S tim sto ces za eu utakmice dobit po usima i novcaniku za takvu organizaciju. Ne smije nijedna stepenica na tribini biti zauzeta, a kod nas jedno od najposjecenijih mjesta na stadionu one ograde na ulasku na dedaru.Redred je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:35to ce ti bit ista prica kad dodju eu utakmice na stadion rodjeni nece se moc vise gore stajat na dedari mislim sto bi ja izbacio to i na ligaskim utakmicama ljudi gore stoje tipa bude ih 300 stoji a dole stolica bude prazno ono mi je bas debilski il likovi sjede na stepenicama a vamo stolica koliko hoces...
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
19V22
Kaznjivo je i u nasem prvenstvu od sezone 23/24 ali su kazne u Evropi 10-15 puta veceCernica22 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:38S tim sto ces za eu utakmice dobit po usima i novcaniku za takvu organizaciju. Ne smije nijedna stepenica na tribini biti zauzeta, a kod nas jedno od najposjecenijih mjesta na stadionu one ograde na ulasku na dedaru.Redred je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:35to ce ti bit ista prica kad dodju eu utakmice na stadion rodjeni nece se moc vise gore stajat na dedari mislim sto bi ja izbacio to i na ligaskim utakmicama ljudi gore stoje tipa bude ih 300 stoji a dole stolica bude prazno ono mi je bas debilski il likovi sjede na stepenicama a vamo stolica koliko hoces...
Eto nisam znao da je to krenulo i kod nas. Mislim da su Zvezdi jednom sektor zatvorili na stadionu na nekoj evropskoj utakmici zbog tog ciganluka stajanja na stepenicama.Addo1922 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:44Kaznjivo je i u nasem prvenstvu od sezone 23/24 ali su kazne u Evropi 10-15 puta veceCernica22 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:38S tim sto ces za eu utakmice dobit po usima i novcaniku za takvu organizaciju. Ne smije nijedna stepenica na tribini biti zauzeta, a kod nas jedno od najposjecenijih mjesta na stadionu one ograde na ulasku na dedaru.Redred je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:35
to ce ti bit ista prica kad dodju eu utakmice na stadion rodjeni nece se moc vise gore stajat na dedari mislim sto bi ja izbacio to i na ligaskim utakmicama ljudi gore stoje tipa bude ih 300 stoji a dole stolica bude prazno ono mi je bas debilski il likovi sjede na stepenicama a vamo stolica koliko hoces...
19V22
-
- Kontakt:
Lagano se to moze rijesit zamisli haj ti budalu nagovori da se to ne smije u evropi radit stajat gore ali ima rijesenje zabranit alkohol pred stadionom koliko sam puta ove sezone sjedio pa nekad i stajao kad bi kasnio na utakmicu kraj pjanih ljudi fuj nadrogiranih ne znaju sta rade
ima mjesta ali dok dodjes do mjesta moras 20 ljudi pomaknuti ili da se ustanu,jer je pravo usko za nogeCernica22 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:50Eto nisam znao da je to krenulo i kod nas. Mislim da su Zvezdi jednom sektor zatvorili na stadionu na nekoj evropskoj utakmici zbog tog ciganluka stajanja na stepenicama.
-
- Kontakt:
Fizičku barijeru napraviti.Mostarac12345 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 10:55Lagano se to moze rijesit zamisli haj ti budalu nagovori da se to ne smije u evropi radit stajat gore ali ima rijesenje zabranit alkohol pred stadionom koliko sam puta ove sezone sjedio pa nekad i stajao kad bi kasnio na utakmicu kraj pjanih ljudi fuj nadrogiranih ne znaju sta rade
Neke reklame ili slike iz historije Veleža.
Mislim da ne bi bilo uopšte toliko skupo,obične panele i polijepiti reklame po njima.
Tipa firme da plate neki mjesečni iznos da im reklama bude gore.
Ništa previše,malo se para zaraditi a riješiti problem.
Što se tiče naše lige mislim da ne bi bio problem.
Sad to se sigurno ne bi vidjelo kad dođe krov tu ali do tada možda tako nešto.
100 manjih firmi ili obrta reklama mjesečno 150/200 km.
Nakupilo bi se oko/200.000 godišnje.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
I to je do manjka kulture jer imas u svakom redu onu rupu gdje je jedno slobodno mjesto na sred tribine. Mislis da je iko ikad pomislio da se pomjeri udesno ili ulijevo prema tom praznom mjestu pa da se oslobodi prva stolica. Ma jok. Najgore je onima sto sa malom djecom dodju pa moraju dijete samo ostavit a on tri reda iznad mjesto trazit.VR6_LION je napisao/la: ↑28 maj 2024, 11:02ima mjesta ali dok dodjes do mjesta moras 20 ljudi pomaknuti ili da se ustanu,jer je pravo usko za noge
19V22
Cernica22 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 11:08I to je do manjka kulture jer imas u svakom redu onu rupu gdje je jedno slobodno mjesto na sred tribine. Mislis da je iko ikad pomislio da se pomjeri udesno ili ulijevo prema tom praznom mjestu pa da se oslobodi prva stolica. Ma jok. Najgore je onima sto sa malom djecom dodju pa moraju dijete samo ostavit a on tri reda iznad mjesto trazit.
Ne moze se to objasniti nasem narodu
Možda ne bi bilo loše da se klub na svojoj stranici zvanično zahvali i objavi zaključenje saradnje sa igračima koji idu. Po meni to puno profesionalnije izgleda nego da na pojedinim portalima čitamo: "Potvrđeno iz kluba za ... da taj i taj napušta Velež".
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
- GrimReaper
- Kontakt:
Hej kad je RAja nosila Puma dukse i tene ova nasa liga nije znala ni sta je to hehehe. Ala vas je ljepo vidjeti ponovo u nasem gradu jojjj ide furka zivotom.

Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:
kulturica, ništa pretjerano

Svakom pojedincu koji radi na tome da imamo jači i bolji Velež treba spomenik dići samo zbog najretardiranije virtualne brigade navijača na svijetu. Kad dolaze igrači nema negativnijih komentara na dunjaluku, kad se rješavamo nekvaliteta idu komentari tipa ima li iko da će ostat u klubu i slično... Yebo majku samo mi nije jasno kako davno ljudi nisu zabranili na sve objave komentarisanje, i kakva je to vrsta sabura da se suzdrže te opcije. Umuknite debili više i krenite radit nešto u svom životu, a ne svaku objavu more negative yebo vas otac retardirani. Kad treba cvaju za člansku dat milion je razloga za ne, ali zato kad treba frcat negativom tu su prvi, sprchim vas u žvalje neiživljene i neostvarene...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 28 maj 2024, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Prvo numerisati stolice i redove. Centralni dio dedare povećati cijenu na 15 KM. Sekjuriti da čuva red. Djeci uvesti obavezno kupovina karte uz simbolicnu cijenu. Zabraniti sjedenje na stepenicama i stajanje na vrhu tribine.
*p!p!t@* je napisao/la: ↑28 maj 2024, 15:32Svakom pojedincu koji radi na tome da imamo jači i bolji Velež treba spomenik dići samo zbog najretardiranije virtualne brigade navijača na svijetu. Kad dolaze igrači nema negativnijih komentara na dunjaluku, kad se rješavamo nekvaliteta idu komentari tipa ima li iko da će ostat u klubu i slično... Yebo majku samo mi nije jasno kako davno ljudi nisu zabranili na sve objave komentarisanje, i kakva je to vrsta sabura da se suzdrže te opcije. Umuknite debili više i krenite radit nešto u svom životu, a ne svaku objavu more negative yebo vas otac retardirani. Kad treba cvaju za člansku dat milion je razloga za ne, ali zato kad treba frcat negativom tu su prvi, sprchim vas u žvalje neiživljene i neostvarene...

-
- Kontakt:
Kuknjava za Pecom kao da ode Mesi a realno čovjek za sezonu nije pokazao ništa. I ona jedna budala ima obraza reci ,, upravo poserem vam se u usta tjerate našu djecu''*p!p!t@* je napisao/la: ↑28 maj 2024, 15:32Svakom pojedincu koji radi na tome da imamo jači i bolji Velež treba spomenik dići samo zbog najretardiranije virtualne brigade navijača na svijetu. Kad dolaze igrači nema negativnijih komentara na dunjaluku, kad se rješavamo nekvaliteta idu komentari tipa ima li iko da će ostat u klubu i slično... Yebo majku samo mi nije jasno kako davno ljudi nisu zabranili na sve objave komentarisanje, i kakva je to vrsta sabura da se suzdrže te opcije. Umuknite debili više i krenite radit nešto u svom životu, a ne svaku objavu more negative yebo vas otac retardirani. Kad treba cvaju za člansku dat milion je razloga za ne, ali zato kad treba frcat negativom tu su prvi, sprchim vas u žvalje neiživljene i neostvarene...
-
- Kontakt:
Momak više na bolovanju nego na terenu...THOMASSHELBY je napisao/la: ↑28 maj 2024, 15:50Kuknjava za Pecom kao da ode Mesi a realno čovjek za sezonu nije pokazao ništa. I ona jedna budala ima obraza reci ,, upravo poserem vam se u usta tjerate našu djecu''*p!p!t@* je napisao/la: ↑28 maj 2024, 15:32Svakom pojedincu koji radi na tome da imamo jači i bolji Velež treba spomenik dići samo zbog najretardiranije virtualne brigade navijača na svijetu. Kad dolaze igrači nema negativnijih komentara na dunjaluku, kad se rješavamo nekvaliteta idu komentari tipa ima li iko da će ostat u klubu i slično... Yebo majku samo mi nije jasno kako davno ljudi nisu zabranili na sve objave komentarisanje, i kakva je to vrsta sabura da se suzdrže te opcije. Umuknite debili više i krenite radit nešto u svom životu, a ne svaku objavu more negative yebo vas otac retardirani. Kad treba cvaju za člansku dat milion je razloga za ne, ali zato kad treba frcat negativom tu su prvi, sprchim vas u žvalje neiživljene i neostvarene...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Mislis na ove???THOMASSHELBY je napisao/la: ↑28 maj 2024, 15:50Kuknjava za Pecom kao da ode Mesi a realno čovjek za sezonu nije pokazao ništa. I ona jedna budala ima obraza reci ,, upravo poserem vam se u usta tjerate našu djecu''*p!p!t@* je napisao/la: ↑28 maj 2024, 15:32Svakom pojedincu koji radi na tome da imamo jači i bolji Velež treba spomenik dići samo zbog najretardiranije virtualne brigade navijača na svijetu. Kad dolaze igrači nema negativnijih komentara na dunjaluku, kad se rješavamo nekvaliteta idu komentari tipa ima li iko da će ostat u klubu i slično... Yebo majku samo mi nije jasno kako davno ljudi nisu zabranili na sve objave komentarisanje, i kakva je to vrsta sabura da se suzdrže te opcije. Umuknite debili više i krenite radit nešto u svom životu, a ne svaku objavu more negative yebo vas otac retardirani. Kad treba cvaju za člansku dat milion je razloga za ne, ali zato kad treba frcat negativom tu su prvi, sprchim vas u žvalje neiživljene i neostvarene...

Kod: Označi sve
https://facebook.com/61555053050335/posts/pfbid02AzPus5vpYjbdmUVJzx4Qq6pX2FSFPNLNfavsJtCC9n3VKf9iCuyTx8FMA5Hi57xml/?app=fbl
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.