ma ova dva su mi za ljetaAshburtonG je napisao/la: ↑05 maj 2024, 15:11U ime svih tvojih u okolini urgiram da ne nosis taj parfem ljeti.![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma ova dva su mi za ljetaAshburtonG je napisao/la: ↑05 maj 2024, 15:11U ime svih tvojih u okolini urgiram da ne nosis taj parfem ljeti.![]()
Bob graditelj ili ja?AshburtonG je napisao/la: ↑05 maj 2024, 15:11U ime svih tvojih u okolini urgiram da ne nosis taj parfem ljeti.![]()
Dobro, 35c je vec druga prica, ugusio bi sam sebeAshburtonG je napisao/la: ↑05 maj 2024, 20:31Ma Bob graditelj
Ma moze u izlazak ali i to je meni previse. Ne uklapa mi se vibe parfema s ljetnim periodom nikako. Vise parfem za setnju na minusu ili zimske situacije opcenito. Shvatio sam boba da zeli u rotaciju ljeti ubacit i njega, sto me podsjetilo na moje pocetke i ocaranost sa Joop Homme hahahha
Sjecam se kao i danas kad sam otisao prije 10ak godina polagat B2 u Becu, napolju sigurno 35 stepeni a ja nosim Joop HAHAHAHHA
Kupi kod nekog provjerenog brate, ParfemoDado, ParfemiDrago, ParfemiZaVas...muhamedhulk je napisao/la: ↑10 maj 2024, 12:45versace pour homme dylan blue 100ml natural sprey
83 KM kod nekih na olx, parfemilamija
neko iskustva? da se bude fake kakav?
Dylan blue svakako nije skup, a kod ove lamije sve iste cijene, odmah je sve jasno... i parfem od 30KM i onaj od 500KM kosta 83 markemuhamedhulk je napisao/la: ↑10 maj 2024, 13:53hvala na odgovoru. proslijedicu ahbabu, nije za mene bilo.![]()
Ja iman Scent, ljudi oko mene ubise komplimentima a meni i nije bas nesto
Nije nešto omiljen ni parfemskim fanaticima, ali vrlo dopadljiv parfem. Čini mi se da je najprodavaniji u Finskoj
Na olx: ParfemiZaVas, ParfemiDrago i ParfemiDado. Sve orginal i preporuke.kraljttbvb je napisao/la: ↑15 maj 2024, 21:02Gdje naručujete parfeme preko interneta?
Da uporedim cijene sa ovima gdje ja naručujem...
Hvalaharden je napisao/la: ↑15 maj 2024, 21:38Na olx: ParfemiZaVas, ParfemiDrago i ParfemiDado. Sve orginal i preporuke.kraljttbvb je napisao/la: ↑15 maj 2024, 21:02Gdje naručujete parfeme preko interneta?
Da uporedim cijene sa ovima gdje ja naručujem...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.