Ovo danas je nepoznanica i samim u klubu sta ce i na sta liciti nas izlet u KL.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vala i nije neka nepoznanica,još jedno ofiranje u najavi.TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 maj 2024, 08:06Od kad pricamo mi da se na zimu pravi roster za Evropu. I jos nikad da ga napravimo kako treba![]()
Cvrsta rukadonDondon je napisao/la: ↑27 maj 2024, 23:13Dolaskom Mirvica napredak je iskljucivanje mahale,tako da nas pola vijesti iznenadi, niko pola nije ni slutio ko će doći il šta,napredak su transferi, napredak su društvene mreže i uslovi.
Dolaskom rozmana napredak je čvrsta ruka gdje je neke od igrača i pored visokih primanja i imena ,klupirao.
Neki se pomak osjetio ali nije onaj glavni ,u igri.
Bujrum još jedna sezona ako ne bude pomaka u igri u evropi,ako ne bude presinga,ako ne bude zavrsnice, ako budemo ispadali ko pioniri,hvala za sve i Allahimanet
Pitari i dalje misle da je trener glavni problem.
Ma meni nije jasno kako smo mi čini mi se jedini klub sa ovolikim turbulencijama. Pogledati evo jedan Velež, ljudi okupe sposobne ljude koji vole klub i hoće raditi. Organizacijski i rezultatima nam bježe, ljudi do jučer igrali federalku. Mi kakvi smo da ispadnemo jednu sezonu klub bi se iz registra izbrisao i nikad na zelenu granu ne bi stao.
Dzaba objasnjavati. Sta god napises pojedini to vide da ili branis nekoga ili si protiv nekoga, iako sustina nema veze s tim.
Ma nisu se mogli uigrati Ziljkić ih maltretiraoZeko87 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 09:46Ma meni nije jasno kako smo mi čini mi se jedini klub sa ovolikim turbulencijama. Pogledati evo jedan Velež, ljudi okupe sposobne ljude koji vole klub i hoće raditi. Organizacijski i rezultatima nam bježe, ljudi do jučer igrali federalku. Mi kakvi smo da ispadnemo jednu sezonu klub bi se iz registra izbrisao i nikad na zelenu granu ne bi stao.
O kakvoj mi evropi pričamo kad se patimo sa ekipama koji se bore za opstanak najjadnije lige u evropi.
Da mi gajimo neki stil fudbala i ustrajavamo rekao bih treba vremena, nadoći će. Ali mi lutamo iz formacije u formaciju i ni blizu nismo od kristalisanja prvih 11.
Najbolji primjer čvrste ruke.Antikloc je napisao/la: ↑28 maj 2024, 09:04Cvrsta rukadonDondon je napisao/la: ↑27 maj 2024, 23:13Dolaskom Mirvica napredak je iskljucivanje mahale,tako da nas pola vijesti iznenadi, niko pola nije ni slutio ko će doći il šta,napredak su transferi, napredak su društvene mreže i uslovi.
Dolaskom rozmana napredak je čvrsta ruka gdje je neke od igrača i pored visokih primanja i imena ,klupirao.
Neki se pomak osjetio ali nije onaj glavni ,u igri.
Bujrum još jedna sezona ako ne bude pomaka u igri u evropi,ako ne bude presinga,ako ne bude zavrsnice, ako budemo ispadali ko pioniri,hvala za sve i Allahimanet![]()
![]()
![]()
Levat nam je rastjerao od igraca sve sto valja . I onda igramo kao qurcevi.
Kako to,kako to,kako to![]()
![]()
![]()
I opet Skijaskog levata niko ne jbe ni 5 %. Vise vole igraci igrati po Uzbekistanima ,nego njegove majmunluke gledati.![]()
Normalno da ne mozemo napravit kada trenere i sd mjenjamo svako 6mj i svako dovodi svoje igraceTurkishAirlines je napisao/la: ↑28 maj 2024, 08:06Od kad pricamo mi da se na zimu pravi roster za Evropu. I jos nikad da ga napravimo kako treba![]()
i da je to sve sto si nabrojao opet je bolji od Anicica
Mentalitet Bosnjaka i uz to i Sarajlije sanera. Bez negativnog konteksta, da me ko ne razapne odmah, al Sarajevo je i u Jugi bilo poznato po sanerima, jalijasima, bunarenju po tramvajima, varanju turista... a poslije rata najvise po ispijanju kafa i kukanju kako nista ne valja. Mentalno se nije odmaklo od tog, nisu slucajno propali i Zeljo i Sarajevo, i KK Bosna i RK Bosna. Svako bi u Sarajevu za sitni sicar mater rodjenu prod'o. Ja i dalje ne mogu da se nacudim da je sarajevska mahala jednog Mattea Cioffija proglasila ublehom, a da su se navijaci klanjali Zeki i Torlaku. I kako da ne budu turbulencije, kad nam je 90% bivsih igraca ser.onje koje nisi mogao puskom natjerat da pomognu klubu kad je trebalo, a sad kad su pare tu motaju se ko hijene oko kluba? Pa evo Skoru zaposlili u klub, a taj covjek (koji mi je i dalje najdrazi FUDBALER koji je poslije rata zaigrao ovdje) izabrao trecu austrijsku ligu umjesto povratka na Kosevo tamo 2011. I sad kad su pare tu, daj mu poziciju, on neka legenda. Svaka mu cast za prikazano na terenu al ne bi smio vise pric stadionu osim u svostvu gledaoca na tribinama.Zeko87 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 09:46Ma meni nije jasno kako smo mi čini mi se jedini klub sa ovolikim turbulencijama. Pogledati evo jedan Velež, ljudi okupe sposobne ljude koji vole klub i hoće raditi. Organizacijski i rezultatima nam bježe, ljudi do jučer igrali federalku. Mi kakvi smo da ispadnemo jednu sezonu klub bi se iz registra izbrisao i nikad na zelenu granu ne bi stao.
O kakvoj mi evropi pričamo kad se patimo sa ekipama koji se bore za opstanak najjadnije lige u evropi.
Da mi gajimo neki stil fudbala i ustrajavamo rekao bih treba vremena, nadoći će. Ali mi lutamo iz formacije u formaciju i ni blizu nismo od kristalisanja prvih 11.
ma nek ostane, ionako nema nekih imena slobodnih