FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
50%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 169

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 24 maj 2024, 22:22

Ako cemo realno, Mirvic se izgubio ko abdest. Ja bi mu to i mogao halaliti, ali ne mogu laganje, spinove i zamajivanje navijaca. Problem je sto ni on sam ne zna sta hoce, vec se igra i eksperimentise, a uz to i petlja. Svake sezone nova klupska filozofija. Moj Mirvicu.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 24 maj 2024, 22:23

Neka se i Rahmanovic vrati i mozemo ponovo sve
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 maj 2024, 22:23

Ocm doveli 50 ljudi iz Slovenije, valja otpremnine isplatit - Mirva svala čast
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 maj 2024, 22:24

miky_hz je napisao/la:
24 maj 2024, 22:16
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 maj 2024, 22:06
miky_hz je napisao/la:
24 maj 2024, 22:00

Pa realno moze se i tako gledat,dovedes Dudica kao bum lige kurko,sad mladog perspektivnog trenera sa strane opet u neku ruku kurko. Nije išao još na domacu "siguricu" sto se kaze.

Meni bi se u neku ruku svidjelo ako bude ono sto se prica da ce biti taj strucni stab sa Mersom i Krletom ,realno ova liga se na hajc igra uglavnom.
A Mirza?
Lošija verzija Husrefa( stid me i da ih stavljam u istu rečenicu koliko god ne volio Husrefa ).
Ma nije Mirza sigurica nemoze u isto recenicu sa Husrefom objektivno.

To je bio neki inat sta li kako li nazvati taj experiment.
Ima i te.
Ma da nije ni Husref riješenje ali nikako.
Eto Leterme se sada oko trenera pita, zove, raspituje se, pregovara. Ako ne zna bolje od Husrefa, nek se i on spakuje i ode. Pa čovjek više ne može to je svakome jasno, ne znam ni njemu šta takav stres u životu treba. Osigurao se za života, uživaj dok možeš yebo te.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 24 maj 2024, 22:30

RIM TIM TAGI DIGI DIM TIM TIM opis kluba
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 24 maj 2024, 22:31

guadalupe je napisao/la:
24 maj 2024, 22:13
benko21 je napisao/la:
24 maj 2024, 22:07
i opet kad ga budu otjerali plakat ce po raznim TV stanicama
ali svoju si ljubav naplatio uredno nikad halala za onih 620 000 KM
slika
Haj ba ne serite po covjeku, moze da se ne svidja nikome kao izbor ali ga moramo svi postovati, ne budite **** djukele.
Sto kaze Dzemo, najbolje eto dzaba da je radio. :facepalm:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 maj 2024, 22:32

H8Z7 je napisao/la:
24 maj 2024, 22:30
Ne znam za ostale, ali ja evo ko Čombe i Refko pravim transparente.

"Makar nam stavite H8Z7 za skauta!"
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 24 maj 2024, 22:36

Gdje se može kupiti bordo sako? Pitam za prijatelja.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 maj 2024, 22:36

E moj Mirvicu... :rol: :rol: :rol:

Jednostavno si dokazao da ti nisi za ovaj sport, idi ba ulazi u americki fudbal, nije Sarajevo igracka za tebe... :crazy:

E cuj Hus...

Ma jaa, jasno je da pod Mirvicem mahala vodi klub i zasluzili smo da nam jedan Rundo dovodi igrace, da se pljuje trener koji se pocese po nosu, a velica onaj koji hebe mater navijacima sopstvenog kluba...
Kako se ono kaze, "Navijaci kluba, a ne pojedinca..." :rol: :rol: :rol:
Vala je i red da se p.ickara, Pramenkovicu, Kosi, Mehanovicu, treba to odmah disciplinovati...
Izmjenjase se silni treneri, ali nikome plavi ne slozise petaka, a izgleda da se pozelilo da ponekad primimo izmedju pet i deset golova, nije odavno...

Ali Hus je profesionalac, ima zastavu, e sad ne znam je li onaj osmijeh slican osmijehu i radovanju, kad nam izbi titulu i kad se grlio, skakao i ljubio sa Azmirom po Tuzli...

U svakom slucaju idemo naprijed, taktika i formacija koju nisu mogli prepoznati ni u velikanima poput Igmana iz Konjica, Mladosti DK, kod nas ce procvjetati...
Da nam ga ne bi slucajno ukrao neki prebogati klub, daj mu Mirvicu ugovor na 16 g uz otkupnu klauzulu od jedno 5 milijardi eura...

NEMA NAZAD... :urnebes: :urnebes: :urnebes: Kakva sega od parole... :tokralju: :tokralju:

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 24 maj 2024, 22:39

benko21 je napisao/la:
24 maj 2024, 22:07
i opet kad ga budu otjerali plakat ce po raznim TV stanicama
ali svoju si ljubav naplatio uredno nikad halala za onih 620 000 KM
slika
Nejiskrenije se nadam da Husref ne dolazi.

Pa kako njemu vise nije dosta, nije da ce se drugacije ista zavrsiti…
Otkaz, sve plate, suze i par godina poslije haj ponovo :crazy:

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 24 maj 2024, 22:40

Morate da shvatite da mirvah ne zna bolje od ovoga. Prosjek kakav Husref jeste, sa parama koje su skrsili mirza i Rozman on bi sastavio bolju ekipu.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 24 maj 2024, 22:40

Surreal je napisao/la:
24 maj 2024, 22:32
H8Z7 je napisao/la:
24 maj 2024, 22:30
Ne znam za ostale, ali ja evo ko Čombe i Refko pravim transparente.

"Makar nam stavite H8Z7 za skauta!"
Dino jarane šta je ovo? Ne znam Čombe trči da ne ispadnemo papci. :mrgreen: :urnebes:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 24 maj 2024, 22:44

slika
This time next year :pray:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 maj 2024, 22:50

Ma treba sačekati da prenoći.
Evo ja sam i dalje siguran da je on kandidat, ali da je daleko od dogovorenog. Na kraju će Leterme nekog asa iz rukava izvući. Nije ni on lud lik( bar se nadam :rol: ).
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 24 maj 2024, 22:51

slika

NAPADAAAAAAAAAJJJJJ RAJVVOOOOOOOO DO DUPLE KRUNE SA ŠEFOM

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 maj 2024, 22:51

Vanja8 je napisao/la:
24 maj 2024, 22:36
E moj Mirvicu... :rol: :rol: :rol:

Jednostavno si dokazao da ti nisi za ovaj sport, idi ba ulazi u americki fudbal, nije Sarajevo igracka za tebe... :crazy:

E cuj Hus...

Ma jaa, jasno je da pod Mirvicem mahala vodi klub i zasluzili smo da nam jedan Rundo dovodi igrace, da se pljuje trener koji se pocese po nosu, a velica onaj koji hebe mater navijacima sopstvenog kluba...
Kako se ono kaze, "Navijaci kluba, a ne pojedinca..." :rol: :rol: :rol:
Vala je i red da se p.ickara, Pramenkovicu, Kosi, Mehanovicu, treba to odmah disciplinovati...
Izmjenjase se silni treneri, ali nikome plavi ne slozise petaka, a izgleda da se pozelilo da ponekad primimo izmedju pet i deset golova, nije odavno...

Ali Hus je profesionalac, ima zastavu, e sad ne znam je li onaj osmijeh slican osmijehu i radovanju, kad nam izbi titulu i kad se grlio, skakao i ljubio sa Azmirom po Tuzli...

U svakom slucaju idemo naprijed, taktika i formacija koju nisu mogli prepoznati ni u velikanima poput Igmana iz Konjica, Mladosti DK, kod nas ce procvjetati...
Da nam ga ne bi slucajno ukrao neki prebogati klub, daj mu Mirvicu ugovor na 16 g uz otkupnu klauzulu od jedno 5 milijardi eura...

NEMA NAZAD... :urnebes: :urnebes: :urnebes: Kakva sega od parole... :tokralju: :tokralju:
Ulozi ti svoje pare pa biraj trenera :urnebes:
Ja ne znam sta vi ljudi imate protiv toga da opet osvojimo duplu krunu i da covjek promovira nekoliko igraca iz akademije na kojima cemo milione zaraditi kao i prosli put :mrgreen:
Na kraju i ako ode Rozman bit ce neko ime koje nismo ocekivali kao i svaki put do sad.
You are someone else I am still right here

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 24 maj 2024, 22:52

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 maj 2024, 22:50
Ma treba sačekati da prenoći.
Evo ja sam i dalje siguran da je on kandidat, ali da je daleko od dogovorenog. Na kraju će Leterme nekog asa iz rukava izvući. Nije ni on lud lik( bar se nadam :rol: ).
Iskreno malo mi nema logike da Leterme ako vec pregovara sa mogucim trenerima da ima za pik Husrefa, nikako mi to ne ide.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 24 maj 2024, 22:53

Ma da nismo Husrefa otjerali nakon duple imali bi koji trofej vise sigurno. I ja sam ga tjerao barem na forumu nakon poraza od Zelje. Poslije sam cuo da je zelio pojacanja i da zadrzi ekipu sto nije dobio. Pretpostavljajuci da sa oslabljenom ekipom ne moze ponoviti uspjeh i da mu se sprema otkaz onda je trazio bolji ugovor na sta su nasu bilmezi pristali i ubrzo ga i isplatili

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 24 maj 2024, 22:53

Pantelija je napisao/la:
24 maj 2024, 21:23
nokee je napisao/la:
24 maj 2024, 20:33
Ma petljanje na stotu. Znaci Krdzalic je sjebao ligamente jer je dosao povrijedjen (neka druga povreda) pa nije postedjen kod nas i onda zbog toga stradali ligamenti. Mos si mislit.
Izvini jesi glup, nepismeni ili namjerno trorlas?
Sta ti nije jasno? Gdje sam napisao da je dosao sa ligamentima povrijedjenim?
1 21.07.23 H GNK Dinamo Zagreb (8.) HNK Hajduk Split Hajduk Split (3.) 1:2 Nicht im Kader
2 29.07.23 A GNK Dinamo Zagreb (5.) NK Istra 1961 NK Istra (8.) 0:3 Ohne Einsatz im Kader
3 05.08.23 H GNK Dinamo Zagreb (5.) HNK Gorica HNK Gorica (4.) 0:0 Nicht im Kader
6 27.08.23 H GNK Dinamo Zagreb (4.) HNK Rijeka HNK Rijeka (2.) 2:1 Nicht im Kader
7 01.09.23 A NK Lokomotiva Zagreb (5.) Slaven Belupo Koprivnica Slaven Belupo (9.) 0:1 Ohne Einsatz im Kader
8 15.09.23 H NK Lokomotiva Zagreb (4.) NK Rudes NK Rudes (10.) 1:0 Ohne Einsatz im Kader
9 23.09.23 A NK Lokomotiva Zagreb (6.) HNK Hajduk Split Hajduk Split (1.) 1:0 Ohne Einsatz im Kader
10 02.10.23 A NK Lokomotiva Zagreb (4.) NK Istra 1961 NK Istra (9.) 0:4 5'
11 08.10.23 H NK Lokomotiva Zagreb (4.) HNK Gorica HNK Gorica (5.) 1:1 Ohne Einsatz im Kader
12 21.10.23 A NK Lokomotiva Zagreb (6.) NK Varazdin NK Varazdin (7.) 0:0 Ohne Einsatz im Kader
13 29.10.23 A NK Lokomotiva Zagreb (6.) GNK Dinamo Zagreb Dinamo Zagreb (3.) 2:1 Ohne Einsatz im Kader
14 03.11.23 H NK Lokomotiva Zagreb (6.) HNK Rijeka HNK Rijeka (1.) 1:1 Ohne Einsatz im Kader
15 11.11.23 A NK Lokomotiva Zagreb (6.) NK Osijek NK Osijek (5.) 1:1 Ohne Einsatz im Kader
16 24.11.23 H NK Lokomotiva Zagreb (6.) Slaven Belupo Koprivnica Slaven Belupo (8.) 1:3 20'
17 03.12.23 A NK Lokomotiva Zagreb (6.) NK Rudes NK Rudes (10.) 0:0 Ohne Einsatz im Kader
18 08.12.23 H NK Lokomotiva Zagreb (6.) HNK Hajduk Split Hajduk Split (1.) 1:1 Ohne Einsatz im Kader
19 16.12.23 H NK Lokomotiva Zagreb (6.) NK Istra 1961 NK Istra (9.) 3:0 Ohne Einsatz im Kader

Jbg njemacki je al skontat ces

Dakle, ako si gledao pripremne, kada je igrao, ako ti nisi vidio nespremnog igraca, zapustenog, onda ja veze od fudbala nemam. I izvinjavam se. ok?

Ja sam anesa gledao solidan broj utakmica i onaj iz sarajeva iz januara i onaj od prije nisu iste osobe. Naveo sam gore, ono sto ja imam info je da je imao vec probleme sa ozljedom, druga istina moze biti da je dosao ZAPUSTEN a ako je sa 19 dosao zapusten nema od njega onda nista jer igrac koji sebi sa 19 dopusti da zdrav onako izgleda na terenu i fizicki nikada ali NIKADA nece biti fudbaler, bar ne ozbiljan (hint zinedin mustedenagic).
A ti sad izaberi koji dio ti odgovara, a onda odi i pogledaj i procitaj malo na koji sve nacin moze doci do ozljede ligamentaa koljena, kojih ligamenata, kakve su prevencije od iste ozljede i slicno.
Ja sam uvijek za to da dolaze igraci kao on sto je, uvijek. I da nije dosao u onakvom stanju, vjerovatno ga ne bi mogli ni dovesti, samo nemoj mi muda pod bubrege, ne moze on biti nikakav nosioc igre, niti ga ti mozes planirati, isto da ja sad sa 100 kila odem i kazemracunajte od augusta na mene, spremit cu se ja do tad...
Ekipu treba znati sastaviti. Ovi je nisu znali, jer su dovodili igrace za 433 pa okrenuli na 352
doveli 5-6 krila a na kraju igrali bez krila....
doveli jednog stopera a onda igraju sa tri... znaci KATASTROFALNA vizija i vjera u svoj koncept, kada ti kao trener ne vjerujes u ono sto radiss, ne mogu ti onda ni igraci vjerovati, to ce ti reci svaki igrac, svaki trener.
Dabogda mi sutra se probudili i Sarajevo bilo najbolji klub na svijetu, sve radilo ko sat, igra bila ko sat, psotali prvaci, igrali grupe ali vjeruj mi, dok ne krenemo mijenjati sistem rada kluba od čistačice do vlasnika, gdje ce svako raditi svoj posao, slusati savjete i kritike i prihvatati iste, mozemo samo sanjati.
Evo dabogda ja pogrijesio i sam sebe ustra popljuvao, ali vidjet ces na ljeto odlaske, dolaske, smjene u akademiji, mozda i prvom timu i sve ... sve vec vidjeno, mozda neko zvucno ime, jako, pa ce euforija (i mene uhvati) a onda krene liga i hladan tus...

Ja sam to prije pisao, najbolji posao SD je odradio emir hadzic kada je tek dosao u sarajevo i stvarno radio taj posao, skautirao i doveo jednog igraca iz slovenije, drugog iz druge hr lige, pa onda i ahmetovica... i ta tri igraca nam donesose sa husrefom duplu... da nisu otisli, da nije nam prestao slati pare i uprava da je reagovala kako je trebala a ne da lazu i kriju to i glume budale, mi bi opet uzeli titulu i taada ito lagano. Tada je emir radio posao školski, pametno, mozda MOZDA imao malo srece da ubode sve, ali znam sigurno da je tada radio skolski, a onda kasnije idu greske, pa neki promasaji i ode sve nizbrdo...

I svi u svima traze krivce, ovima krivi navijaci sa istoka, ovima krivi igraci koji ne znaju, igracima krivi treneri koji ne znaju, trenerima krivi igraci ili uprava i tako u krug, uvijek u Sarajevu neko krivac, a krivac jedini se moze traziti u temeljima kluba, jer odatle sve polazi. Tu je korijen svega, kada klub bude profesionalan, oonda cemo liciti na nesto. Dok nama sjevaju cece na instagramu, ok se trebice promovisu po klubu, u klubu i oko kluba, laze se oko direktorice kluba, piju kafe sa igracima, derneci se prave za ulazak sa 4. mjesta u evropu, nikada od nas nista.

Zamisli jednom igracu sa strane, iz hrvatks,e srbije, bijeljine, krajine, kada dodje u klub i pricas mu cilj, ciljevi, najveci klub sila, navijaci i to, i onda u losoj sezoni uzme jedva 4. mjesto i kad se osigura to mjesto dobije poziv od kluba da derneči i slavi 4. mjesto, kako on da kao idividua shvati ozbiljno 10-20 dana kasnije kada dodje trener ili vlasnik i kaze cilj je titula? Ili navijaci dodju i kazu "hocemo titulU" a on cugao par sedmica prije i slavio 4. mjesto... Ja da sam se piitao, nakon 4. mjesta, dobili bi po 10 dana odmora i odmah na pripreme i dusu im izvaditi, kome se ne svidja odmah uruciti papire sloodne...ako ne stvoris kult kluba, imena, svetinje, dzaba ti sve price, instagrami i storiji i pizde materine...
Sta li si ti htio da kazes sa ovim "na njemackom" da mi je znati. Vrijedjati te necu ali stvarno mislis da smo svi ovdje glupani pa da ne mozes provjeriti par stvari. Sve i jednu utakmicu u Lokomotivi ili na klupi ili nije u kadru, bez povrede. U Olimpiji polusezonu prije toga 15 utakmica 3 gola 3 asista. To sto ga trener u Lokomotivi nije koristio njegov problem, evo nije ni Karica pa najbolji u kona. Jel vukao neku povredu ne znam, moze biti. Ja sam samo napisao da si prilicno zlonamjerno napisao dosao povrijedjen a stvarno ko god prati klub i utakmice nije stekao taj dojam. To sto je pokidao ligamente, ni prvi ni zadnji, i ne mora znaciti da je prije toga imao bilo kakav problem.

Al hajd, nebitno. Nije mi cilj bio polemisati.
Najgori smo, nikad nista od nas i pisaj nas. Jbg

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 24 maj 2024, 22:55

Nevezano ko god bio novi trener, da se zna da je Senijad Ibricic sa autobusom slovenaca vise novcano ostetio klub od pokojnog Jesica i ekipe.
A sta smo mi dobili nazad?
Tim koji nema ni repa ni glavu i par skupo placenih promasenih pojacanja koji ce takodjer na kraju sve fino naplatiti bez ikakvog ucinka za klub.
I opet sad ona glupa floskula koji forsira ovaj pametni forum dodje do izrazaja, skupite vi pare pa dovodite trenera....

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], amypitar, mnon46, Pena, ŠTA_JE i 77 gostiju.