Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Opet ubijaju Vucica, po koji put?
- bavariapivo
- Kontakt:
Vucic bi izgleda sve dao da bude novi Djindjic.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nek mu ispune zelju. Makar kod njih ima tih budala sto se konstantno rokaju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Covjek je toliko ubijan da je postalo viralno da unuci odu kod baba i govore im da je ubijen

Mislim da on zivi za neki pokusaj atentata. Covjek voli dramu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Osoba koja je posjetila preko 15 država sigurno ne piše ovoliko na forumu a tek da ovoliko fali Njemačku.
Ko je god vidio svijeta zna šta je i ko je njemacka mimo političke uloge u svijetu
Nit je top10 država za posjetiti a ni za zivjeti
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Ma daj, kakav on i 15 drzava. Sve vise sumnjam u to da je uopste otisao u Bausteliju. Mozda jednostavno mrzi Bosnu, nije sretan, pa pokusava ponizavati drzavu koja mu je i ono malo hljeba dala jer je pohlepan. Koga god znam da radi u Bausteliji, nema vremena da se odmori kako treba, a kamoli da pise preko 20 postova dnevno na sportskom forumu. Ali, ne treba nista da nas zacudi od mentalno zaostale i bolesne osobe kao sto je Numanumaye22 aka Leorey.donDondon je napisao/la: ↑27 maj 2024, 23:07Osoba koja je posjetila preko 15 država sigurno ne piše ovoliko na forumu a tek da ovoliko fali Njemačku.
Ko je god vidio svijeta zna šta je i ko je njemacka mimo političke uloge u svijetu
Nit je top10 država za posjetiti a ni za zivjeti

Island,Švicarska,Švedska,Lihtenstajn, Finska ,Danska,Holandija su za Njemačku ono što je njemacka za BosnuZaniolo je napisao/la: ↑27 maj 2024, 23:13Ma daj, kakav on i 15 drzava. Sve vise sumnjam u to da je uopste otisao u Bausteliju. Mozda jednostavno mrzi Bosnu, nije sretan, pa pokusava ponizavati drzavu koja mu je i ono malo hljeba dala jer je pohlepan. Koga god znam da radi u Bausteliji, nema vremena da se odmori kako treba, a kamoli da pise preko 20 postova dnevno na sportskom forumu. Ali, ne treba nista da nas zacudi od mentalno zaostale i bolesne osobe kao sto je Numanumaye22 aka Leorey.![]()
Sve ijedna bolja za živjeti, ne mogu sve i nabrojati
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Vučiću se evidentno ne sviđa film N1 iz Potocara kad je iscenirao napad na sebe i očajno zeli film u kojem preživljava atentat. Nema drugog objašnjenja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakva je ovo budaletina."Ja sam bio u Srebrenici 11. jula, pognuo sam glavu pred spomenikom, ali ne pred kamenicama, flašama i nogama. Hvala mu na tom pozivu, da budem ubijen. Ako se odazovem i budem ubijen, znajte da je kriv Konaković", izjavio je Vučić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lova nije kao prije u Bausteliji, to pod broj jedan. Velika vecina isplacuje opasne kredite, placa rate stanova preskupo, ratu za auto itd. Dok posalju u Bosnu, ostane im taman za hranu i gorivo. To se realno moze i ovdje zaraditi.donDondon je napisao/la: ↑27 maj 2024, 23:16Island,Švicarska,Švedska,Lihtenstajn, Finska ,Danska,Holandija su za Njemačku ono što je njemacka za BosnuZaniolo je napisao/la: ↑27 maj 2024, 23:13Ma daj, kakav on i 15 drzava. Sve vise sumnjam u to da je uopste otisao u Bausteliju. Mozda jednostavno mrzi Bosnu, nije sretan, pa pokusava ponizavati drzavu koja mu je i ono malo hljeba dala jer je pohlepan. Koga god znam da radi u Bausteliji, nema vremena da se odmori kako treba, a kamoli da pise preko 20 postova dnevno na sportskom forumu. Ali, ne treba nista da nas zacudi od mentalno zaostale i bolesne osobe kao sto je Numanumaye22 aka Leorey.![]()
Sve ijedna bolja za živjeti, ne mogu sve i nabrojati
Da ne pricam jos koliko je tamo vrijeme lose, cak ni ljeto nije bajno. Ljudi su nadrndani, ima svakakve bagre. Fuj.
Meni se za život onako najviše sviđa Švedska, bar ono što sam vidio, plus iskustva prijatelja. Najvažnije mi je to što sa engleskim jezikom možeš normalno funkcionisati, nisu hladni i službeni kao recimo Norvežani iako je standard u Norveškoj neuporedivo bolji.
Jednostavno smatram da svako ko se želi uklopiti u novo društvo mora znati jezik, to je prvi i osnovni preduslov. Zato mi se najviše sviđaju države gdje se može funkcionisati sa engleskim kojeg bi manje-više svi trebali znati. Bez poznavanja jezika čovjek je uvijek osuđen na slabije plaćene poslove.
Jednostavno smatram da svako ko se želi uklopiti u novo društvo mora znati jezik, to je prvi i osnovni preduslov. Zato mi se najviše sviđaju države gdje se može funkcionisati sa engleskim kojeg bi manje-više svi trebali znati. Bez poznavanja jezika čovjek je uvijek osuđen na slabije plaćene poslove.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja nekako laik imao osjećaj da su ti Norvežani, Šveđani, Islanđani svi istiVirtu4l je napisao/la: ↑28 maj 2024, 00:00Meni se za život onako najviše sviđa Švedska, bar ono što sam vidio, plus iskustva prijatelja. Najvažnije mi je to što sa engleskim jezikom možeš normalno funkcionisati, nisu hladni i službeni kao recimo Norvežani iako je standard u Norveškoj neuporedivo bolji.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- VensanKasel
- Kontakt:
I ja sam isto mislio dok se sam nisam uvjerio u suprotno. Šveđani su najotvoreniji prema strancima, dok su ovi ostali veoma tvrdi i baš teško prihvataju strance, posebno Norveška i Island. Bezrezervno vjeruju državi i svojim medijima.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svedska je uz Njemacku najvise smeca pustila kod sebe zadnjih godina.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Raja, gdje se ono mogu naci oni prociscivaci zraka kod nas? Ako ima neka prodavnica u Sarajevu ili na Ilidzi, unaprijed zahvaljujem.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.