RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Gr0hot
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la Gr0hot » 29 maj 2024, 22:08

OnlyLeft22 je napisao/la:
29 maj 2024, 21:57
29 maj 2024, 21:24
Napravio sam očigledno transfer u facebook ekipu i branim našu djecu :mrgreen:

Dena mora ostati:

1. Kad je toliko loš, nabrojite mi dvije greške koje su predvodile golu. Jest spor, ali nije sad grijesi i pravi neki problem

2. Nije toliko los igrač kao sto vi predstavljate. Nije ni blizu dobar kao Ante. Ali čovjek koji odigra toliki broj dobrih utakmica u našem dresu, neki dan smo pisali o tome, ne može biti toliko los igrač

3. Visok je i valja kad promjenimo taktiku kad na primjer igramo defanzivno i moramo osvojiti zračne duele. Ove sezone sam ga pratio u duelima, čovjek je svaki zračni duel meni se cini dobio

4. Valja ga imati u svlačionici, nikada nije napravio problem i znamo koliko znaci ekipi imati jednog našeg koji zna težinu dresa

5. Sumnjam da ima preveliku platu, i valjat će nam kada se dva stopera budu povrijedili
Gdje ste nestali? :D :mrgreen:
Ja cu za Denu uvijek ovako ensto slicno napisati.
Iako je grijesio i kostao nas bodova i utakmca ali isto tako znao ih je i odluciti. Zahvalno dijete i istinski sportista

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 29 maj 2024, 22:09

3. Visok je i valja kad promjenimo taktiku kad na primjer igramo defanzivno i moramo osvojiti zračne duele. Ove sezone sam ga pratio u duelima, čovjek je svaki zračni duel meni se cini dobio
Haj mi daj jos jedan razlog zbog kojeg bi trebao ostati, ima li jos nesto u cemu je dobar? Lakse je tebi na to odgovoriti nego da mi pisemo u cemu je los :mrgreen:

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 29 maj 2024, 22:13

Ma dobro razilazimo se u misljenjima,sto je najludje svi su upravu ovdje sto se tice Zvone,cak mu je i karijera takva bila,polusezonu sezonu dobar,iducu polusezonu mrtva taraba i tako u krug

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 29 maj 2024, 22:18

Haj napisao sam 1-5

A mogu i ovako

Imamo tri stopera trenutno. Aref, Ante i Zvona + U21 igrači. Trenutno nam treba jedan stoper, možda dva ako je istina da Aref ima ponudu. Ako nam ode Zvona onda će nam trebati još jedan stoper, sto znaci ukupno 3 stopera. I ko će ti znati hoćemo li pogoditi sa stoperima. A ovako sa Zvonom znamo na čemu smo, sjedit će na klupi i ući će ako bude trebao

I ne, ne piše mi Zvona poruke na messengeru :mrgreen:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 29 maj 2024, 22:27

Imamo i Mahmića, Bajrića i Abazu koji se vraćaju sa posudbi. :mrgreen:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 29 maj 2024, 23:07

Hrkać, Gholami, Bajrić, Mahmić, Jogunović.
Nama za slijedeću sezonu ne trebaju stoperi ako ovako ostane. Za nevolju je tu i Dino Halilović.
Nadam se da je Zvona završio sa Veležom mada mislim da će ga nagraditi ugovorom na godinu.
Ipak, Klaf će donjeti konačnu odluku. Bajrić, Mahmić i Jogunović su U21.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 29 maj 2024, 23:10

mozak je napisao/la:
29 maj 2024, 23:07
Nama za slijedeću sezonu ne trebaju stoperi ako ovako ostane. Za nevolju je tu i Dino Halilović.
Nadam se da je Zvona završio sa Veležom mada mislim da će ga nagraditi ugovorom na godinu.

Zna li iko sta je sa malim Abazom? Jel jos na posudbi u Nevesinju?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 29 maj 2024, 23:49

mostar_mo je napisao/la:
29 maj 2024, 23:10
mozak je napisao/la:

Zna li iko sta je sa malim Abazom? Jel jos na posudbi u Nevesinju?
Jeste ali se vraća na kraju sezone, mislim da još jedno ili dva kola imaju.
Standard je bio, jedan od najboljih u ekipi.
Trebao bi se i Sijamija vratiti,ne znam šta je sa Ribićem i Drinom.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

VVM
Kontakt:

Post Postao/la VVM » 30 maj 2024, 00:30

:njanjanja:
mozak je napisao/la:
Za sta da ga nagradi, sta je to dobro uradio, da nismo osigurali plasman, ne bi ni zaigrao protiv TC.
Momku svaka cast, ali je dosta, zahvalit mu se i doviđenja, daj mjesto “našoj djeci” iz omladinskog pogona, a nek njega prebace tamo ako vec hocete da ga ostave u klubu,

Redred
Kontakt:

Post Postao/la Redred » 30 maj 2024, 10:36

Ja mislim da mi nikog necemo potpisat dok nam ne dodju novi dresovi i oprema od PUME neko moje misljenje a kad dodju trebala bi bit havarija 😁

JedanIzMostara1922
Kontakt:

Post Postao/la JedanIzMostara1922 » 30 maj 2024, 10:42

MostarskiSin je napisao/la:
29 maj 2024, 22:09
Haj mi daj jos jedan razlog zbog kojeg bi trebao ostati, ima li jos nesto u cemu je dobar? Lakse je tebi na to odgovoriti nego da mi pisemo u cemu je los :mrgreen:
Zato sto je u derbijima dao vise golova od Haskica i oatalih napadaca zadnjih deset godina. Jel dovoljno to? Sta serete po covjeku bezveze, zivot je dao i uložio u Velež, kad je bilo najteže. I sad bi vi kojih vas pola nikad lopte nije sutnulo odlucivali ko valja a ko ne valja. Dena nije sjajan al solidan jeste i tu je uvijek kad treba. Ne talasa, ne pravi probleme, voli klub. Sto se mene tice a i mnogih drugih koji se iole razumiju u fudbal momka ostaje do penzije tu, hvala mu za sve, ipak me je vise puta obradovao nego naljutio.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 30 maj 2024, 10:49

Onda si ti gledao samo utakmice u kojima je zabio gol, ili odigrao dobru utakmicu cim te vise puta obradovao nego naljutio
Da mi je brat rodjeni nije on vise za Veleza i gotovo, ponudit mu placanje nekih edukacija za trenere i slicno, stavit ga u OP, ali za bavljenja profesionalnim fudbalom vise nije

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 30 maj 2024, 11:00

Redred je napisao/la:
30 maj 2024, 10:36
Ja mislim da mi nikog necemo potpisat dok nam ne dodju novi dresovi i oprema od PUME neko moje misljenje a kad dodju trebala bi bit havarija 😁
A i većini su ugovori do 1.6 ,nekim igračima do 15.6.
Vjerojatno ima i do toga,neke lige se još igraju...
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 30 maj 2024, 12:19

JedanIzMostara1922 je napisao/la:
30 maj 2024, 10:42
Zato sto je u derbijima dao vise golova od Haskica i oatalih napadaca zadnjih deset godina. Jel dovoljno to? Sta serete po covjeku bezveze, zivot je dao i uložio u Velež, kad je bilo najteže. I sad bi vi kojih vas pola nikad lopte nije sutnulo odlucivali ko valja a ko ne valja. Dena nije sjajan al solidan jeste i tu je uvijek kad treba. Ne talasa, ne pravi probleme, voli klub. Sto se mene tice a i mnogih drugih koji se iole razumiju u fudbal momka ostaje do penzije tu, hvala mu za sve, ipak me je vise puta obradovao nego naljutio.
Znaci, ima iste kvalitete kao i ja. Ne talasam, ne pravim probleme, volim Velez i svaku sam kartu platio i kad se nisu morale placati, i svaku clansku kupio i ucestvovao u navijackim akcijama.

Znaci li to da ja trebam dobiti plaketu od Veleza ili 2k mjesecno? Ili cemo zaboraviti da je odleprsao u mocnu Zvijezdu iz Gradacca koja ga je vratila nakon pola godine uvjerivsi se u kvalitete?

Ko je od nase djece ostao kad je bilo najteze? NIKO. I ne osporavam, i ne treba ostati jer je to hljeb koji zaradjuje, ali necemo mu pripisivati da je ostao ako nije mogao nigdje otici. A cak nije ni ostao.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

VVM
Kontakt:

Post Postao/la VVM » 30 maj 2024, 13:18

killafrommanilla je napisao/la:
30 maj 2024, 12:19
JedanIzMostara1922 je napisao/la:
30 maj 2024, 10:42

Znaci, ima iste kvalitete kao i ja. Ne talasam, ne pravim probleme, volim Velez i svaku sam kartu platio i kad se nisu morale placati, i svaku clansku kupio i ucestvovao u navijackim akcijama.

Znaci li to da ja trebam dobiti plaketu od Veleza ili 2k mjesecno? Ili cemo zaboraviti da je odleprsao u mocnu Zvijezdu iz Gradacca koja ga je vratila nakon pola godine uvjerivsi se u kvalitete?

Ko je od nase djece ostao kad je bilo najteze? NIKO. I ne osporavam, i ne treba ostati jer je to hljeb koji zaradjuje, ali necemo mu pripisivati da je ostao ako nije mogao nigdje otici. A cak nije ni ostao.
Slazem se, cuj ne pravi probleme, voli klub, pa eto i Demir voli klub i ne pravi probleme pa je morao napustiti, de ne zajebajite Boga vam, ne bi da je Ramos pa vam zao da ode

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 30 maj 2024, 13:52

A Demir je što se tiče talasanja, problema i sportskog života 5 stepenica iznad Zvonića. I sutra kad bi trebalo odlučivati, u svakom trenutku bih da mi dijete trenira Demir Peco nego Zvonić.

Ali eto, mi glorifikujemo čak i ono što ne treba glorifikovati, odnosno pridajemo važnost tome što je cijeli život tu, a to mu je posao. Osim kad je morao otići, a tad je argument bio da se mora od nečega živjeti, ne može od ljubavi prema Veležu. E sad Velež treba da ostvari rezultate u Evropi i ne može od ljubavi ni to.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 30 maj 2024, 14:04

Moramo profesionalnost staviti ispred sentimentalnost ako zelimo neki iskorak u rezultatskom smislu i pokusaju napada na jedino sto nikada nismo osvojili. Ako su nam apetiti kao ovo do sada neka igraju nasa talentovana djeca

Redred
Kontakt:

Post Postao/la Redred » 30 maj 2024, 14:19

CampobelloDiMazara je napisao/la:
30 maj 2024, 14:04
Moramo profesionalnost staviti ispred sentimentalnost ako zelimo neki iskorak u rezultatskom smislu i pokusaju napada na jedino sto nikada nismo osvojili. Ako su nam apetiti kao ovo do sada neka igraju nasa talentovana djeca
Ja ne mogu da vjerujem da vi i sad mislite da mi imao tako talentiranu nasu djecu pa ljudi moji u ozbiljnim nekim utakmicama ne mogu nam ni 2 igrat u isto vrijeme odma i šikalo sam kad igra kao u21 igrac od 50 utakmica kriminalan je bio na 40 moramo bit realni ok ja razumijem treba dat sansu i sve to al ako je iko dobio sanse to je on ako imalo dodje neki momak koji zna da kopte igra odma ce ispast iz prvi 11 kao u21
Zadnja izmjena: Redred, dana/u 30 maj 2024, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 30 maj 2024, 14:20

Mislim da me nisi skontao buraz sta sam napisao

minimalist
Kontakt:

Post Postao/la minimalist » 30 maj 2024, 14:30

CampobelloDiMazara je napisao/la:
30 maj 2024, 14:04
Ma jok, bitno je da je dijete s Carine, Tekije ili iz Mahale, Cernice i odmah može sam vodit i klub i omladinski pogon. Ako mislimo ikad izbacivat bar jednog talenta u tri generacije, moraju se kompetentni i školovani treneri zaposlit, može bit iz Malawija što se mene tiče, ako zna posao, neka ga.

Da budemo realni, Zvonić, Peco i još neki igrači bi se puno kraće zadržali u klubu da nisu iz Mostara, imaju poseban status samo da se umiri Fejićeva i Korzo. Bilo je dosta boljih igrača s kojima su se ugovori raskidali i tjerali se

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.