova kradja nego pad ograde. Mogli ste napraviti nesto navijacki, vise bi vas svak cijenio pa da ste i do šala dosli, a ne mafijaskom akcijom u 3 sata potponognuti drotovima.MostarskiBijeli je napisao/la: ↑10 maj 2024, 00:11Nisam mislio na to,ali kad si spomenuo,jel mislis da je to vrijedno paznje sto provlacite par dana tu cuvenu bitku 3 na 3,a mislim da je bilo 3 na 2 ali hajde nek vam bude,nasuprot ovoga sto vam se desilo?Meni to odaje onako malo da neka nemoc vlada medju vama.MostarskiSin je napisao/la: ↑09 maj 2024, 23:56A legendo odvadi malo, cuj 15 na 3MostarskiBijeli je napisao/la: ↑09 maj 2024, 23:46
Opet nesto tipa 15 na 3 ?
Sto ne dodjete na pravo mjesto,valjda je to najmanje sto mozete uraditi nakon 60 zastava i pokazat da ima zivota bar malo u vama?
Vama dlaka nije falila sa glave,ali ste odradjeni za sva vremena,pusteno vam je da mislite da nas nema pa dam dam dam.Ali ok,svak ima svoju furku,samo akcijajte,po meni takvim ispadima po gradu samo tonete dublje,takve vas situacije nece vratiti u zivot,ali vas izbor.Samo pazite da vi je budete izakcijani.![]()
Ako mislis na bitku kod pumpe na bulevaru, sve cisto ko suza, 3 na 3. Mogu ti cak poslati imena momaka s obe strane u pp ali ne bi bilo u redu
Uostalom koga vise boli kita za to, momci su odlucili da nema gasenja i da ostaju ista imena. Mi ovdje mozemo srat do kad hoces a skoro niko s foruma pojma nema sta se desava unutar grupa.
15 na 15,20 na 20 pa bi rekao covjek nesto se desilo,a vi ovdje pricate par dana o 3-4 sake sto su poletile,daj...
Ja cu ti reci onako slobodno da vam je u grupi katastrofa, a kako i nebi bilo nakon onih svih udarnih koje su mnoge generacije nosile,ono ie trofej van serijski.
Zelim ti postavit jedno pitanje,tebi I kolegama.
Da li je bilo vrijedno da nekolicina tih vasih furaca dirnu u osinjak,nakon svih generacija,znajuci ako imas imalo pameti da ce ti ovi vratit od sad pa za 20 godina duplo?
Ja iskreno mislim da ste se precjenili,moje skromno misljenje,I da su mnogi medju vama ovog misljenja.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sad iskreno i bez zayebancije (ako izdržim) ,nisam ultras ali volim Zrinju i dobru utakmicu ,pravu nogometnu atmosferu ,ali ovo nema smisla.Zdrava zayebancija ok , hajde i kakva manja tuča ali treba povuci ručnu jer vidim da ljudi počinju da vjeruju u sve i svašta a onda to povlači za sobom i ozbiljne stvari.Žao bi mi bilo da netko strada zbog navijačkih transparenata ,bez obzira tko to bio, jer onda vise nema povratka.Kako to riješiti nemam pojma ,RA je čačkao mečku pa su dobili iza ušiju a i ovi moji se ponašaju bahato a to ne zavrsi dobro.
Spominjanje nekakvih imena ,a do sada u pravilu uvijek pogrešna , dovela su neke ljude u situaciju da ni krivi ni dužni strahuju za sebe i svoju djecu.Tužbe nisu nikakva satisfakcija ,yebes ti sud i lovu kad živiš u strahu jer je neki mazlum nasjeo na folušku i prozvao ljude od kojih neki nisu čak uopce bili u BiH zadnjih pola godine.Treba malo ohladiti glave jer nista nije vrijedno ljudskog zdravlja i života .
Spominjanje nekakvih imena ,a do sada u pravilu uvijek pogrešna , dovela su neke ljude u situaciju da ni krivi ni dužni strahuju za sebe i svoju djecu.Tužbe nisu nikakva satisfakcija ,yebes ti sud i lovu kad živiš u strahu jer je neki mazlum nasjeo na folušku i prozvao ljude od kojih neki nisu čak uopce bili u BiH zadnjih pola godine.Treba malo ohladiti glave jer nista nije vrijedno ljudskog zdravlja i života .
Volim Mostar pa makar i vaki
-
- Kontakt:
Ma nema pritiska kume nikakvog,sve se dva puta razmislilo.Prije bi reko da je na vama pritisak.Radobolja je napisao/la: ↑10 maj 2024, 00:24Hhahahaha jedno si upravu zaista nismo mislili da ce te upasti u 4 ujutru i pljacku izvrsiti,dokaz je da vam se mladja ekipa od tog ogradjuje.Mi vam sat nakon utakmice upanemo i odradimo vam citavu ogradu a znaki smo i da u stanu ima transa jos ali nismo htjeli.Da smo izgubili sve nakon utakmice sat vremena bilo bi nam krivo a ovako na ovaj nacin bez **** bit ce krpa,ali ste zato sebi pritisak nabili pa svaku vecer prebacivate “nesto”,kakvo vam je stanje u grupi govori vam onaj jedan trans na ogradi,pozz za bijelo polje,bulevar,rodoc…MostarskiBijeli je napisao/la: ↑09 maj 2024, 23:46Opet nesto tipa 15 na 3 ?
Sto ne dodjete na pravo mjesto,valjda je to najmanje sto mozete uraditi nakon 60 zastava i pokazat da ima zivota bar malo u vama?
Vama dlaka nije falila sa glave,ali ste odradjeni za sva vremena,pusteno vam je da mislite da nas nema pa dam dam dam.Ali ok,svak ima svoju furku,samo akcijajte,po meni takvim ispadima po gradu samo tonete dublje,takve vas situacije nece vratiti u zivot,ali vas izbor.Samo pazite da vi je budete izakcijani.
A po tebi krpe treba samo stancat, ko ih **** ima konca i materijala,upravu si,nisu ni ruke nesto skupe...
Pa mislim da bi bilo glupo i da je rano da ljudi vrate sve zastave na ogradu i da se prave da nije nista bilo,,STO NIJE SLUCAJ KOD VAS.Pokazat ce se na kraju nekad sta je bilo ispravno.
Pravite nove i kacite odma sutra.
Što kaže ona jedna parola svi smo zbog iste ljubavi ovdje, nemojte da to nečija smrt pokvari.Marko1905 je napisao/la: ↑10 maj 2024, 00:32Sad iskreno i bez zayebancije (ako izdržim) ,nisam ultras ali volim Zrinju i dobru utakmicu ,pravu nogometnu atmosferu ,ali ovo nema smisla.Zdrava zayebancija ok , hajde i kakva manja tuča ali treba povuci ručnu jer vidim da ljudi počinju da vjeruju u sve i svašta a onda to povlači za sobom i ozbiljne stvari.Žao bi mi bilo da netko strada zbog navijačkih transparenata ,bez obzira tko to bio, jer onda vise nema povratka.Kako to riješiti nemam pojma ,RA je čačkao mečku pa su dobili iza ušiju a i ovi moji se ponašaju bahato a to ne zavrsi dobro.
Tako nekako je išla.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
milioni krpa, kamioni puni krpa, avioni koji nose krpe, šampioni u krađi krpa, sve sam ja, sve sam to prošao...
zar i ti sine Ivane!?
E cuj čačkali mečku kaže jedan. Drugi kaže dirali osinjak.
Ispade kao bivsi Ultrasi nešto mega ludi, zajebani, šta li. Šurujete sa murijom, furate politiku i mrtvi nacionalizam. Karine.
RA opet ispali glupi ko noć. Osilili se a znali su da na toj akciji neće završiti priča.
Ispade kao bivsi Ultrasi nešto mega ludi, zajebani, šta li. Šurujete sa murijom, furate politiku i mrtvi nacionalizam. Karine.
RA opet ispali glupi ko noć. Osilili se a znali su da na toj akciji neće završiti priča.
-
- Kontakt:
Da,bas su se i jedni i drugi drzali svih ovih godina nekih okvira,de ne s3ri.Rodjeni81 je napisao/la: ↑10 maj 2024, 00:32Jedino sta smo precjenili je vas mentalitet, smatrali smo vas za ozbiljnu grupu koja drzi do nekih stvari. Pokazali ste ko ste i sta ste. Veca vam je bruka ova kradja nego pad ograde. Mogli ste napraviti nesto navijacki, vise bi vas svak cijenio pa da ste i do šala dosli, a ne mafijaskom akcijom u 3 sata potponognuti drotovima.MostarskiBijeli je napisao/la: ↑10 maj 2024, 00:11Nisam mislio na to,ali kad si spomenuo,jel mislis da je to vrijedno paznje sto provlacite par dana tu cuvenu bitku 3 na 3,a mislim da je bilo 3 na 2 ali hajde nek vam bude,nasuprot ovoga sto vam se desilo?Meni to odaje onako malo da neka nemoc vlada medju vama.MostarskiSin je napisao/la: ↑09 maj 2024, 23:56
A legendo odvadi malo, cuj 15 na 3![]()
Ako mislis na bitku kod pumpe na bulevaru, sve cisto ko suza, 3 na 3. Mogu ti cak poslati imena momaka s obe strane u pp ali ne bi bilo u redu
Uostalom koga vise boli kita za to, momci su odlucili da nema gasenja i da ostaju ista imena. Mi ovdje mozemo srat do kad hoces a skoro niko s foruma pojma nema sta se desava unutar grupa.
15 na 15,20 na 20 pa bi rekao covjek nesto se desilo,a vi ovdje pricate par dana o 3-4 sake sto su poletile,daj...
Ja cu ti reci onako slobodno da vam je u grupi katastrofa, a kako i nebi bilo nakon onih svih udarnih koje su mnoge generacije nosile,ono ie trofej van serijski.
Zelim ti postavit jedno pitanje,tebi I kolegama.
Da li je bilo vrijedno da nekolicina tih vasih furaca dirnu u osinjak,nakon svih generacija,znajuci ako imas imalo pameti da ce ti ovi vratit od sad pa za 20 godina duplo?
Ja iskreno mislim da ste se precjenili,moje skromno misljenje,I da su mnogi medju vama ovog misljenja.
Dao Bog da tvog bliznjeg neko iscipelari na kucnom pragu idiote pa onda usporedjuj te stvari.
Ubice u crnoj gori maskirani u molere cekaju zrtvu na kucnom pragu.O cemu vi pricate danima ljudi dragi?
Da,bila je policija ukljucena ako ce ti biti lakse.
Nije vise zanimljivo sa vama pricat poludili ste od silnog šoka,ne znate vise kome vjerovat,dal vas snimaju,prisluskuju,sateliti,policija,kese para,al je ured nisko prizemlje I 7 auta cesto na toj lokaciji,I frajer unutra napusen ko krava.
Laku noc,I iskljucujem se sa teme totalno.
Fino je to reći Ugasicemo grupu. Posebno nama koji sa strane gledamo mostarska desavanja.
Al yebeno je iskreno. Imaš sa jedne strane historiju, proslost, neko ime - bar sto se tiče RA, nesto manje kada je u pitanju UM al ima. Al opet ako se ne ugasis a palo ti bukvalno sve, kakvu sliku o sebi i grupi saljes navijackom svijetu i kulturi. Vazda ce biti šprdnja "ugaseni", "zar postoje" i sl. Materijala za parole i prozivke bezbroj. Nek im je Bog na pomoci i da ne padne mrtva glava.
Al yebeno je iskreno. Imaš sa jedne strane historiju, proslost, neko ime - bar sto se tiče RA, nesto manje kada je u pitanju UM al ima. Al opet ako se ne ugasis a palo ti bukvalno sve, kakvu sliku o sebi i grupi saljes navijackom svijetu i kulturi. Vazda ce biti šprdnja "ugaseni", "zar postoje" i sl. Materijala za parole i prozivke bezbroj. Nek im je Bog na pomoci i da ne padne mrtva glava.
Pa zamisli da u glavnom gradu se nesto ovako desi ko bi se ugasio? Niko, naravno dosta njih se poznaje i nece se desiti nista slicno, ali daleko od toga da se trebaju ugasiti ljudi su opljackali kucu.Kobayashi je napisao/la: ↑10 maj 2024, 00:52Fino je to reći Ugasicemo grupu. Posebno nama koji sa strane gledamo mostarska desavanja.
Fk Željezničar.
Jesi li ti stvarno glup ili se samo praviš.Svaka šuša u Mostaru zna da Ultrasi i murija ne mogu u istu rečenicu ,je li ti jasno da je priča ovom drotu izmišljena kao i FUP i price o nekim profesionalnim lopovima samo da se “operu” neki pripadnici RA.Čisti komunističko udbaški način guranja laži koje ponoviš dovoljno puta i odjednom postanu istina.Dron i trava u Vrapcicima priča za malu djecu i kupovanje vremena.Koliko je medija prenijelo da je murija uhapsila i predala tužiteljstvu 7 Ultrasa zbog napada u Stocu.Pa ako je murija uvezana sa ultrasima i politikom kako ih tako brzo pohapsise.I to bez FUP a .TragikomedijaKobayashi je napisao/la: ↑10 maj 2024, 00:46E cuj čačkali mečku kaže jedan. Drugi kaže dirali osinjak.
Volim Mostar pa makar i vaki
"I manje zlo je zlo, imači kada ne jebu to"
Ovom parolom Ljudi od puta ispadaju još nekonkurentniji. Grupa sa ogromnim respektom ne samo u BiH nego na Balkanu, ne zbog akcijanja, koreografija, nego zbog svoje konstante. Dugo perioda su bili daleko ispred Red Armya, do prije četiri godine. Od tada, skoro sve sami porazi, što od RA, što od Hz, što od TM. Imali su jedan upad u Mahalu, jedan napad na Hz (nisu stale poslije Ljubuskog) i jedan napad na krpu RA u Posušju.
Poraze sve od RA ne znam na pamet, Manijaci ih napali jednom na autoputu, jednom kad su se vracali iz Evrope, pa se okrenuli na sred ceste kad su culi da su TM na ulici. U skorije vrijeme od RA ogroman poraz na autoputu kada cak nisu ni stali, ljudi ih ganjali do naplatnih kucica. Pored toga, malo je poznato da ih je RA napao isto cini mi se poslije neko Evropske utakmice, "navijacki" je napadnuto auto koje je nosilo transparente, ali je bio samo gas, sto bi uradile sve grupe u BiH.
Tu dolazimo do ove zadnje akcije RA. Na koji drugi nacin su mogli uzeti krpe? Ne staju na autoputu, ne staju kad je napad na krpe, ne staju skoro nigdje i onda se nadju uvrijedjeni i smatraju zlim cinom sto su napadnuti u haustoru, sve zbog lose organizacije i nepaznje. Pa onda vracaju na ovaj bijedan nacin na koji su vratili opravdavajuci to dirnuli ste u osinjak. Dirnuo vam se taj osinjak mnogo puta, pa niste vracali, a niste ni stajali. Sami ste krivi sto ste doveli grupu do toga da Red Army uopste dodje na ideju da vam uzme krpe. Znate da je to istina, mozda bolna, ali je takva.
Poznato je da je mnogo ozbiljnijih clanova ex Ultrasa otislo vani za boljim zivotom, pa je grupa oslabila. Ali, te oscilacije su normalne. Ovo sto ste uradili nije normalno i ne mozete to opravdati cinom Red Armya zbog gore navedenih argumenata. Jako, jako respektabilna grupa i u BiH i na Balkanu sad je u ocima vecine osim ovih sto to gledaju na nacionalnoj osnovi postala neozbiljna vise ovim zadnjim cinom nego li gubljenjem ograde. Post bez namjere da se iko nadje uvrijedjen, samo realno glediste na osnovu desavanja koje znam.
Ovom parolom Ljudi od puta ispadaju još nekonkurentniji. Grupa sa ogromnim respektom ne samo u BiH nego na Balkanu, ne zbog akcijanja, koreografija, nego zbog svoje konstante. Dugo perioda su bili daleko ispred Red Armya, do prije četiri godine. Od tada, skoro sve sami porazi, što od RA, što od Hz, što od TM. Imali su jedan upad u Mahalu, jedan napad na Hz (nisu stale poslije Ljubuskog) i jedan napad na krpu RA u Posušju.
Poraze sve od RA ne znam na pamet, Manijaci ih napali jednom na autoputu, jednom kad su se vracali iz Evrope, pa se okrenuli na sred ceste kad su culi da su TM na ulici. U skorije vrijeme od RA ogroman poraz na autoputu kada cak nisu ni stali, ljudi ih ganjali do naplatnih kucica. Pored toga, malo je poznato da ih je RA napao isto cini mi se poslije neko Evropske utakmice, "navijacki" je napadnuto auto koje je nosilo transparente, ali je bio samo gas, sto bi uradile sve grupe u BiH.
Tu dolazimo do ove zadnje akcije RA. Na koji drugi nacin su mogli uzeti krpe? Ne staju na autoputu, ne staju kad je napad na krpe, ne staju skoro nigdje i onda se nadju uvrijedjeni i smatraju zlim cinom sto su napadnuti u haustoru, sve zbog lose organizacije i nepaznje. Pa onda vracaju na ovaj bijedan nacin na koji su vratili opravdavajuci to dirnuli ste u osinjak. Dirnuo vam se taj osinjak mnogo puta, pa niste vracali, a niste ni stajali. Sami ste krivi sto ste doveli grupu do toga da Red Army uopste dodje na ideju da vam uzme krpe. Znate da je to istina, mozda bolna, ali je takva.
Poznato je da je mnogo ozbiljnijih clanova ex Ultrasa otislo vani za boljim zivotom, pa je grupa oslabila. Ali, te oscilacije su normalne. Ovo sto ste uradili nije normalno i ne mozete to opravdati cinom Red Armya zbog gore navedenih argumenata. Jako, jako respektabilna grupa i u BiH i na Balkanu sad je u ocima vecine osim ovih sto to gledaju na nacionalnoj osnovi postala neozbiljna vise ovim zadnjim cinom nego li gubljenjem ograde. Post bez namjere da se iko nadje uvrijedjen, samo realno glediste na osnovu desavanja koje znam.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Zamalo da pomislim da si ozbiljan lik nakon prvog posta, a ti u drugom postu napišeš najveću laž koja postoji na svijetu.Marko1905 je napisao/la: ↑10 maj 2024, 01:25Jesi li ti stvarno glup ili se samo praviš.Svaka šuša u Mostaru zna da Ultrasi i murija ne mogu u istu rečenicu ,je li ti jasno da je priča ovom drotu izmišljena kao i FUP i price o nekim profesionalnim lopovima samo da se “operu” neki pripadnici RA.Čisti komunističko udbaški način guranja laži koje ponoviš dovoljno puta i odjednom postanu istina.Dron i trava u Vrapcicima priča za malu djecu i kupovanje vremena.Koliko je medija prenijelo da je murija uhapsila i predala tužiteljstvu 7 Ultrasa zbog napada u Stocu.Pa ako je murija uvezana sa ultrasima i politikom kako ih tako brzo pohapsise.I to bez FUP a .TragikomedijaKobayashi je napisao/la: ↑10 maj 2024, 00:46E cuj čačkali mečku kaže jedan. Drugi kaže dirali osinjak.
RA opet ispali glupi ko noć. Osilili se a znali su da na toj akciji neće završiti priča.![]()

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Poslije ove igranke u zadnjih mjesec dana ne moze nijedna Mostarska grupa pricati o kodeksima, a pogotovo vi.MostarskiBijeli je napisao/la: ↑10 maj 2024, 00:18Ti si se nasao da pricas o nekim kodeksima.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 maj 2024, 00:1415 na 3, sram da ih bude...nek skupe muda pa nek s palicama napadnu 10 na 4, kao vi onu noc prije nego sto ce vam RA oduzeti transove.MostarskiBijeli je napisao/la: ↑09 maj 2024, 23:46Opet nesto tipa 15 na 3 ?
Vama dlaka nije falila sa glave,ali ste odradjeni za sva vremena,pusteno vam je da mislite da nas nema pa dam dam dam.Ali ok,svak ima svoju furku,samo akcijajte,po meni takvim ispadima po gradu samo tonete dublje,takve vas situacije nece vratiti u zivot,ali vas izbor.Samo pazite da vi je budete izakcijani.![]()
Po vama su se kodeksi pravili,sta vi uradite kodeka je da drugi ne rade,jadnice.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Sve opisano u jednom postu i stvari tako stoje. Nesto kontam pa nije se valjda warlord za ovo borio godinama i pravio grupu da se sluze Velja Nevolja krimi lopovskim akcijama u po noci... Stvarno steta napisao sam u proslu subotu bili su navijaci do ovog cina, nakon ovog su pokusaj od navijaca...zlo87 je napisao/la: ↑10 maj 2024, 01:38"I manje zlo je zlo, imači kada ne jebu to"
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
...
Oni oko će za oko
I zub će za zub
Zato pazi dobro
Da im ne staneš na P U T
Ako oko ćeš za oko
I ako zub ćeš za zub
Znaj da nećeš dugo
Kratak je to P U T
...
Oni oko će za oko
I zub će za zub
Zato pazi dobro
Da im ne staneš na P U T
Ako oko ćeš za oko
I ako zub ćeš za zub
Znaj da nećeš dugo
Kratak je to P U T
...
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- TurkishAirlines
Kada se vrate krpe, cije mame ce masinu za ves da koriste po cijeli dan? 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Odrična riječca ne se uvijek piše odvojeno od glagola.MostarskiVelez je napisao/la: ↑09 maj 2024, 12:04Kakav mracan period ljudima od puta. Nisu vecu blamazu ja mislim dozivili od kad su osnovali ustaski klub Zrinjski 1996.
Bjeze sa autoputa.
Pala im citava ograda 20 min nakon utakmice.
Sa Lukendom i MUPon odrade akciju oruzane pljacke
Umjesto da spale transove MUP/FUP ih zajebe i vrate sve.
Nista. Niste u BIH dobro dosli. Hrvatska vas nemoze organski. Mozda Dublin? Kaj ne?
Pravilno se piše ne može.
Ako si jak, oni su jači
Ako si brz, oni su brži
Oni znaju gdje stanuješ
Gdje ljetuješ, gdje zimuješ
I zato znaj kad ti dođe momaka par
Ni dobro jutro, ni dobar dan
Samo dam-dam-dam-dam-dam-dam-dam-dam
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: LavoviGabela i 19 gostiju.