FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 170

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 24 maj 2024, 21:14

Nemoj da nista mijenjamo zasad a pogotovo ne trenera.Po tom pitanju smo preeeeeteski uvijek bili i znam da ne bi Simonu dali otkaz 31.5 a novog imenovali 1.6 nego bi bilo ko sa Mirzom.Tad smo trazili 2 mjeseca trenera i kad su nas svi odyebali postavili trenera kojeg smo mogli isti dan kada je Fedja dobio otkaz.

Svaki ozbiljan klub u slucaju pustanja trenera uvijek ima spremnu zamjenu ili dadne sebi mjesec dana vremena do kraja sezone/polusezone da zavrsi nekoga.Samo mi pocnemo traziti 5 do 12 tek kada se treneru uruci otkaz a za to vrijeme nas vode dezurni vatrogasci.

Titulu svakako ne mozemo osvojiti ni naredne sezone.Mislio sam prije da nije tako i da mozes radom poyebati sistem ali ova polusezone me definitivno uvjerila da dok je ovaj savez na vlasti mi titulu podici necemo jer je prosto nemoguce i ne vidim racunicu da mi imamo 30-3-0 skor na kraju i od 5 suteva po utakmici zabijemo 4.Ili dok neko nas ne udje u savez.Znaci mi moramo skoro svaku sansu koja nam se pruzi realizovati a Borac ima taj luksuz(zbog sudija) da udje u duplo vise sansi pa i ako ne zabiju tako uvijek ce dobiti neki nepostojeci penal/slobodni iz kojeg hoce.Zao mi je ali nositi se s tim nije moguce.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 24 maj 2024, 21:14

Oikamid je napisao/la:
12 maj 2024, 12:38
Novi trener je Husref, zna se već 10 dana :mrgreen:
Nije da vam nisam rekao davno. :mrgreen:

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 24 maj 2024, 21:14

Lucas je napisao/la:
24 maj 2024, 21:11
Avaz upravo objavio da se Husref vraca na Koševo :( :(
Ko zbog eventualnog dolaska Husrefa nije htio produžiti ugovor? Da li će nam Ismir Mirvic reci?

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 maj 2024, 21:15

HUSREF MUSEMIĆ!!!!!!!

DOBRO NAM DOŠAO VELIČINOOOOOOOOO!!!!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 24 maj 2024, 21:15

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 maj 2024, 20:50
AVNOJ je napisao/la:
24 maj 2024, 20:20
Malo pozitive...

Amidža odriješio kesu
A mi idemo kao 2008 argentin style... :njanjanja: Za potuni ugođaj sa zvukom ;)
Znači bit će love za novog trenera ako dođe do odlaska Simona :mrgreen:
Kome sada vjerovati? Avazu ili @AVNOJ? :mrgreen:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 maj 2024, 21:17

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 24 maj 2024, 21:17

Jesmo obogatili Rozmana i Ibricica :tokralju:

Kakve nesposobnjakovice imamo u klubu :tokralju:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 24 maj 2024, 21:17

miky_hz je napisao/la:
24 maj 2024, 20:53
AVNOJ je napisao/la:
Znači svi klubovi su morali imati U21 mladog igrača u svom timu i jedan kao takav mora biti i u najboljih 11 lige i sad u najboljem timu sezone nema najboljeg U21 igrača.
Pa ovo je veća lakrdija od suđenja koje je bilo.
Nisam te skontao sta si htio reci? Kojeg najboljeg U21 nema u najboljem timu sezone ako mislis na Buljubasica on je tu.

Najboljih 11 igrača Premijer lige BiH: Osman Hadžikić (Velež) – Zoran Kvržić (Borac), Sebastijan Erera (Borac), Ante Hrkać (Široki Brijeg), Hrvoje Barišić (Zrinjski) – Jakov Blagaić (Borac), Muhamed Buljubašić (Sarajevo), David Vuković (Borac) – Nemanja Bilbija (Zrinjski), Gorgi Gulijašvili (Velež), Dejan Vidić (Sloga Meridian).
Do mene, procitao na onoj tamo temi. nisam dobro ni provjerio. hvala na ispravci. :salut:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 24 maj 2024, 21:18

Povjerljivi klupski izvori otkrivaju da je kormilu bordo tima trenutno najbliži Husref Musemić.

Trofejna igračka i trenerska legenda kluba s Koševa je i želja većine navijača...
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 maj 2024, 21:18

H8Z7 je napisao/la:
24 maj 2024, 21:15
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:
24 maj 2024, 20:20
Malo pozitive...

Amidža odriješio kesu
A mi idemo kao 2008 argentin style... :njanjanja: Za potuni ugođaj sa zvukom ;)
Znači bit će love za novog trenera ako dođe do odlaska Simona :mrgreen:
Kome sada vjerovati? Avazu ili @AVNOJ? :mrgreen:
Clickbait naslov.
Prvo, vraća se na Koševo, pa onda dole glavni kandidat.
Nemam neke info, ali imam osjećaj da neće biti trener. Da će opet neko doći ko se nije spominjao.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 24 maj 2024, 21:18

Taman sto napisa da ne treba nista dirati :D

Kako god ako je istina sretno Husref :salut:
Povedi nas!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 24 maj 2024, 21:19

TurkishAirlines je napisao/la:
24 maj 2024, 21:17

Mirvic nema pojma sta radi meni se cini, lik je nerealan kako je ovo uspio uradit dat podrsku covjeku kad su svi mislili da ce otkaz dobit i sad ga otjera, Allahu dragi ovo je nerealno...... nebitno da Klopp dodje al kako je uspio opet sve usrat znaci ja ne vjerujem.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 24 maj 2024, 21:20

Svi imaju info odavno, bukvalno se samo traži finansijski najbezbolniji način za odlazak Rožmana. HM je novi trener.

Hz1946
Kontakt:

Post Postao/la Hz1946 » 24 maj 2024, 21:21

skullcrusher je napisao/la:
24 maj 2024, 21:18
Povjerljivi klupski izvori otkrivaju da je kormilu bordo tima trenutno najbliži Husref Musemić.

Trofejna igračka i trenerska legenda kluba s Koševa je i želja većine navijača...
Većine navijača :rol: jedino onih starijih koji ne znaju za nekoga drugog nego svaki rok se priziva.. Nevjerovatno iskreno da je velika 2024 i da se Husref priziva kao trener...
Da me ne shvatite pogrešno meni je on itekako legenda i šteta na način na koji se rastalo sa njim ali upravo iz tog razloga mislim da mi ne bi trebali njega zvati a ni on nas da prihvati, 5 mandata je itekako dosta ali eto valjda ovi bolje znaju iznad :kafa:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 24 maj 2024, 21:22

Ako je stvarno istina, onda dati Husrefu dozivotni ugovor i cao. Da se ne peglamo vise ni mi ni on sa ovim pauzama izmedju angarzmana. Nema smisla vise.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 maj 2024, 21:23

nokee je napisao/la:
24 maj 2024, 20:33
Ma petljanje na stotu. Znaci Krdzalic je sjebao ligamente jer je dosao povrijedjen (neka druga povreda) pa nije postedjen kod nas i onda zbog toga stradali ligamenti. Mos si mislit.
Izvini jesi glup, nepismeni ili namjerno trorlas?
Sta ti nije jasno? Gdje sam napisao da je dosao sa ligamentima povrijedjenim?
1 21.07.23 H GNK Dinamo Zagreb (8.) HNK Hajduk Split Hajduk Split (3.) 1:2 Nicht im Kader
2 29.07.23 A GNK Dinamo Zagreb (5.) NK Istra 1961 NK Istra (8.) 0:3 Ohne Einsatz im Kader
3 05.08.23 H GNK Dinamo Zagreb (5.) HNK Gorica HNK Gorica (4.) 0:0 Nicht im Kader
6 27.08.23 H GNK Dinamo Zagreb (4.) HNK Rijeka HNK Rijeka (2.) 2:1 Nicht im Kader
7 01.09.23 A NK Lokomotiva Zagreb (5.) Slaven Belupo Koprivnica Slaven Belupo (9.) 0:1 Ohne Einsatz im Kader
8 15.09.23 H NK Lokomotiva Zagreb (4.) NK Rudes NK Rudes (10.) 1:0 Ohne Einsatz im Kader
9 23.09.23 A NK Lokomotiva Zagreb (6.) HNK Hajduk Split Hajduk Split (1.) 1:0 Ohne Einsatz im Kader
10 02.10.23 A NK Lokomotiva Zagreb (4.) NK Istra 1961 NK Istra (9.) 0:4 5'
11 08.10.23 H NK Lokomotiva Zagreb (4.) HNK Gorica HNK Gorica (5.) 1:1 Ohne Einsatz im Kader
12 21.10.23 A NK Lokomotiva Zagreb (6.) NK Varazdin NK Varazdin (7.) 0:0 Ohne Einsatz im Kader
13 29.10.23 A NK Lokomotiva Zagreb (6.) GNK Dinamo Zagreb Dinamo Zagreb (3.) 2:1 Ohne Einsatz im Kader
14 03.11.23 H NK Lokomotiva Zagreb (6.) HNK Rijeka HNK Rijeka (1.) 1:1 Ohne Einsatz im Kader
15 11.11.23 A NK Lokomotiva Zagreb (6.) NK Osijek NK Osijek (5.) 1:1 Ohne Einsatz im Kader
16 24.11.23 H NK Lokomotiva Zagreb (6.) Slaven Belupo Koprivnica Slaven Belupo (8.) 1:3 20'
17 03.12.23 A NK Lokomotiva Zagreb (6.) NK Rudes NK Rudes (10.) 0:0 Ohne Einsatz im Kader
18 08.12.23 H NK Lokomotiva Zagreb (6.) HNK Hajduk Split Hajduk Split (1.) 1:1 Ohne Einsatz im Kader
19 16.12.23 H NK Lokomotiva Zagreb (6.) NK Istra 1961 NK Istra (9.) 3:0 Ohne Einsatz im Kader

Jbg njemacki je al skontat ces

Dakle, ako si gledao pripremne, kada je igrao, ako ti nisi vidio nespremnog igraca, zapustenog, onda ja veze od fudbala nemam. I izvinjavam se. ok?

Ja sam anesa gledao solidan broj utakmica i onaj iz sarajeva iz januara i onaj od prije nisu iste osobe. Naveo sam gore, ono sto ja imam info je da je imao vec probleme sa ozljedom, druga istina moze biti da je dosao ZAPUSTEN a ako je sa 19 dosao zapusten nema od njega onda nista jer igrac koji sebi sa 19 dopusti da zdrav onako izgleda na terenu i fizicki nikada ali NIKADA nece biti fudbaler, bar ne ozbiljan (hint zinedin mustedenagic).
A ti sad izaberi koji dio ti odgovara, a onda odi i pogledaj i procitaj malo na koji sve nacin moze doci do ozljede ligamentaa koljena, kojih ligamenata, kakve su prevencije od iste ozljede i slicno.
Ja sam uvijek za to da dolaze igraci kao on sto je, uvijek. I da nije dosao u onakvom stanju, vjerovatno ga ne bi mogli ni dovesti, samo nemoj mi muda pod bubrege, ne moze on biti nikakav nosioc igre, niti ga ti mozes planirati, isto da ja sad sa 100 kila odem i kazemracunajte od augusta na mene, spremit cu se ja do tad...
Ekipu treba znati sastaviti. Ovi je nisu znali, jer su dovodili igrace za 433 pa okrenuli na 352
doveli 5-6 krila a na kraju igrali bez krila....
doveli jednog stopera a onda igraju sa tri... znaci KATASTROFALNA vizija i vjera u svoj koncept, kada ti kao trener ne vjerujes u ono sto radiss, ne mogu ti onda ni igraci vjerovati, to ce ti reci svaki igrac, svaki trener.
Dabogda mi sutra se probudili i Sarajevo bilo najbolji klub na svijetu, sve radilo ko sat, igra bila ko sat, psotali prvaci, igrali grupe ali vjeruj mi, dok ne krenemo mijenjati sistem rada kluba od čistačice do vlasnika, gdje ce svako raditi svoj posao, slusati savjete i kritike i prihvatati iste, mozemo samo sanjati.
Evo dabogda ja pogrijesio i sam sebe ustra popljuvao, ali vidjet ces na ljeto odlaske, dolaske, smjene u akademiji, mozda i prvom timu i sve ... sve vec vidjeno, mozda neko zvucno ime, jako, pa ce euforija (i mene uhvati) a onda krene liga i hladan tus...

Ja sam to prije pisao, najbolji posao SD je odradio emir hadzic kada je tek dosao u sarajevo i stvarno radio taj posao, skautirao i doveo jednog igraca iz slovenije, drugog iz druge hr lige, pa onda i ahmetovica... i ta tri igraca nam donesose sa husrefom duplu... da nisu otisli, da nije nam prestao slati pare i uprava da je reagovala kako je trebala a ne da lazu i kriju to i glume budale, mi bi opet uzeli titulu i taada ito lagano. Tada je emir radio posao školski, pametno, mozda MOZDA imao malo srece da ubode sve, ali znam sigurno da je tada radio skolski, a onda kasnije idu greske, pa neki promasaji i ode sve nizbrdo...

I svi u svima traze krivce, ovima krivi navijaci sa istoka, ovima krivi igraci koji ne znaju, igracima krivi treneri koji ne znaju, trenerima krivi igraci ili uprava i tako u krug, uvijek u Sarajevu neko krivac, a krivac jedini se moze traziti u temeljima kluba, jer odatle sve polazi. Tu je korijen svega, kada klub bude profesionalan, oonda cemo liciti na nesto. Dok nama sjevaju cece na instagramu, ok se trebice promovisu po klubu, u klubu i oko kluba, laze se oko direktorice kluba, piju kafe sa igracima, derneci se prave za ulazak sa 4. mjesta u evropu, nikada od nas nista.

Zamisli jednom igracu sa strane, iz hrvatks,e srbije, bijeljine, krajine, kada dodje u klub i pricas mu cilj, ciljevi, najveci klub sila, navijaci i to, i onda u losoj sezoni uzme jedva 4. mjesto i kad se osigura to mjesto dobije poziv od kluba da derneči i slavi 4. mjesto, kako on da kao idividua shvati ozbiljno 10-20 dana kasnije kada dodje trener ili vlasnik i kaze cilj je titula? Ili navijaci dodju i kazu "hocemo titulU" a on cugao par sedmica prije i slavio 4. mjesto... Ja da sam se piitao, nakon 4. mjesta, dobili bi po 10 dana odmora i odmah na pripreme i dusu im izvaditi, kome se ne svidja odmah uruciti papire sloodne...ako ne stvoris kult kluba, imena, svetinje, dzaba ti sve price, instagrami i storiji i pizde materine...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 24 maj 2024, 21:23

skullcrusher je napisao/la:
24 maj 2024, 21:19
TurkishAirlines je napisao/la:
24 maj 2024, 21:17

Mirvic nema pojma sta radi meni se cini, lik je nerealan kako je ovo uspio uradit dat podrsku covjeku kad su svi mislili da ce otkaz dobit i sad ga otjera, Allahu dragi ovo je nerealno...... nebitno da Klopp dodje al kako je uspio opet sve usrat znaci ja ne vjerujem.
Ma ovo vise smjesno postalo bgmi.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 24 maj 2024, 21:24

Hahahahahahahaha kakav smo mi k od kluba, yebi se Mirvicu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 24 maj 2024, 21:25

Daj i tog Husrefa pa da se ovih 30% navijača skine sa qrca kako je on Guardiola za ligu.
A inace lik zesci prosjek. I kaze napredujemo. A ko da smo u 2010 godini, jos se Husref priziva i njemu slični.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 24 maj 2024, 21:25

Nisam ni ja za Hustefa, ali necemo sa njim sigurno biti slabiji u odnosu na Rožmana.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], casual033, Dave, JavierBosnia, johntravolta123, SamoDaKazeem, Seipronto i 77 gostiju.