Odgovor na boldirano: ne zna. Shodno tome, a uzimajući i činjenicu da dotični očigledno nije navijač Fudbalskog kluba Željezničar te da mi administrator foruma nije odgovorio na pitanje postavljeno prošle sedmice, biću slobodan da citiram svoj post i prozovem ga da odgovori:Ejnur je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:46Cemu vrijedjanje,znas li normalno komunicirati ?
Pa to je jos gore ako je zavrseno u njegovu korist,jer to onda bas govori da nije bilo potrebe da ispada naivan i da blokira klub ako zna da je upravu i da ce dobiti na sudu,nego ispadne gospodin ode na sud i dobije spor a ne da materijala tadasnjoj upravi da ga ocrni jos dodatno i objavi da je jedini on kocio licencu
Vidim aktivan si u posljednjih par dana pa da priupitam, obzirom da je izbrisan podforum za kritike i sugestije, do kad se misli trpiti jednoumlje vjerovatno umno poremećene osobe sa više istovremeno aktivnih nickova, što je koliko znam u suprotnosti sa pravilima foruma? Isto te pitao i interni moderator ovog podforuma, za kojeg se nadam da mi neće zahateriti što citiram njegovo pitanje od prekjučer na koje nisi odgovorio

12 godina sam na forumu i svjedok sam kako je, kako @irfo već napisa, dosta kvalitetnih forumaša otišlo zbog dotičnog i njegovog botovanja, nadam se da nećete otjerati i ostatak obzirom da normalna diskusija o Fudbalskom klubu Željezničar ovdje traje otprilike koliko i utakmica i onda se ovaj pojavi da tu diskusiju minira pljujući usput po klubu, igračima, uposlenicima i njegovim navijačima.
Za dobrobit forumske zajednice nadam se brzom odgovoru i reakciji

P.S. I šutnja je odgovor, na neki načinirfo je napisao/la: ↑22 maj 2024, 14:09Zasto je toliko tesko pokazati mrvu jednu postovanja prema navijacima ovog kluba na forumu? Zasto se godinama pusta da ovaj debil za milion raznih profila se vraca i unistava temu iznova i iznova, evo vec mjesec dana uredno pogrijesi pa pise sa drugog profila i nista.
Ja sam mu obriso na stotine postova i to ocigledno ne pije vode, zar nije moguce napraviti sistem kad god se vrati na forum iste sekunde ga banovati, vrlo ga je lako prepoznati. Ovo ovako stvarno vise nema smisla i otjerat cete ljude u potpunosti sa ovog foruma, veliki broj je svakako ostao, jos je ostao mali broj ljudi a i to ce vrlo brzo otici, zbog pojedinca. Kazem opet, stvarno ne razumijem ovoliko nepostovanje.

P.P.S. Izvinjavam se ostatku forumske zajednice, ali ovo što radim u posljednje vrijeme je ipak za našu dobrobit pa se nadam da mi se neće štucati od vas čitav dan