Pa sta mu je
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Navijaci Zeljkana
Rukovodstvo Zeljkana

Velež nije dobrodošao na Grbavicu neka se zna, za sve pare svijeta. Eno im lavor sa svojim haverima i neka gore igraju. Nakon dešavanja zadnjih godinu i po, i odnosa prema našem klubu nisu dobrodošli.
Rukovodstvo Zeljkana

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mislim da bi za pocetak najbolje bilo arenu Vrapcice da napunite u PLBiH koja je kapaciteta ko sjeverna tribina na Grbavici, lahko cemo ostalo
Poredjenja radi navijaci Sirokog, Posusja, Igmana su napunili svoje stadione, dok je za vas izgleda sci fi
PS.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 28 maj 2024, 10:08, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Kaze uprava selje ma dajte nam 10000 pocrkat ce mo od gladi,dade Kevelj 20000 J**+ mater kupite i pelena djeci

-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Jeli bio tetrijeb na utakmici neki dan i vidio kisobrane u kopu na jugu 
-
12345678922
- Kontakt:
Bujrum Veležovci, da se goli kućama vraćate, sreća pa će juli biti
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Cudi me ovolika mrznja prema Velezu koji im je u najgorem trenutku tri puta rentao stadion i spasio ih koliko toliko to ljeto 2021
Pa protiv Hamruna opet rentali dali im Mahmica na posudbu kada su se borili za opstanak. RA dizao parole ubijenoj djeci Sarajeva i pjevao pjesme Za ovaj grad nije umrijeti grijeh kao znak solidarnosti jer smo isto prosli. Stolica u ta cetri puta nije izvaljena na grbavici ni posarana fasada ali to je stvorilo neki svoj iskrivljeni mit
Ne samo da smo napunili svoj stadion u Vrapčićima, nego smo napunili i svoj stadion Pod Bijelim brijegom i vaš stadion na Grbavici. Tri stadiona napuniliKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:04Mislim da bi za pocetak najbolje bilo arenu Vrapcice da napunite u PLBiH koja je kapaciteta ko sjeverna tribina na Grbavici, lahko cemo ostalo
Poredjenja radi navijaci Sirokog, Posusja, Igmana su napunili svoje stadione, dok je za vas izgleda sci fi![]()
PS.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Postavi klip punog stadion u PLBiH, demantuj nas sve ne dozvoli da vas zajebavamoBalorda je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:25Ne samo da smo napunili svoj stadion u Vrapčićima, nego smo napunili i svoj stadion Pod Bijelim brijegom i vaš stadion na Grbavici. Tri stadiona napuniliKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:04Mislim da bi za pocetak najbolje bilo arenu Vrapcice da napunite u PLBiH koja je kapaciteta ko sjeverna tribina na Grbavici, lahko cemo ostalo
Poredjenja radi navijaci Sirokog, Posusja, Igmana su napunili svoje stadione, dok je za vas izgleda sci fi![]()
PS.
![]()
Jesi i ti fanboy Rihane?
Nisam znao da se napunjenost računa samo u jednom takmičenju? Pa ni vi svoj niste napunili u PLBIHKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:31Postavi klip punog stadion u PLBiH, demantuj nas sve ne dozvoli da vas zajebavamoBalorda je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:25Ne samo da smo napunili svoj stadion u Vrapčićima, nego smo napunili i svoj stadion Pod Bijelim brijegom i vaš stadion na Grbavici. Tri stadiona napuniliKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:04
Mislim da bi za pocetak najbolje bilo arenu Vrapcice da napunite u PLBiH koja je kapaciteta ko sjeverna tribina na Grbavici, lahko cemo ostalo
PS.
![]()
Jesi i ti fanboy Rihane?
Što se tiče muzike, ja sam fan dijametralno suprotnog muzičkog spektra od dotične.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pricamo o PLBiH, najjacem takmicenju drzave, nisi postavio klip sto znaci da nisi demantovao sto opet znaci da je cinjenica to da jos uvijek nismo vidjeli punu arenu VrapciceBalorda je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:34Nisam znao da se napunjenost računa samo u jednom takmičenju? Pa ni vi svoj niste napunili u PLBIHKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:31Postavi klip punog stadion u PLBiH, demantuj nas sve ne dozvoli da vas zajebavamo
Jesi i ti fanboy Rihane?![]()
Što se tiče muzike, ja sam fan dijametralno suprotnog muzičkog spektra od dotične.
Dobro je, mislio sam da ste svi fanovi Rihane.
Ako ti išta znači, ni vaš nismo napunili u PLBIH.
K'o ni vi.
K'o ni vi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Kako tetrijeb vjesto izbjegava onih cetrdesetak kisobrana u nedjelju

Da Rage Against The Machine ima neku numeru o kisobranima postavio bi je ovako me you tube trazilica usmjeri na Rihanu

Da Rage Against The Machine ima neku numeru o kisobranima postavio bi je ovako me you tube trazilica usmjeri na Rihanu
- Shategabri
- Kontakt:
Nije krivično djelo završavati titulu kešom iz kožnih torbi? Ok.Virtu4l je napisao/la: ↑28 maj 2024, 09:33Ponovo si, kao i svaki put do sad, odlutao. Zato je nemoguće voditi raspravu sa tobom jer svaki put odlutaš u nebitnost, kakve kožne torbe, kakva uplatnica i gdje je tu krivično djelo?Shategabri je napisao/la: ↑28 maj 2024, 09:20Nema potvrde za kožne torbe, složićeš se sa mnom.
Pa sad, kad (ni)je znao popuniti uplatnicu, kad je pisao cifre na papirne maramice, nije baš bio nebitan.
Sad je nebitan![]()
Lutaš legendo, svaki put kad dobiješ konkretan odgovor ti otvoriš neke nove gluposti, nebitne za diskusiju.
Nije krivično djelo kešom iz kožnih torbi isplaćivati plate?
Nije krivično djelo naplaćivati dug sa papirne maramice?
Nije krivično djelo naplatiti transfer igrača na privatni račun?
Ne lutam ja, nego se ti praviš lud kad je tvoj klub u pitanju, al zato znaš sve o mom, o Veležu, Borcu, Zrinjskom.
Koševo Zapad
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Igrali smo cetri puta na Grbavici normalno sve bilo nije niko simpatizere dirao. Nece ni ovaj put sigurno jer nisu Manijaci indijanci. Ako udare na grupu bujrum sve navijacki. Pisete gluposti i ne uzimajte forum kao relevantnost cjelokupnog stanja. Velez je jako postovan u Sarajevu gori po grbavici u kaficima grme velezove pjesme kao da u Mostaru igramo
Najjači su ovi što nisu utakmice očima vidjeli ali bi oni nekome nešto branili.Pitajte vlasnike kafića oko Grbavice šta misle o igranju Veležovih utakmica na Grbavici.Ima život i van foruma,ljudi se druže,žive i poštuju iako ne navijaju za isti klub!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zanimljiv nadimak ste dali komsijama dok isto radite i vi,
kako ono bi mitomani i falsifikatori?
Djeca
Ja cu doci na utakmice Veleza
Imam raje s kojom sam bio u Grckoj na utakmici vec smo se dog kad dodju u Sarajevo da idemo zajedno
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: dime, NJAZRI, svrakino1921 i 14 gostiju.