Ja cu za Denu uvijek ovako ensto slicno napisati.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 21:57Gdje ste nestali?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 21:24Napravio sam očigledno transfer u facebook ekipu i branim našu djecu![]()
Dena mora ostati:
1. Kad je toliko loš, nabrojite mi dvije greške koje su predvodile golu. Jest spor, ali nije sad grijesi i pravi neki problem
2. Nije toliko los igrač kao sto vi predstavljate. Nije ni blizu dobar kao Ante. Ali čovjek koji odigra toliki broj dobrih utakmica u našem dresu, neki dan smo pisali o tome, ne može biti toliko los igrač
3. Visok je i valja kad promjenimo taktiku kad na primjer igramo defanzivno i moramo osvojiti zračne duele. Ove sezone sam ga pratio u duelima, čovjek je svaki zračni duel meni se cini dobio
4. Valja ga imati u svlačionici, nikada nije napravio problem i znamo koliko znaci ekipi imati jednog našeg koji zna težinu dresa
5. Sumnjam da ima preveliku platu, i valjat će nam kada se dva stopera budu povrijedili![]()
![]()
Iako je grijesio i kostao nas bodova i utakmca ali isto tako znao ih je i odluciti. Zahvalno dijete i istinski sportista