Vidim na transfermarkt nekad igra na lijevi bek, mislim da bi onda ta pozicija bila fino popunjena. Husic, Karic, Kolasinac, Gazibegovic solidne opcije I definitivno bi zatvorili vrata Civicu za sva vremena.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
zakonom treba zabraniti nasim igracima da se prodaju u tursku pa koji vam je vise, najgore sto je to prelos izlog za evropu i slabo ko se proda iz te lige u neku jacu, obicno je put obrnut i ovi sto propadnu po evropskim najjacim ligama tamo idu..
buljubasic mi je top igrac i zao mi je ako ide tamo, kad ga gledas na terenu isto ko da gledas onu djecu iz barcine la masie ima taj smek
buljubasic mi je top igrac i zao mi je ako ide tamo, kad ga gledas na terenu isto ko da gledas onu djecu iz barcine la masie ima taj smek
Gotovo je to glede ozbiljne evropske karijere prije nego je i pocelo ako ode u TurskuQUARTERBACK je napisao/la: ↑30 maj 2024, 23:17zakonom treba zabraniti nasim igracima da se prodaju u tursku pa koji vam je vise, najgore sto je to prelos izlog za evropu i slabo ko se proda iz te lige u neku jacu, obicno je put obrnut i ovi sto propadnu po evropskim najjacim ligama tamo idu..

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma gledo sam ga uzivo na grbavici protiv francuske kojoj su na sredini terena bili igraci psga i chelsea s vrijednoscu 40+ mil i momak je izgledao odlicno nosio se odlicno u paru s basicem i cini mi se da je sucic tad igrao ne mogu sigurno tvrditi, ali buljubasic mi je igrac za kojeg sam siguran da ce napraviti odlicnu karijeru ako bude imao prave izbore a turska to sigurno nije.. sve predispozicije su tu za modernog igraca kakav se danas trazi..Sheyi je napisao/la: ↑30 maj 2024, 23:35Gotovo je to glede ozbiljne evropske karijere prije nego je i pocelo ako ode u TurskuQUARTERBACK je napisao/la: ↑30 maj 2024, 23:17zakonom treba zabraniti nasim igracima da se prodaju u tursku pa koji vam je vise, najgore sto je to prelos izlog za evropu i slabo ko se proda iz te lige u neku jacu, obicno je put obrnut i ovi sto propadnu po evropskim najjacim ligama tamo idu..
buljubasic mi je top igrac i zao mi je ako ide tamo, kad ga gledas na terenu isto ko da gledas onu djecu iz barcine la masie ima taj smek![]()
-
- Kontakt:
Rasim Bulic 23 godine usao u 2. bundesligu sa Regensburgom, zadnji vezni igrao redovno citavu sezonu. Jel ga ko gledao ima li kvaliteta?
ima potencijala, ako bude standardno igrao u sljedećoj sezoni u 2BL mogao bi biti potencijalniadrenaline323 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:26Rasim Bulic 23 godine usao u 2. bundesligu sa Regensburgom, zadnji vezni igrao redovno citavu sezonu. Jel ga ko gledao ima li kvaliteta?
-
- Kontakt:
Steta za onog Omeragica iz Montpellier. Kad citas sad izjave Gigovica nakon odabira BiH, veliki kontrast od onoga sto se ranije moglo citati kad su drugi ljudi brinuli o ovim pitanjima. Sto pokazuje kad imas prave ljude moze se dosta toga uraditi.
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Svaki igrac koji je školovan u Njemackoj definitivno ima potencijala za našu Reprezentaciju. Ako bude standaran sledece godine sigurno ce dobit priliku, Bajramovic ce najbolje znat ako je on kvalitet on ce imat prilike da ga gleda u cvajti.adrenaline323 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:26Rasim Bulic 23 godine usao u 2. bundesligu sa Regensburgom, zadnji vezni igrao redovno citavu sezonu. Jel ga ko gledao ima li kvaliteta?
Vidim da je igro zajedno sa Huseinbasicom u Kickers Offenbach.
-
- Kontakt:
Prirodni zavrsi u Sportingu. Dobar transfer stvarno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nazalost bukno je u Monpeljeu i opet je dobio poziv A selekcije iako je imao prije toga samo prijateljsku za SvicarskuHansestadt je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:31Steta za onog Omeragica iz Montpellier. Kad citas sad izjave Gigovica nakon odabira BiH, veliki kontrast od onoga sto se ranije moglo citati kad su drugi ljudi brinuli o ovim pitanjima. Sto pokazuje kad imas prave ljude moze se dosta toga uraditi.
Bio na sirem spisku za euro i otpao sada. Zaigrat ce i on za nas kad mu bude 27.zgembo89 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 12:07pHansestadt je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:31Steta za onog Omeragica iz Montpellier. Kad citas sad izjave Gigovica nakon odabira BiH, veliki kontrast od onoga sto se ranije moglo citati kad su drugi ljudi brinuli o ovim pitanjima. Sto pokazuje kad imas prave ljude moze se dosta toga uraditi.
Nazalost bukno je u Monpeljeu i opet je dobio poziv A selekcije iako je imao prije toga samo prijateljsku za Svicarsku
-
- Kontakt:
Pa jasno je bilo da je on potencijal za velike klubove, to samo neobjektivni nisu dali priznati. Druga je stvar što je "prirodni", to ne govori o igračkim kvalitetima nego o ljudskim.
Je li ozbiljno ovo tacna informacija?Mogli je napisao/la: ↑01 jun 2024, 12:17Bio na sirem spisku za euro i otpao sada. Zaigrat ce i on za nas kad mu bude 27.zgembo89 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 12:07pHansestadt je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:31Steta za onog Omeragica iz Montpellier. Kad citas sad izjave Gigovica nakon odabira BiH, veliki kontrast od onoga sto se ranije moglo citati kad su drugi ljudi brinuli o ovim pitanjima. Sto pokazuje kad imas prave ljude moze se dosta toga uraditi.
Nazalost bukno je u Monpeljeu i opet je dobio poziv A selekcije iako je imao prije toga samo prijateljsku za Svicarsku
Taj moze dres Sportinga vidjeti jedino na koridoru kod Brckog...
OK je ako Armin Gigovic igra za BiH a ne u zemlji u kojoj je rodjen u Svedskoj, a ako Vladan hoce da igra za srbiju, tad ne valja kao covjek, a Gigovic valjaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jun 2024, 12:45Pa jasno je bilo da je on potencijal za velike klubove, to samo neobjektivni nisu dali priznati. Druga je stvar što je "prirodni", to ne govori o igračkim kvalitetima nego o ljudskim.

Ne može igrati za nas, Omeragić ima 5 nastupa za seniore Švicarske i to je gotova priča.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Sad gledam, od tih 5 utakmica 4 su bile prijateljske, a 1 je bila u Ligi Konferencije, odigrao protiv Spanije zadnjih 6 minuta u 11/2020...od tada ga nema nigdje...steta...
Je li ima ono neko pravilo FIFE, ako jedan period igrac ne igra za maticnu reprezentaciju nakon zvanicnog nastupa, da moze promjeniti reprezentaciju cije takodjer ima drzavljanstvo...
Ma i kad bi mogao, morali bi čekati 3 godine da nastupi za nas, jer je prije dva mjeseca igrao za Švicarsku.Vaya je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:15Sad gledam, od tih 5 utakmica 4 su bile prijateljske, a 1 je bila u Ligi Konferencije, odigrao protiv Spanije zadnjih 6 minuta u 11/2020...od tada ga nema nigdje...steta...
Je li ima ono neko pravilo FIFE, ako jedan period igrac ne igra za maticnu reprezentaciju nakon zvanicnog nastupa, da moze promjeniti reprezentaciju cije takodjer ima drzavljanstvo...
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Nije licemjerno bijedo jedna, gigovicevi roditelji, nana i djed, pra nana i pra djed itd su svi iz BOSNE, dok kovacevicevi roditelji, baba i deda itd nisu iz srbije, vec isto iz BOSNE!!Stroj1946 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 12:55OK je ako Armin Gigovic igra za BiH a ne u zemlji u kojoj je rodjen u Svedskoj, a ako Vladan hoce da igra za srbiju, tad ne valja kao covjek, a Gigovic valjaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jun 2024, 12:45Pa jasno je bilo da je on potencijal za velike klubove, to samo neobjektivni nisu dali priznati. Druga je stvar što je "prirodni", to ne govori o igračkim kvalitetima nego o ljudskim.Da to nisu dvotruki arsini i licemjerje
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.