FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

skullcrusher
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skullcrusher » 21 maj 2024, 17:49

E Bgm ... kad ti jedan ovako ozbiljan igrac sve ovako javno kaze ... ne znam uhh
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 21 maj 2024, 17:52

Zamisli da si imao Vrancica i Zeljkovica na zadnjim veznim od prvog kola, to bi perverzija bila.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 21 maj 2024, 17:54

Mario, igrac kojeg cijeni i Jurgen Klopp. :salut:
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 21 maj 2024, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 21 maj 2024, 17:57

Meni Mario ne djeluje kao neko ko bi pljuvao po SŠ samo zato sto je sklonjen

Ali ovo "neprofrsionalizam" u radu mi je bas cudno, moze se odnositi na bilo sta iz tog segmenta. Hajd imalo bi mi logike da je to izjavio za Mirzu ali mi je iznenadjenje za Rozmana
90!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 21 maj 2024, 17:58

Svi su oni mogli dati meda slazem se, i balta i vrancic i zeljkovic i avram i sigurmo bi u svakoj ekipi ove lige dominirali.

Medjutim naravno da neces najbolje pricati o treneru koji te sutno iz kluba u kojem svakako nisi imao zabiljezen ucinak. Naravno i da ces pohvaliti predsjednika koji te masno platio kad si stigao, a jos masnije isplatio prilikom odlaska.

Vrancic jeste igracina i drag mi je ali sam od njega ocekivao 400% vise.
NEMA NAZAD

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 maj 2024, 18:00

Jos samo jedan dodatni dokaz da Rozman nije dorastao zadatku.
Neograniceno povjerenje je ocigledno dato pogresnoj osobi.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 21 maj 2024, 18:01

Ma nemojte na Simona,pa čovjek je imao more problema ove godine.
Zamislite Zeljković nije htio da radi vježbe,Balta došao pijan,Ziljka oplakivao Mirzu,a Mario se pozabavio mladim igračima.
Šta je drugo čovjek mogao nego isforsirati metuzalema Aničića i dovesti top pojačanja u liku Krđalića i Matanovića ili pak Mehmedovića kojeg koristi 5 minuta po utakmici.
Još dva ovakva prelazna i ko željezničar smo,samo jako Simon :thumbup:
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 21 maj 2024, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 21 maj 2024, 18:02

Eto i Jakirovic ga odstranio i posvadjao se s njim, zato sto je nevinasce. Igrao je premiership, i vjerovatno voli malo da tersa i da glumi nedodoirljivog, a iskreno i ono sto je igrao meni nije nista specijalno s obzirom na CV

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 21 maj 2024, 18:09

Kad sam vidim ko je dočekao Tana u Butmiru, sve mi je bilo jasno. Nema ovdje napredka dok god nas vrli predCjednik vodi klub na ovakav način i sa ovakvim ljudima oko sebe. Možemo se mi raspravljati ovdje svake godine o SŠ, ali to sve ide iz kruga u krug od kad nas je levat preuzeo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 maj 2024, 18:31

Vrančić je imao dosta prilika da pokaže šta zna, nije ih iskoristio niti jednom. Rožman je najviše radio na disciplini i neka je.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 21 maj 2024, 18:34

Pojedinci ovdje bolje znaju kakva je atmosfera u svlačionici od samih igrača. :clap: Recite nam onda da li se mijenja stručni štab, koga dovodimo na ljeto itd?

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 21 maj 2024, 18:37

Dadox je napisao/la:
21 maj 2024, 18:02
Eto i Jakirovic ga odstranio i posvadjao se s njim, zato sto je nevinasce. Igrao je premiership, i vjerovatno voli malo da tersa i da glumi nedodoirljivog, a iskreno i ono sto je igrao meni nije nista specijalno s obzirom na CV
U Tz primamo gol jer on na korneru pušta svog igrača i na sugestiju od strane momaka kako je trebao ispratiti do kraja on se ponaša u fazonu "daj odyebite vi meni pričate da nekog trebam ispratiti na korneru".
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 maj 2024, 18:39

miky_hz je napisao/la:
21 maj 2024, 17:17
Pratim i moram reći da mi je zaista žao što je došlo do razlaza sa FK Sarajevo jer sam zaista uživao i u klubu i u gradu. Mislim da sam dao zaista svoj maksimum uvijek kada sam igrao i da sam ispunjavao sve zadatke koji su stavljeni ispred mene a posebno u vezi s dodatnim radom s mladim igračima kojima sam dosta pomagao.

Komunicirao sam i upravi da bih želio završiti igračku karijeru u Sarajevu i razgovarali smo o budućnosti u klubu – ili trenerskoj karijeri ili u menadžmentu. Siguran sam da bi moje iskustvo igranja na visokom nivou, rada s najboljim trenerima i kontakti u Evropi donijeli Sarajevu dobre stvari u budućnosti ali nekada ne ide kako je zacrtano“, govori nam Mario i nastavlja:

“Jednostavno novi stručni štab i sportski direktor koji su došli na početku sezone su imali dosta neprofesionalan odnos, ne samo prema meni već općenito u načinu rada i ja se nisam slagao sa takvim pristupom radu koji nisam vidio ni doživio nigdje tokom svoje karijere. Ipak, želim naglasiti da je predsjednik kluba g. Mirvić bio izuzetno korektan i napravili smo dogovor oko mog odlaska, a kako bi se ispoštovale želje novog stručnog štaba.

Nažalost, mislim da Sarajevo danas plaća cijenu tog pristupa i da bi uz dobrog i iskusnog trenera i bolju selekciju igrača mogli biti tim koji se bori ravnopravno za trofeje. Alibi ne postoji u velikim klubovima i to je jednostavno tako. Klubu, predsjedniku koji se nesebično zalaže i svim zaposlenicima kluba želim mnogo sreće u narednoj sezoni i budućnosti“, poručio je Vrančić.

Moram reci da mi je žao sto smo izgubili jedno ovakvo ime za dalji rad u klubu na koji je bio spreman. :|

Eto cak i nešto novo smo culi da je imao dodatni rad sa mladjim igracima.
Da se razumijemo ROZMAN SA 35 godina je imao 1000% bolju trenersku karijeru od vrancica, a vidjecemo koga ce on vodit sa 41-42 godine..

Ibricic je bez obzira na sve imao bolju igracku karijeru od njeg i imao vise trenera koji su ga vodili nego vrancuc.

U rijeci vrancic sa 30 godina nije nista pokazo kao sto nista nije pokazao ni kod nas ni pod mirzom nit pod Rozmanom..

Kaze sa boljom sekekcijom nema alibija..

Kralju ti izaberi najbolje igrace na svijetu sa 25m€ duplo vecim budzetom nebi bio prvak nit bi izbacio borac sa ovakvim sudjenjem

Pa jebote borac ima manje poraza i izgubljeni bodova od manchester citya a nista nije pokazao ni protiv zrinjskog nit protiv veleza nit protiv nas a to je od prilke 40 od ukupnog broja utakmica i cak je pokazao da je slabi od sve tri te ekipe

Sigurno da je sudija ucestovao u 20 bodova a minimum 15 im je direktno dao i prolaz u polufinale kupa

Btw; dalije iko vidio ikakvu zalbu ZRINJSKOG ZA JUCERASNJU LAKRDIJU NIJE NARAVNO NIT CE BIT JER JE TO VICO BEUS DOGOVORILI..

Zrinjski borac po 2x prvaci jednom nek bude regularno pa ko bolji i onda opet kolo

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 21 maj 2024, 18:47

Kako to vazda nekom iskusnom igracu cija je karijera u padu i koji je stigao ovdje nesto ne godi. A ostalih 25 igraca regularno i disciplinovano radi.

Kako se to hamza nije pozalio
NEMA NAZAD

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 maj 2024, 18:54

Eto sad kao treba vjerovati Mariju, na lipe oci? :D
Sto bi to Mario bio u pravu a ne trener?
Smijesni ste.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 21 maj 2024, 18:54

Zutti je napisao/la:
21 maj 2024, 18:37
Dadox je napisao/la:
21 maj 2024, 18:02
U Tz primamo gol jer on na korneru pušta svog igrača i na sugestiju od strane momaka kako je trebao ispratiti do kraja on se ponaša u fazonu "daj odyebite vi meni pričate da nekog trebam ispratiti na korneru".
Pa to pricam, gdje ces meni sta reci, ja u Premiershipu igrao

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 21 maj 2024, 18:57

H8Z7 je napisao/la:
21 maj 2024, 17:47
Šta kažu branioci sš? Jel Mario relevantan?
Pa sta ce drugo reci nece ga pohvalit zato sto ga je otjerao. Dok je Mario bio tu kudio se i rozman je bio upravu sto ga je otjerao a sad druga prica okrecete se kako vjetar puse
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 21 maj 2024, 19:01

Sad da ponoviš ovu anketu rezultati bi bili obrnuti. To je samo dokaz kolike su amebe na ovoj temi. Balta se opija, noga, Zeljković se zayebava, noga, Pena kasni na treninge, evo sklonjen je. Dosta više ovih pahuljice koje se na sve žale, što se Đuričković, Mustafić, Čataković ne žale?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 21 maj 2024, 19:03

James1987 je napisao/la:
21 maj 2024, 18:57
H8Z7 je napisao/la:
21 maj 2024, 17:47
Šta kažu branioci sš? Jel Mario relevantan?
Pa sta ce drugo reci nece ga pohvalit zato sto ga je otjerao. Dok je Mario bio tu kudio se i rozman je bio upravu sto ga je otjerao a sad druga prica okrecete se kako vjetar puse
Što Jakirovića ne pljuje? Podržava sam Rožmana ali preko dosta toga ne mogu preći umjesto da igramo bolje mi sve lošiji igramo. Od zimsih pojačanja samo Iliev nešto. Dovodi igrače za 4 pozadi on onda kreće sa tri. Ako je vama ovo a još i dosta toga drugog ok meni vala nije.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 maj 2024, 19:09

Auuuu sta cemo sto imamo samo jednog stopera kao zamjenu? :rol: Cuj ti to. Sad ne smijes ni formaciju promijeniti kad vidis da ne ide kako si mislio.
Ko da bi voljeli da je ostao sa 4 nazad i gubio redom???
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: broj6, fks74, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, roccosiffredi, SineTalexy, Vanja8 i 79 gostiju.