Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Svaka cast Radeljicu stvarno, taman da je u dusi gori od Sucica pokazao je barem malo postovanja za razliku od ovog Bugojanskog smrdljivog licemjera. Tek sad mi je drago sto ga je Barba pozvao
O cemu se radi? Pa saltao se i on na Hrvate pa vidio da nema kvalitet za njih.
Malo gofno drzalo ruku na srcu dok je himna Hrvatske bila, a Radeljic stajao mirno sa rukama na ledjima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bez stida i obraza
Moody i Sucic tu su bara-bara
Proziva roditelje igraca na forumu i zove ih debilima
“Stvarno odbijam vjerovati da je toliki debil i da se na forumu svađa s anonimnim ljudima. Ali opet, s druge strane postoji ………, koji se napije pa vozi auto lijevom trakom i sudara se s ljudima. “ - karakter moodya
U svemu tome moody je najveci debil koji se svadja s anonimnin ljudima
Za igrace vise necu srati , jer svakako ne mogu nista promijeniti
Kako Barbarez i ostali odluce tako ce i biti
Svidjalo se to meni ili ne
Moody i Sucic tu su bara-bara
Proziva roditelje igraca na forumu i zove ih debilima
“Stvarno odbijam vjerovati da je toliki debil i da se na forumu svađa s anonimnim ljudima. Ali opet, s druge strane postoji ………, koji se napije pa vozi auto lijevom trakom i sudara se s ljudima. “ - karakter moodya
U svemu tome moody je najveci debil koji se svadja s anonimnin ljudima
Za igrace vise necu srati , jer svakako ne mogu nista promijeniti
Kako Barbarez i ostali odluce tako ce i biti
Svidjalo se to meni ili ne
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Treba napasti ovog Veldina Hodzu iz Rijeke, jer ni on nije drzao ruku na srcu iako je njihov mladi reprezentativac.
Interesantno je da ni Zlomislic (ponikao u Sirokom) to nije uradio.

-
- Kontakt:
Veldin Hodza je Goranac
Jesti jadni mimimimi odveli nam ovoga I onoga.
Prestanite plakati i drkajte dalje da radeljic nije stavijo ruke na srce kod himne.
90% bih ekipe su svedjnani, Nijemci, Austrijanci , Srbi i Hrvati i vi isto vrijeme lupati ko najteže seljacinje i pecinjari.
Sram vas bilo koji pljuvati idite terapeutima
Prestanite plakati i drkajte dalje da radeljic nije stavijo ruke na srce kod himne.
90% bih ekipe su svedjnani, Nijemci, Austrijanci , Srbi i Hrvati i vi isto vrijeme lupati ko najteže seljacinje i pecinjari.
Sram vas bilo koji pljuvati idite terapeutima
Kad citam one komentare na njihovim portalima pravi stanovnici Srbije i Hrvatske uopste ne dozivljavaju Srbe i Hrvate iz Bosne kao bratstvo uvijek kazu ,aaa oni Bosanci i nikad mi nije jasno zasto odavdje narodi se predstavljaju na festama manifestacijama dogadjajima velikim Hrvatima i Srbima isto kao da imaju neki komplex nize vrijednosti
Ko je izvjesni dijasporski piric zvani hidajet hankic sto ga maki i belmin ovoliko guraju
- katalinski
- Kontakt:
Ali kad neko naš nastupa za njihovu reprezentaciju, onda zaborave to i veličaju ga kao svog.zgembo89 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 21:57Kad citam one komentare na njihovim portalima pravi stanovnici Srbije i Hrvatske uopste ne dozivljavaju Srbe i Hrvate iz Bosne kao bratstvo uvijek kazu ,aaa oni Bosanci i nikad mi nije jasno zasto odavdje narodi se predstavljaju na festama manifestacijama dogadjajima velikim Hrvatima i Srbima isto kao da imaju neki komplex nize vrijednosti
Ajvatar
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo pazi da ne preraste u borbu za prvog golmana.Goalgetter je napisao/la: ↑16 maj 2024, 08:50Dijasporski Piric.![]()
Bice zestoka borba za 2. golmana repke, Husara protiv Belmina.![]()

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Ovo je sa kli.xa: "Trenutno su povrijeđeni Amir Hadžiahmetović, Amar Dedić, Adrian Leon Barišić, Sead Kolašinac, Dal Varešanović, Nemanja Bilbija, Rade Krunić, Said Hamulić, Renato Gojković i Smail Prevljak, te većina, ako ne i sva njihova imena se neće naći na spisku koji Barbarez bude pročitao danas u 17 sati."
Ako je ovo tacno, to je da sa Dzekom, Pjanicem i Sehicem fali 12 ! igraca, sto je previse. Pogotovo za bekove nemamo zamjene da valjaju.
Da li neko zna treba li za prijateljske promjena sportskog? Mislim da smo taj slucaj vec jednom imali, a izlapio sam koji je to igrac bio.
Ako je ovo tacno, to je da sa Dzekom, Pjanicem i Sehicem fali 12 ! igraca, sto je previse. Pogotovo za bekove nemamo zamjene da valjaju.
Da li neko zna treba li za prijateljske promjena sportskog? Mislim da smo taj slucaj vec jednom imali, a izlapio sam koji je to igrac bio.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Brazzzoo123 je napisao/la: ↑16 maj 2024, 09:56Ovo je sa kli.xa: "Trenutno su povrijeđeni Amir Hadžiahmetović, Amar Dedić, Adrian Leon Barišić, Sead Kolašinac, Dal Varešanović, Nemanja Bilbija, Rade Krunić, Said Hamulić, Renato Gojković i Smail Prevljak, te većina, ako ne i sva njihova imena se neće naći na spisku koji Barbarez bude pročitao danas u 17 sati."
Znači opet će se Čivić nekako uguziti na spisak.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ide 5 igrača iz PL BiH, Čivić i sl. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sad itekako ima mjesta da se proba radeljic, zolotic, vukovic, danilovic, basic
-
- Kontakt:
Tipujem na ova nova imena
Radeljic, Vukovic, Sosic, Hadzikic, Omerovic.
Plus povratak Danilovica.
Nema insajderski jer moj glavni izvor je zanemaren skroz od novog strucnog štaba
Nema insajderski jer moj glavni izvor je zanemaren skroz od novog strucnog štaba

-
- Kontakt:
S velikim žaljenjem obavještavam vas da smo ostali bez jednog insajdera na forumu.Sindikat12 je napisao/la: ↑16 maj 2024, 12:25Tipujem na ova nova imena
Nema insajderski jer moj glavni izvor je zanemaren skroz od novog strucnog štaba![]()
Sad je opet @brigada jedini insajder

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Amazon [Bot], AmirBvB, ANamelessGhoul, Blackwargreymon, boki86, Bordo10, Confiance, darker10, Dinhooo, Google Adsense [Bot], Hazre, Hrammm1921, HyperOS, Jegres, JohannWolfgang, Jurica95, jurisicduska, Kaunas, Micron, MostarNeretva, NebeskaSila96, Pensioner26, SamoDaKazeem, signalidunapark, soccerfan, soxx, TrueBlue, zastitaIdentiteta i 244 gosta.