Ismiru Mirviću treba minimalno bod protiv Širokog da bi mu ovo bila najuspješnija sezona otkako je preuzeo Sarajevo. Sretno i nadam se da će i on oboriti rekord.
Ko kaže da ne napreduju.
Oglasi se na temu oko zena molim te,fudbal nas ne zanimaVirtu4l je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:36Sad kad je sve jasno, želio bih da čestitam navijačima Veleža jer su izjednačili najbolji plasman u istoriji lige - treće mjesto. Golemo.
Ismiru Mirviću treba minimalno bod protiv Širokog da bi mu ovo bila najuspješnija sezona otkako je preuzeo Sarajevo. Sretno i nadam se da će i on oboriti rekord.
Ko kaže da ne napreduju.![]()
Sarajke vole tvrdu kitu djecaka iz Krajine i iz Hercegovine.
Sta je sa vama.Virtu4l je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:36Sad kad je sve jasno, želio bih da čestitam navijačima Veleža jer su izjednačili najbolji plasman u istoriji lige - treće mjesto. Golemo.
Ko kaže da ne napreduju.![]()
Kažu da te Zeničanke najviše gotive
Zamisli javi se navijac Zelje da komentarise druge klubove.

Ma dobro to su sporeti. Nisu mi ni zanimljive vise. Jasno je da smogovci slabo tresu, pa moramo mi iz ostalih gradova.Espiritosanto je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:40Kažu da te Zeničanke najviše gotive![]()
LuđačeZaniolo je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:46Ma dobro to su sporeti. Nisu mi ni zanimljive vise. Jasno je da smogovci slabo tresu, pa moramo mi iz ostalih gradova.
Ne znam ti ja buraz više kakve su, ja sam svoju karijeru (uspješno) završio.Direktorcic je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:38Oglasi se na temu oko zena molim te,fudbal nas ne zanima
Ako si ovako filozofski sa njima vodio razgovore,nije ti karijera nesto uspjesna bilaVirtu4l je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:49Ne znam ti ja buraz više kakve su, ja sam svoju karijeru (uspješno) završio.Direktorcic je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:38Oglasi se na temu oko zena molim te,fudbal nas ne zanima
Jedino što primjećujem da je sad nemoguće procijeniti koliko imaju godina. Neke ovako kad vidiš na ulici, mogu imati 17 i 25, tako brzo napreduju.
A što se tiče "nafuranosti", ma to je svugdje isto. Po meni, najveći problem je što se uglavnom forcaju između sebe, jedna drugu hvale, jesi dobra, mačko, goriš, 'vako 'nako i onda pomisle da su baš toliko dobre.
Druga su vremena, sve se brzo mijenja, sve je dostupno, brže se sazrijeva i dobijemo to što danas imamo. Mada, ako si mangup, džaba joj sva nafuranost. Kad tad će pasti.
Misliš da vole glupane? E to ti je velika greška.Direktorcic je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:51Ako si ovako filozofski sa njima vodio razgovore,nije ti karijera nesto uspjesna bila![]()
Ne ocjenjujemk gramatiku veceras,drugi put cemo toVirtu4l je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:55Misliš da vole glupane? E to ti je velika greška.Direktorcic je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:51Ako si ovako filozofski sa njima vodio razgovore,nije ti karijera nesto uspjesna bila![]()
A nisam na to aludirao, ali nema veze.
Ko ce gdje sa herkamatutankamon1905 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:30Smiju li Sarajke protiv Mostarki na šake? Ulažemo transparente s obe strane
Ostavila ga svaka smaro ih posjetama sa kosevaDirektorcic je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:51Ako si ovako filozofski sa njima vodio razgovore,nije ti karijera nesto uspjesna bilaVirtu4l je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:49Ne znam ti ja buraz više kakve su, ja sam svoju karijeru (uspješno) završio.Direktorcic je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:38Oglasi se na temu oko zena molim te,fudbal nas ne zanima
Jedino što primjećujem da je sad nemoguće procijeniti koliko imaju godina. Neke ovako kad vidiš na ulici, mogu imati 17 i 25, tako brzo napreduju.
A što se tiče "nafuranosti", ma to je svugdje isto. Po meni, najveći problem je što se uglavnom forcaju između sebe, jedna drugu hvale, jesi dobra, mačko, goriš, 'vako 'nako i onda pomisle da su baš toliko dobre.
Druga su vremena, sve se brzo mijenja, sve je dostupno, brže se sazrijeva i dobijemo to što danas imamo. Mada, ako si mangup, džaba joj sva nafuranost. Kad tad će pasti.
Ali sve su drustvene mreze syebale danas,i prije su se kar.ale curice tamo na bali sijena a sad u audiju,nidje veze
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Marokanci58, prisonbreak, Seher1921, Turo, Vanja8, Venom i 23 gosta.