A sto te to cudi majke ti...AVNOJ je napisao/la: ↑28 maj 2024, 17:27Nije mi jasno kako ste u stanju da uvijek ismijavate svaki potez Kluba.
Svako normalan zna da se jedan Klub "sam" nije u stanju izboriti u bilo kakavom sukobu sa savezom i mnogo jači močniji klubovi (Fenerbahče) i naš pokušaj je propao odma u startu čim su nas svi otkantali i tu je bio kraj priče.
Zašto sad ovim potezom ako se Reprezentaciaj vrača u Butmir ispada da smo mi kao poraženi i da se mi povlačimo ono baš licemjerno od ljudi kojinse nazivaju i predstavljaju navijačima FK Sarajevo.
Ne znam na osnovu čega vi zaključujete da njje dobro po naš klub što se repka vrača.
Malo smo pokazali zube digli glas da nečemo tek tako gledati očigledne krađe i nepravdu prema našem klubu i šta je problem??? Ako smo izvukli neke benefite za Klub dobro i jeste. Niko ne traži nikakvu "protekciju" ili neki "poguranac" samo pošteno i ravnopravno da se takmičimo sa ostalim klubovima ako smo se tim "ratom" malo približili tome onda je to uspjeh.
Svi ovi sad sto pljuju po klubu i pisu na desetine postova omalovazavajuci klub, ni jedan post nisu napisali kad su juniori osvojili titulu...
Tad im nije radio internet, sad cijeli dan vise...
Boli ih ono 3:0 protiv plavih zohara...