Logicno da tvoj lutvo intelekt ne poznaje dalju pricu od lajanja.BordoBBoja je napisao/la: ↑25 maj 2024, 14:04Zna se ko ti je pasOldTownDistrict je napisao/la: ↑25 maj 2024, 13:39Ajd ti nama lutvo kazi sta je konkretno talio Husref pa da svi znamo zasto ispadas ovakav pas?BordoBBoja je napisao/la: ↑25 maj 2024, 13:26Pa radije bih doveo amara osima, nego placljivog taldziju
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
....sve drugo će proći!
Satra likIstinasamo123 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 15:28Uradio zadacu, sad slobodan pa zanovijeta![]()
ISTINA ZA VEDRANA!
I da je sve kao što si napisao… reći da Musemić zna sa mladimFoSte95 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 14:03Da tako što yebe mater igračima kada orva kriza rezultata kreneMaroon1946 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 13:05Pod Musemićevim vodstvom, FK Sarajevo je ostvario značajne uspjehe, uključujući osvajanje titule Premijer lige Bosne i Hercegovine. Njegovo iskustvo u vođenju tima kroz izazovne sezone i uspješna implementacija taktičkih planova pokazuju njegovu sposobnost da vodi ekipu do vrha. Musemić je trener koji zna kako izvući najbolje iz svojih igrača i postići rezultate.
Jedan od najvažnijih aspekata svakog uspješnog trenera je razumijevanje klupske kulture i vrijednosti. Musemić je dio historije FK Sarajeva i razumije vrijednosti i očekivanja navijača i uprave. Ova sinergija između trenera i kluba osigurava skladnu saradnju i zajednički rad prema postizanju ciljeva.
Musemić je poznat po svojoj sposobnosti da uspostavi disciplinu unutar tima. Njegov trenerski stil se odlikuje jasnim pravilima i visokim standardima profesionalizma. Ova disciplina je ključna za stabilnost tima i postizanje konzistentnih rezultata. Pod njegovim vodstvom, igrači znaju što se očekuje od njih i pružaju svoj maksimum.
Jedan od najvećih izazova za svaki klub je razvoj mladih talenata. Musemić je pokazao sposobnost da prepozna i razvije mlade igrače, pružajući im priliku da se dokažu i napreduju. Njegovo iskustvo i mentorski pristup pomažu mladim igračima da ostvare svoj potencijal i doprinesu uspjehu kluba.
Musemićev autoritet dolazi iz njegovog bogatog iskustva i postignuća. Igrači ga poštuju zbog njegovog znanja i prošlih uspjeha. Ovaj autoritet je ključan za održavanje reda i motivacije unutar tima. Musemić zna kako da inspiriše svoje igrače i vodi ih kroz teške trenutke.
Husref Musemić može. Pokazao je i dokazao da može. Više nego bilo ko drugi. I to je činjenica. Mnogi su pokušavali na Koševu, ali većina nije mogla izdržati pritisak i visoka očekivanja. Odlazili su pognute glave. Musemić je uvijek odlazio i dolazio uzdignute glave, uz pjesme onih koji za Sarajevo izdvajaju “zadnju marku”, kisnu, smrzavaju se, prelaze stotine i hiljade kilometara, crtaju koreografije i parole, skupljaju kazne i prekršajne prijave. Njima nije bitno je li protivnik Borussia Monchengladbach ili GOŠK iz Gabele. Njihovo mišljenje se računa. Sve ostalo je nevažno.
“On voli Sarajevo, pravi je hordaš, Husref Musemić, jedan je od nas”, već godinama odjekuje sa sjeverne tribine našeg najvećeg stadiona.
I zaista, Husref Musemić voli Sarajevo. On je više od šefa, trenera, legende. Husref Musemić je Sarajevo.
Igračima je nigdje veze. Sve zna ali sa mladim igračima veze nema, niti je kakav pedagog niti mentor. Niko od mladih njemu ne bi igrao dok ga muka ne natjera tj. ostali ne mogu igrati.
Covjek je "bacio u vatru" Kovacevica, Sabanovica, Pidru, Mujakica, Salcina,Mustafica, Djokana,Kurdica. Itekako zna raditi sa mladim igracima. Rozmanu je toliko dugo trebalo da izbaci Anicica a ubaci Celika.morensa je napisao/la: ↑25 maj 2024, 15:34I da je sve kao što si napisao… reći da Musemić zna sa mladimFoSte95 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 14:03Da tako što yebe mater igračima kada orva kriza rezultata kreneMaroon1946 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 13:05Pod Musemićevim vodstvom, FK Sarajevo je ostvario značajne uspjehe, uključujući osvajanje titule Premijer lige Bosne i Hercegovine. Njegovo iskustvo u vođenju tima kroz izazovne sezone i uspješna implementacija taktičkih planova pokazuju njegovu sposobnost da vodi ekipu do vrha. Musemić je trener koji zna kako izvući najbolje iz svojih igrača i postići rezultate.
Jedan od najvažnijih aspekata svakog uspješnog trenera je razumijevanje klupske kulture i vrijednosti. Musemić je dio historije FK Sarajeva i razumije vrijednosti i očekivanja navijača i uprave. Ova sinergija između trenera i kluba osigurava skladnu saradnju i zajednički rad prema postizanju ciljeva.
Musemić je poznat po svojoj sposobnosti da uspostavi disciplinu unutar tima. Njegov trenerski stil se odlikuje jasnim pravilima i visokim standardima profesionalizma. Ova disciplina je ključna za stabilnost tima i postizanje konzistentnih rezultata. Pod njegovim vodstvom, igrači znaju što se očekuje od njih i pružaju svoj maksimum.
Jedan od najvećih izazova za svaki klub je razvoj mladih talenata. Musemić je pokazao sposobnost da prepozna i razvije mlade igrače, pružajući im priliku da se dokažu i napreduju. Njegovo iskustvo i mentorski pristup pomažu mladim igračima da ostvare svoj potencijal i doprinesu uspjehu kluba.
Musemićev autoritet dolazi iz njegovog bogatog iskustva i postignuća. Igrači ga poštuju zbog njegovog znanja i prošlih uspjeha. Ovaj autoritet je ključan za održavanje reda i motivacije unutar tima. Musemić zna kako da inspiriše svoje igrače i vodi ih kroz teške trenutke.
Husref Musemić može. Pokazao je i dokazao da može. Više nego bilo ko drugi. I to je činjenica. Mnogi su pokušavali na Koševu, ali većina nije mogla izdržati pritisak i visoka očekivanja. Odlazili su pognute glave. Musemić je uvijek odlazio i dolazio uzdignute glave, uz pjesme onih koji za Sarajevo izdvajaju “zadnju marku”, kisnu, smrzavaju se, prelaze stotine i hiljade kilometara, crtaju koreografije i parole, skupljaju kazne i prekršajne prijave. Njima nije bitno je li protivnik Borussia Monchengladbach ili GOŠK iz Gabele. Njihovo mišljenje se računa. Sve ostalo je nevažno.
“On voli Sarajevo, pravi je hordaš, Husref Musemić, jedan je od nas”, već godinama odjekuje sa sjeverne tribine našeg najvećeg stadiona.
I zaista, Husref Musemić voli Sarajevo. On je više od šefa, trenera, legende. Husref Musemić je Sarajevo.
Igračima je nigdje veze. Sve zna ali sa mladim igračima veze nema, niti je kakav pedagog niti mentor. Niko od mladih njemu ne bi igrao dok ga muka ne natjera tj. ostali ne mogu igrati.
-
- Kontakt:
Ne raspravljaj se sa ovom budalom,vidis da brani samo one od kojih ima koristi,onda sam mozes skontati zasto i ne voli najtrofejnijeg trenera kluba za koji "navija" kakav on i njegovo da voli i navija za klub,daj samo neku korist ako ima yebes rezultate i sve.OldTownDistrict je napisao/la: ↑25 maj 2024, 15:32Logicno da tvoj lutvo intelekt ne poznaje dalju pricu od lajanja.BordoBBoja je napisao/la: ↑25 maj 2024, 14:04Zna se ko ti je pasOldTownDistrict je napisao/la: ↑25 maj 2024, 13:39
Ajd ti nama lutvo kazi sta je konkretno talio Husref pa da svi znamo zasto ispadas ovakav pas?
Treba nam kaze neko moderan pa da opet bude borba sa Slogom i Posusjem jasta et

-
- Kontakt:
Maroon1946 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 13:05Pod Musemićevim vodstvom, FK Sarajevo je ostvario značajne uspjehe, uključujući osvajanje titule Premijer lige Bosne i Hercegovine. Njegovo iskustvo u vođenju tima kroz izazovne sezone i uspješna implementacija taktičkih planova pokazuju njegovu sposobnost da vodi ekipu do vrha. Musemić je trener koji zna kako izvući najbolje iz svojih igrača i postići rezultate.

Kovačevića zato što se Pavlović posvađao sa navijačima i sve ostale jer ga je muka navela jer nije imao starije zamjene. Neko čija metode nabrojati sve najmilije sigurno nije trener za mlade. Sve se može reći ali da je dobar za mlade nigdje veze. Za tvoj info mi smo trenutno ako ne najmlađa onda druga ekipa u ligi.Bosniak10 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 15:46Covjek je "bacio u vatru" Kovacevica, Sabanovica, Pidru, Mujakica, Salcina,Mustafica, Djokana,Kurdica. Itekako zna raditi sa mladim igracima. Rozmanu je toliko dugo trebalo da izbaci Anicica a ubaci Celika.
Napravili wc od teme.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Povezuje se sa nama pa sam zato napisao. Doduše nije neki portal ali eto.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 maj 2024, 11:13Sjecam se ovog malog iz juniora poslije sam skroz zaboravio.Mislio sam da vise ne igra fudbal uopste![]()
Vidim da je finu karijeru zasad napravio![]()
Dobar igrac,visok,ljevak,prava ubica
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Maroon1946 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 13:05Pod Musemićevim vodstvom, FK Sarajevo je ostvario značajne uspjehe, uključujući osvajanje titule Premijer lige Bosne i Hercegovine. Njegovo iskustvo u vođenju tima kroz izazovne sezone i uspješna implementacija taktičkih planova pokazuju njegovu sposobnost da vodi ekipu do vrha. Musemić je trener koji zna kako izvući najbolje iz svojih igrača i postići rezultate.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
I ako dodje HM nadam se da ce i pomocnici moci da ga malo obuzdaju, uticu na njega pozitivno u kriznim momentima.
Obavezno se sto vise na mladje oslanjati valjda je to vise i on uvidio.
Husref djeluje kao pola pdfa pred derbi i skepticnost kako ce Celik odigrati. Neki su ga i selili na klupu.
Sad je Celik neizostavan.
Husref djeluje kao pola pdfa pred derbi i skepticnost kako ce Celik odigrati. Neki su ga i selili na klupu.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Pioniri i juniori prvaci, kadeti drugi, prvi tim Evropa. Ako mene pitate jako dobra godina iza nas. Imamo buducnost, stvari u klubu poslozene. Idemo dalje. Danas Rozman, sutra neko drugi, ali Sarajevo ostaje.
P.S Volim Husrefa svim srcem jer je vojnik kluba, ali ne znam koliko je pametno sve ovo. Ja bih probao i sa Petevom, ali sam siguran da bi i Hus onako kako on zna napravio rezultate. Sretno nam
P.S Volim Husrefa svim srcem jer je vojnik kluba, ali ne znam koliko je pametno sve ovo. Ja bih probao i sa Petevom, ali sam siguran da bi i Hus onako kako on zna napravio rezultate. Sretno nam
Pynik yerevan vodi u gostima zadnje kolo 60 ti minut
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Ako dodje Husref pomocnik mu ne smije biti neko od 70 godina tipa Oruc i slicni.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 maj 2024, 16:23I ako dodje HM nadam se da ce i pomocnici moci da ga malo obuzdaju, uticu na njega pozitivno u kriznim momentima.
3 pomocnika postaviti,bivsi igraci,koji bi mogli naslijediti njegovo znanje i mentalitet.Uciti od njega.Kao sto je Osim radio sa nekim ljudima prije.
Znaci 3 momka koji znaju sta je Sarajevo i imaju zelju nesto napraviti u trenerskoj karijeri.
Ta kombinacija Merso-Krle-Vule nije losa uopste.Nek jedan bude upola ko Husref pogodili smo.
Vule vec ima neku trenersku karijeru,uveo Borac u PL,vodio Gosk,cak i vani nesto pokusao.Merso ima zavrsenu licencu,Krle isto namjerava ostati u fudbalu kako sam cuo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da smo stavili Bracu nikad ne bi dosli do +13 nego bi bili na minus 13 a na kraju na minus 30-ak kao Skijas.

Gospodin Vinko Marinovic je najbolji trener u BiH. Jedino je njega trebalo istrpiti. Jedini je nas trener,koji je ispunio zadatak. Dobio pare,dobio ekipu i prekucao ligu. Kad su mu odveli igrace,onda jbg,nije cudotvorac,samo je trener.
Prije par dana Krste je objavio story UEFA B licenca jel' položio ili polaže nisam siguran, još je zadnju bio na Koševu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 maj 2024, 16:56Ako dodje Husref pomocnik mu ne smije biti neko od 70 godina tipa Oruc i slicni.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 maj 2024, 16:23I ako dodje HM nadam se da ce i pomocnici moci da ga malo obuzdaju, uticu na njega pozitivno u kriznim momentima.
3 pomocnika postaviti,bivsi igraci,koji bi mogli naslijediti njegovo znanje i mentalitet.Uciti od njega.Kao sto je Osim radio sa nekim ljudima prije.
Znaci 3 momka koji znaju sta je Sarajevo i imaju zelju nesto napraviti u trenerskoj karijeri.
Ta kombinacija Merso-Krle-Vule nije losa uopste.Nek jedan bude upola ko Husref pogodili smo.
Vule vec ima neku trenersku karijeru,uveo Borac u PL,vodio Gosk,cak i vani nesto pokusao.Merso ima zavrsenu licencu,Krle isto namjerava ostati u fudbalu kako sam cuo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Vule Trivunovic trenirao nekoga izvan nase lige, a ovaj fosil kojeg prizivate nikad ni u kakvim kombinacijama za vani nije bio 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
izbrisi anti iz imenaAntikloc je napisao/la: ↑25 maj 2024, 16:59Da smo stavili Bracu nikad ne bi dosli do +13 nego bi bili na minus 13 a na kraju na minus 30-ak kao Skijas.![]()
Gospodin Vinko Marinovic je najbolji trener u BiH. Jedino je njega trebalo istrpiti. Jedini je nas trener,koji je ispunio zadatak. Dobio pare,dobio ekipu i prekucao ligu. Kad su mu odveli igrace,onda jbg,nije cudotvorac,samo je trener.