Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zato banjalučani imaju nešto najbolje u državi.
I ne, nije fudbalski klub.
I ne, nije fudbalski klub.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Odosmo u off topic al nema veze svakako je sve rijeseno oko sezone.tabba77 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:21Nećete se usrećiti u dalekoj…Cernica22 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:07Nemojte se sad vi u daleku spustati ovo ljeto u potrazi za nasima pa da @direktorcic, @tutankamon i ja zbog vas izvisimo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:00
Fino si to detektovao. Vazda su Sarajke bile najgore, a najnafuranije trebe u drzavi. Cast rijetkim izuzecima.ne pitaj kako znam.
Prije par godina dodje mi drug iz Sarajeva i pokupimo par treba iz Daleke i dogovorimo sve idemo poslije na vikendicu
ovo ono, 20 minuta prije kraja pita ova jedna druga kako se zove, brat neiskusno rece Samir, kako se predstavio tako su i brzinom svjetlosti nestale u noci. Ybg.
19V22
Jesi imao iskustvo sa djevojkama u Sarajevu? Ja jesam u Mostaru i znam šta govorim, jesu dobrim dijelom nafurane ali su bar nama dosta pristupačnije od ovih naših papanki, još uzmi u obzir da će ti se u Sarajevu neka kojoj bi dao nekih 6 od 10 ponašat ko da je u najmanju ruku Adriana Lima. A tek ako je šta bolje od nekog prosjeka... Vjerujem da je loša situacija dolje, ali nema šanse da je gore nego kod nas.

Pusti bola to, dječija posla, svakom je ono tuđe draže i misli da je boljeLewy21 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:26Jesi imao iskustvo sa djevojkama u Sarajevu? Ja jesam u Mostaru i znam šta govorim, jesu dobrim dijelom nafurane ali su bar nama dosta pristupačnije od ovih naših papanki, još uzmi u obzir da će ti se u Sarajevu neka kojoj bi dao nekih 6 od 10 ponašat ko da je u najmanju ruku Adriana Lima.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
E valan kralo se u ovoj ligi od kad je nastala. Krast će i ubuduće, vjerojatno niti jedna titual nije čista. Ali kako je Borac ove godine prekucao, svaka im čast 

Znam, predstavio sam se kao Samir.

@cernica22
Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 20 maj 2024, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ma sve je to u par deka vjeruj mi, proveo sam period zivota u Sa pa znam nesto. Kad one u Mostaru vide da si ti iz Sa, a u Sa da si iz Mostara odmah plocu mijenjaju jer znaju u vecini slucajeva da im je metak najveci domet s momcima iz drugih gradova, a vamo nama ili vama tamo glume svetice. Ybg klasika pa ako sam ista pokupio da valja to je bilo van Mostara uvijek.Lewy21 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:26Jesi imao iskustvo sa djevojkama u Sarajevu? Ja jesam u Mostaru i znam šta govorim, jesu dobrim dijelom nafurane ali su bar nama dosta pristupačnije od ovih naših papanki, još uzmi u obzir da će ti se u Sarajevu neka kojoj bi dao nekih 6 od 10 ponašat ko da je u najmanju ruku Adriana Lima.
19V22
- bagniadiluca
- Kontakt:
- oldschool72
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Smiju li Sarajke protiv Mostarki na šake? Ulažemo transparente s obe strane
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Imao sam srecu da proputujem i po BiH i sire, cak i da duzi period provedem na nekim drugim mjestima i tvrdim da nigdje medju zenama nije toliki nesrazmjer izmedju stvarnosti i onoga sto one misle o sebi kao u SarajevuLewy21 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:18Kad sam vidio da si me citirao, konto sam da ti je zasmetala ova pošalica na kraju, ali sve si rekao kako i ja mislim i kako i jest. Jesi li napustio Kanton Sarajevo, već možeš pogledat žensku a da se ne smatra nekim zločinom, a u nekim slučajevima, zamisli, čak možeš i progovorit sa njima. A vjeruj mi sve se nadam da će doći vrijeme da ih sve više patetiše nakon što pojedu ono što poseru sa onim glavonjama, znaš sto posto na šta mislim.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:00
Fino si to detektovao. Vazda su Sarajke bile najgore, a najnafuranije trebe u drzavi. Cast rijetkim izuzecima.

I ja kontam da se o tome radi, bar jest vjerovatno u večini slučajeva. Ali na nama je da vrijeđamo ovo što je naše, a vi sa svojima kako hoćete.Cernica22 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:28Ma sve je to u par deka vjeruj mi, proveo sam period zivota u Sa pa znam nesto. Kad one u Mostaru vide da si ti iz Sa, a u Sa da si iz Mostara odmah plocu mijenjaju jer znaju u vecini slucajeva da im je metak najveci domet s momcima iz drugih gradova, a vamo nama ili vama tamo glume svetice. Ybg klasika pa ako sam ista pokupio da valja to je bilo van Mostara uvijek.

Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 20 maj 2024, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Samo da ne dodje ona jedna sto razbija kafane tamo kod vas,nemaju sanse nikakve sarajke, ne bi im manijaci pomoglitutankamon1905 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:30Smiju li Sarajke protiv Mostarki na šake? Ulažemo transparente s obe strane

Za pohvaliti
1. Manijaci ponedjeljak skoro pun kavez
2. Robijasi u Tuzli
3. Odavno nije veci kop RA, slicno kao i sa Ultrasima nakon uzeti transova.
1. Manijaci ponedjeljak skoro pun kavez
2. Robijasi u Tuzli
3. Odavno nije veci kop RA, slicno kao i sa Ultrasima nakon uzeti transova.
Sad kad je sve jasno, želio bih da čestitam navijačima Veleža jer su izjednačili najbolji plasman u istoriji lige - treće mjesto. Golemo.
Ismiru Mirviću treba minimalno bod protiv Širokog da bi mu ovo bila najuspješnija sezona otkako je preuzeo Sarajevo. Sretno i nadam se da će i on oboriti rekord.
Ko kaže da ne napreduju.
Ismiru Mirviću treba minimalno bod protiv Širokog da bi mu ovo bila najuspješnija sezona otkako je preuzeo Sarajevo. Sretno i nadam se da će i on oboriti rekord.
Ko kaže da ne napreduju.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Oglasi se na temu oko zena molim te,fudbal nas ne zanimaVirtu4l je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:36Sad kad je sve jasno, želio bih da čestitam navijačima Veleža jer su izjednačili najbolji plasman u istoriji lige - treće mjesto. Golemo.
Ko kaže da ne napreduju.![]()
Borac je prvak,Zeljo je ostao,ostalo sve ocekivani
- bagniadiluca
- Kontakt:
Za ovo nam ne treba savez, mislim da smo u ovom sportu favoriti...da se ne hvalimo sami evo svaki dan po par autobusa Slovenaca i Hrvata dolaze pokušat nešto 

LETS GO FIGHTER
Sarajke vole tvrdu kitu djecaka iz Krajine i iz Hercegovine.
Mostarke vole sve. Ja sam imao lagan prolaz u oba grada. S tim da Sarajke koliko toliko imaju dozu ozbiljnosti, dok se Mostarke bolje tresu.

Sta je sa vama.Virtu4l je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:36Sad kad je sve jasno, želio bih da čestitam navijačima Veleža jer su izjednačili najbolji plasman u istoriji lige - treće mjesto. Golemo.
Ko kaže da ne napreduju.![]()
Doduše ostali ste u ligi ima napretka.
-
- Kontakt:
Kažu da te Zeničanke najviše gotive

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara