bosnas_ je napisao/la: ↑09 maj 2024, 15:29
Sta ja znam, ali Rozman meni ne ulijeva nadu, sa najvecim budzetom i najskupljim igracima u ligi, zauzeo je jedva 4 mjesto. Birao ekipu koju hoce, ne znam sta se od njega vise od ovoga moze ocekivati.
Ako se moze dovesti bolji trener, ne oklijevati tu puno.. uz 3-4 provjerena pojacanja i uz Hasica ako ostane, mogli bi to biti puno bolje naredne sezone.. treba krenuti konacno i sa renoviranjem Koseva, dosta je vise praznih priča i planova..
Kako najveći budžet, najskuplji igrači lige. Ova pojačanja što su došla u zimskom i na ljeto pod Rožmanom su jeftiniji od onih koji su tu ranije bili Vrančić, Balta, Zeljković, Avrmovski itd... Druga stvar, igrači iz Borca i Zrinjskog igraju iz duše za te klubove. Sami sebi najbijamo taj pritisak da je ovo najskuplje i najbolje pa oni moraju sve i onda kad dođu rezultati ništa ne valja.
Ko je bolji trener? Ko garantuje rezultat jel... Eto sutra da dođe, Bjelica, Vaha istog će te ga prozivati za par mjeseci kao i danas Rožmana. 3-4 provjerena pojačanja, isto kao i Bagarići, Stepanovi, Balići, što su ranije dolazili, pa ništa. Ako se ne stvori ekipa džaba sve. A evo sad se napokon stvorila i treba to sve rastjerat. Isto i za trenera, ko god dođe, treba par mjeseci adaptacije, pa on svoje nove igrače, pa dok oni dođu na svoje ode pola godine u ništa i propade i naredna sezona.
Kada se otjerao Sablić, rekao sam da je propala i ta i naredna sezona, tako je i bilo. Vasoski nije ništa ni uradio, Dudića previše nesreće zadesilo, a i nisi imao za šta da se uhvatiš da ga sačuvaš kao trenera. Eh ista situacija je i sada, ako se Rožman otjera sad, nema ništa od naredne sezone, ništa.
nokee je napisao/la: ↑09 maj 2024, 14:03
Ko o cemu mi o promjenama. Ja se nadam da Rozman ostaje i nema razloga da ide za Senijadom, ako je profesionalac.
Upgrade kad cujem kosa mi se digne na glavi. Realno je da niko vise ne znas jel upgrade od ovih nama dostupnih. Ko ti garantuje da je Coric upgrade ili Petev? Po cemu?
Nama je "big upgrade" bio i Rozman kad je dosao pa evo sad daj novog nekog dok ne dosadi raji za mjesec dana. Petev nikakvu igru nije imao u repki, par rezultata je sastavio i tjt. Ne kazem da je losiji od Rozmana ali je upitno da li bi napravio bolji rezultat!
Al brat kaze daj nam Vahu, dokle mi idemo sa pretjerivanjem.. Hocete da gubite i dalje od Goska? Pa daj Vahu necemo gubiti..
Samo se šuplje vrte. Treba kontinuitet, kad se to shvati može i bit nekog rezultat. I baš što sam neki dan pisao, kako vjetar puhne, Rožman na početku veliki upgrade, sad je niko i ništa. A Petev kao garantuje nešto i treba predstavljat neki upgrade, otjeran, ali bukvalno otjeran gdje je god bio. A repka u njegovo vrijeme najveći pad doživjela.