ja sam cuo petev i misimovic

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zašto bi tebi, meni i hrpi anonimusa ovde bilo ko odgavarao na bilo kakva pitanja i to takođe anonimno.Evander je napisao/la: ↑13 maj 2024, 21:02Gluposcu na nivou sedmogodisnjeg djeteta, intresantan mozes biti samo balavurdiji i glupanima, kakvih istina ne nedostaje na ovom forumu.AVNOJ je napisao/la: ↑13 maj 2024, 21:00Iako mnogi brzo zaboravljaju ja bi ipak da ti čestitam i da ti se zahvalim na onoj uspješnoj akciji za reciklažu što si organizovao između Kluba i JKP Rad. Dokaz da se sve može i da ljubav prema klubu prevazilazi sve razlike i animozitet koji imaš prema određenim personama.Evander je napisao/la: ↑13 maj 2024, 20:42
Najveca ublehaska prica da on trosi neke svoje pare.
Na koji to nacin on moze ubaciti svoje privatne pare u klub? Pojasni mi.
Istina, ima nekih placanja plata preko Amerike i firki tamo, ali ni to nisu nuegove pare sigurno.
Gdje su na izvjestaju ta ubacena sredstva? Svaki prihod mora biti naznacen.
Potrosile su se pare od prodaje Dala i ostal8h prodaja i procenata, koje su za nase prilike bile odlicne pare.
Starletan-papak je samo marioneta Tana.
Čestitke još jednom.
Ali konkretno da neko odgovori na gore postavljeno, naravno da ne ocekujem.
Ja se sve nadam da nije istina, tako su potvrdili i ljudi iz strucnog staba.
Ne pricamo o meni,nisam ja tema,nego o covjeku koji je predsjednik kluba, kluba za kojeg mi zivimo a ne mirvic.plisek je napisao/la: ↑13 maj 2024, 20:08a ti se razumijes? sto nemas svoje milione? svoj klub? svoje ljude? sjedis ovdje na forumu i palamudis covjeku koji je nesto napravio od svog zivota, eto sad svi odjednom finansijski savjetnici, sve vas treba zaposlit u klubu da govorite Mirvicu kako da trosi kesIstinasamo123 je napisao/la: ↑13 maj 2024, 18:22I onaj iz celzija je milijarde upumpao i napravio od kluba skupinu karinasa kao sto smo i mi.plisek je napisao/la: ↑13 maj 2024, 16:38Najjaci su mi ovi strucnjaci sto ne znaju ni procitat ovaj izvjestaj, pa pocnu pametovat oko ovih 5 mil u ostalim troskovima. Sta god da je unutra, imaju ljudi koji znaju sta rade, nista ilegalno se ne desava to je sigurno, davno bi nas chetalji povalili, jedva bi docekali. Mirvic je tezak preko 80 miliona po procjenama dostupnim na netu, minus od 3 miliona je smijesan za njega i dio plana koji ima. Serite, pricajte sta hocete, za mene ce covjek koji je upumpao preko 15 miliona u moj voljenu klub, a NIJE MORAO, vjecna legenda. Da ne zna sta radi ne bi imao toliki kes, ko sam ja da mu palamudim sa svojom miljom mjesecno? Ismire, vjecni smo ti duznici, radi kako znas i umijes, jednog dana ce se sve vratiti!
Dzaba mu sve pare svijeta kad se ne razumijr u tekmatiku zvanu fudbal.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA bježi baSenner je napisao/la: ↑13 maj 2024, 22:31Volio bih da nije tačno, ali aktivno se spominje sljedeća opcija:
-trener Husref,
-pomoćnici: Velkovski, Trivunović i Ahmetović
-sportski direktor Alen Avdić.
Ne znam, po meni nidje veze vraćati Husrefa, volio bih da se varam, ali moje mišljenje je da nekog napretka s Huserfom na duže staze nećemo vidjeti.
Čekamo rasplet, a trener će vjerovatno biti neko koga ovdje nismo spomenuli.
Stižu i Wonderkids iz US
hahahahahaahahahahahaahahahahah daj ba reci da se zayebavas, cuj alen avdic sd ahahhaahahahaahahahahSenner je napisao/la: ↑13 maj 2024, 22:31Volio bih da nije tačno, ali aktivno se spominje sljedeća opcija:
-trener Husref,
Ne znam, po meni nidje veze vraćati Husrefa, volio bih da se varam, ali moje mišljenje je da nekog napretka s Huserfom na duže staze nećemo vidjeti.
Zar ti nisi ekonomista?Evander je napisao/la: ↑13 maj 2024, 20:42Najveca ublehaska prica da on trosi neke svoje pare.Pitaristok je napisao/la: ↑13 maj 2024, 20:27Ulaze covjek svoje pare da klub ziv i onda ti dođes da palamudis na sta je potrosio 5 miliona.
Jel te on guzi pa poslije sexa ga pitas, ko zena mu, sto bolan trosis pare od sarajva.
Na koji to nacin on moze ubaciti svoje privatne pare u klub? Pojasni mi.
Istina, ima nekih placanja plata preko Amerike i firki tamo, ali ni to nisu nuegove pare sigurno.
Gdje su na izvjestaju ta ubacena sredstva? Svaki prihod mora biti naznacen.
Potrosile su se pare od prodaje Dala i ostal8h prodaja i procenata, koje su za nase prilike bile odlicne pare.
Starletan-papak je samo marioneta Tana.
Ko je sad taj Velkovski ?Senner je napisao/la: ↑13 maj 2024, 22:31Volio bih da nije tačno, ali aktivno se spominje sljedeća opcija:
-trener Husref,
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Proximic, skoJaa i 43 gosta.