FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

OldTownDistrict
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la OldTownDistrict » 21 maj 2024, 23:04

Ovaj tumor odstraniti operativnim zahvatom pa se moze pricati o sportu a do tada lilalali

slika
....sve drugo će proći!

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 21 maj 2024, 23:27

Sazg je napisao/la:
21 maj 2024, 22:58
Moramo imati u vidu da smo mi klub i drzava što na dunjaluku nema. Jedino kod nas igraći mogu biti iznad trenera i kluba. Ne branim Rožmana ali haj realno pogledajte svoje postove kad je tek došao pa sve do iza utakmice kad smo želju rasklopili na Koševu. Svi smo bili oduševljeni i igrom i taktikom i disciplinom koju uvodi. Odjednom raspad svega. Pojavi se ziljkić i ekipa i vozdra. Ko je sad u varijanti ne znam ali nisu čista posla.
Kad smo organizovali prvo udruženje Horde Zla i Pitari u Colegium artistikum u Skenderiji, Husref se žali da su ga prodali Škoro, Pelak i ekipa, malo zatim noga.
Puzigaća i ekipa došli glave pokojnom Ješiću.
Tatar i Rahmanović sošlinglave Husrefu (do duše on kriv jer se oonašao oo majmun)
Suljić i ekipa došli glave Dudiću (svađa i neposluh na treningu)
Šenera Bajramovića napucavali loptama na treningu.
Jedino se kod nas prave klanovi u ekipi i oni kolo vode.
Pogledajte npr. otjeraše Mbapea ko da ga ni Bog nije dao. Modrić sjedi na klupi i šuti, Bruno Petković na klupi ne smije Jakira da pogleda, samo kod nas klanovi i ovi što sa strane dođu uzkurće se i osile jer vide da se može. Nikad ne bih dao prednost igraću nad trenerom da je ne znam ko, jedino ako je nenormalan ko Husref pa psuje majke, sestre i sve šta mu naumpadne.
Ostavio bih Rožmana i to sa ogromnom podrškom da dovrši ovo sa disciplinom. A i pokazao je da umije kad je sve u redu i kad on drži konce u rukama.
Bas tako al hvala Bogu pa se niko od ovih ljudi ovdje ne pita nista. Nas 4 milje protiv posusja dodje ne moze ljepse vrijeme jes termin los al bez obzira moralo je biti bar 6 milja... I onda mi nesto fol se bunimo fol tjeramo pametujemo... Kad budemo Armija navijaca a ne simpatizera e tad cu reci svaka cast...

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 21 maj 2024, 23:30

slika
Kod nas mu je najbolji points per game 😀

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 maj 2024, 23:32

Evo svi ovi sto smatraju da treba smjenit rozmana. Nek navedu zbog ceka koje utakmice-ca

Naravno da bude greski ali ovde se izgubi od veleza od **** raspalo ovog izgubio

Odigras 1-1 protiv posusja vidi budzet njihov ovakav onakav, LJUDI NISU IMALI NI JEDNU 100% sansu (igrac im nije dobio crveni karton kod suta rebanovog gdje rukom spasaje go) dali go iz polu sanse u 92 minuti.. mi imali 7 100% sansi

Evo ih ko tegeltija koji kaze da je borac vise ostecen nego poguran i da nije borac ostecen (samo naveo 2 utakmice) bio bi prvak prije 5 kola. Ovi sto laju, nek pricaju..

Ja nemogu da vjerujem da mi od 5000 portala u ovoj drzavi koji rade nemamo jesan portal/novine koje ce analizirat BORCEVO GURANJE I STETU BORCA I EVO NAS BAD PA DA VIDIMO

GARANTUJEM DA BI INALI ISTI BROJ BODOVA MINIMUM SAD MI I BORAC SA JE BILO FER SUDJENJE..

Disciplina igraca mora bit na najvecem nivou. Moraju postovat klub grb dres trenera i presjednika. Mislim da je Mirvic blag prema igracima i sa to dosta remeti trenera..

Sloga u doboju
Sb na kosevu

Borac bi izgubio juce utakmicu a mozda i prvenstvo da ga sudije nisu pogurale

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 21 maj 2024, 23:33

U svrhu mentalnog zdravlja odjavljujem se do evrope, postalo je mucno jedno te isto citati svaki dan. Vidimo se
NEMA NAZAD

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 22 maj 2024, 00:07

Pitar6785 je napisao/la:
21 maj 2024, 23:32
Evo svi ovi sto smatraju da treba smjenit rozmana. Nek navedu zbog ceka koje utakmice-ca

Naravno da bude greski ali ovde se izgubi od veleza od **** raspalo ovog izgubio

Odigras 1-1 protiv posusja vidi budzet njihov ovakav onakav, LJUDI NISU IMALI NI JEDNU 100% sansu (igrac im nije dobio crveni karton kod suta rebanovog gdje rukom spasaje go) dali go iz polu sanse u 92 minuti.. mi imali 7 100% sansi

Evo ih ko tegeltija koji kaze da je borac vise ostecen nego poguran i da nije borac ostecen (samo naveo 2 utakmice) bio bi prvak prije 5 kola. Ovi sto laju, nek pricaju..

Ja nemogu da vjerujem da mi od 5000 portala u ovoj drzavi koji rade nemamo jesan portal/novine koje ce analizirat BORCEVO GURANJE I STETU BORCA I EVO NAS BAD PA DA VIDIMO

GARANTUJEM DA BI INALI ISTI BROJ BODOVA MINIMUM SAD MI I BORAC SA JE BILO FER SUDJENJE..

Disciplina igraca mora bit na najvecem nivou. Moraju postovat klub grb dres trenera i presjednika. Mislim da je Mirvic blag prema igracima i sa to dosta remeti trenera..

Sloga u doboju
Sb na kosevu

Prosto druze, jer ekipa u cijeloj sezoni nije sastavila pet dodavanja ! Nikakav napredak u igri, bilo faza posjeda lopte, tranzicije sa i bez lopte itd.. o branjenju defanzivi prekida moze se napisati esej!
Max Allegri

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 maj 2024, 00:17

Pitar6785 je napisao/la:
21 maj 2024, 23:32

Sloga u doboju
Sb na kosevu

Davao sam podrsku Rozmanu u nadi da ce to doci na svoje !
Medjutim, na prste jedne ruke mozes nabrojati utakmice gdje smo ono odigrali da valja! Dakle od kako je dosao, do dana danas, nista nije unaprijedio ako nas jos nije unazadio. Nekad sam isao na Kosevo kada dodje jedna Zvijezda sa razmisljanjem hoce li biti 2, 3 ili vise golova razlike, danas idem i razmisljam hoce li nam uzeti bod ili sva tri !!!!! E zato !!!!!!
U novi boj ...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 22 maj 2024, 00:22

Ako uzmemo u obzir igracki kvalitet ekipe s jedne strane i vođenje tima, rezultate i igru s druge strane...ovo je jedna od najlosijih sezona u povijesti kluba. Bez imalo dileme.

Onda pročitam nesto slično od Vrancica. Nisam uopće iznenađen. Nemoguće da su pojedini ponajbolji igrači odjednom postali najgori!

Varesanovic je sa slabijom ekipom napravio bolje stvari i da je ostao, vjerovatno bi se do zadnjeg kola borio za titulu.
Čovjek pogriješio, pokajao se..ali jok, ne važi. A to sto bi sjever zbog "grijeha" trebao biti prazan, to moze.

Šteta što propade još jedna sezona, ovaj put isključivo zbog navijača koji su iskrojili ovu situaciju.

Rozman nema sta nije probao u ovih 9,10 mjeseci i sve je izgledalo katastrofalno.
U Europi totalno neobecavajuce. Ali hajde, možda kad se ne nazire dobro, ispadne dobro.
Nek je sa srećom, bio to Rozman ili neko drugi.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 22 maj 2024, 00:27

holyman je napisao/la:
21 maj 2024, 23:33
U svrhu mentalnog zdravlja odjavljujem se do evrope, postalo je mucno jedno te isto citati svaki dan. Vidimo se
a de neeeeeemooooooooooj, pišiiiiiii
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 22 maj 2024, 00:36

Realno Rožmana ni jedan trener nije takticki pretjerano nadigrao, čak smo u utakmicama protiv velikih protivnika dobro izgledali. Njemu na dušu ide to što je katastrofalno složio ekipu, pa zbog nelvalitetnih pojacanja koja je sam izabrao mora da forsira Julardziju jer je nabacao isti tip veznih u ekipu pa mu ovaj dodje najkreativniji. Skoro svi igraci koji su dosli u njegovom mandatu sem Ilieva i Miomira su mlohave ćune, Julardzija, Matanović, Mehmedovic i nepotrebni Duljevic i Andjusic. Ako mu se da povjerenje mora dobro probarti koga ce se rijesiti a koga dovesti.
Nama definitivno treba lijevi bek za prvih 11, desni za rotaciju sa Beganovicem, kreativni veznjak, stoper i napadac za rotacije sa Hamzom, ako misli igrati sa 3 nazad, a ako ce ici sa 4 nazad na to dodaj jos oba krila

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 22 maj 2024, 00:53

pitara je napisao/la:
22 maj 2024, 00:36
Realno Rožmana ni jedan trener nije takticki pretjerano nadigrao, čak smo u utakmicama protiv velikih protivnika dobro izgledali. Njemu na dušu ide to što je katastrofalno složio ekipu, pa zbog nelvalitetnih pojacanja koja je sam izabrao mora da forsira Julardziju jer je nabacao isti tip veznih u ekipu pa mu ovaj dodje najkreativniji. Skoro svi igraci koji su dosli u njegovom mandatu sem Ilieva i Miomira su mlohave ćune, Julardzija, Matanović, Mehmedovic i nepotrebni Duljevic i Andjusic. Ako mu se da povjerenje mora dobro probarti koga ce se rijesiti a koga dovesti.
Nama definitivno treba lijevi bek za prvih 11, desni za rotaciju sa Beganovicem, kreativni veznjak, stoper i napadac za rotacije sa Hamzom, ako misli igrati sa 3 nazad, a ako ce ici sa 4 nazad na to dodaj jos oba krila

Kako nije takticki nadigrao, vlado jagoda ga ubio u pojam

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 maj 2024, 02:02

pitara je napisao/la:
Protiv Veleza i Zrinjskog u Mostaru jesenas, nismo pogledali prema golu, u Gabeli nas dva Hasiceva hica spasila potopa , Jagodic ga pojeo u Doboju, ubleha poput Dine Skendera sa Širokim nas ispišao na sred Koševa. Varešanovic u dva mandata nije doživio toliko poniženja, koliko Rožman u par mjeseci.

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 22 maj 2024, 06:31

belosevic23 je napisao/la:
22 maj 2024, 00:53
pitara je napisao/la:

Kako nije takticki nadigrao, vlado jagoda ga ubio u pojam
O Vlado Jagodo na kuvac te nabodo

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 22 maj 2024, 06:48

Ovaj interview s Mariom je samo nastavak orkestrirane kampanje koja se s dosta uspjeha vodi protiv ispravnih procesa zapocetih u klubu u zadnje dvije godine. Nadam se da ovaj put nece uspjeti da realizuju namjeru a to je smjena strucnog staba, i ponovni reset po svim elementima organizacije, selekcije i vodjenja prvog tima. Ovo nema veze licno s Rozmanom i njegovom smjenom (naravno njegova smjena je sredstvo).

Sto se tice Maria, svaka njemu cast na karijeri al samim tim sto ce s 34 godine igrat u timu koji se takmici u 4-oj ligi njemackog fudbala (rang takmicenja vrli novinar nije smatrao za shodno da spomene) neoborivo potvrdjuje da on nema sta da trazi u Sarajevu koje svi mi zelimo - koje investitor zeli da stvori. Totalno ispravno sto su ga prekrizili..

Rozman ce, kao is svaki trener, otici kad ispuni ono za sta je doveden, kad bude trebao neko novi za nadovradnju, ili kad zbog neispunjenih ciljeva to bude trebalo da se desi. Do tada puna podrska. Njegova smjena, sad na kraju sezone, bi bila samo ludost…

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 22 maj 2024, 06:57

pitara je napisao/la:
Kakva crna krila pa imao ih je 6, po tri na svakoj strani, sad je spao na dva Anđušić/Peneranda Guliašvili/Keremeh i sad hoćeš opet reći da fali.
Trenerova jedina rijesenja za svaki problem u svlačionici su bila klupa/tribine/posudba.
Ne, nisu to bila taktička nadigravanja, nego brutalna poniženja našeg kluba a za mene jedno od navjećih je odugovlačenje i krađa vremena protiv Igmana na Koševu. poniženje kakvo ja ne pamtim na našem stadionu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 22 maj 2024, 07:50

Riki10HZ je napisao/la:
21 maj 2024, 23:27
Sazg je napisao/la:
21 maj 2024, 22:58
Moramo imati u vidu da smo mi klub i drzava što na dunjaluku nema. Jedino kod nas igraći mogu biti iznad trenera i kluba. Ne branim Rožmana ali haj realno pogledajte svoje postove kad je tek došao pa sve do iza utakmice kad smo želju rasklopili na Koševu. Svi smo bili oduševljeni i igrom i taktikom i disciplinom koju uvodi. Odjednom raspad svega. Pojavi se ziljkić i ekipa i vozdra. Ko je sad u varijanti ne znam ali nisu čista posla.
Kad smo organizovali prvo udruženje Horde Zla i Pitari u Colegium artistikum u Skenderiji, Husref se žali da su ga prodali Škoro, Pelak i ekipa, malo zatim noga.
Puzigaća i ekipa došli glave pokojnom Ješiću.
Tatar i Rahmanović sošlinglave Husrefu (do duše on kriv jer se oonašao oo majmun)
Suljić i ekipa došli glave Dudiću (svađa i neposluh na treningu)
Šenera Bajramovića napucavali loptama na treningu.
Jedino se kod nas prave klanovi u ekipi i oni kolo vode.
Pogledajte npr. otjeraše Mbapea ko da ga ni Bog nije dao. Modrić sjedi na klupi i šuti, Bruno Petković na klupi ne smije Jakira da pogleda, samo kod nas klanovi i ovi što sa strane dođu uzkurće se i osile jer vide da se može. Nikad ne bih dao prednost igraću nad trenerom da je ne znam ko, jedino ako je nenormalan ko Husref pa psuje majke, sestre i sve šta mu naumpadne.
Ostavio bih Rožmana i to sa ogromnom podrškom da dovrši ovo sa disciplinom. A i pokazao je da umije kad je sve u redu i kad on drži konce u rukama.
Bas tako al hvala Bogu pa se niko od ovih ljudi ovdje ne pita nista. Nas 4 milje protiv posusja dodje ne moze ljepse vrijeme jes termin los al bez obzira moralo je biti bar 6 milja... I onda mi nesto fol se bunimo fol tjeramo pametujemo... Kad budemo Armija navijaca a ne simpatizera e tad cu reci svaka cast...
Joj Riki, spremaj se za skolu u pola 12 pises.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 maj 2024, 09:14

Zamisli da imas igraca koji radi u korist trenera koji je smjenjen (gospodina) i koji odaje taktiku formaciju pred utakmicu.. NEKAZEM DA JE OVO ISTINA AL NESTO JE U OVOM FAZONU I TACNO JE KAD SMO NJEGA IZBACILI BOLJE SMO IGRALI.

Kazete da nema transakcija kontra napada itd toga nikad nije bilo u nekoj mjeri jer 90% ekipa igra defanzivno protiv nas.. zrinjski je igrao otvorenije i dali smo 2 gola iz kontri polu kontri i imali jos 3 sanse..

3 gola od zrinjskog primili sa 20 + metara
Go od zelje sa 42 m
2 gola od igmana sa 20 m

Go od borca sa 19 m pogodila igraca lopta

Primili go u 96 m od zvjezde iz ofsida, prije toga imali smo 3 sanse i precku

Borac u kupu nevidjena pljacka SYDIHA DOBIO 8,3 ocjenu

Igman penal NE POSTOJECI
Cist penal u mostaru protiv zrinjskog u 94 minuti kod 4:3 za zrinjskog

Plus suspenzija sd trebina presjednika i ODUZIMANJE 3 boda

Posusje koje je protiv VELEZA prije par kola izgubilo sa 2:0 je stvorilo preko 8 100% sansu i trebalo da raznese velez sa 2:5. Protiv nas stvorilo 0 stoposto sansi dok smo mi imali 6 100% sansi i imas rezultat i primis go u 92 minuti sa 23 metra ..

I na kraju cetnik tegeltija kaze da je borac ostecen.

0 sudija suspendovano

Velez suti i muti sa PREMIJEROM FEDERACIJE i VICOM i jedino njima moze zahvalit sto je na 3cem mjestu..

malibega
Kontakt:

Post Postao/la malibega » 22 maj 2024, 10:12

Pitar6785 je napisao/la:
22 maj 2024, 09:14
Zamisli da imas igraca koji radi u korist trenera koji je smjenjen (gospodina) i koji odaje taktiku formaciju pred utakmicu.. NEKAZEM DA JE OVO ISTINA AL NESTO JE U OVOM FAZONU I TACNO JE KAD SMO NJEGA IZBACILI BOLJE SMO IGRALI.

Kazete da nema transakcija kontra napada itd toga nikad nije bilo u nekoj mjeri jer 90% ekipa igra defanzivno protiv nas.. zrinjski je igrao otvorenije i dali smo 2 gola iz kontri polu kontri i imali jos 3 sanse..

Go od zelje sa 42 m
2 gola od igmana sa 20 m

Igman penal NE POSTOJECI

Posusje koje je protiv VELEZA prije par kola izgubilo sa 2:0 je stvorilo preko 8 100% sansu i trebalo da raznese velez sa 2:5. Protiv nas stvorilo 0 stoposto sansi dok smo mi imali 6 100% sansi i imas rezultat i primis go u 92 minuti sa 23 metra ..

0 sudija suspendovano

Velez suti i muti sa PREMIJEROM FEDERACIJE i VICOM i jedino njima moze zahvalit sto je na 3cem mjestu..
Sve ovo stoji.. samo si zaboravio da su nam par dana prije početka sezone ubacili pravilo o 3 stranca u ekipi a ne 5 kao što je bilo prošlu sezonu i time direktno nas oštetili, kao i da su uveli da ovi ex yu igraci nisu stranci, mislite da ovi iz bojca i svinjskog to nisu znali? Pa pogledajte samo broj stranaca bojca prošle i ove sezone...

Svi rade protiv nas i nek rade, boli nas kur..., napokon smo stisli muda i odradili neke stvari, kao npr kad su nam pogodili igraca u širokom i nismo htjeli nastavit, izašli protiv bojca itd itd

Kad bi nas izbacili u kantonalnu ligu ja bi sarajevo bodrio i života mi mog ne bi tekme propustio.. kao ni sad...

A na sramotu ove sve što seru, jer da smo bili real ove godine ne bi lopovi iz saveza dali da imamo bolji uspje ali ničija nije do zore gorila!

I Mirvić je nadam se shvatio s kim ima posla pa ce ubuduće pametnije postavljat neke stvari...
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo...

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 22 maj 2024, 10:23

Ehh ovako!
Odgovorno i objektivno tvrdim da je ovo najgora polu-sezona u
Zadnjih 50 i kusur godina sto se F.K.Sarajeva tice i tekmi odigranih
Na nasem Kosevu iz svakog aspekta vjernog Bordo navijaca!
Podjimo redom.

Kupovina ulaznica i parking.
Ja svoje karte za tekmu kupim u nasem Bordo butiku kod
Ekonomije.Pjeske dodjem na tekmu.Ali ono sto vidim na Kosevu
Pred svaku tekmu je bas žalosno!
Nekakva zardjala trafika za prodaju karata sa 2 a nekad i
samo jednim otvorenim prozorom za kupovinu karata na parkingu.
Opsti haos i sto se karata i parkinga auta tice pred samu tekmu.
Na svaku tekmu navijaci ulaze i do15-20 min.od pocetka utakmice.

Onda te dočeka pred Istokom odred specijalne policije pod punom
ratnom spremom.Pa onda trkeljanje na ulazu i najnovije genteri u
civilu.Onda izadjes sa Istoka poslije tekme, a ovi još reže.
Kao da smo u Glazgovu ili Belfastu.

Eee onda moras gledati patnju Bordo -bijelih momaka
protiv nekakvih Igmana,Goskova,Posušja i bruku protiv
Listice.Nevjerovatne perfidne kradje sudijskih klošara
Protiv Borca.
Na kraju trenerske egzibicije Rozmana koji je ili izgubljen i
Neznalica ili namjerno radi to sto radi?!?
Ima li li iko da mu kaže da Sarajevo nikad gore,lošije
ružnije nije igralo na Kosevu?!?
Ima li iko da mu kaže da Sarajevo na Kosevu ne može nikome
gola dati ako u isto vrijeme na terenu u igraju:
Hasic-Julardzija-Mustafic-Buljubašić!!!
U taj mix se slobodno mogu ubaciti i Andjusic,Matanovic i sl.
Da možeš biti tolika neznalica bas tesko za povjerovati?!?
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 22 maj 2024, 10:43

malibega je napisao/la:
22 maj 2024, 10:12
Pitar6785 je napisao/la:
22 maj 2024, 09:14

Go od zelje sa 42 m
2 gola od igmana sa 20 m

Igman penal NE POSTOJECI

0 sudija suspendovano

Sve ovo stoji.. samo si zaboravio da su nam par dana prije početka sezone ubacili pravilo o 3 stranca u ekipi a ne 5 kao što je bilo prošlu sezonu i time direktno nas oštetili, kao i da su uveli da ovi ex yu igraci nisu stranci, mislite da ovi iz bojca i svinjskog to nisu znali? Pa pogledajte samo broj stranaca bojca prošle i ove sezone...

Svi rade protiv nas i nek rade, boli nas kur..., napokon smo stisli muda i odradili neke stvari, kao npr kad su nam pogodili igraca u širokom i nismo htjeli nastavit, izašli protiv bojca itd itd

Kad bi nas izbacili u kantonalnu ligu ja bi sarajevo bodrio i života mi mog ne bi tekme propustio.. kao ni sad...

A na sramotu ove sve što seru, jer da smo bili real ove godine ne bi lopovi iz saveza dali da imamo bolji uspje ali ničija nije do zore gorila!

I Mirvić je nadam se shvatio s kim ima posla pa ce ubuduće pametnije postavljat neke stvari...
Brzo mi zaboravljamo sve cinjenice prije i u toku sezone koje su se desile pa osudjujemo i pljujemo po nasem klubu.... Fuj i odron smo djaba. Mnogo neznalica kako na tribinama tako i ovdje nazalost. Svi gledaju fudbal slabo ko zna da gleda...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, bhfanatic14, bvsic, mnon46, Napapijri i 53 gosta.