Majstore, ja nisam rekao da mi nemamo veze sa ovim nego da nismo krivi, a tu mislim na navijače....Što se tiče posjete u po u 17:00h u BL gradu i po kiši, ja prezadovoljan, a gdje si ti gledao prije Borac ja ne znam, il si izgubio kompas ili pojma nemaš, jer na gradskom se uvijek znalo kad je posjeta dobra, a to je dobar prozivnik ili evropa....za kraj jedna za @Suvorovnokee je napisao/la: ↑21 maj 2024, 08:16Vi ste sinoc pokazali sta mislite o svemu ovome, svojom posjetom. Vise je ljudi Stupcanicu pratilo kroz sezonu nego naseg vrlog saMpiona. Ali eto ima 2 milje SNSD glasaca koje dolaze na utakmice Borca, dokle je to doslo kod vas nebi me cudilo da vam pocnu organizovati autobuse da dolaze na utakmice Borca iz citave RS.bagniadiluca je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:54Upravo, svi vi ovdje na forumu se ibretite na navijače Borca, na igrače Borca, na sve koji vole Borac a svi navedeni su najmanje tj niti malo krivi za ovo što se dešava....Krivi su nalogodavci ovoga a Vico nije sam u savezu, i sve vi to vrlo dobro znate ali i dalje svoju nemoć, frustracije i bijes iskaljujete na one koje nisu krivi...Psujete, bacate kletve, proklinjete, sladite se naslovima koji su click bait na portalima koji zarađuju od vašeg psovanja, a niste u stanju da se organizujete i odete ispred zgrade saveza kako bi to u lice rekli svojim sugrađanima koji su krivi za ovo ! Pored svega togam licemjerstvo vam je jača strana, jer se ne smijete grohotom kada vama sudija ne dosudi ofsajd ili dosudi penal, nego to karakterišete kao sudijsku grešku i lafo osuđujete a ustvari se sladite (korona titula i komentari + đenaza Želje)....I da, sramota nas je lakrdija, naravno da jeste i sramota je da se ovako igraju sa fudbalom i ljudima koji vole fudbal, a da volimo Borac to nikada neće da prestane !nokee je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:34Ma ovo sve treba rijesavati u institucijama saveza, ne znam sta se ljutite.
Samo u nasoj lijepoj drzavi je moguce da neko ovako bezobrazno grabi i krade a da niko ne reaguje ni na koji nacin.
I krasti ce se, naredne sezone manje, bice var, krupne greske ako budu htjeli ispraviti ce ali.. Ovaj je titula bila bitna pa da im u drugoj treba malo laksi vjetar u ledja da uzimaju i dalje..
Al neka, bosnjo je najgori u svemu ovome..
Sine ti si ili dijete ili si izgubio kompas. Vi nemate veze sa ovim, jok ima moja nana veze. Ko je dozvolio da vam politika udje u klub, gdje to jos ima? U koje klubu? Jednostavno moras priznati sebi da ste postali politicna organizacija a ne fudbalski klub.
A posjeta je rekla svoje. Nekad se Borac gledao, cak i kad se za opstanak borio..