Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
O cemu se radi? Pa saltao se i on na Hrvate pa vidio da nema kvalitet za njih.
Malo gofno drzalo ruku na srcu dok je himna Hrvatske bila, a Radeljic stajao mirno sa rukama na ledjima.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moody i Sucic tu su bara-bara
Proziva roditelje igraca na forumu i zove ih debilima
“Stvarno odbijam vjerovati da je toliki debil i da se na forumu svađa s anonimnim ljudima. Ali opet, s druge strane postoji ………, koji se napije pa vozi auto lijevom trakom i sudara se s ljudima. “ - karakter moodya
U svemu tome moody je najveci debil koji se svadja s anonimnin ljudima
Za igrace vise necu srati , jer svakako ne mogu nista promijeniti
Kako Barbarez i ostali odluce tako ce i biti
Svidjalo se to meni ili ne
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

-
- Kontakt:
Prestanite plakati i drkajte dalje da radeljic nije stavijo ruke na srce kod himne.
90% bih ekipe su svedjnani, Nijemci, Austrijanci , Srbi i Hrvati i vi isto vrijeme lupati ko najteže seljacinje i pecinjari.
Sram vas bilo koji pljuvati idite terapeutima
- katalinski
- Kontakt:
Ali kad neko naš nastupa za njihovu reprezentaciju, onda zaborave to i veličaju ga kao svog.zgembo89 je napisao/la: ↑15 maj 2024, 21:57Kad citam one komentare na njihovim portalima pravi stanovnici Srbije i Hrvatske uopste ne dozivljavaju Srbe i Hrvate iz Bosne kao bratstvo uvijek kazu ,aaa oni Bosanci i nikad mi nije jasno zasto odavdje narodi se predstavljaju na festama manifestacijama dogadjajima velikim Hrvatima i Srbima isto kao da imaju neki komplex nize vrijednosti
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo pazi da ne preraste u borbu za prvog golmana.Goalgetter je napisao/la: ↑16 maj 2024, 08:50Dijasporski Piric.![]()
Bice zestoka borba za 2. golmana repke, Husara protiv Belmina.![]()

-
- Kontakt:
Ako je ovo tacno, to je da sa Dzekom, Pjanicem i Sehicem fali 12 ! igraca, sto je previse. Pogotovo za bekove nemamo zamjene da valjaju.
Da li neko zna treba li za prijateljske promjena sportskog? Mislim da smo taj slucaj vec jednom imali, a izlapio sam koji je to igrac bio.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Brazzzoo123 je napisao/la: ↑16 maj 2024, 09:56Ovo je sa kli.xa: "Trenutno su povrijeđeni Amir Hadžiahmetović, Amar Dedić, Adrian Leon Barišić, Sead Kolašinac, Dal Varešanović, Nemanja Bilbija, Rade Krunić, Said Hamulić, Renato Gojković i Smail Prevljak, te većina, ako ne i sva njihova imena se neće naći na spisku koji Barbarez bude pročitao danas u 17 sati."
Ako je ovo tacno, to je da sa Dzekom, Pjanicem i Sehicem fali 12 ! igraca, sto je previse. Pogotovo za bekove nemamo zamjene da valjaju.
Da li neko zna treba li za prijateljske promjena sportskog? Mislim da smo taj slucaj vec jednom imali, a izlapio sam koji je to igrac bio.
Znači opet će se Čivić nekako uguziti na spisak.
Zadnja klupa
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Radeljic, Vukovic, Sosic, Hadzikic, Omerovic.
Plus povratak Danilovica.
Nema insajderski jer moj glavni izvor je zanemaren skroz od novog strucnog štaba

-
- Kontakt:
S velikim žaljenjem obavještavam vas da smo ostali bez jednog insajdera na forumu.Sindikat12 je napisao/la: ↑16 maj 2024, 12:25Tipujem na ova nova imena
Radeljic, Vukovic, Sosic, Hadzikic, Omerovic.
Plus povratak Danilovica.
Nema insajderski jer moj glavni izvor je zanemaren skroz od novog strucnog štaba![]()
Sad je opet @brigada jedini insajder

Trenutno korisnika/ca: Alucard, ANamelessGhoul, AnelMid, atomac123, Bejker, bordobijeli, bvsic, Confiance, darker10, denza, eaglebvb09, Google Adsense [Bot], guillermo, HariTz, Hrammm1921, HZbec, imekorisnicko, jasmin10, JimmyPage, jurisicduska, Kaunas, leo1946, maho_sa, Maroon1946, MaroonBjelave, mercurial, MrPink, NazorUso, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, PeppermintSA, Rimes87, rukometubih23, s4mke, SamoDaKazeem, Shategabri, signalidunapark, soccerfan, soko, StevieG8, TrueBlue, UtdBiH21, VolimBiH96, xinxee i 477 gostiju.