Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
pitajte Seju kako mu je bilo na Tusnju za vikend,tu zavrsavam svaku komunikaciju sa nenormalnim Zenicanima...lp
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- svrakino1921
- Kontakt:
HPCompaq je napisao/la: ↑21 maj 2024, 17:24Robijasi pitajte starog Zenicanina Seju Cerimovica kako je docekan na Tusnju na zapadu....Kamenovanje ne opravdam sekunde jedne,ali sjetite se proslu polusezonu kakvi ste bili prema obicnim Tuzlacima na zapadu Bilinog,plus kolko se stare ekipe robijasa nabilo tik uz tribinu gdje su fukare pa su svasta dobacivali i gadjali kako kamenicama tako flasama....Vase navijacke ultra furke ne zanimaju me ali budite iskreni....Sretno Celiku u buducnosti,kako Celiku tako Slobodi,i svim normalnim ljudima...Ja mozda jesam pisao ovdje posle te prve utakmice svakakve nebuloze jer sam bio pod dojmom,razocarala me objektivna zenicka bosanska publika....Sportski pozdrav za sve normalne forumase...
Selam brate
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
A može li kako Stupcanica uletit u PL
Na radost mog babe
Olovo ima ljekovitu banju i firmu Alma Ras
Mjesto sa najviše turista u Ze-do kantonu
Na radost mog babe
Olovo ima ljekovitu banju i firmu Alma Ras
Mjesto sa najviše turista u Ze-do kantonu
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Ja tog Seju Cerimovica sam svugdje vidio osim na Bilinom Polju u zadnje cetri godine.Vjerovatno je na Tusanj usao djaba il mu je neko kartu platio.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Zanimljivo da imaju bas dosta toga zajednicko sa Srbima. Uz to psuju Markale, dizu tri prsta, pisu Tuzlu za Pale i tako dalje.HPCompaq je napisao/la: ↑21 maj 2024, 17:49ja lazem vi pricate istinu,podsjecate me na jedan narod....nema se sta sa budalama pricat i pisati normalno....convict35 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 17:34Lazes kao pas ili ti dzukela bio sam na zapadu do sjevera niko nije ni prisao ogradi navijacima Slobode a kamoli sta bacio ti si lik koji pise teske lazi.HPCompaq je napisao/la: ↑21 maj 2024, 17:24Robijasi pitajte starog Zenicanina Seju Cerimovica kako je docekan na Tusnju na zapadu....Kamenovanje ne opravdam sekunde jedne,ali sjetite se proslu polusezonu kakvi ste bili prema obicnim Tuzlacima na zapadu Bilinog,plus kolko se stare ekipe robijasa nabilo tik uz tribinu gdje su fukare pa su svasta dobacivali i gadjali kako kamenicama tako flasama....Vase navijacke ultra furke ne zanimaju me ali budite iskreni....Sretno Celiku u buducnosti,kako Celiku tako Slobodi,i svim normalnim ljudima...Ja mozda jesam pisao ovdje posle te prve utakmice svakakve nebuloze jer sam bio pod dojmom,razocarala me objektivna zenicka bosanska publika....Sportski pozdrav za sve normalne forumase...
Cuj sta je jos frajer napisao
SLOBODA JE JEDINA EKIPA U FEDERALICI KOJA IMA PODRSKU NA STRANI I KOD KUCE.
![]()
![]()
Pored ROBOVA TO NAPISAT KOJI SU IMALI VISE NAVIJACA NA GOSTOVANJIMA NEGO FUKARE I KUCI I NA STRANI![]()
drug kad se nisi rodio bilo finale kupa u rukometu
kodex se prema starijima tad postovao
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Bolan covjek sa Suljom bio.Jedan covjek i to ga ugostio vas covjek.Cuj kako mu je bilo hahah
!
Jos mu se poslije utakmice izvinjavao za neugodne situacije, ovaj objavio poruke na fb. I to smo rijesili, ne moramo ga ni pitati
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
pitaj Seju kako su ga Tuzlaci pozdravili....manite se fb
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Probaj povećat font slova možda ti prije ljudi povjeruju.convict35 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 17:34Lazes kao pas ili ti dzukela bio sam na zapadu do sjevera niko nije ni prisao ogradi navijacima Slobode a kamoli sta bacio ti si lik koji pise teske lazi.HPCompaq je napisao/la: ↑21 maj 2024, 17:24Robijasi pitajte starog Zenicanina Seju Cerimovica kako je docekan na Tusnju na zapadu....Kamenovanje ne opravdam sekunde jedne,ali sjetite se proslu polusezonu kakvi ste bili prema obicnim Tuzlacima na zapadu Bilinog,plus kolko se stare ekipe robijasa nabilo tik uz tribinu gdje su fukare pa su svasta dobacivali i gadjali kako kamenicama tako flasama....Vase navijacke ultra furke ne zanimaju me ali budite iskreni....Sretno Celiku u buducnosti,kako Celiku tako Slobodi,i svim normalnim ljudima...Ja mozda jesam pisao ovdje posle te prve utakmice svakakve nebuloze jer sam bio pod dojmom,razocarala me objektivna zenicka bosanska publika....Sportski pozdrav za sve normalne forumase...
![]()
![]()
Pored ROBOVA TO NAPISAT KOJI SU IMALI VISE NAVIJACA NA GOSTOVANJIMA NEGO FUKARE I KUCI I NA STRANI
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Lažovčina matora koja je ismijavala rahmetli robijaša Mirsu nakon prvog derbija šalje sportske pozdrave.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Previse se prica o glupostima, a premalo o pustanju Celika sutra mom Jedinstvu. Vise cu vas gotiviti ako ispunite dogovor.
Još je i mame spominjao i psovao. Ne znam ni koji ga šejtan prevario da ode na zapad Bilinog pa se onako mahnit vratio u Tuzlu, nije haman vidio kako je "sablja" prolazio
zar nije sramota poredit robiju i fukaru de malo realnostu u kakvom svijetu vi zivite.senjak075 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 18:52Probaj povećat font slova možda ti prije ljudi povjeruju.convict35 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 17:34Lazes kao pas ili ti dzukela bio sam na zapadu do sjevera niko nije ni prisao ogradi navijacima Slobode a kamoli sta bacio ti si lik koji pise teske lazi.HPCompaq je napisao/la: ↑21 maj 2024, 17:24Robijasi pitajte starog Zenicanina Seju Cerimovica kako je docekan na Tusnju na zapadu....Kamenovanje ne opravdam sekunde jedne,ali sjetite se proslu polusezonu kakvi ste bili prema obicnim Tuzlacima na zapadu Bilinog,plus kolko se stare ekipe robijasa nabilo tik uz tribinu gdje su fukare pa su svasta dobacivali i gadjali kako kamenicama tako flasama....Vase navijacke ultra furke ne zanimaju me ali budite iskreni....Sretno Celiku u buducnosti,kako Celiku tako Slobodi,i svim normalnim ljudima...Ja mozda jesam pisao ovdje posle te prve utakmice svakakve nebuloze jer sam bio pod dojmom,razocarala me objektivna zenicka bosanska publika....Sportski pozdrav za sve normalne forumase...
![]()
![]()
Pored ROBOVA TO NAPISAT KOJI SU IMALI VISE NAVIJACA NA GOSTOVANJIMA NEGO FUKARE I KUCI I NA STRANI
Fukare taman da im lever dolazi ne mogu 150 ljudi sabrat
Sabane zenicki imas sportski pozdrav
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Covjek svaku tekmu na zapadu ,izuzev kad se perisao 2 ili 3 puta u ovo godinu danaRoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑21 maj 2024, 18:06Ja tog Seju Cerimovica sam svugdje vidio osim na Bilinom Polju u zadnje cetri godine.Vjerovatno je na Tusanj usao djaba il mu je neko kartu platio.
Sabane zenicki ovdje niko ne spominje Fukare kao grupu,nego obicne simpatizere ljude koji prate svoj klub uzduz i poprijeko drzave,koji nisu u leglu jata pa se kurce kad su u grupi....Obicne ljude,pitaj...Mani se grupa navijaca.....Ma sta se ja imam stobom raspravljat i raspravljat....nicaze95 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 19:24zar nije sramota poredit robiju i fukaru de malo realnostu u kakvom svijetu vi zivite.senjak075 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 18:52Probaj povećat font slova možda ti prije ljudi povjeruju.convict35 je napisao/la: ↑21 maj 2024, 17:34
Lazes kao pas ili ti dzukela bio sam na zapadu do sjevera niko nije ni prisao ogradi navijacima Slobode a kamoli sta bacio ti si lik koji pise teske lazi.
![]()
![]()
Fukare taman da im lever dolazi ne mogu 150 ljudi sabrat
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
ja prate jos njih 7 8 izviniHPCompaq je napisao/la: ↑21 maj 2024, 19:36Sabane zenicki ovdje niko ne spominje Fukare kao grupu,nego obicne simpatizere ljude koji prate svoj klub uzduz i poprijeko drzave,koji nisu u leglu jata pa se kurce kad su u grupi....Obicne ljude,pitaj...Mani se grupa navijaca.....Ma sta se ja imam stobom raspravljat i raspravljat....Previse se dizete kad ste u grupi,smjesnoj masi,a mali ste pojedinacno....
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.