FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
84
51%
Prolazak u Play off
34
21%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 164

BigZlatan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BigZlatan » 29 maj 2024, 12:30

Senner je napisao/la:
29 maj 2024, 12:27
kenoHZ je napisao/la:
29 maj 2024, 10:20
Torino je napisao/la:
29 maj 2024, 10:16
Repka se vraća u kamp FK Sarajevo. Šta li smo dogovorili? Tužba ništa? Talasali bezveze. U šta meni prolazi život.
Ibričić zakopao ratnu sjekiru sa savezom (odnosno svojim jaranima), ukinuta mu suspenzija, vraća se reprezentacija u butmir. Mirvića su sad najviše za*ebali jer sad ne može otjerati Ibričića a trebao je na osnovu suspenzije.
Ibričić i Rožman traže po 150.000 Eur-a za raskide. Gospoda, nema šta...
Ti nebi to ?

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 29 maj 2024, 12:30

Hajdeee je napisao/la:
29 maj 2024, 11:54
MortemHz je napisao/la:
29 maj 2024, 11:50
Ne treba Anđušića prodati, čovjek uvijek uradi nešto kada uđe sa klupe. Sasvim ok i korektan igrač.
Ostane li Rozman, on ide. Simon ga ne mirise nikako.
On izgleda samo gov.n.o zna namirisati kad se u wc-u istrese
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 29 maj 2024, 12:32

Aduka87 je napisao/la:
29 maj 2024, 12:19
Maroon1946 je napisao/la:
29 maj 2024, 12:15
Među mogućim potencijalnim protivnicima FK Sarajevo u prvom pretkolu Konferencijske lige nalaze se: Bala Town (Vels), Torpedo Zhodino (Bjelorusija), Floriana (Malta), Valur (Island), Bravo (Slovenija), Atletic Escaldes (Andora), Torpedo Kutaisi (Gruzija), Stjarnan (Island), Vikingur (Farska Ostrva), Aktobe (Kazahstan), VPS Vaasa (Finska), Shelbourne (Irska), Auda (Latvija), Noah (Armenija), Magpies (Gibraltar), UNA Strassen (Luskemburg), Siauliai (Litvanija), Sliema Wanderers (Malta), Marsaxklokk (Malta), Kalev Tallin (Estonija), Isloch (Bjelrousija), Tikveš (Sjeverna Makedonija), Caernarforn Town (Vels), Mornar Bar (Crna Gora), (Jezero -Crna Gora, ako osvoje Kup).
Valjda ne budemo pehovi pa da izvucemo Aktobe :rol:
Samo izbjeći njih i bjelorusko smeće

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 29 maj 2024, 12:33

badboy je napisao/la:
29 maj 2024, 10:34
Jos jedan od narucenih textova od strane onih koji su konacno i nadam se zauvijek otkaceni od “sise” kluba koju su tako nemilosrdno muzli u zadnjih 25 i vise godina. Kampanja koja se vodi od dolaska Rozmana kako bi ga se otjeralo, te skupa s tim pokolebao vlasnik i investitor, pa da se sve i sportski i organizaciono opet vrati na “pocetak” je nevidjena. U proslom periodu su dusebriznici, izbacili i objavili vise tekstova i tkz. kritickih osvrta o situaciji u FKS nego o situaciji u drzavi i njenim vitalnim interesima. Gotovo pa neshvatljivo.
100% podrska strucnom stabu, i svim promjenama koje ce zauvjek istjerati mahalu iz kluba.
A sta to u textu nije tacno?

Jel to sezona nije bila za kritike?

:tokralju:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 29 maj 2024, 12:39

Ja ovdje vidim bar 6/7 ekipa osim tog Aktobea, za koje smatram 100% da su podjednako neugodne ekipe i gdje nikakvo čudo ne bi bilo ako bi ispali.
Sigurica za prolazak su jedino Inter Escalades, Farska Ostrva i Malta.

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 29 maj 2024, 12:44

:plac:
Maroon1946 je napisao/la:
29 maj 2024, 12:15
Među mogućim potencijalnim protivnicima FK Sarajevo u prvom pretkolu Konferencijske lige nalaze se: Bala Town (Vels), Torpedo Zhodino (Bjelorusija), Floriana (Malta), Valur (Island), Bravo (Slovenija), Atletic Escaldes (Andora), Torpedo Kutaisi (Gruzija), Stjarnan (Island), Vikingur (Farska Ostrva), Aktobe (Kazahstan), VPS Vaasa (Finska), Shelbourne (Irska), Auda (Latvija), Noah (Armenija), Magpies (Gibraltar), UNA Strassen (Luskemburg), Siauliai (Litvanija), Sliema Wanderers (Malta), Marsaxklokk (Malta), Kalev Tallin (Estonija), Isloch (Bjelrousija), Tikveš (Sjeverna Makedonija), Caernarforn Town (Vels), Mornar Bar (Crna Gora), (Jezero -Crna Gora, ako osvoje Kup).
Moze Malta :kafa:
90!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 29 maj 2024, 12:57

HeraklitMracni je napisao/la:
29 maj 2024, 12:52
slika
Ma doviđenja, ne znam kako ga nije stid, napravio jedan dobar dribling u cijeloj sezoni. Adiós i tebi, yebo li te Mirva kad te dovede.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 maj 2024, 12:58

Senner je napisao/la:
kenoHZ je napisao/la:
Torino je napisao/la:
Repka se vraća u kamp FK Sarajevo. Šta li smo dogovorili? Tužba ništa? Talasali bezveze. U šta meni prolazi život.
Ibričić zakopao ratnu sjekiru sa savezom (odnosno svojim jaranima), ukinuta mu suspenzija, vraća se reprezentacija u butmir. Mirvića su sad najviše za*ebali jer sad ne može otjerati Ibričića a trebao je na osnovu suspenzije.
Onaj sto.voli Sarajevo vise od zivota je uzeo 600 000. Gospodin nema sta...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 29 maj 2024, 13:05

HeraklitMracni je napisao/la:
29 maj 2024, 12:52
slika
Drži se, liga monumentalna, pozdrav. :think: :wave:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 29 maj 2024, 13:16

Ostani Rozmane :pray:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 maj 2024, 13:18

Senner je napisao/la:
kenoHZ je napisao/la:
Torino je napisao/la:
Rozman/Ibricic=Jesic

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 29 maj 2024, 13:22

MortemHz je napisao/la:
29 maj 2024, 11:56
moram je napisao/la:
29 maj 2024, 11:52
MortemHz je napisao/la:
29 maj 2024, 11:50
Ne treba Anđušića prodati, čovjek uvijek uradi nešto kada uđe sa klupe. Sasvim ok i korektan igrač.
Ma vjerovatno nece da sjedi na klupi. Sta ce nam ako nije zadovoljan minutama.
8 golova i 4 asistencije za 1400 minuta je dobra statistika, po meni opravdana kritika Semjona od neki dan.
On trenutno zaslužuje prvu postavu a ako ne bude bio dobar najlakše ga je zamijeniti, 30 sekundi posla.
Ma da je sastavio ne znam ti kakvu statistiku momak kad je god poceo utakmicu od prve minute, dobro se sjecam sve i jednu je los bio, mozda i medju gorim na terenu.
Jednostavno kao djoker sa klupe moze dati ruke, kao starter nikako. I data mu je sansa, nemoj da idemo u tu pricu.
Ako nije zadovoljan minutama nek ide, jer po svemu vidjenom nije za vise minuta od onoga sto mu je pruzeno.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 29 maj 2024, 13:25

Ma ja da budem iskren nakon ovih dešavanja, uopće nemam dilemu da će Rožman ostati, tako se čini sve poklopilo.

Mirvić i vjerovatno "manji" ulagači nisu bili zadovoljni ovom pozicijom na tabeli (pretpostavljam i igrama). Predsjednik je imao "lakšu" situaciju da nogira Ibričića zbog suspenzije, nisam siguran kako bi tada išla eventualna isplata u slučaju raskida, jer jedan dio bi bio pod suspenzijom, tako da vjerujem da bi i raskid bio jeftiniji. Simon Rožman je uz sve neke mane, gospodin i vjerovatno ne bi ostao na čelu ekipe bez svoje desne ruke. Pretpostavljam da je situacija ostala ovakva da bi oni već bili u Sloveniji, a mi bi diskutovali o novom treneru.

Sada se situacija promijenila, postala opet fluidna - odluke saveza su neočekivane, Ibričiću ukinuta suspenzija, što značajno umanjuje šanse za "popust" prilikom eventualnog raskida ugovora. Mirvić ne može financijski izdržati taj igrokaz i dodatno platiti "veliko" trenersko ime, tako da moje mišljenje je da ostaju, eventualni odlazak je moguć uz njihove ostavke, ali zašto bi sebi ljudi izbijali posao, kada su već ispunili cilj koji su dobili od predsjednika.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 29 maj 2024, 13:26

Mislim da bi presudan korak u finalnom krahu Mirvica bila isplata dvojca Ibricic Rozman i postavljanje Husrefa.
Niti bi sta dobili na terenu, pare popusio a vjerovatno bi se i Husref dobro zastitio u ugovoru. I onda za godinu dana ide spektakl.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 maj 2024, 13:29

Po ovome izgleda da nam je Vico dobro sukno sa ukidanjem suspenzije Ibricicu, samim tim teze ga je otjerati i njega i Rozmana.
Znaci nasim dusmanima odgovara da ova dva debila ostanu :mrgreen:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 29 maj 2024, 13:39

ma neka ih ionako ganjamo 3-4 mjesto
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 29 maj 2024, 13:46

Anđušić je dobar igrač to što ga je Rozman limitirao i postavljao na skoro sve moguče pozicije na terenu i samim tim limitirao njega i njegov doprinos igri nije on kriv. Pa čak je i onaj Jusufbegović u par navrata komentariso te njegove pozicije koje nisu za njega ali da pokušava da iznese maksimalno.
Kako uopće dati neku ocjenu kad je u jednom momentu na utakmici protiv lištice na Koševu ušao u igru da igra desnog beka.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 maj 2024, 13:58

Senner je napisao/la:
kenoHZ je napisao/la:
Torino je napisao/la:
Jedan je Feđa Dudić
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 29 maj 2024, 14:01

Rožmanov način igre i shvatanje je možda bio dovoljan u Domžalama ili u Celju, u takvim sredinama i u takvoj ligi, i one vrste igrača koje je imao, su bili dovoljni za te rezultate koje je postigao. Dovoljno je i kod nas za 4,5 mjesto, ali ne za više. Ovdje mu to ne prolazi gdje fudbal kakav god bio kod nas, zahtjevni puno nego u Sloveniji. On se ovdje nije snašao i pogubio se. Ja koliko sam upratio na početku on je doveden da uspostavi neki sistem, a ne da osvaja trofeje, koji su usputni ako se otvori kojim slučajem. Ali se ne vidi nikakav sistem ni igra, apsolutno ništa i nikakvih naznaka na bolje nema. On bi letio, ali otkaz je skup, a sam neće da ide.
Mirvić koliko god pokušao nešto da uradi dosad, ispada ili je ispao svaki put glup.
Ništa protiv njega lično nemam, ali potezi su su u najmanju ruku debilni, i dokazao je da nema pojma o fudbalu i našoj ligi. A imati ne znači i znati.
A i da se sad ova dva glupana riješi, ne vidim nikog ozbiljnog ko bio htio sjesti na klupu i voditi one balerine i preplaćene debile koji ne znaju osnove fudbala. Patnja je svakako u najavi i pokoji bljesak.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, Dave, ErosViverosViv, insimadop, senad82, tutankamon1905, Vjecnobordo i 81 gost.