Postao/la montolivo18 » 19 maj 2024, 16:59
Što se tiče utakmice, mislim da smo bili dosta bolji tokom skoro svih 90 minuta i stvarali prilike. Na kraju, realan rezultat bi bio barem 2 ili 3 gola u mreži gostiju. Čelik je bio bolji na početku drugog poluvremena, nekih 10 do 15 minuta, ali u tom periodu utakmice nisu ništa konkretno napravili pred našim golom.
Što se tiče navijanja, ne znam šta bih rekao. Došle su neke novije generacije, padaju prozivke i s jedne i s druge strane, po meni ništa specijalno. Brojka kod nas je onako, kod Čelika dosta dobra, mada su se oni više 'naložili' jer je to Sloboda, da pokažu kako mogu nadjačati Fukare na Tušnju. Opet, to je samo moje mišljenje.
Tokom utakmice i one psovke Hasanovića, što je trener Damjanović rekao posle utakmice, treba ga kazniti i to dobro. Plus, zbog njegovog greške zamalo da primimo gol.
Što se tiče karata, ne znam šta su čelni ljudi klubova dogovarali, ali ako je istina da je bilo dogovoreno da Robijaši uđu besplatno kao i Fukare na Bilinom, onda je to stvarno nekorektan potez.
I na kraju, ovo kamenovanje navijača Čelika, svakako osuđujem, ali ne možete optužiti Slobodu kao glavnog krivca. Pa nije klub kriv što je policija odradila loš posao, što nema dovoljan broj ljudi, ili ne znam šta već. Sloboda tu nikako ne može biti kriva, pa autobus je bio parkiran 200 metara od stadiona.