Senad Lulic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Senad Lulic
Bosanski Ribery. 

Mali cestitke!!! Ekstra partija, jos malkice da poradis na kuvetu i preciznoscu centarsuteva, ali moze i bez toga.
Na forumima si trazeniji od bilo kog Bosanca i Hercegovca danas, bas mi je drago... neki odlaze tako daleko da nude da im zet budes...
Uzivaj i nemoj visoko da poletis!
Trenutno korisnika/ca: __Liedson__, adnan_nanda, anonymousHD, Arnelinho, Arsenalisation, aS_Roma, Balon, BICE GUSTO, Bilal, bosanac723, Bosco, Buddy, calcio, cole-ch, DAVID VILLA 7', demir44, Denizmare, Devil, don_burza, edin_tm87, edo3majka, Frutek, Han!$;Lfc, Keenan.-, kirba, komax, Legenda_BiH, L' Imperator, Madridista18, miralem444, mma_hz, neutralan__, NoName, oldman, otoka, Pirke, Ponos Torina, Popović Lazar, reptile, RiNo, Rooney88, roy_makaay, Saban, samson, sedra, slavko njegus, soko, storm_raider, Strauss, tm-ovac iz mase, TuSeiTuttaLaMiaVita, Unforgotten, Virtu4l, zlatandr i 181 gostiju.
...ekstra!

Na forumima si trazeniji od bilo kog Bosanca i Hercegovca danas, bas mi je drago... neki odlaze tako daleko da nude da im zet budes...

Trenutno korisnika/ca: __Liedson__, adnan_nanda, anonymousHD, Arnelinho, Arsenalisation, aS_Roma, Balon, BICE GUSTO, Bilal, bosanac723, Bosco, Buddy, calcio, cole-ch, DAVID VILLA 7', demir44, Denizmare, Devil, don_burza, edin_tm87, edo3majka, Frutek, Han!$;Lfc, Keenan.-, kirba, komax, Legenda_BiH, L' Imperator, Madridista18, miralem444, mma_hz, neutralan__, NoName, oldman, otoka, Pirke, Ponos Torina, Popović Lazar, reptile, RiNo, Rooney88, roy_makaay, Saban, samson, sedra, slavko njegus, soko, storm_raider, Strauss, tm-ovac iz mase, TuSeiTuttaLaMiaVita, Unforgotten, Virtu4l, zlatandr i 181 gostiju.
...ekstra!
Ponos MOSTARA, PONOS BOSNE I HERCEGOVINE.
SENAD MOTHERFUCKIN' LULIC

shandrlike-tandrlike
HAHAHAHAHA KRALJU PA STA IM JE RADIO PO MENI NAJBOLJE ODIGRAO DESETKA ZA LULICA 

Samo jedan klub Velež Mostar
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Lulić nije dobar
On je odličan

On je odličan

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Megamon
- Kontakt:
Ako je ko gled'o ovu utakmicu od evropskih skauta bojim se da ce Lula napustiti Svicarsku. 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
tacnije ponos JABLANICE i SOVICA, al ponos citave nase drzave. Lula majstore svaka cast. srce mi je puno zbog nase pobjede. place mi se od dragosti. ev me ko zena neka.reptile je napisao/la:Ponos MOSTARA, PONOS BOSNE I HERCEGOVINE.![]()

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Bosanski Bale !Bilal je napisao/la:Bosanski Ribery.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- The Punisher92
- Kontakt:
On je ponos JABLANICE! isto kao i Vaha, Hasan Salihamidžić i još ti neki majstori.reptile je napisao/la:Ponos MOSTARA, PONOS BOSNE I HERCEGOVINE.![]()
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
put te zove najmanje u bundesku ili seriu A, moras poći.... 

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
ja samo stalno mislio da ce lula na klupu kad se sejo vrati. nakon vecerasnje partije nema sanse da senad ide na klupu. umjesto koga ce sejo igrati ??
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Lulic je ovom Torje-u veceras radio sta je htio. Na momente je ovaj izgledao smijesan. Samo da se zna ovaj mali - Torje je najveca nada njihovog fudbala, igrac koji igra za Dinamo Bukurest i za koga je Borusija Dortmund navodno poslala ponudu od 8 miliona eura. Bojim se da od transfera nece biti nista odnosno da ce 8 miliona otici na racun Young BoysaRiNo je napisao/la:Nezaustavljiv večeras!

Ustvari 8 miliona je sica, Lulic ide u Premier,

Bez sale , majstore svaka cast za veceras, samo mi je zao sto ti ne udje ona u drugom poluvremenu. Prosla je cenat od stative.
- Giallorossi
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- skyisthelimit
ma stroj, masina , bolji je od Bale, jos samo da nadje neki veci klub, a ne sumnjam ni sekunde da cemo ga od iduce sezone gledati u velikom klubu, sav naklon, bravo majstoreNoName je napisao/la:
15.10 - 15.06 ...
NoName je napisao/la:

Nevjerovatno kako je večeras odigrao, imamo lijevog beka za iducih 5-6 godina minimalno.
- NoName
- Kontakt:
Uz njega nam ne treba krilo na toj strani uopšteBosco je napisao/la:NoName je napisao/la:
Nevjerovatno kako je večeras odigrao, imamo lijevog beka za iducih 5-6 godina minimalno.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Moramo uzeti u obzir činjenicu da je momak zabijao golove Totenham-u...Zenitu...i tako tim nekim jeftinim timovima... definitivno legenda, upoznao sam ga neki dan u Hrasnici...badboy je napisao/la: Lulic je ovom Torje-u veceras radio sta je htio. Na momente je ovaj izgledao smijesan. Samo da se zna ovaj mali - Torje je najveca nada njihovog fudbala, igrac koji igra za Dinamo Bukurest i za koga je Borusija Dortmund navodno poslala ponudu od 8 miliona eura. Bojim se da od transfera nece biti nista odnosno da ce 8 miliona otici na racun Young Boysa![]()
Ustvari 8 miliona je sica, Lulic ide u Premier,![]()
Bez sale , majstore svaka cast za veceras, samo mi je zao sto ti ne udje ona u drugom poluvremenu. Prosla je cenat od stative.
Skroman momak, ali vrijedan radnik.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.