FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Oči krvare čitajući vaše fudbalske analize...
Po vama ako zadnji vezni na kraju sezone nema 10 golova i 10 asistencija, nije nikakav igrač. U tome se ogleda sva vaša fudbalska inteligencija...
Po vama ako zadnji vezni na kraju sezone nema 10 golova i 10 asistencija, nije nikakav igrač. U tome se ogleda sva vaša fudbalska inteligencija...
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pa klasicni pitarlukGalileoGalilei je napisao/la: ↑17 maj 2024, 16:17Plakaćete vi za Julardžijom, kao što ste i za Crepuljom. Koliko ovdje ima bidona, a za pola godine će kmečati kao i za svakim bivšim igračem ili trenerom. U decembru će govoriti kako smo pustili Rožmana niz vodu i kako smo se ogriješili od njega. Živi bili pa vidjeli..
Kicme sekunde nema
A dusa pojest ono sto se posere
Znači i ti ode sa tribine pod tribinu, zelim ti cijelu ergelu 3 špice, 4 vezna i 5 stopera i naravno UEFA-a šaru ne trebam ti govoriti koja vrata ona otvara.H8Z7 je napisao/la: ↑17 maj 2024, 18:11To mi je buduća profesije ako Bog da.![]()
Ugovor mu ističe 30.6. i neće ga produžiti, Fabrizio Romano piše da ima ponude iz Engleske, Njemačke i Italije. Pa kakva je šansa, iskreno nikakva ako mene pitaš.
Još kad se doda da je u Hajduku imao 20K eura mjesečno.
P.S. ne znam autora ali svaka mu čast ovo je prejako.![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ikić je brat samo takav, nevjerovatno koliko je zavolio klub

Hvala brate.AVNOJ je napisao/la: ↑17 maj 2024, 18:40Znači i ti ode sa tribine pod tribinu, zelim ti cijelu ergelu 3 špice, 4 vezna i 5 stopera i naravno UEFA-a šaru ne trebam ti govoriti koja vrata ona otvara.H8Z7 je napisao/la: ↑17 maj 2024, 18:11To mi je buduća profesije ako Bog da.![]()
Ugovor mu ističe 30.6. i neće ga produžiti, Fabrizio Romano piše da ima ponude iz Engleske, Njemačke i Italije. Pa kakva je šansa, iskreno nikakva ako mene pitaš.
Još kad se doda da je u Hajduku imao 20K eura mjesečno.
P.S. ne znam autora ali svaka mu čast ovo je prejako.![]()
Šteta za ovog litvanca.
Od Koševa do Ćemehovaca.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ja bih sad Crepulju na ledjima donio.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Da hoće konačno u ekipu uložiti i dovesti igrače da valja pa da se titula osvoji
- muhamedhulk
- Kontakt:
ocekujem puno od krdzalica sljedece sezone. kao i od imenjaka.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ovo ako je istina za Julardžiju, onda bi prodaja imala smisla, jer Julardžija i Buljubašić ne mogu igrat skupa, slične zadatke imaju na terenu i igraju slično. Tako da je to više ili on ili Buljubašić, pa ko brži, njegova. A i svakako su mu 23 godine. Iskreno mislim da je prodaja dobra stvar da se dovede iskusna 10-ka, jer nam tu baš fali. A sa Buljubašićem treba neki snagator, visok i jak veznjak iza. Jer nam je to falilo u sezoni na sredini, snaga i visina. Ovo je krkanska liga, gdje prolazi i dalje samo snaga, visina, trka bez glave i u kost.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Okej je Edin, radilica. Nije najbolji veznjak kojeg je ovaj klub vidio zadnjih godina, ali daleko od onoga što ljudi pišu.
Itekako može poslužiti, samo je neko vrijeme ipak bio nezasluženo u prvih 11, malo ga je Simon preforsirao. Sad kad mu bolje dozira minute i Julardžija je bolji.
Itekako može poslužiti, samo je neko vrijeme ipak bio nezasluženo u prvih 11, malo ga je Simon preforsirao. Sad kad mu bolje dozira minute i Julardžija je bolji.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Pa ulozili smo i doveli Vrancica, Serbecica, Baltu, Ziljkica, Penerandu, Viverosa, Hasica, Julardziju itd itd
Bruku dali para za obestecenja i sve ove realno za nasu ligu mocne igrace ali opet zeznuli
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ponoviću ono što sam u ovo doba prošle godine pisao. Ekipa se pravi iz zadnje linije. Ne možeš očekivati ozbiljne stvari bez betonske odbrane i ne možeš budzašto tovariti polovnjake u odbrani da bi mogao dovesti neko "bombastično" pojačanje u napadu i veznom redu. Dakle, istresti vreću i dovesti makar JEDNOG top štopera, odnosno nekog s renomeom, pa nek se s njim u paru kali Čelik. U nekom idealnom paralalenom univerzumu, dovesti dva top štopera i dvojicu top bekova. Pod tim mislim strance.Tatamata1946 je napisao/la: ↑17 maj 2024, 19:42Pa ulozili smo i doveli Vrancica, Serbecica, Baltu, Ziljkica, Penerandu, Viverosa, Hasica, Julardziju itd itd
Bruku dali para za obestecenja i sve ove realno za nasu ligu mocne igrace ali opet zeznuli
Stvarno je ovaj Ibričić postao dosadan glumeči neku znakovitost i tajnovitost popusti malo jbt usro gdje god si stigo kome se više ti pušeš
I gledam ovo par dana Mirvića sa ovim Tanom i Kraljem a ovaj nepismeni mu piše sebe precjenio mene podcjnio pa može ga čovjek za mekinje kupit.
I gledam ovo par dana Mirvića sa ovim Tanom i Kraljem a ovaj nepismeni mu piše sebe precjenio mene podcjnio pa može ga čovjek za mekinje kupit.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ostaje babuka, pitari na aparatima

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Dao bih bubreg za Blagaića na AMF (Vec sam ga spominjao).
Onda se i Đuričković može gurnut na DM (jer mu je to bila main pozicija) sa 4-3-3 ako se dovedu 2 štopera dobra.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 maj 2024, 19:48Ponoviću ono što sam u ovo doba prošle godine pisao. Ekipa se pravi iz zadnje linije. Ne možeš očekivati ozbiljne stvari bez betonske odbrane i ne možeš budzašto tovariti polovnjake u odbrani da bi mogao dovesti neko "bombastično" pojačanje u napadu i veznom redu. Dakle, istresti vreću i dovesti makar JEDNOG top štopera, odnosno nekog s renomeom, pa nek se s njim u paru kali Čelik. U nekom idealnom paralalenom univerzumu, dovesti dva top štopera i dvojicu top bekova. Pod tim mislim strance.
Zadnja izmjena: avalkaB, dana/u 17 maj 2024, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Haksss, MSOZ101, perodeformero, SamoDaKazeem i 70 gostiju.