Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

antisisoja1919
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la antisisoja1919 » 19 maj 2024, 16:01

DamirT je napisao/la:
19 maj 2024, 15:59
Jesi ti realan? Apsolutno svaka grupa navijaca na Tusnju tako izadje i udje, a ne samo vi. Svako ko je bio na stadionu ce reci da je bila policija na tribinama. Zasto nisu bili kod busa, ne znam. Sloboda rekla nemojte ih osigurati jelde?

@kocka daj ne rise molim te. Svako ziv je jucer od nas osudio ovo...
Izbjegavam sve vrijeme da ih vrijedjam i da normalno komuniciramo, al ovdje su vecina njih bolesni debili, koji sve sto se napise uzimaju kako njima odogvara.
Koji qrc im vise sta objasnjavat i pisat kad su levati.
Volim tebe, više od sebe

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 19 maj 2024, 16:02

Pokazat ce vrijeme uskoro ko je kriv pa ce ta vasa **** po ko zna koji put pojest

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 19 maj 2024, 16:03

antisisoja1919 je napisao/la:
RubikovaKocka je napisao/la:
19 maj 2024, 15:56
To dovoljno govori o vama kako razmišljate.
MUP kriv i boli nas k :tokralju:
Pa svako može da razbije autobus s kamenicama kako god da ga osigurava policija. Kakva su to muda drob te ****.
Mentalitet vam je šabanski i to je to.
De nadji gdje je iko to opravdao mentolu seljacki iskompleksirani.
Svi skoro osudili.
Hebem vas u mozak retardirani nedokazni.
Polako, nemoj biti nervozan.
Ko je osudio, forum ? Gdje je zvanicno saopstenje na vasoj zvanicnoj stranici kluba ? Osudili, ogradili se ?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 maj 2024, 16:05

19 maj 2024, 16:01
DamirT je napisao/la:
Jesi ti realan? Apsolutno svaka grupa navijaca na Tusnju tako izadje i udje, a ne samo vi. Svako ko je bio na stadionu ce reci da je bila policija na tribinama. Zasto nisu bili kod busa, ne znam. Sloboda rekla nemojte ih osigurati jelde?

@kocka daj ne rise molim te. Svako ziv je jucer od nas osudio ovo...
Izbjegavam sve vrijeme da ih vrijedjam i da normalno komuniciramo, al ovdje su vecina njih bolesni debili, koji sve sto se napise uzimaju kako njima odogvara.
Koji qrc im vise sta objasnjavat i pisat kad su levati.
Ma bjezi ba, mene bas sramota bilo za ono kamenje, ali daj jbt. Policija i zastitarske agencije su placene za taj posao, obezbjedjivanje javnog dogadjaja. Jesu li bili na tribinama, jesu. Sto se tice unajmljivanja ljudi za zastitu, Sloboda je svoj dio uradila, unajmila ih. To sto oni nisu do kraja obezbijedili, a bili su na stadionu, pa nije Sloboda za to kriva i da je ne znam koji klub u pitanju, ne moze biti kriv. Toliko od mene na ovu temu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 19 maj 2024, 16:10

Odma da se razjasni jos jedna stvar.Robijasi su dosli zato sto se najavljivalo sve i svasta.Sa Varvarima se nije bilo na cesti, niti su se ganjale bilo kakve nase grupe.Niti bi se to ikad desilo.Vrijeme se provelo u kafani, cekajuci.Nikakva se policija nije vodala, vec su sami preuzeli radi sigurnosti.A koliko ste sutili i do policije je doslo da ce bit tuce izmedju sebe.Kao kakve tetkice.Znamo ba da ste se skupljali jer ste vidjeli ekipu iz Zenice.Robija je i poslije tekme provela u kafani.Pustos.

Hajde, bila je Austrija,Grcka,Italija…Znamo svi sta je i kako je bilo.Nema potrebe da se pametuje.
!

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 19 maj 2024, 16:11

19 maj 2024, 16:03
19 maj 2024, 15:56
To dovoljno govori o vama kako razmišljate.
MUP kriv i boli nas k :tokralju:
Pa svako može da razbije autobus s kamenicama kako god da ga osigurava policija. Kakva su to muda drob te ****.
Mentalitet vam je šabanski i to je to.
De nadji gdje je iko to opravdao mentolu seljacki iskompleksirani.
Svi skoro osudili.
Hebem vas u mozak retardirani nedokazni.
Polako, nemoj biti nervozan.
Ko je osudio, forum ? Gdje je zvanicno saopstenje na vasoj zvanicnoj stranici kluba ? Osudili, ogradili se ?
Ma nisam nervozan.
Ja iznosim ovdje svoj licni stav, ne stav kluba.
Sve sto pisem, pisem u svoje ime.
U pravu si, nema saopstenja. Ne znam ni da li ce bit.
Al bilo, ili ne, fakt je da za kamenovanje klub snosi najmanju odgovornost.
Najvecu odgovornost snose oni koji su to uradili, zatim MUP koji je to dozvolio.
Toliko i od mene.
Volim tebe, više od sebe

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 19 maj 2024, 16:20

bambus je napisao/la:
19 maj 2024, 16:10
Odma da se razjasni jos jedna stvar.Robijasi su dosli zato sto se najavljivalo sve i svasta.Sa Varvarima se nije bilo na cesti, niti su se ganjale bilo kakve nase grupe.Niti bi se to ikad desilo.Vrijeme se provelo u kafani, cekajuci.Nikakva se policija nije vodala, vec su sami preuzeli radi sigurnosti.A koliko ste sutili i do policije je doslo da ce bit tuce izmedju sebe.Kao kakve tetkice.Znamo ba da ste se skupljali jer ste vidjeli ekipu iz Zenice.Robija je i poslije tekme provela u kafani.Pustos.

Hajde, bila je Austrija,Grcka,Italija…Znamo svi sta je i kako je bilo.Nema potrebe da se pametuje.
Ma eto da izuzmemo ono sto se desvalo sa Fukarama. Bilo je sto je bilo.
A jel ti stvarno mislis da vasa ekipa moze nesto Manijacima?
Ljudi su daleko najozbiljnija grupa, pogotovo na ulici. Ne mozete im ni u kom segmentu parirat.
I ono sto je cinjenica, kod vas je trenutno 60-70% u kopu momcici do 22-23 godine.
Da ste negdje nadjete, da im bude u cilju, obrisali bi pod s vama.
Ovo se odnosi na ovaj dio gdje pises da je neko vas izbjegavao u CG.
I jos nesto, TM i RA imaju ubjedljivo, ubjedljivo najspremnijie ekipe na gostovanjima repke.
Volim tebe, više od sebe

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 19 maj 2024, 16:39

19 maj 2024, 16:20
bambus je napisao/la:
19 maj 2024, 16:10

Ljudi su daleko najozbiljnija grupa, pogotovo na ulici. Ne mozete im ni u kom segmentu parirat.
I ono sto je cinjenica, kod vas je trenutno 60-70% u kopu momcici do 22-23 godine.
I jos nesto, TM i RA imaju ubjedljivo, ubjedljivo najspremnijie ekipe na gostovanjima repke.
bili smo u njIhovim bazama gdje su mnogobrojni

VOGOSCA NISTA
KONJIC NISTA
EV TUZLA GDJE IMAJU VELIKI BROJ NAVIJACA ISTO NISTA

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 19 maj 2024, 16:43

Treba ovo završiti i presjeći, već u srijedu nam dolazi novo kolo.
U Zenicu nam dolazi bihaćko Jedinstvo, još jedan hajmo reći derbi starih rivala :ljepota:

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 19 maj 2024, 16:54

TOŠK danas dobija kući,sigurna 3 boda ;)

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 19 maj 2024, 16:59

Što se tiče utakmice, mislim da smo bili dosta bolji tokom skoro svih 90 minuta i stvarali prilike. Na kraju, realan rezultat bi bio barem 2 ili 3 gola u mreži gostiju. Čelik je bio bolji na početku drugog poluvremena, nekih 10 do 15 minuta, ali u tom periodu utakmice nisu ništa konkretno napravili pred našim golom.

Što se tiče navijanja, ne znam šta bih rekao. Došle su neke novije generacije, padaju prozivke i s jedne i s druge strane, po meni ništa specijalno. Brojka kod nas je onako, kod Čelika dosta dobra, mada su se oni više 'naložili' jer je to Sloboda, da pokažu kako mogu nadjačati Fukare na Tušnju. Opet, to je samo moje mišljenje.

Tokom utakmice i one psovke Hasanovića, što je trener Damjanović rekao posle utakmice, treba ga kazniti i to dobro. Plus, zbog njegovog greške zamalo da primimo gol.

Što se tiče karata, ne znam šta su čelni ljudi klubova dogovarali, ali ako je istina da je bilo dogovoreno da Robijaši uđu besplatno kao i Fukare na Bilinom, onda je to stvarno nekorektan potez.

I na kraju, ovo kamenovanje navijača Čelika, svakako osuđujem, ali ne možete optužiti Slobodu kao glavnog krivca. Pa nije klub kriv što je policija odradila loš posao, što nema dovoljan broj ljudi, ili ne znam šta već. Sloboda tu nikako ne može biti kriva, pa autobus je bio parkiran 200 metara od stadiona.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 19 maj 2024, 17:04

Vjerovatno im i nismo interesantni.Pa ocekuju da mi sad uzvratimo.Al mi sa njima sukoba na ulici nismo imali.Imaju odlican broj ljudi,organizaciju, opremu, sve to stoji, al ih nikad nismo izbjegavali.npr.Nedavno se mimoilazimo, njih 5 buseva, nas jedan.Nemamo sanse, al ne idemo okolnim putem, ne glumimo kvarove pa da oni prodju.Sta bude bude, nekad das nekad dobijes samo da niko ne nastrada.Tako je i za CG.Znas da ih ima 120-150, ti odes sa 50-ak ljudi.Znas na sta ides,al nisi ti u poziciji da napadas vec da se ponudis.Ima grupa koji i sa jednakim brojem ljudi izbjegavaju.Ima djece fala bogu, neka je.Sto se gostovanja tice, ako pratis dugo znas kakva je ekipa.Pogledaj slike u zadnjih 10+godina.Pa procjeni jesul klinci.Teska vremena, izvlacis maksimum.Bitno je da ide na bolje.Udaras na dva fronta.Ljudi iz upravnog i nadzornog odbora su vikendom u busu navijacki obuceni a radnim danima u kosuljama svim silama vracaju sto se 30 godina kralo.Umjesto da je ovaj nivo bio prije 3 godine, mi se tek sad dizemo.Stvaramo zdrave temelje buducim generacijama al ima tu jos rada puno, al grupa ima potencijal strasan.
A sto se tice Ra.Dva puta smo ih cekali.Jednom se okrenuli drugi put nisu stali.Dalje se ceka, sigurno kad bude prilike da ce obe strane iskoristiti.Vidjet cemo
!

DaDi88
Kontakt:

Post Postao/la DaDi88 » 19 maj 2024, 17:05

montolivo18 je napisao/la:
19 maj 2024, 16:59
Što se tiče utakmice, mislim da smo bili dosta bolji tokom skoro svih 90 minuta i stvarali prilike. Na kraju, realan rezultat bi bio barem 2 ili 3 gola u mreži gostiju. Čelik je bio bolji na početku drugog poluvremena, nekih 10 do 15 minuta, ali u tom periodu utakmice nisu ništa konkretno napravili pred našim golom.

Što se tiče navijanja, ne znam šta bih rekao. Došle su neke novije generacije, padaju prozivke i s jedne i s druge strane, po meni ništa specijalno. Brojka kod nas je onako, kod Čelika dosta dobra, mada su se oni više 'naložili' jer je to Sloboda, da pokažu kako mogu nadjačati Fukare na Tušnju. Opet, to je samo moje mišljenje.

Tokom utakmice i one psovke Hasanovića, što je trener Damjanović rekao posle utakmice, treba ga kazniti i to dobro. Plus, zbog njegovog greške zamalo da primimo gol.

Što se tiče karata, ne znam šta su čelni ljudi klubova dogovarali, ali ako je istina da je bilo dogovoreno da Robijaši uđu besplatno kao i Fukare na Bilinom, onda je to stvarno nekorektan potez.

I na kraju, ovo kamenovanje navijača Čelika, svakako osuđujem, ali ne možete optužiti Slobodu kao glavnog krivca. Pa nije klub kriv što je policija odradila loš posao, što nema dovoljan broj ljudi, ili ne znam šta već. Sloboda tu nikako ne može biti kriva, pa autobus je bio parkiran 200 metara od stadiona
Kamenovanje navijaca Čelika :urnebes:
Nemas ti pojma druže
Ponosni smogovac!

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 19 maj 2024, 17:07

DaDi88 je napisao/la:
19 maj 2024, 17:05
montolivo18 je napisao/la:
19 maj 2024, 16:59

I na kraju, ovo kamenovanje navijača Čelika, svakako osuđujem, ali ne možete optužiti Slobodu kao glavnog krivca. Pa nije klub kriv što je policija odradila loš posao, što nema dovoljan broj ljudi, ili ne znam šta već. Sloboda tu nikako ne može biti kriva, pa autobus je bio parkiran 200 metara od stadiona
Kamenovanje navijaca Čelika :urnebes:
Nemas ti pojma druže
Šta nemam pojma?

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 19 maj 2024, 17:09

bambus je napisao/la:
19 maj 2024, 17:04
Vjerovatno im i nismo interesantni.Pa ocekuju da mi sad uzvratimo.Al mi sa njima sukoba na ulici nismo imali.Imaju odlican broj ljudi,organizaciju, opremu, sve to stoji, al ih nikad nismo izbjegavali.npr.Nedavno se mimoilazimo, njih 5 buseva, nas jedan.Nemamo sanse, al ne idemo okolnim putem, ne glumimo kvarove pa da oni prodju.Sta bude bude, nekad das nekad dobijes samo da niko ne nastrada.Tako je i za CG.Znas da ih ima 120-150, ti odes sa 50-ak ljudi.Znas na sta ides,al nisi ti u poziciji da napadas vec da se ponudis.Ima grupa koji i sa jednakim brojem ljudi izbjegavaju.Ima djece fala bogu, neka je.Sto se gostovanja tice, ako pratis dugo znas kakva je ekipa.Pogledaj slike u zadnjih 10+godina.Pa procjeni jesul klinci.Teska vremena, izvlacis maksimum.Bitno je da ide na bolje.Udaras na dva fronta.Ljudi iz upravnog i nadzornog odbora su vikendom u busu navijacki obuceni a radnim danima u kosuljama svim silama vracaju sto se 30 godina kralo.Umjesto da je ovaj nivo bio prije 3 godine, mi se tek sad dizemo.Stvaramo zdrave temelje buducim generacijama al ima tu jos rada puno, al grupa ima potencijal strasan.
A sto se tice Ra.Dva puta smo ih cekali.Jednom se okrenuli drugi put nisu stali.Dalje se ceka, sigurno kad bude prilike da ce obe strane iskoristiti.Vidjet cemo
Steta je na ovaj post sta bilo ne replicirat.
Skroz fin i korektan post.
Po meni sve sto si napisao, objektivno.
Moze se i lijepo odgovorit i napisat nesto.
Nek se tvoje kolege ugledaju na tebe.
:bih:
Volim tebe, više od sebe

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 19 maj 2024, 17:17

DamirT je napisao/la:
19 maj 2024, 15:50
BatistutA19 je napisao/la:
19 maj 2024, 15:39
Odlicno saopstenje Celika za veliki propust Slobode u organizaciji za utakmicu i velika prevara uprave Slobode za dogovor za besplatne karte i u Zenici i Tuzli bez obzira koliko bilo gdje gostujucih navijaca..Evo ovako ne rade veliki klubovi i gospodski i ovo je dno dna sve.
Okej za ulaznice, ali de mi reci sta je uprava trebala uraditi za autobus i kamenovanje? Je li bila policija na stadionu, pregledali gostujuce navijace i obezbijedili tribine? Jesu. Nije uprava Slobode rekla da ne osiguraju autobus gostiju. Apsolutno cisti propust policije TK, a ne kluba. Nece nijedna uprava na svijetu hodati uz gostujuce navijace u cilju njihove zastite.
AntiSisoje / Damir to za kartte ne znam kako rec jadno po meni sve je objasnjeno saopstenjem taj dogovor ali nebitno to ide upravi na obraz ne vama navijacima i vas je stid toga.
Dobro nisam ja strucan da detaljisem al kompletna organizacija tj kordinacije uprave i policija je losa ,mozda se olako to shvatilo,mozda treba i platit vise za jace i bolje osiguranje ne znam .Stvarno ne znam to et policija kaze da uprava Slobode trazila da se Robijasi uvedu kasnije a izvedu ranije jer gospoda iz Tuzle ne zeli da ostanu u stadionu nakon kraja utakmice et samo jedan primjer odnos prema Robiji a za karte receno.Bitno je opet da niko nije pogodjen ovo ostalo ce sve namirit.

NavojKontra5491
Kontakt:

Post Postao/la NavojKontra5491 » 19 maj 2024, 17:20

Treba upozorit druge klubove da ne dogovaraju reciprocitet sa ovim varalicama 🤣🤣

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 19 maj 2024, 17:34

NavojKontra5491 je napisao/la:
19 maj 2024, 17:20
Treba upozorit druge klubove da ne dogovaraju reciprocitet sa ovim varalicama 🤣🤣
Moze jedino se dogavarat ako ce se prva u Tuzli igrat a nikako.druga 😂😂😂😂ali stvarno je to jadno od uprave ,prije je uvijek bilo sa sarajlijama dogovor ispostovan i sa jos nekim .Ja znam jednom u Kaknju ako nas nije bilo 1000 kad su nam dali cosak i onda na kraju pola tribine zauzeli a i sjecam se da smo izgubili 1-0.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 19 maj 2024, 17:56

Je li stigla osuda iz FK Sloboda na ovaj napad?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.