FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 193

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 28 maj 2024, 18:39

AVNOJ je napisao/la:
28 maj 2024, 17:27
Nije mi jasno kako ste u stanju da uvijek ismijavate svaki potez Kluba.
Svako normalan zna da se jedan Klub "sam" nije u stanju izboriti u bilo kakavom sukobu sa savezom i mnogo jači močniji klubovi (Fenerbahče) i naš pokušaj je propao odma u startu čim su nas svi otkantali i tu je bio kraj priče.
Zašto sad ovim potezom ako se Reprezentaciaj vrača u Butmir ispada da smo mi kao poraženi i da se mi povlačimo ono baš licemjerno od ljudi kojinse nazivaju i predstavljaju navijačima FK Sarajevo.
Ne znam na osnovu čega vi zaključujete da njje dobro po naš klub što se repka vrača.
Malo smo pokazali zube digli glas da nečemo tek tako gledati očigledne krađe i nepravdu prema našem klubu i šta je problem??? Ako smo izvukli neke benefite za Klub dobro i jeste. Niko ne traži nikakvu "protekciju" ili neki "poguranac" samo pošteno i ravnopravno da se takmičimo sa ostalim klubovima ako smo se tim "ratom" malo približili tome onda je to uspjeh.
A sto te to cudi majke ti...
Svi ovi sad sto pljuju po klubu i pisu na desetine postova omalovazavajuci klub, ni jedan post nisu napisali kad su juniori osvojili titulu...
Tad im nije radio internet, sad cijeli dan vise...
Boli ih ono 3:0 protiv plavih zohara...

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 28 maj 2024, 18:48

stojko je napisao/la:
28 maj 2024, 16:17
TurkishAirlines je napisao/la:
28 maj 2024, 14:35
JavierBosnia je napisao/la:
28 maj 2024, 13:38
Reprezentacija se vraca u trening kamp u Butmiru
Kako to
Kako to,
Kako to ?
Plan je uvuci ih duboko na nasu teritoriju i onda ih opkoliti i hvatati ih zive.
Kad Vico dodje u Butmir,treba ga uhvatiti,odvesti na Igman i golog svezati za drvo,kao Tahirovica :urnebes: :urnebes:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 maj 2024, 18:58

Ajdine , hvala za sve i aBgda da nam se jednog dana vratis... :bow:

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 28 maj 2024, 18:58

Toliko hvalite akademiju a nama u prvom timu igra svega dvojica iz pomenute... Kaze Musemic ne zna da radi sa mladima a kod njega 6-7 igraca iz akademije bilo. 100% sam ubijeđen da bi nam bili bolji rezultati da imamo više igrača akademije u prvom timu. A i ginuli bi za razliku od ovih preplacenih manekena.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 28 maj 2024, 18:59

SamoDaKazeem je napisao/la:
28 maj 2024, 18:22
AVNOJ je napisao/la:
Svako normalan zna da se jedan Klub "sam" nije u stanju izboriti u bilo kakavom sukobu sa savezom i mnogo jači močniji klubovi (Fenerbahče) i naš pokušaj je propao odma u startu čim su nas svi otkantali i tu je bio kraj priče.
Zašto sad ovim potezom ako se Reprezentaciaj vrača u Butmir ispada da smo mi kao poraženi i da se mi povlačimo ono baš licemjerno od ljudi kojinse nazivaju i predstavljaju navijačima FK Sarajevo.
Ne znam na osnovu čega vi zaključujete da njje dobro po naš klub što se repka vrača.
Malo smo pokazali zube digli glas da nečemo tek tako gledati očigledne krađe i nepravdu prema našem klubu i šta je problem??? Ako smo izvukli neke benefite za Klub dobro i jeste. Niko ne traži nikakvu "protekciju" ili neki "poguranac" samo pošteno i ravnopravno da se takmičimo sa ostalim klubovima ako smo se tim "ratom" malo približili tome onda je to uspjeh.
Problem je što mi nikakve zube nismo pokazali, samo ubleharimo.Oduzeli nam tri boda,platili kaznu,ispali smiješni onim glupim pozivom(čuj mi nekog pozivamo,nakon onog udruženja dje smo se ušutili ko najveći jadovi kad su suspendovali predsjednika Veleža),napravio se lažni alibi za tupka i glupka pa eto ispalo mi smo dobri al nam ne daju da igramo te nas zbog toga lupa ko stigne...
Mi smo organizacijski nula u svom valstitom klubu,u kantonalnom fudbalskom savezu nikakav faktor,u savezu bih također qurac od ovce itd itd
U ostalom fino ti je čovjek iznad napisao smao treba sa razumijevanjem pročitati.
Mitomanija nije dobra po klub,imaš taj primjer sa one anamo strane .
nisam te vidio da si cestito juniorima titulu, odmori malo od foruma ohladi
i ti i par pacijenata sto se ponavljaju ovde svaki dan

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 28 maj 2024, 19:08

stojko je napisao/la:
28 maj 2024, 16:17
TurkishAirlines je napisao/la:
28 maj 2024, 14:35
JavierBosnia je napisao/la:
28 maj 2024, 13:38
Reprezentacija se vraca u trening kamp u Butmiru
Kako to
Kako to,
Kako to ?
Plan je uvuci ih duboko na nasu teritoriju i onda ih opkoliti i hvatati ih zive.
:rol: :rol:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 28 maj 2024, 19:30

bvsic je napisao/la:
28 maj 2024, 18:59
AVNOJ je napisao/la:
Problem je što mi nikakve zube nismo pokazali, samo ubleharimo.Oduzeli nam tri boda,platili kaznu,ispali smiješni onim glupim pozivom(čuj mi nekog pozivamo,nakon onog udruženja dje smo se ušutili ko najveći jadovi kad su suspendovali predsjednika Veleža),napravio se lažni alibi za tupka i glupka pa eto ispalo mi smo dobri al nam ne daju da igramo te nas zbog toga lupa ko stigne...
Mi smo organizacijski nula u svom valstitom klubu,u kantonalnom fudbalskom savezu nikakav faktor,u savezu bih također qurac od ovce itd itd
U ostalom fino ti je čovjek iznad napisao smao treba sa razumijevanjem pročitati.
Kakvim bolan juniorima :urnebes:
Zaboli me neka stvar i za juniorima i za pionirima.
Nisam ni ja tebe vidio da si čestitao Sfk i Samiri Hurem :crazy:
Spin majstori prve klase :pinokio:

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 28 maj 2024, 19:51

28 maj 2024, 19:30
bvsic je napisao/la:
28 maj 2024, 18:59

Kakvim bolan juniorima :urnebes:
Zaboli me neka stvar i za juniorima i za pionirima.
Nisam ni ja tebe vidio da si čestitao Sfk i Samiri Hurem :crazy:
Spin majstori prve klase :pinokio:
:tokralju: :rol: :rol:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 28 maj 2024, 19:58

Šta mislite ko će još otići?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 28 maj 2024, 20:11

H8Z7 je napisao/la:
28 maj 2024, 19:58
Johan Rojas.
daj nam neku info o ovom sto je reper rekao da nam nude zamjenu za Kevina.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 28 maj 2024, 20:13

Cuj nije se juniorima cestitala titula, a pljuje se jedina dupla kruna u seniorskoj konkurenciji osvojena pod vodstvom Musemica, kao to je plod srece ili ma eto dobro je ali nismo imali neku igru :D
I takvi su kao "pravi" pitari, a ovi koji iznose cinjenice da se rezultatima u zadnje tri sezone ne smije biti zadovoljan su štrumfovi, ja kakve budale ovde pišu to nisu istine, Morto gasi ovo do žrijeba za KL :D

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 28 maj 2024, 20:13

:salut:
H8Z7 je napisao/la:
Anicic i Radovic 100%
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 28 maj 2024, 20:29

H8Z7 je napisao/la:
Aničić,Radović i Guli

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 28 maj 2024, 20:33

AVNOJ je napisao/la:
28 maj 2024, 20:11
H8Z7 je napisao/la:
Johan Rojas.
Mlad igrač 21 godina, 22 startao od prve (znači sve utakmice od prve igra), 2 gola odnosno na svakih 979 minuta daje gol. Što je interesantno lik je uputio ukupno 76 šuteva i oba gola su izvan 16 metara (od 59 pokušaja 2 prošla) dok je u šesnaestercu pokušao 17 puta i uvijek neuspješno. Desnom oba gola.

Ima 7 asistencija, 77% tačnosti po utakmici, međutim 84% tačnost na svojoj polovici terena i 66% na protivničkoj. Skoro dva drbilnga uspješno uradi po utakmici.

Ono što mi se ne sviđa loš postotak osvojenih duela samo 52%
Na tlu ima 54% uspješnih duela dok na svoju visinu od 180cm ima samo 36%

7 puta u timu kola bio.

Sve u svemu treba ga skautirati prvo, djeluje da može imati ok karijeru ako malo poradi na duelima i mora popraviti malo pasove u završnici, istina da ima čak tri ključna pasa po utakimci.

L'otavo re di Roma F.T.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 28 maj 2024, 20:34

AVNOJ je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
Johan Rojas.
Zapratio ga Mirva na instagramu... :D

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 28 maj 2024, 20:39

Maroon1946 je napisao/la:
28 maj 2024, 18:58
Toliko hvalite akademiju a nama u prvom timu igra svega dvojica iz pomenute... Kaze Musemic ne zna da radi sa mladima a kod njega 6-7 igraca iz akademije bilo. 100% sam ubijeđen da bi nam bili bolji rezultati da imamo više igrača akademije u prvom timu. A i ginuli bi za razliku od ovih preplacenih manekena.
Šta misliš zašto ih je bilo toliko?
visokohz je napisao/la:
28 maj 2024, 20:29
H8Z7 je napisao/la:
Aničić,Radović i Guli
Ako Guliashvili završi u Veležu, onda smo baš idioti. Ako se već prodaje, neka se proda vani. Ja da se pitam vratio bih ga.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 28 maj 2024, 20:46

Satrao se usro davati priliku akademcima, a jedina gnjida koja je JAVNO kritikovala nase mlade igrace (Pidro op.a.), okrivivsi ga za poraz !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 28 maj 2024, 20:50

H8Z7 je napisao/la:
28 maj 2024, 20:33
AVNOJ je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
Johan Rojas.
Mlad igrač 21 godina, 22 startao od prve (znači sve utakmice od prve igra), 2 gola odnosno na svakih 979 minuta daje gol. Što je interesantno lik je uputio ukupno 76 šuteva i oba gola su izvan 16 metara (od 59 pokušaja 2 prošla) dok je u šesnaestercu pokušao 17 puta i uvijek neuspješno. Desnom oba gola.

Ima 7 asistencija, 77% tačnosti po utakmici, međutim 84% tačnost na svojoj polovici terena i 66% na protivničkoj. Skoro dva drbilnga uspješno uradi po utakmici.

7 puta u timu kola bio.

Sve u svemu treba ga skautirati prvo, djeluje da može imati ok karijeru ako malo poradi na duelima i mora popraviti malo pasove u završnici, istina da ima čak tri ključna pasa po utakimci.
Ne zna šta bi ti rekao, obzirom na limitiranost na 3 stranca baš oprezno treba pristupiti pri izboru. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 28 maj 2024, 20:56

Amcho1 je napisao/la:
28 maj 2024, 20:50
H8Z7 je napisao/la:
28 maj 2024, 20:33
AVNOJ je napisao/la:

Johan Rojas.

7 puta u timu kola bio.

Ne zna šta bi ti rekao, obzirom na limitiranost na 3 stranca baš oprezno treba pristupiti pri izboru. Poz
Imamo scoute pa će oni donijeti odluku, po ovome meni je ok igrač, mada svi znamo šta se za statistiku kaže. :mrgreen:
Nisam ga nikad gledao tako da nemam mišljenje o njemu.

L'otavo re di Roma F.T.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 28 maj 2024, 21:08

Ne znamo kakav će biti prelazni rok ali po meni i ako se otovri mjesto za stranca prednost u odnosu na sve bi trebao imati Guliasvili, mada kako Vico pred izbore popušta pred svima ne bi me iznenadilo i da poveća broj stranaca.

@H8Z7 Hvala brate na opisu i info. Našao sam mu pregled na YT kakav mu je ovo driblig uvijek na isti fazon al ih uvijek zavali čak po dvojicu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.