Nema potrebe. NK Celik placa sam svoje dugove.Beduin je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:07Ili da uplate po jednu platu za pojedine igrace Celika kojima se duguje. Mozda cak i bolja opcija.pomocniDJUBRE je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:04Predlazem da uprava FK Sloboda od danasnje zarade od karata koje su naplatile od Robijasa, isplate dug prema OFK Gradina
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- pomocniDJUBRE
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
- Beduin
- Kontakt:
How yes no.pomocniDJUBRE je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:19Nema potrebe. NK Celik placa sam svoje dugove.Beduin je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:07Ili da uplate po jednu platu za pojedine igrace Celika kojima se duguje. Mozda cak i bolja opcija.pomocniDJUBRE je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:04Predlazem da uprava FK Sloboda od danasnje zarade od karata koje su naplatile od Robijasa, isplate dug prema OFK Gradina
Dug dodatno smanjen u ovih prvih 5 mjeseci
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nudi se fukara da ga išaketam zvaničnim informacijama, ali ću ga poštediti ovaj put 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- nicazedobagro
- Kontakt:
Nisu ispostovali dogovor za karte
Igrac od 19 godina psuje majku Damjanovicu
Kamenovali autobus
Danas ste pokazali da ste jedna velika rinaka, a ne neki ozbiljni klub.
Kamenovali autobus
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
Šta je ovo, sunce ti žarko

Suncokreti konačno shvatili da ne mogu gospodina Nalića otpustiti zbog 3 pravomoćne presude vrijednosti 310 000KM bez kamate
Kad sam im pisao da gospodin Nalić nije došao iz Švedske da se igra football managera po livadama federacije, napadali me kao ne znaš ti ko je Nalić, voli Slobodu, neće on nikad tražiti SVOJ novac
Prošli vikend u Srebreniku dogovorili Vojvodića za trenera, gospodin Nalić izvadio 3 papira i otjerao upravu sa treninga

Suncokreti konačno shvatili da ne mogu gospodina Nalića otpustiti zbog 3 pravomoćne presude vrijednosti 310 000KM bez kamate

Kad sam im pisao da gospodin Nalić nije došao iz Švedske da se igra football managera po livadama federacije, napadali me kao ne znaš ti ko je Nalić, voli Slobodu, neće on nikad tražiti SVOJ novac

Prošli vikend u Srebreniku dogovorili Vojvodića za trenera, gospodin Nalić izvadio 3 papira i otjerao upravu sa treninga

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ma hajd nebitno dobro je nikog nije nijsta pogodilo ali bas ta organizacija je losa pogotovo taj napad na autubus i igrace da nemas policiju i pratnju iz grada da izadjes ,ovo tribine i za gostujuce navijace je zalosno .Ima tu krivice i uprava i policija treba vjerovatno i platit bolju organizaciju i bezbjedniju,za karte smo vas et pogurali niste fer tu ispali gdje god smo taj imali dogovor uvjek se postovo bez obzira bio 1 Robijaš ili 300.Sve u svemu odlicna utakmica i odigrali smo cisto bez valjanja zadrzavanja i tih gluposti ,remi realan.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 maj 2024, 23:49Ma batistuta druze, kazem opet vi niste ni prvi ni posljednji koji ste ovako usli kasno na utakmicu.BatistutA19 je napisao/la: ↑18 maj 2024, 23:38Dragi moj Damire nemas sta pravdat upravu jednostavno moras drugacije organizovat pa ne gostujemo u Beogradu da udjes u 25 minuti dok se saberes poluvrijeme i izadjes u 80 minuti a ovo za karte isto nekorektno a ovo kamenovanje ne kontam da navijaci mogu prici autobusu sa igracima.Veliki propusti za ozbiljan grad Tuzlu i klub Sloboda.Sreca pa nikog nije kamen pogodio.DamirT je napisao/la: ↑18 maj 2024, 21:53
Pa nije ovo planski, tako uvijek u Tuzli ulaze gostujuci navijaci jer su svi na toj jednoj tribini. Zamisli da ulaze zajedno Robijasi ili bilo koja druga grupa navijaca i navijaci Slobode. Bilo bi svega sigurno. Nismo Njemacka pa da svi budu zajedno, jer su i zakoni i policija ko qrc, sto smo se uvjerili sa kamenovanjem busa...
Ovo na terenu sam reko remi realan a na tribinama Robija puno organizovanija i bolja ali to nebitno.
Definitivno ako mislite zadrzat 1 mijesto ovako pogotovo protiv Brastva ne smijete oni bi vas pobijedili danas imaju odlicnu tranziciju i kontre mi nismo znali iskoristit prostor i suoljinu...Sretno vam u Tomislavu i do kraja .
Gadjanje busa je van svake pameti, al za to po meni najvecu odgovornost snosi mup, a ne uprava kluba.
Mup je bio duzan da isprati gostujuce igrace da sigurno izadju iz grada.
Nije se smjelo dopustit da bilo ko priblizi autobusu, sa obzirom na atmosferu koja je stvorena.
-
- Kontakt:
Za karte ne znam kako su dogovarali, al opet nije trenutna uprava dogovarala.nicazedobagro je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:38Nisu ispostovali dogovor za karte
Kamenovali autobus
Ako je bilo da idu besplatne za gostujuce u oba navrata, koliko god da ih bude, onda je supacki.
Ako je bilo pod nekim drugim uslovima, onda mozda i ima opravdanja.
Psovanje igraca je stvar kucnog odgoja, mada mislim da i toga ima skoro na svakoj utakmici, samo se ne iznosi u javnost za razliku od ovog danas.
A da je sramota da igrac od 19 godina psuje protivnickom treneru, sramota je.
Za kamenovanje autobusa po meni iskljucivi krivac je mup, koji je dozvolio da iko ima priliku da dodje u tu situaciju i da kamenuje bus.
Volim tebe, više od sebe
Laku noćSky9 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:26A JE.BEM MU SVE VIŠE GLUPO I RETARDIRANO. DOBRO, NEKI LJUDI IMAJU PAMĆENJE ZLATNE RIBICE I IQ SOBNE TEMPERATURE, ALI NISU SVI ISTI.
KOGA JE.BETE DEBILI MRTVI, PA KO VIŠE U OVO VJERUJE.
SLOBODA ISPADNE, ODJEDNOM KRENU SPINOVI, BINGO VRAĆA DITU, KROV NA ZAPADU...
IMENUJU LOBANJU U OBLIKU PJEŠČANOG SATA, VIDE REVOLT, ODJEDNOM LAŽI O NEKIM MILIONIMA, SPONZORIMA, KUR.ČINAMA... DA MALO SMIRE LJUDE, PA ONDA OPET RADI ŠTA HOĆEŠ.
U OVA SRANJA KO VIŠE VJERUJE, NEK SE ODMAH SAMOUBIJE, DA NE TROŠI KISIK.
JOŠ JEDNOM JE.BEM VAM SVE NAJMILIJE.

-
- Kontakt:
Zamolio bih sve forumase iz Zenice koji pisu ovdje da sa ovim seljoberima ne ulaze ni u kakve rasprave jer im time samo dajemo na znacaju.
Danas se samo pokazalo koliko je zapravo Čelik veci od klub od Slobode.
U jednu ruku mi je i tuzno sta bi od onakve urbane sredine i u sta se pretvorise.
Hajd vozdra kozojebci
U jednu ruku mi je i tuzno sta bi od onakve urbane sredine i u sta se pretvorise.
Hajd vozdra kozojebci
-
- Kontakt:
Ma nije bitno da li se kome sta desilo. Nije smjelo doci do toga.BatistutA19 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:42Ma hajd nebitno dobro je nikog nije nijsta pogodilo ali bas ta organizacija je losa pogotovo taj napad na autubus i igrace da nemas policiju i pratnju iz grada da izadjes ,ovo tribine i za gostujuce navijace je zalosno .Ima tu krivice i uprava i policija treba vjerovatno i platit bolju organizaciju i bezbjedniju,za karte smo vas et pogurali niste fer tu ispali gdje god smo taj imali dogovor uvjek se postovo bez obzira bio 1 Robijaš ili 300.Sve u svemu odlicna utakmica i odigrali smo cisto bez valjanja zadrzavanja i tih gluposti ,remi realan.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 maj 2024, 23:49Ma batistuta druze, kazem opet vi niste ni prvi ni posljednji koji ste ovako usli kasno na utakmicu.BatistutA19 je napisao/la: ↑18 maj 2024, 23:38
Dragi moj Damire nemas sta pravdat upravu jednostavno moras drugacije organizovat pa ne gostujemo u Beogradu da udjes u 25 minuti dok se saberes poluvrijeme i izadjes u 80 minuti a ovo za karte isto nekorektno a ovo kamenovanje ne kontam da navijaci mogu prici autobusu sa igracima.Veliki propusti za ozbiljan grad Tuzlu i klub Sloboda.Sreca pa nikog nije kamen pogodio.
Ovo na terenu sam reko remi realan a na tribinama Robija puno organizovanija i bolja ali to nebitno.
Definitivno ako mislite zadrzat 1 mijesto ovako pogotovo protiv Brastva ne smijete oni bi vas pobijedili danas imaju odlicnu tranziciju i kontre mi nismo znali iskoristit prostor i suoljinu...Sretno vam u Tomislavu i do kraja .
Gadjanje busa je van svake pameti, al za to po meni najvecu odgovornost snosi mup, a ne uprava kluba.
Mup je bio duzan da isprati gostujuce igrace da sigurno izadju iz grada.
Nije se smjelo dopustit da bilo ko priblizi autobusu, sa obzirom na atmosferu koja je stvorena.
Jer da se desilo, onda bi kasno bilo. Korektna utakmica od vas, dosli i odigrali kako dolikuje jednoj ekipi.
Po meni uprava nije kriva za desavanja poslije utakmice. Nisu oni tu da čuvaju javni red i mir.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ti sam pokaza koliki si seljak i mentol. U samo jednoj recenici.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:44Zamolio bih sve forumase iz Zenice koji pisu ovdje da sa ovim seljoberima ne ulaze ni u kakve rasprave jer im time samo dajemo na znacaju.
Hajd vozdra kozojebci
Normalno se sve pise i onda nadje se kreten ko ti.
Ko o cemu, **** o postenju. Nemoj da se vracamo u skoriju proslost i pricamo kakvi ste vi bili.
Volim tebe, više od sebe
Za takve kao ti postoji samo jedna rijec. Debil.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:44Zamolio bih sve forumase iz Zenice koji pisu ovdje da sa ovim seljoberima ne ulaze ni u kakve rasprave jer im time samo dajemo na znacaju.
Hajd vozdra kozojebci
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
@ponosni nema tu rasprave, samo šaketanje gorčine argumentima. Dovoljno je vidjeti, šta pišu neutralni forumaši, navijači drugih klubova. Npr:
Robija i Čelik su za ove iz grada deterdzenda gospoda vazda bili.Celik je veci klub i od Slobode i od Veleza.
-
- Kontakt:
Ti samo nastavi sa zicer informacijama.Truhlo je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:40Šta je ovo, sunce ti žarko![]()
Prošli vikend u Srebreniku dogovorili Vojvodića za trenera, gospodin Nalić izvadio 3 papira i otjerao upravu sa treninga![]()
![]()
Jer kad god si ti kakavu negativu za Slobodu prosipo ovdje na temi, po nas je na dobro izaslo.
Ne ugasi nas Suljic, da nas marginala ugasi.
Al znamo truhlo da od toga zivis, pa neka te, nek te drzi sve ovo jos koji dan na aparatima.
Onda ide par samara realnosti za tebe i da se vratis sa spustenim usima u kucicu

Volim tebe, više od sebe
Obavezno dezinfikovat A tribinu nakon boravka ozračenih nadrogiranih degenerika.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
-
- Kontakt:
I onda ovaj mentalni sklop bi da prica nekom o nekoj velicini.DamirT je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:52Za takve kao ti postoji samo jedna rijec. Debil.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:44Zamolio bih sve forumase iz Zenice koji pisu ovdje da sa ovim seljoberima ne ulaze ni u kakve rasprave jer im time samo dajemo na znacaju.
Hajd vozdra kozojebci
Ima obraza nekog prozivat, stoka neodgojena.
Volim tebe, više od sebe
Kae gasi ih Suljic, nista od potpisa. Hop, potpis se desiantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:54Ti samo nastavi sa zicer informacijama.Truhlo je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:40Šta je ovo, sunce ti žarko![]()
Prošli vikend u Srebreniku dogovorili Vojvodića za trenera, gospodin Nalić izvadio 3 papira i otjerao upravu sa treninga![]()
![]()
Jer kad god si ti kakavu negativu za Slobodu prosipo ovdje na temi, po nas je na dobro izaslo.
Al znamo truhlo da od toga zivis, pa neka te, nek te drzi sve ovo jos koji dan na aparatima.
Onda ide par samara realnosti za tebe i da se vratis sa spustenim usima u kucicu![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Mi smo najsigurniji kad on pise negativne stavri za nas, znaj da ce se nesto pozitivno desit.DamirT je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:56Kae gasi ih Suljic, nista od potpisa. Hop, potpis se desiantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:54Ti samo nastavi sa zicer informacijama.Truhlo je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:40Šta je ovo, sunce ti žarko![]()
![]()
Onda ide par samara realnosti za tebe i da se vratis sa spustenim usima u kucicu![]()
![]()
Hebeno je kad suti

Volim tebe, više od sebe
Lako je potpisati reprogram tužbe, ali treba reprogram ispoštovati, a to će teško ići sa 300 prodanih ulaznica 

- BatistutA19
- Kontakt:
Izvini ali ne moze bit opravdanja za karte bez obzira ko je u upravi jer uprava nije dogovorila u ime tadasnje uprave nego u ime kluba FK Sloboda i nova isto preuzima sve obaveze ,onda tom logikom npr dugovi ne vrede jer nisu dogovarali sa ovom upravom..Izvini ali nisi u pravu!!antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:43Za karte ne znam kako su dogovarali, al opet nije trenutna uprava dogovarala.nicazedobagro je napisao/la: ↑19 maj 2024, 00:38Nisu ispostovali dogovor za karte
Kamenovali autobus
Ako je bilo da idu besplatne za gostujuce u oba navrata, koliko god da ih bude, onda je supacki.
Ako je bilo pod nekim drugim uslovima, onda mozda i ima opravdanja.
Psovanje igraca je stvar kucnog odgoja, mada mislim da i toga ima skoro na svakoj utakmici, samo se ne iznosi u javnost za razliku od ovog danas.
A da je sramota da igrac od 19 godina psuje protivnickom treneru, sramota je.
Za kamenovanje autobusa po meni iskljucivi krivac je mup, koji je dozvolio da iko ima priliku da dodje u tu situaciju i da kamenuje bus.
Ovo ostalo teren,tribina,navijanje ,kamenovanje sve receno i viđeno.
Ja sam piso pred utakmicu ako se ne uozbiljite mozete imat ozbiljnih problema za ulazak u ove naredne 4 utakmice jer trenutno nemate kvalitet a ni igru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.