FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Izgleda da mi nismo svjesni u kolikom smo sranjuIstinasamo123 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:29Ismir Mirvic grobar Sarajeva, kako sam pisao prije godinu sada je jos gore
- Shategabri
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Jel to na Grbavici bolje???ajdohordas je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:38Prema svim izvorima informacija, dešavanjima i dosad urađenom, potvrđuje se malo pomalo ono što je nekolicina pisala ovdje, Ismir je možda fakat najveći problem ovog kluba...

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Hahah pa dal je realno da ima neko ko vjeruje u ove tekstove koji se pisu po nekakvim kvazi portalima.... Zar niste naucili nesto od ranije? Majka mu stara pa dajte malo mozak ukljucite ne budite ko ovce. Ev gledam avi u miru rade jer se ne pecaju na ove tekstove pa ih i ne pise niko osim o nama jer znaju da ce ovce doci i citatSurreal je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:29Auh, čini se da je situacija u klubu čak i gora od loše taktike i mentaliteta igrača tokom utakmice, kada ovako pogledamo stvari - uopće ne čudi, pa kao one izjave Rožmana, jer odnos struke i menadžmenta zadnji mjesec i ne postoji![]()
Leterme imenovan, bez odobravanja vlasnika Tana, kojeg je prethodno Belgijanac javno popljuvao, uz sve to javljamo se igračima, pregovaramo, ali to ne radi sportski direktor kojeg smo doveli (Kao u dobra, stara vremena).
Pa evropske utakmice su doslovno iza ćoška, a mi u apsolutnom rasulu i šta sad neko po svom nahođenju dovodi igrače i onda ako dođe novi trener, jbg radi sa ovim što se svidjelo nekom desetom iz kluba![]()
Niko ozbiljan se neće prihvatiti ovog projekta, tako da je i jasno što je Husref glavni kandidat.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
30.05 mi pojma nemamo ni hoće li ko ostati, ni hoće li ko otići.
Prošle godine u ovo doba smo bar znali na čemu smo, ostaje Mirza, dolaze igrači, potpisuju se novi ugovori i idemo u novu sezonu. Sad ni to ne znamo, nisam vjerovao da će nam biti uređeniji klub tada nego sada
Prošle godine u ovo doba smo bar znali na čemu smo, ostaje Mirza, dolaze igrači, potpisuju se novi ugovori i idemo u novu sezonu. Sad ni to ne znamo, nisam vjerovao da će nam biti uređeniji klub tada nego sada

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ova neizvjesnost isto kad smo bili u osnovnoj pa čekaš mamu da se vrati sa roditeljskog.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- napoleon72
- Kontakt:
Riki kompjuteruRiki10HZ je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:53Hahah pa dal je realno da ima neko ko vjeruje u ove tekstove koji se pisu po nekakvim kvazi portalima.... Zar niste naucili nesto od ranije? Majka mu stara pa dajte malo mozak ukljucite ne budite ko ovce. Ev gledam avi u miru rade jer se ne pecaju na ove tekstove pa ih i ne pise niko osim o nama jer znaju da ce ovce doci i citatSurreal je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:29Auh, čini se da je situacija u klubu čak i gora od loše taktike i mentaliteta igrača tokom utakmice, kada ovako pogledamo stvari - uopće ne čudi, pa kao one izjave Rožmana, jer odnos struke i menadžmenta zadnji mjesec i ne postoji![]()
Leterme imenovan, bez odobravanja vlasnika Tana, kojeg je prethodno Belgijanac javno popljuvao, uz sve to javljamo se igračima, pregovaramo, ali to ne radi sportski direktor kojeg smo doveli (Kao u dobra, stara vremena).
Pa evropske utakmice su doslovno iza ćoška, a mi u apsolutnom rasulu i šta sad neko po svom nahođenju dovodi igrače i onda ako dođe novi trener, jbg radi sa ovim što se svidjelo nekom desetom iz kluba![]()
Niko ozbiljan se neće prihvatiti ovog projekta, tako da je i jasno što je Husref glavni kandidat.o Zrinjskom ni govora i o njihovim promasajima prethodnih par tranafera koji nisu nista jeftiniji nego nasi... O Borcu takodjer se ne pise nista al haj razumijem raji dosadilo jer se zna sve... O Velezu ni govora osim kako je sve prefektno u klubu sve sija a mi ih na Kosevu 3 0 razbijemo bez Sjevera
... O Zelji i njihovim promasajima ne treba pricat o Bismarku Pavicu i ekipi ne treba trositi rijeci o ulagacima arapima i ostalim prevarama se nista ne pise. Klub izdao na ogroman broj para a na kraju borba za opstanak i veliko nista.... Al zato kod nas ne valja nista daj nam Virsle, rusi kamp, rusi Fan shop u gradu, rusi akademiju daj zetru skolu fudbalu clanarinu, trenere da cugaju i vode djecu i sve ce biti ekstraaaa. Mirvic je problem! E Bosnjo glupiii!!!!
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Znas onu: ko pita, ne skita! Probas majstore sve pa i po 5 puta, i nikad ne odustanesH8Z7 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:35Joj propustio si show samo takav kad je to bilo hahahaha.pjankesarajevo je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:23![]()
![]()
Nisam u toku, a dobro je da je zahebancija.
A ti brate, hajde CV i predaj u klub. Sta cekas?
Nah, već sam slao u par klubova nikakav odgovor nisam dobio tako da sumnjam i u nas, a bukvalno tražim besplatno da radim ni marke nisam tražio.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Nemoj tako Riki ipak su Avaz i Raport puni renomiranih i ucenih novinara.Riki10HZ je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:53Hahah pa dal je realno da ima neko ko vjeruje u ove tekstove koji se pisu po nekakvim kvazi portalima.... Zar niste naucili nesto od ranije? Majka mu stara pa dajte malo mozak ukljucite ne budite ko ovce. Ev gledam avi u miru rade jer se ne pecaju na ove tekstove pa ih i ne pise niko osim o nama jer znaju da ce ovce doci i citatSurreal je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:29Auh, čini se da je situacija u klubu čak i gora od loše taktike i mentaliteta igrača tokom utakmice, kada ovako pogledamo stvari - uopće ne čudi, pa kao one izjave Rožmana, jer odnos struke i menadžmenta zadnji mjesec i ne postoji![]()
Niko ozbiljan se neće prihvatiti ovog projekta, tako da je i jasno što je Husref glavni kandidat.o Zrinjskom ni govora i o njihovim promasajima prethodnih par tranafera koji nisu nista jeftiniji nego nasi... O Borcu takodjer se ne pise nista al haj razumijem raji dosadilo jer se zna sve... O Velezu ni govora osim kako je sve prefektno u klubu sve sija a mi ih na Kosevu 3 0 razbijemo bez Sjevera
... O Zelji i njihovim promasajima ne treba pricat o Bismarku Pavicu i ekipi ne treba trositi rijeci o ulagacima arapima i ostalim prevarama se nista ne pise. Klub izdao na ogroman broj para a na kraju borba za opstanak i veliko nista.... Al zato kod nas ne valja nista daj nam Virsle, rusi kamp, rusi Fan shop u gradu, rusi akademiju daj zetru skolu fudbalu clanarinu, trenere da cugaju i vode djecu i sve ce biti ekstraaaa. Mirvic je problem! E Bosnjo glupiii!!!!
Otprilike kao i ovaj sto mu repliciras. Hajd ne sekiraj se.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- TurkishAirlines
Vi samo neku negativu prosipate.napoleon72 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:51Jel to na Grbavici bolje???ajdohordas je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:38Prema svim izvorima informacija, dešavanjima i dosad urađenom, potvrđuje se malo pomalo ono što je nekolicina pisala ovdje, Ismir je možda fakat najveći problem ovog kluba...![]()
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- TurkishAirlines

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ja se još nadam da će Fatos doći.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Na stranu skretnicari, s njima se ne treba zamarati, ko ih j*be. Mi smo sami sebi najveci dusmani, mimo dusmana sa strane. Ovim kvazinovinarima krivo sto ne cure informacije iz kluba, pa sada lupaju svasta, cuj Tan se neugodno iznenadioRiki10HZ je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:53Hahah pa dal je realno da ima neko ko vjeruje u ove tekstove koji se pisu po nekakvim kvazi portalima.... Zar niste naucili nesto od ranije? Majka mu stara pa dajte malo mozak ukljucite ne budite ko ovce. Ev gledam avi u miru rade jer se ne pecaju na ove tekstove pa ih i ne pise niko osim o nama jer znaju da ce ovce doci i citatSurreal je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:29Auh, čini se da je situacija u klubu čak i gora od loše taktike i mentaliteta igrača tokom utakmice, kada ovako pogledamo stvari - uopće ne čudi, pa kao one izjave Rožmana, jer odnos struke i menadžmenta zadnji mjesec i ne postoji![]()

Treba ih u RS tuziti za klevetu

-
- Kontakt:
Ako nam je njihovo stanje satisfakcija pored svih naših problema onda smo dotakli dno i kao klub i navijači.napoleon72 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:51Jel to na Grbavici bolje???ajdohordas je napisao/la: ↑30 maj 2024, 11:38Prema svim izvorima informacija, dešavanjima i dosad urađenom, potvrđuje se malo pomalo ono što je nekolicina pisala ovdje, Ismir je možda fakat najveći problem ovog kluba...![]()
@stojko

Hajmo se malo smiriti, prvo taj slovenski portal ako se ne varam pisao je za Matavža da je naš novi igrač. Gotovo sve što pišu u vezi nas nije istina.
Kao drugo raport svašta nešto piše Bog zna ko je njima izvor i kako su oni i šta su povezali.
Dalje, sš ima važeći ugovor i ne vidim razloga zašto bi nas napustili jer je sva priča krenula upravo od tog slovenskog portala. Sljedeća stvar jeste navodna svađa između Mirvića i Ibričića, mišljenja sam da je istina dok su se otpratili sa IG. Ono što ovu sumnju dodatno podgrijava jeste da klub ništa nije napisao o ukidanju suspenzije Ibričiću, te dodatno onaj story Ibričića. Nakon one snimke na kojoj psuje on je već sutradan treba biti bivši. Jedino ako ugovor nije potpisan da ne može jedan od dvojice letjeti (Rožman i Ibričić) bez ovog drugog. Ako je tako onda mi krivca tražimo na pogrešno mjestu.
Kao drugo raport svašta nešto piše Bog zna ko je njima izvor i kako su oni i šta su povezali.
Dalje, sš ima važeći ugovor i ne vidim razloga zašto bi nas napustili jer je sva priča krenula upravo od tog slovenskog portala. Sljedeća stvar jeste navodna svađa između Mirvića i Ibričića, mišljenja sam da je istina dok su se otpratili sa IG. Ono što ovu sumnju dodatno podgrijava jeste da klub ništa nije napisao o ukidanju suspenzije Ibričiću, te dodatno onaj story Ibričića. Nakon one snimke na kojoj psuje on je već sutradan treba biti bivši. Jedino ako ugovor nije potpisan da ne može jedan od dvojice letjeti (Rožman i Ibričić) bez ovog drugog. Ako je tako onda mi krivca tražimo na pogrešno mjestu.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.