Ma mi samo jednom da izbacimo nekog favorita (od tih velikih imena iz lige petice), mi cemo se zabetonirati u grupnoj fazi i narednih godina.H8Z7 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 20:49Još gore izgleda kad se kaže da smo od sezone 15/16 samo tri puta prošli dalje.PikachuSA je napisao/la: ↑19 maj 2024, 20:22Mi smo generalno loši u Evropi u posljednjih 10-ak godina.
Gledajući od sezone 2015/16, od 12 dvomeča prošli smo samo 3, pri čemu smo se i 3 puta blago rečeno obrukali.
Nismo skinuli nijedan skalp kao što smo to znali učiniti prije nekih 10-20 godina (Genk, Helsingborg, Levski, Atromitos).
Smatram da je prolazak prvog pretkola apsolutni minimum koji moramo postići ove sezone.
Btw, slažem se sa rajom, @H8Z7 bi trebao postati član skauting službe našeg kluba.tačnije Banant, Conah's i Budućnost, bez onog lucky losera protiv Celtica. Moralo je se bolje znači, oni Moldavci su morali biti izbačeni i Milasmi i oni prije njih. Torpedo neću ni komentarisati. Po meni ne boli toliko zbog odlaska Mirze sa klupe.
Iskreno od ove sezone maksimalno očekujem prolazak prvog pretkola. Eventualno ako nas nekako žrijeb pomazi a teško, znaš nas Lech, Atalanta, Bate, Celtic 2x pa ne mogu vjerovati kako nas ide. Međutim što mi je gore jeste što mi nemamo taj stav pobjednika, dođe fazon neko protiv koga su nam šanse 50:50 mi se da izvinete saseremo od straha.
Hvala tebra na podršci.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
-
- Kontakt:
Ne znam sta od toga imaju. lik igra svaku utakmicu po 90 minuta. i sigurno ce on doci u BiH.
-
- Kontakt:
Gdje se ovoga sjeti jos nocne traume imam od njegakogmagie46 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 20:50I ja sam dosta načuo ima mjesec - dva, a i vidio od tebe ali eto čekao sam koliko toliko "tačnu" informaciju da sam uvjeren.
P.S. ko kec na desetku bi nam dosao![]()
![]()
![]()
https://www.transfermarkt.com/giorgi-ar ... ler/292717

Sta nam je radio lik
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dosta smo ujedinjeni što se tiče nove ankete.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Malo nam je nedostajalo za Fiorentinu prošle sezone.avalkaB je napisao/la: ↑19 maj 2024, 21:41Ma mi samo jednom da izbacimo nekog favorita (od tih velikih imena iz lige petice), mi cemo se zabetonirati u grupnoj fazi i narednih godina.H8Z7 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 20:49Još gore izgleda kad se kaže da smo od sezone 15/16 samo tri puta prošli dalje.PikachuSA je napisao/la: ↑19 maj 2024, 20:22
Mi smo generalno loši u Evropi u posljednjih 10-ak godina.
Gledajući od sezone 2015/16, od 12 dvomeča prošli smo samo 3, pri čemu smo se i 3 puta blago rečeno obrukali.
Nismo skinuli nijedan skalp kao što smo to znali učiniti prije nekih 10-20 godina (Genk, Helsingborg, Levski, Atromitos).
Smatram da je prolazak prvog pretkola apsolutni minimum koji moramo postići ove sezone.
Btw, slažem se sa rajom, @H8Z7 bi trebao postati član skauting službe našeg kluba.tačnije Banant, Conah's i Budućnost, bez onog lucky losera protiv Celtica. Moralo je se bolje znači, oni Moldavci su morali biti izbačeni i Milasmi i oni prije njih. Torpedo neću ni komentarisati. Po meni ne boli toliko zbog odlaska Mirze sa klupe.
Iskreno od ove sezone maksimalno očekujem prolazak prvog pretkola. Eventualno ako nas nekako žrijeb pomazi a teško, znaš nas Lech, Atalanta, Bate, Celtic 2x pa ne mogu vjerovati kako nas ide. Međutim što mi je gore jeste što mi nemamo taj stav pobjednika, dođe fazon neko protiv koga su nam šanse 50:50 mi se da izvinete saseremo od straha.
Hvala tebra na podršci.![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Čisto sumnjam prosto ne vjerujem da će Grk doć u ovu cirkus ligu.
Stara analiza od prije dvije sedmice (za one koji nisu pročitali):
Kao što sam i najavio, napisao sam dosadašnji tok raspleta evropskih liga koje su nam bile od interesa.
Summa summarum, mnogi raspleti nam nisu išli na ruku, zbog čega su nam šanse da budemo nosioci u drugom pretkolu svedene na minimum.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- luckystrike
- Kontakt:
Treba ovu anketu nakon svake utakmice pa da vidiš kako se procenti okrećuluckystrike je napisao/la: ↑19 maj 2024, 22:38Pit'o bi te da si je postavio na poluvremenu protiv Zvijezde![]()

Sutra će nas biti cca 5K 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Sa tom posjetom nam ne mogu plave fekalije prestici.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Cisto sumnjam iskreno, radni dan, lose vrijeme, utakmica bez rezultatskog znacaja, daj Boze da bude i 3k.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- luckystrike
- Kontakt:
Pratim prognozu od petka, sve je bolja i bolja. Ne bi trebalo biti kišice nakon 15 h, uz ugodnih 20ak stepeni za vrijeme utakmice.
Zato svi! komšije, raju, kolege nahajcat ranom zorom!
Svi na Koševo, igra Saraj'vo!
Zato svi! komšije, raju, kolege nahajcat ranom zorom!
Svi na Koševo, igra Saraj'vo!
Sutra bez kise. Ugodnih 25 stepeni znaci ne moze bolje.. Utakmica u 5 moze se svi s posla idemo. Al djaba vazda oni sto najvisr pametuju ovdje nece doci.. Nema veze svakako nas i ima clanova toliko 6 7 milja maks... Svi na sSjever sutra. Sutra se daje najbitnija nagrada nasem igracu. Moramo to podrzati ba... U INAT SVIMA!
Praktično smo i sa 3000 sutra najposjećeniji jer bi konama trebalo malo manje od 9000 da nas prestignu, a tih njihovih 9k nije baš realno.hordasDoboj je napisao/la: ↑19 maj 2024, 14:09Sta mislis kolika ce biti posjeta? Ja mislim ako budemo 5k+ da nas kone ne mogu stici ni kad bi napunili stadion.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
m ide bas raje danas. Lijepo vrijeme je i bez kise

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Kockoglavi, Mocvara1991, pjankesarajevo, supervizor, VolimoSarajevo i 52 gosta.