Ne treba mi u životu opet ovaj horor gledati.

P.S. Da li se meni čini ili je za sljedeću sezonu najavljen napad na titulu?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne treba mi u životu opet ovaj horor gledati.
Treba neko da napravi kompilaciju primljenih golova i to sve u jedan video da stavi, ja stvarno ne mogu iznervirao bih se i razbio kompjuter
Odbrana nam je katastrofa, primali su golove kao pioniri. Imao sam osjećaj da u svakom trenutku možemo primiti neki fuš gol.avalkaB je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:15Treba neko da napravi kompilaciju primljenih golova i to sve u jedan video da stavi, ja stvarno ne mogu iznervirao bih se i razbio kompjuter![]()
![]()
![]()
Hvala brate za golove ...
A ko je završio onda da reprezentacija opet trenira u kampu,ko je završio da se u fanshopu Sarajeva opet prodaju dresovi reprezentacija,a bili su povučeni?Mig_Mig je napisao/la: ↑27 maj 2024, 15:04Ismir jeste, ovo je Ibricic zavrsio preko Emira...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 maj 2024, 14:42Joj smijurijeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 maj 2024, 14:28Cudno, s obzirom da Mirvic vodi rat protiv saveza![]()
![]()
I onda se čude što se niko ne odazive na njihove ublehaške pozive![]()
+1NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 maj 2024, 22:16Nijedna utakmica mi nije pala tesko ko ona prva u BL i mislim da nam je upravo to prelomilo kicmu jer smo tada bas bili u naletu i da smo dobili ko zna sta bi dalje bilo.
Sto se tice najsramniji partija ima ih puno ove sezone od Zvijezde 09 do X sa Slobodom ali 2 utakmice koje im necu i ne mogu halaliti,dopustiti da nas ubice siluju onako nasred Koseva sto se nikada nije desilo i da nas podyebava 50 prvoklasni ustasa sa juga,te na Grbavici 0-0.Preko ovoga ne mogu preci
Ako se pojavis u ovih 7 dana ceka te "prijemni" kao i ove kandidate za Nacelnika...Kmenkake je napisao/la: ↑27 maj 2024, 21:13Ništa nije za odbaciti hahahahaha možda ja nisam normalan ali svaka kampanja,kandidati samo pričaju glasači samo slušaju i prc sve isto 30+ godina.Hajmo malo okrenuti stvari,malo da glasači vaze a kandidati da slušaju...pa pasa moj ako nisi sposoban da čuješ i ispuniš ono sto se traži...pedala! Skontace neko da je jedini način da budeš izabran ako radis u interesu onih koji te glasom drže na poziciji.Vanja8 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 20:38Najbolje da ih istulehamo par puta, pa koji bude imao najvise modrica da glasamo za njega i malo, malo mu pokazati tu fotku...Kmenkake je napisao/la: ↑27 maj 2024, 20:34
Mi kao navijaci,simpatizeri kluba imamo mogućnost da na jednom frontu djelujemo tj na izborima...ukoliko postoji tolika volja i zelja cak ni promjena prebivališta ne bi bila nepremostiva prepreka.
Ko god da bude kandidat jasno je da će dobar dio kampanje bazirati na želji i potrebi najveće baze glasača u opštini Centar.
Obzirom da će svi obećati rekonstrukciju stadiona...a ne možeš nikom vjerovati... ne znam da li je pravno izvodljivo,ali bi trebalo kandidate prije izbora primorati da "nesto" potpisu sto bi ih primoralo da ispune obećanje ukoliko budu izabrani.
U suprotnom da budu razriješeni dužnosti,te da snose krivičnu i finansijsku odgovornost...![]()
![]()
![]()
Čitam i ja svoje postove...i zamišljam da su tuđi... sam sebi kažem ne dipr svijuti!
Al opet je naš izbor dal ćemo kao ovce svojim glasom platiti da se neko zayebava sa nama ili pokušati poštovati sebe i pokušati nešto uraditi..Pa šta ako ne uspijemo...bar ce svi znati da smijemo...i da možemo opet pokušati... pokušaj je nesto sto se nije dešavalo,kad se jednom desi ništa više nije kao prije..
I neuspješan pokušaj donosi uspjeh!
Neću više kenjati...7 dana se sam banujem![]()
Najpametniji komentar u ovih par danadonDondon je napisao/la: ↑27 maj 2024, 23:13Dolaskom Mirvica napredak je iskljucivanje mahale,tako da nas pola vijesti iznenadi, niko pola nije ni slutio ko će doći il šta,napredak su transferi, napredak su društvene mreže i uslovi.
Dolaskom rozmana napredak je čvrsta ruka gdje je neke od igrača i pored visokih primanja i imena ,klupirao.
Neki se pomak osjetio ali nije onaj glavni ,u igri.
Bujrum još jedna sezona ako ne bude pomaka u igri u evropi,ako ne bude presinga,ako ne bude zavrsnice, ako budemo ispadali ko pioniri,hvala za sve i Allahimanet
O tome pricam... Zar je bitno ciji je ko vec je bitno da radi za dobrobit kluba i nista vise ba!!!
Treba kupit Levana Kutaliu, malo nostalgije za raju. Da se vratimo 15/16 godina unazad.
AferimdonDondon je napisao/la: ↑27 maj 2024, 23:13Dolaskom Mirvica napredak je iskljucivanje mahale,tako da nas pola vijesti iznenadi, niko pola nije ni slutio ko će doći il šta,napredak su transferi, napredak su društvene mreže i uslovi.
Dolaskom rozmana napredak je čvrsta ruka gdje je neke od igrača i pored visokih primanja i imena ,klupirao.
Neki se pomak osjetio ali nije onaj glavni ,u igri.
Bujrum još jedna sezona ako ne bude pomaka u igri u evropi,ako ne bude presinga,ako ne bude zavrsnice, ako budemo ispadali ko pioniri,hvala za sve i Allahimanet
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.SimonRozman je napisao/la: ↑27 maj 2024, 17:41Dečki nije lijepo to što me psujete ću reć' nek vam @IsmirMirvic objasni uzroke problema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.