Gasi temu

Puno se od igraca Sarajeva ocekuje, najvece im pobjede u istoriji protiv Orebroa i Veleza
Boca Juniors pa SarajevoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:18Pritisak je u Sarajevu igrat dosao Vico i ogradio im istok iznad tunela protiv Borca![]()
Prvu si odma fulio, 1:1 je bilo, mi sa ostalim 3 imamo 12 bodova, Zrinski 16 ne znam duele Veleža i borca pa me to malo buni.
Pa to je ono sto vi nemate i to se ne zove pritisak nego osjecaj pripadnosti tom klubu za koji igras. Kada se za milju boris vise nego u Sarajevu za 10 hiljada samo ti se kaze. To sto vi zovete pritisak nije pritisak nego cesanje po jajima zbog FK Sarajevo
Evropa:
First League / Premier League of Bosnia and Herzegovina:OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:26Evropa:
Total 82 26 18 38 112 142 −30
Jugoslavija:
1274 463 321 490 1638:1746 -108
Puno se ocekuje od igraca Sarajeva![]()
Hajmo raspustit sijelo nakon ovoga gasi sve motaj kablove mene sramota kad kliknu na spojlerOnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:26Evropa:
Total 82 26 18 38 112 142 −30
Jugoslavija:
1274 463 321 490 1638:1746 -108
Puno se ocekuje od igraca Sarajeva![]()
Nisam fulio nego računao da je suđeno kako treba, pa samim tim i rezultate ispravljavo.
Jednostavno politički zaštićena grupa svi znamo od koga, nadalje šakica ultrasa ostatak nezainteresovana pozorišna publika koja navija za Zrinjski samo zato što su hrvati. Okruženje mirno laganica i bez pritiska. Turbulencije i mijenjanja su minimalna, konkurencija u igri za "zvijezde" minimalna. Kod njih su jedan Jukić, Kadušić i mnogi drugi letili bukvalno. Sve ti je to dokaz veličine kluba za koji igraš. igrač Sarajeva koji je karakter i dorastao da izdrži igrati u Sarajevu napravio je i napravit će dobar transfer vani. Koga je to Zrinjski prodao negdje za cifru?Cernica22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:12Stani druze evo da izuzmemo Velez iz diskusije da pokusam sto objektivniji biti. Na osnovu cega je trenutno veci pritisak za igrom u Sarajevu u odnosu na Zrinski? Ljudi postavili temelje pretprosle godine ispali u posljednjoj sekundi, ove godine otisli u grupe, pri tom svemu odigraju opet odlicnu sezonu gdje uzmu kup i odigraju vise utakmica u sezoni engo do sad ijedna ekipa. Ja ih ocima ne mogu, ali kako je to veci pritisak vama gdje vam kazu kad dodje trener kontinuitet bla bla ove godine je cilj izaci u Europu, a kod njih situacija brane duplu krunu, postavili neki nivo novi koji sad svi ocekuju da ce se nastaviti jer im se isplatilo sto finansijski sto po dizanju rejtinga kluba. Pusti mi sad stadion, gledanost i pritisak imena, svakako da je Sarajevo koje iza sebe ima historiju i visoka pcekivanja veci klub od Zrinskog, ali koliko god to tesko bilo priznat oni su postavili malo vecu ljestvicu. Ne mozes ni na kartu posjete igraz jer nije Kosevo nazalost grotlo gdje vas 20 hiljada redovno tjera strah u kosti kako vama tako i protivnicima, vec je to 6,7 hiljada u vrh glave koje momci na terenu ni ne dozivljavaju dok ne krenu prema tunelu.Amcho1 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 22:33Velež mi je drag ali jedino što je realno da nije isto igrati u Sarajevu i Veležu pa ni u Zrinjskom. Jednostavno nema težine za igrače kao što ima u Sarajevu. Dokaz su mnogi igrači koji su top u Zrinjskom, pa i u Veležu dok u Sarajevu ne ide. Glavni igrač Veleža u ovoj sezoni i nosioc igre je Guliša koji nije imao mjesta u Sarajevu. Protiv Sarajeva, pa i protiv komšija ponekad svi igraju kao da im je zadnja utakmica u životu u nadi da će skinuti skalp i onda narednu put Mostara lagano skinutih gaćica. To je surova istina i kontest koji karakteriše veličinu kluba. Pored toga savez u saradnji sa vicom i sudijskim aždajama su Sarajevo ove sezone iskasapili bukvalno. Ovo ti je surova replika za svemirski brod iz kojeg bi prema tvom stavu svi jedva dočekali da se prebace u helikopter zvani Sarajevo. Pozdravupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑23 maj 2024, 21:45
Znaci dosao si do te imaginarne tabele pretpostavkom da se Sarajevu posteno sudi, a ostalima da se sudi kako se sudilo ove sezone. Ne mozes tako razmisljati jebbo ga ti. Pa zakinuta je svaka ekipa, ne samo vi, cak i protiv tih istih klubova. Isto kao sto je svaka i pogurana, a vi vise nego vecina. Borac pljacka i stima od pocetka, ne bira koga ce, o tome se nema sta pricati.
Spustite se na zemlju. Objektivno i realno, Velez je sa neuporedivo manjim budzetom i losijim individualcima za vas trenutno svemirski brod. Od pocetka sezone igraju puno bolje nego vi. Isto vazi i za Zrinjski, koji bi sasvim sigurno uzeo titulu u normalnim okolnostima.
Imate enorman budzet, sve uslove i nekoliko odlicnih individualaca, ali lutate nenormalno. Jednostavno niste ozbiljan kandidat za titulu niti mozete biti sve dok ste ovakvi. To ti je realnost. Da je ovo najpostenija liga na svijetu vi bi opet bili tu negdje oko cetvrtog ili petog mjesta, znaci u borbi za Europu. To je realna slika. Meni je licno drago sto vi to necete da prihvatite, jer to znaci da necete otkloniti probleme koji vas koce, ali opet ne mogu da vjerujem da neko moze biti ovoliko nerealan.
Bukvalno nikakvog pritiska u FKS nema. Nema cak ni rezultatskog, jer su ih botovi uvjerili da nista nije u njihovoj moci, da bi bili prvi samo da nije Vice. Vecina igraca ima ogromne plate, a mnogi visegodisnje ugovore kojima su zasticeni u slucaju raskida. Teze je trenutno igrati za GOSK nego za Sarajevo.Bazinga12345 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:29Ta priča o pritisku je meni više jako prežvakana. Ne kažem da nema toga, ali se preuveličava. To je samo izgovor na neznanje i nesposobnost.
Zamoli nekoga od prijatelja bilo koga, dogovori se sa njim i otiđite negdje uzmite loptu i neka te napuca njome što jače može pa vidi da li će ti ruka na mjestu ostati ili će se pomjeriti unazad.fudbalfudbal je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:30Jes’ čista pobjeda na Koševu ona prva ali malo sutra, lik vam je branio na gol liniji rukom![]()
Ma da je suđeno kako treba mi bi bili prvaci još prije pet kola znaš nas
A evo realno Renan i Peneranda odu u Španiju u sred sezone i ne dođu na treninge,Balta mamuran dolazi,onaj odbija da trenira.Amcho1 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:33Jednostavno politički zaštićena grupa svi znamo od koga, nadalje šakica ultrasa ostatak nezainteresovana pozorišna publika koja navija za Zrinjski samo zato što su hrvati. Okruženje mirno laganica i bez pritiska. Turbulencije i mijenjanja su minimalna, konkurencija u igri za "zvijezde" minimalna. Kod njih su jedan Jukić, Kadušić i mnogi drugi letili bukvalno. Sve ti je to dokaz veličine kluba za koji igraš. igrač Sarajeva koji je karakter i dorastao da izdrži igrati u Sarajevu napravio je i napravit će dobar transfer vani. Koga je to Zrinjski prodao negdje za cifru?Cernica22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:12Stani druze evo da izuzmemo Velez iz diskusije da pokusam sto objektivniji biti. Na osnovu cega je trenutno veci pritisak za igrom u Sarajevu u odnosu na Zrinski? Ljudi postavili temelje pretprosle godine ispali u posljednjoj sekundi, ove godine otisli u grupe, pri tom svemu odigraju opet odlicnu sezonu gdje uzmu kup i odigraju vise utakmica u sezoni engo do sad ijedna ekipa. Ja ih ocima ne mogu, ali kako je to veci pritisak vama gdje vam kazu kad dodje trener kontinuitet bla bla ove godine je cilj izaci u Europu, a kod njih situacija brane duplu krunu, postavili neki nivo novi koji sad svi ocekuju da ce se nastaviti jer im se isplatilo sto finansijski sto po dizanju rejtinga kluba. Pusti mi sad stadion, gledanost i pritisak imena, svakako da je Sarajevo koje iza sebe ima historiju i visoka pcekivanja veci klub od Zrinskog, ali koliko god to tesko bilo priznat oni su postavili malo vecu ljestvicu. Ne mozes ni na kartu posjete igraz jer nije Kosevo nazalost grotlo gdje vas 20 hiljada redovno tjera strah u kosti kako vama tako i protivnicima, vec je to 6,7 hiljada u vrh glave koje momci na terenu ni ne dozivljavaju dok ne krenu prema tunelu.Amcho1 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 22:33
Velež mi je drag ali jedino što je realno da nije isto igrati u Sarajevu i Veležu pa ni u Zrinjskom. Jednostavno nema težine za igrače kao što ima u Sarajevu. Dokaz su mnogi igrači koji su top u Zrinjskom, pa i u Veležu dok u Sarajevu ne ide. Glavni igrač Veleža u ovoj sezoni i nosioc igre je Guliša koji nije imao mjesta u Sarajevu. Protiv Sarajeva, pa i protiv komšija ponekad svi igraju kao da im je zadnja utakmica u životu u nadi da će skinuti skalp i onda narednu put Mostara lagano skinutih gaćica. To je surova istina i kontest koji karakteriše veličinu kluba. Pored toga savez u saradnji sa vicom i sudijskim aždajama su Sarajevo ove sezone iskasapili bukvalno. Ovo ti je surova replika za svemirski brod iz kojeg bi prema tvom stavu svi jedva dočekali da se prebace u helikopter zvani Sarajevo. Pozdrav
Da se razumijemo i da me pogrešno ne shvatiš ne umanjujem njihove rezultate posebno one u Europi ali ti govorim realno o pritisku kada me već pitaš.
Jedini pritisak koji Penaranda i Renan osjecaju je u Slogi (gdje su postali inventar) kad im konobar ne donese pice na vrijemeEspiritosanto je napisao/la: ↑23 maj 2024, 23:39A evo realno Renan i Peneranda odu u Španiju u sred sezone i ne dođu na treninge,Balta mamuran dolazi,onaj odbija da trenira.
To je kurcobolja ne pritisak.
Pa eto bila je priča za Ziljkića pa Kapić sa storijem i cigarom.
Sve u zadnje dvije godine.
Od čega pritisak, navijača?
Pa da se boje navijača ne bi se tako ponašali ali eto.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Maestro^^, mnon46, relativizam, rishovski, Vanja8, VolimoSarajevo i 46 gostiju.