FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
21%
2. Borbu za Evropu
93
47%
3. Sredinu tabele
38
19%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 200

anonimni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 28 maj 2024, 11:27

Ejnur je napisao/la:
28 maj 2024, 10:46
BIZMARK66 je napisao/la:
28 maj 2024, 10:37
Dečko ti si glup. Covjek je morao zbog debila da ide po sudovima i spor je završen u njegovu korist. Ne znam jesi glup ili bezobrazan.
Cemu vrijedjanje,znas li normalno komunicirati ?
Pa to je jos gore ako je zavrseno u njegovu korist,jer to onda bas govori da nije bilo potrebe da ispada naivan i da blokira klub ako zna da je upravu i da ce dobiti na sudu,nego ispadne gospodin ode na sud i dobije spor a ne da materijala tadasnjoj upravi da ga ocrni jos dodatno i objavi da je jedini on kocio licencu
Odgovor na boldirano: ne zna. Shodno tome, a uzimajući i činjenicu da dotični očigledno nije navijač Fudbalskog kluba Željezničar te da mi administrator foruma nije odgovorio na pitanje postavljeno prošle sedmice, biću slobodan da citiram svoj post i prozovem ga da odgovori:
admin je napisao/la:
04 maj 2024, 21:31
.
Vidim aktivan si u posljednjih par dana pa da priupitam, obzirom da je izbrisan podforum za kritike i sugestije, do kad se misli trpiti jednoumlje vjerovatno umno poremećene osobe sa više istovremeno aktivnih nickova, što je koliko znam u suprotnosti sa pravilima foruma? Isto te pitao i interni moderator ovog podforuma, za kojeg se nadam da mi neće zahateriti što citiram njegovo pitanje od prekjučer na koje nisi odgovorio :)
12 godina sam na forumu i svjedok sam kako je, kako @irfo već napisa, dosta kvalitetnih forumaša otišlo zbog dotičnog i njegovog botovanja, nadam se da nećete otjerati i ostatak obzirom da normalna diskusija o Fudbalskom klubu Željezničar ovdje traje otprilike koliko i utakmica i onda se ovaj pojavi da tu diskusiju minira pljujući usput po klubu, igračima, uposlenicima i njegovim navijačima.
Za dobrobit forumske zajednice nadam se brzom odgovoru i reakciji :)
irfo je napisao/la:
22 maj 2024, 14:09
admin je napisao/la:
04 maj 2024, 21:31
.
Zasto je toliko tesko pokazati mrvu jednu postovanja prema navijacima ovog kluba na forumu? Zasto se godinama pusta da ovaj debil za milion raznih profila se vraca i unistava temu iznova i iznova, evo vec mjesec dana uredno pogrijesi pa pise sa drugog profila i nista.
Ja sam mu obriso na stotine postova i to ocigledno ne pije vode, zar nije moguce napraviti sistem kad god se vrati na forum iste sekunde ga banovati, vrlo ga je lako prepoznati. Ovo ovako stvarno vise nema smisla i otjerat cete ljude u potpunosti sa ovog foruma, veliki broj je svakako ostao, jos je ostao mali broj ljudi a i to ce vrlo brzo otici, zbog pojedinca. Kazem opet, stvarno ne razumijem ovoliko nepostovanje.
P.S. I šutnja je odgovor, na neki način :)

P.P.S. Izvinjavam se ostatku forumske zajednice, ali ovo što radim u posljednje vrijeme je ipak za našu dobrobit pa se nadam da mi se neće štucati od vas čitav dan :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 28 maj 2024, 11:29

Ma kakav Amar levat. Šta on zna..

Nego nam reci sta rade poslije Zelje
Krcmarevic
Kostic
Petrović
Arap to je ipak trenercina
Haj Sliskovica ne morasa. Koliko su nas koštali i šta rade poslije Zelje?

I ako ti nije problem napiši nam koliko smo igraca prodali u mandatu Amara. Napravili i zarađivali godinama na njima a koliko smo poslije njega?

Ne moraš pisati koliko smo para zaradili od titula duplih kruna i izlazaka i evropu. To je nebitno.

Je.bo Amara nego samo nam napišite.

Pomoci ću ti ja a ti napiši cifre.

Visca
Hasagic
Sehic
Amir
Bekric x3
Sabanadzovic
Bajić
Dzeku necemo. A koga smo prodali poslije toga?

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 28 maj 2024, 11:36

MojaMalenkost je napisao/la:
28 maj 2024, 11:27
Oni su trenerske ublehe, a Amar je vrhunski strucnjak. Ne mogu u istu recenicu. Nema na trzistu toliko trenerskih magova poput Amara, pa ne vidim razlog da bude nezaposlen i da ne iskoristava svoj raskosni talenat i potencijal.
sav svoj raskosni talenat je pokazao u zadnjoj epizodi u Veležu gdje ih je skoro unazadio dvije godine za onako kratko vrijeme, jos ih nakucao sa ugovorima njegovim igrackim haverima gdje su ih vjedva isplatili kakve je nerealne uslove dao ublehama

fudbal je i ovdje kod nas postao biznis nije ovo 2001a il 2009a kad je za dvije glave mogao ucjenjivati igrace i glumiti vrhunskog menadžera, jedan Vlado Jagodić se vise prilagodio vremenu i ligi nego on jer mu njegov ego to ne dozvoljava zato ga niko nece kao trenera

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 28 maj 2024, 11:36

Koga boli racku sta rade ublehe i neznalice. Bacali smo pare na neznalice i to stoji.

Samo, nelogicno je da madzionicar poput Amara, koji je usput najtrofejniji i najdominantniji trener kojeg je ova liga vidjela ne radi i ne prezentuje sirim narodnim masama talenat kakav se vidja jednom u par decenija.
Pročepit će negdje.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 28 maj 2024, 11:37

BIZMARK66 je napisao/la:
28 maj 2024, 11:29
Ma kakav Amar levat. Šta on zna..

Nego nam reci sta rade poslije Zelje
Krcmarevic
Kostic
Petrović
Arap to je ipak trenercina
Haj Sliskovica ne morasa. Koliko su nas koštali i šta rade poslije Zelje?

I ako ti nije problem napiši nam koliko smo igraca prodali u mandatu Amara. Napravili i zarađivali godinama na njima a koliko smo poslije njega?

Ne moraš pisati koliko smo para zaradili od titula duplih kruna i izlazaka i evropu. To je nebitno.

Je.bo Amara nego samo nam napišite.

Pomoci ću ti ja a ti napiši cifre.

Visca
Hasagic
Sehic
Amir
Bekric x3
Sabanadzovic
Bajić
Dzeku necemo. A koga smo prodali poslije toga?
A ti napisi sta je bilo neki dan na paroli i poklopi se usima.
Fk Željezničar.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 28 maj 2024, 11:39

TefalTava je napisao/la:
28 maj 2024, 11:36
Oni su trenerske ublehe, a Amar je vrhunski strucnjak. Ne mogu u istu recenicu. Nema na trzistu toliko trenerskih magova poput Amara, pa ne vidim razlog da bude nezaposlen i da ne iskoristava svoj raskosni talenat i potencijal.
sav svoj raskosni talenat je pokazao u zadnjoj epizodi u Veležu gdje ih je skoro unazadio dvije godine za onako kratko vrijeme, jos ih nakucao sa ugovorima njegovim igrackim haverima gdje su ih vjedva isplatili kakve je nerealne uslove dao ublehama

fudbal je i ovdje kod nas postao biznis nije ovo 2001a il 2009a kad je za dvije glave mogao ucjenjivati igrace i glumiti vrhunskog menadžera, jedan Vlado Jagodić se vise prilagodio vremenu i ligi nego on jer mu njegov ego to ne dozvoljava zato ga niko nece kao trenera
A cuj to.

Znaci Amar je I u Velezu davao ugovore nije Velez imao upravu. Hahahahaha
:urnebes:

Kakva sila coek

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 28 maj 2024, 11:41

Koga boli racku sta rade ublehe i neznalice. Bacali smo pare na neznalice i to stoji.

Samo, nelogicno je da madzionicar poput Amara, koji je usput najtrofejniji i najdominantniji trener kojeg je ova liga vidjela ne radi i ne prezentuje sirim narodnim masama talenat kakav se vidja jednom u par decenija.
Pa to govore njegovi trofeji i rezultati. Sjećaš li se Njukastla možda. Jesi se rodio tad bar? A možda Malage? Levat ba. Lilestroma, hocemo dalje?

Duple krune. Niza od 2 3 godine bez poraza? Ma je.bo to

slika
Zadnja izmjena: BIZMARK66, dana/u 28 maj 2024, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 28 maj 2024, 11:48

TefalTava je napisao/la:

Ma to ga u Velezu nesto nisu mogli skontati. Nije do njega sekunde. Nisu dorasli njegovom naprednom i nesvakidasnjem shvatanju igre footbool koja je inace anglosasonskog porjekla. I Velez se u tom periodu poceo previse baviti gradjevinom i racuvodstvom, a to se kosi sa modernim shvatanjem footboola velikog trenerskog maga. On moze u Liverpul, samo nece jer previse voli Zelju i zeli samo sa Zeljom da osvaja trofeje, a i da ga pogura kad mu zapne s parama uz jako povoljnu kamatnu stopu, a jos se nikakvi ugovori o pozajmnicama ne moraju potpisivati. Moze cak i bjanko priznanica. Mi ga jednostavno ne razumijemo.
Pročepit će negdje.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 28 maj 2024, 11:51

To ti je priča. Nista konkretno nisi napisao. Lupas gluposti samo.
Uzmi kalkulator bar izračunaj transfere i naknade od transfera.
Visca
Bajić
Amir.

Hajde slobodno..

Koga smo prodali poslije toga?

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 28 maj 2024, 11:52

Kad ga mi ne razumijemo valjda ce ga neki drugi klub razumjeti i iskoristiti.
Pročepit će negdje.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 28 maj 2024, 11:53

E kakvi ste vi bijednici. Tako je bjedo

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 28 maj 2024, 12:11

Dobro Hulahopkice naporan si bolje da te je stari otresao od zid.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 28 maj 2024, 12:56

BIZMARK66 je napisao/la:
28 maj 2024, 11:41

Pa to govore njegovi trofeji i rezultati. Sjećaš li se Njukastla možda. Jesi se rodio tad bar? A možda Malage? Levat ba. Lilestroma, hocemo dalje?

Duple krune. Niza od 2 3 godine bez poraza? Ma je.bo to

slika

slika

Imas li jos sta da izvadis iz prahistorije dok si jos imao mozga pa samo srao po adilovicu :urnebes:

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 28 maj 2024, 12:59

Yanichar je napisao/la:
28 maj 2024, 08:12
Virtu4l je napisao/la:
28 maj 2024, 07:23
1921ljoze je napisao/la:
28 maj 2024, 04:54
Amar me ovdje razocarao dobio je 103 000 km u godina dana i mogao jr poptpisati repogram jer da nismo nabavili pare mozda nebi bilo.licence ni evrope a to bi nas ugasilo....nazalost vrata su sami sebi zatvorili...
Neka se neko zapita šta se to desilo pa da se jedan Amar Osim odluči na takav potez. ;)
Gospoda podnijeli tuzbu protiv njega, tuzba odbacena kao neosnovana, gospoda nakon toga ulazila zalbu, zalba odbijena. Pokusali ga hinjski zavaliti sto je svoj kes davao klubu, a ocekuju da im uzvrati buketom cvijeca. Hav jes no :salut:
Mi se slomismo da poguramo klub, ne upravu nego klub, da prezivi, da ispliva, bas borba bila da dobijemo licencu za Europu, htjela porezna da nas naguzi, nema ko nam se nije natovario i malo ko zna kako su se takve stvari rjesavale ( ne smijem da pisem, jer je vise manje djelo ). I sve zavrsimo, sve dogovorimo osim Amara. E to je, burazeru, **** tuga.

Morao je znati sta ce se desiti na kraju. Bez obzira na tuzbu, bez obzira na pare. Odnosno ne ides iz kluba dok ti je duzan kes ili ako nemas odakle da svoja potrazivanja naplatis. Takodjer je realan problem da je ovo treci put da je iza njega ostalo opste rasulo. Jednom moze biti slucajnost, dva puta nesreca, al tri puta je bas previse. A ti odes umjesto da ostanes i boris se da bude bolje, da se iscupamo iz ozbiljnih govana.

Nije ostalo previse para da izvuce, dosta je naplatio, a nije ni kokuz, trebao je potpisati reprogram, dobiti tuzbu i onda ove sto su ga tuzili odrati na presici. Isto kao sto je trebao napraviti ozbiljan due diligence prilikom zadnjeg preuzimana kluba i onda presicu, da vidimo na cemu smo.

Neces, pravis se pametan, zatezes, posteno, al onda dobijes sto si dobio na kraju. Zasluzeno, na zalost, bez obzira na trofeje.

O Senadu je, takodjer, sve receno.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 28 maj 2024, 13:00

BIZMARK66 je napisao/la:
28 maj 2024, 11:53
Kako me admin sinoc ubio od kurrca, ne mogu ni da sjedim, ali vrijedilo je.
🤮
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 28 maj 2024, 13:18

Nadam se da će sutra sve proći okej, i da neće biti problema.

Još se iskrenije nadam da će se ako ne sutra, onda u dogledno vrijeme, smanjiti broj članova skupštine. To je najveći preduslov za sve, prema mom skromnom mišljenju.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 maj 2024, 14:09

Virtu4l je napisao/la:
28 maj 2024, 07:23
1921ljoze je napisao/la:
28 maj 2024, 04:54
Amar me ovdje razocarao dobio je 103 000 km u godina dana i mogao jr poptpisati repogram jer da nismo nabavili pare mozda nebi bilo.licence ni evrope a to bi nas ugasilo....nazalost vrata su sami sebi zatvorili...
Neka se neko zapita šta se to desilo pa da se jedan Amar Osim odluči na takav potez. ;)
Sta god da se desilo, ne mozes tuziti svoj klub u tako losoj situaciji i dodatno mu otezati.

Svaka cast Amaru za sve titule i kupove :thumbup: to sam vec par puta napisao, ali za tu tuzbu :thumbdown: to se ne radi tako.

Druga je stvar sto supci nisu pozvali njega i Asimu na otvaranje ulice Ivice Osima. Mnogo pokvaren potez :puke:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 28 maj 2024, 15:19

Sta mislite o Rahimicu kao sportskom direktoru posto se spominje? Licno nesto nisam odusevljen, prije svega sto ne mislim da poznaje dovoljno ligu, ili neke bivse igrace, a to bi trebalo da bude glavno u nasoj situaciji, neko ko moze da prepozna potencijal i privuce ga klubu.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 28 maj 2024, 15:27

Hansestadt je napisao/la:
28 maj 2024, 15:19
Sta mislite o Rahimicu kao sportskom direktoru posto se spominje? Licno nesto nisam odusevljen, prije svega sto ne mislim da poznaje dovoljno ligu, ili neke bivse igrace, a to bi trebalo da bude glavno u nasoj situaciji, neko ko moze da prepozna potencijal i privuce ga klubu.
Slicno razmisljam. Nije mi jasno odakle su njega izvukli i zasto. Mislim nepoznanica je totalna, nemam pojma koliko prati i poznaje ligu i klub, ali eto. Neka radi i nek se dokaze.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 28 maj 2024, 15:46

Svakako trebamo podržati naše legende kao što je Sasa Papac Elvir Rahimic. To se pokazalo kao ispravan put našeg kluba. Još samo da saznamo s kojim parama cemo to plaćati.

Znaci sitnica. Treba nam novi trener i još 10 igraca. Nismo otišli u evropu.
Nadam se da ce Misimovic uložiti par miliona. Jedini koji ima misiju i viziju za budućnost kluba.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Levin, sassari i 36 gostiju.