LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 maj 2024, 00:42
Addo1922 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 19:45
Schlager je napisao/la: ↑27 maj 2024, 16:41
Nikakav poseban osjecaj nakon ove titule.
Ovome se,punog srca ,mogu radovati samo oni sto mrze Bosnjake ili vole Vicu, Dodika i SNSD...veze ovo sa fudbalom i Borcem nema,sto pokazuje i posjeta na tribinama...Vise smo imali kad smo se za opstanak borili.
Mi smo uvijek mastali da smo drugaciji od ovih sa Grbavice i Koseva,lopovske porodice Osim ,i onih osam godina Begica ,dok se faul na Kosevu nije smio svirnuti protiv FKS..
Ove zapadne Mostarce da ne pominjem...lopine neopjevane...od Covica ,do Sulente ,Make i ostalih...Ponosniji sam bio na moj Borac ,kad smo 4 puta na silu izbacivani iz Lige
Sad sam se uvjerio da nismo nista bolji od njih ,da smo potpuno isti...ali docekali priliku da "sad malo mi"
I ,kad je vec sve ovdje na silu,i nek je Borac prvak..
Momci na terenu su sasvim ok...Cestitke....Vinko,dajte mu uigovor na 5 godina...maher..
Bicemo i u Evropi pristojni..
Srecno Borcu..
Potpis na ovo Schlagerovo. Od rijeci do rijeci.
Ja bih samo dodao, za ovaj dio “ doslo je i nase vrije”, da mi je drago sto malo mi sad, samo zbog pojedinaca koji su se nasladjivali kad je Borac ispadao, bio kraden na 101 nacin.
A o tome koliko svaki pravi navijac prepoznaje ovu titulu, vidi se po “ euforiji” u gradu.
To ja vazda ovdje trubim. Sve titule u zadnjih 15 godina su kriminal teški. U biti, kriminal teški je krenuo kad je Ivica Osim zasjeo na čelo "komiteta za normalizaciju", a da ironija bude veća taj komitet samo uveo još veći kriminal. Borac to samo malo providnije radi, odnosno ne trude se to ni skrivati. A da se ne lažemo, svaki klub bi se ponašao kao što su Borac, Zrinjski, Sarajevo, Željo. Samo je pitanje tko uspije ugrabiti moć nad savezom i sudcima. Prilika čini lopova.
Samo mi nije jasno zašto Schlager kaže da je Vinko maher? Pa s ovakim suđenjem koga god sjedneš na klupu biti će "maher".
Što se tiče Borca u Evropi, nezahvalno je komentirati što će biti jer tek sad idu odlasci/dolasci igrača, no s trenutnim kadrom Borac nema šta tražiti u Evropi.