NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑21 maj 2024, 22:40
Meni se Vrancic ne cini uopste kao neki petljanac. Ne vjerujem da ovo govori iz sujete i jer ga je Rozman otjerao. Covjek je profesionalac sa jednom fantasticnom karijerom iza sebe, nema on nikakve potrebe da se bilo kome ovdje dokazuje ili pravda. Po meni nista skandalozno nije izjavio, a i samog Mirvica je nahvalio da valja.
Naš klasični problem dok neko nešto kaže što nije saglasno sa našim stavom nastaje konflikt. Također istog sam mišljenja o Mariju.
Da se razumijemo shvatam zašto ljudi brane Rožmana ni ja mu ništa ne mogu reći kao čovjeku, radi, šuti, trpi međutim zamjerim mu trenerski dio.
Shvatili su da konstantnim mijenjanjem nema ništa ali sve vodi tome da smo u taj proces krenuli sa pogrešnom grupom ljudi. Sam Simon je rekao da će sve sljedeće sedmice biti jasno, pa nam ne preostaje ništa drugo nego da čekamo.
Za to vrijeme i kakva god odluka bila stava sam da SD mora da ide, onakvo ponašanje nije dostojno pozicije u klubu kakvo je Sarajevo. Dalje što zamjerim jeste tjeranje Balte zbog alkohola a malo kasnije SD i predsjednik se napiju i potuku. Malo kontradiktorno zar ne? Valjda takve osobe trebaju da predstavljaju klub i budu primjer kako se uposlenici Bordo porodice ponašaju.
Moj lični stav u vezi opijanja igrača jeste da sve dok igraju kako treba nek piju, R9 pivu sakrivao u boci od vode, Ronaldinho noć pred utakimcu izlazio i sl.