Senad Lulic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Na forumima si trazeniji od bilo kog Bosanca i Hercegovca danas, bas mi je drago... neki odlaze tako daleko da nude da im zet budes...
Trenutno korisnika/ca: __Liedson__, adnan_nanda, anonymousHD, Arnelinho, Arsenalisation, aS_Roma, Balon, BICE GUSTO, Bilal, bosanac723, Bosco, Buddy, calcio, cole-ch, DAVID VILLA 7', demir44, Denizmare, Devil, don_burza, edin_tm87, edo3majka, Frutek, Han!$;Lfc, Keenan.-, kirba, komax, Legenda_BiH, L' Imperator, Madridista18, miralem444, mma_hz, neutralan__, NoName, oldman, otoka, Pirke, Ponos Torina, Popović Lazar, reptile, RiNo, Rooney88, roy_makaay, Saban, samson, sedra, slavko njegus, soko, storm_raider, Strauss, tm-ovac iz mase, TuSeiTuttaLaMiaVita, Unforgotten, Virtu4l, zlatandr i 181 gostiju.
...ekstra!
SENAD MOTHERFUCKIN' LULIC
- Bianconeri1988
- Kontakt:
On je odličan
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Megamon
- Kontakt:
tacnije ponos JABLANICE i SOVICA, al ponos citave nase drzave. Lula majstore svaka cast. srce mi je puno zbog nase pobjede. place mi se od dragosti. ev me ko zena neka.reptile je napisao/la:Ponos MOSTARA, PONOS BOSNE I HERCEGOVINE.![]()
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Bosanski Bale !Bilal je napisao/la:Bosanski Ribery.
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- The Punisher92
- Kontakt:
On je ponos JABLANICE! isto kao i Vaha, Hasan Salihamidžić i još ti neki majstori.reptile je napisao/la:Ponos MOSTARA, PONOS BOSNE I HERCEGOVINE.![]()
Željo i samo Željo...
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Lulic je ovom Torje-u veceras radio sta je htio. Na momente je ovaj izgledao smijesan. Samo da se zna ovaj mali - Torje je najveca nada njihovog fudbala, igrac koji igra za Dinamo Bukurest i za koga je Borusija Dortmund navodno poslala ponudu od 8 miliona eura. Bojim se da od transfera nece biti nista odnosno da ce 8 miliona otici na racun Young BoysaRiNo je napisao/la:Nezaustavljiv večeras!
Ustvari 8 miliona je sica, Lulic ide u Premier,
Bez sale , majstore svaka cast za veceras, samo mi je zao sto ti ne udje ona u drugom poluvremenu. Prosla je cenat od stative.
- Giallorossi
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- skyisthelimit
ma stroj, masina , bolji je od Bale, jos samo da nadje neki veci klub, a ne sumnjam ni sekunde da cemo ga od iduce sezone gledati u velikom klubu, sav naklon, bravo majstoreNoName je napisao/la:
NoName je napisao/la:

Nevjerovatno kako je večeras odigrao, imamo lijevog beka za iducih 5-6 godina minimalno.
- NoName
- Kontakt:
Uz njega nam ne treba krilo na toj strani uopšteBosco je napisao/la:NoName je napisao/la:
Nevjerovatno kako je večeras odigrao, imamo lijevog beka za iducih 5-6 godina minimalno.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Moramo uzeti u obzir činjenicu da je momak zabijao golove Totenham-u...Zenitu...i tako tim nekim jeftinim timovima... definitivno legenda, upoznao sam ga neki dan u Hrasnici...badboy je napisao/la: Lulic je ovom Torje-u veceras radio sta je htio. Na momente je ovaj izgledao smijesan. Samo da se zna ovaj mali - Torje je najveca nada njihovog fudbala, igrac koji igra za Dinamo Bukurest i za koga je Borusija Dortmund navodno poslala ponudu od 8 miliona eura. Bojim se da od transfera nece biti nista odnosno da ce 8 miliona otici na racun Young Boysa![]()
Ustvari 8 miliona je sica, Lulic ide u Premier,![]()
Bez sale , majstore svaka cast za veceras, samo mi je zao sto ti ne udje ona u drugom poluvremenu. Prosla je cenat od stative.
Skroman momak, ali vrijedan radnik.
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Alucard, Anoniman, arabijskisupi, AshburtonG, bavarian_bk, boki86, Brokula, CAGarfia, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, darker10, delko, donCorleone1892, enobarca, exampLe., Giuseppe1, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Gunner4, HalaMadrid, HariTz, invincible1921, Jabroni, Jurica95, kakarut, karajlo, lakilone, Lynx, Markinhio, Marsiano, miki09, MikiPirs, mk1008, MokraKifla, PeppermintSA, PSV, resko1, rio_Ferdy88, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Shevko, SHZ82, soccerfan, StevieG8, THEC, TofiTofita, trunks1946 i 354 gosta.