Sutra ako se ne varam juniori bi mogli titulu uzeti ili je ostalo više utakmica? Bilo bi lijepo da igraju LŠ pa kako god prošli njima iskustvo lijepo sigurno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma nigdje ja ne bi njega premjestao, neka ga tu gdje jeste gdje bar za sad dominira, a ako se nekad ispostavi da mora neko igrat tog DM onda jedino njega al i to ako smo pozadi sigurni sa dvojicom stopera dobrih.avalkaB je napisao/la: ↑17 maj 2024, 20:08Onda se i Đuričković može gurnut na DM (jer mu je to bila main pozicija) sa 4-3-3 ako se dovedu 2 štopera dobra.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 maj 2024, 19:48Ponoviću ono što sam u ovo doba prošle godine pisao. Ekipa se pravi iz zadnje linije. Ne možeš očekivati ozbiljne stvari bez betonske odbrane i ne možeš budzašto tovariti polovnjake u odbrani da bi mogao dovesti neko "bombastično" pojačanje u napadu i veznom redu. Dakle, istresti vreću i dovesti makar JEDNOG top štopera, odnosno nekog s renomeom, pa nek se s njim u paru kali Čelik. U nekom idealnom paralalenom univerzumu, dovesti dva top štopera i dvojicu top bekova. Pod tim mislim strance.
Imam 30 i kusur a i dalje me zeleTurkishAirlines je napisao/la: ↑17 maj 2024, 10:45Sta radis zenama, RamizeBegovicRamiz je napisao/la: ↑16 maj 2024, 23:50hoce li biti kakvih izlaznih transfera
nemoj kad portali objave da bude znao sam ja
Vodimo ljubav, a ne rat
![]()
H8Z7 je napisao/la: ↑17 maj 2024, 18:11
To mi je buduća profesije ako Bog da.![]()
Ugovor mu ističe 30.6. i neće ga produžiti, Fabrizio Romano piše da ima ponude iz Engleske, Njemačke i Italije. Pa kakva je šansa, iskreno nikakva ako mene pitaš.
Još kad se doda da je u Hajduku imao 20K eura mjesečno.
P.S. ne znam autora ali svaka mu čast ovo je prejako.![]()
Prije ovo drugoPeppermintSA je napisao/la: ↑17 maj 2024, 20:22ili ostaje ili su dogovorili pozamašnu svotu za raskid
Ramiz aka Kahveni mlin!BegovicRamiz je napisao/la: ↑17 maj 2024, 20:58Imam 30 i kusur a i dalje me zeleTurkishAirlines je napisao/la: ↑17 maj 2024, 10:45Sta radis zenama, RamizeBegovicRamiz je napisao/la: ↑16 maj 2024, 23:50hoce li biti kakvih izlaznih transfera
nemoj kad portali objave da bude znao sam ja
Vodimo ljubav, a ne rat
![]()
Vjerovatno, još ako ide Jular, sigurno ih i tu ima.FCUM je napisao/la: ↑17 maj 2024, 21:55Prije ovo drugoPeppermintSA je napisao/la: ↑17 maj 2024, 20:22ili ostaje ili su dogovorili pozamašnu svotu za raskid![]()
DzemoSmjecanin je napisao/la: ↑17 maj 2024, 22:10Vjerovatno, još ako ide Jular, sigurno ih i tu ima.FCUM je napisao/la: ↑17 maj 2024, 21:55Prije ovo drugoPeppermintSA je napisao/la: ↑17 maj 2024, 20:22ili ostaje ili su dogovorili pozamašnu svotu za raskid![]()
Kako je sjever tu utakmicu grmio, strahota.