Šta će reći, kad će se to svakako spiskati na neke prevare ili poluigrače. I opet će ti domet biti Europa, sa ili bez ta 2 miliona.jurisicduska je napisao/la: ↑01 jun 2024, 12:53Postalo nam normala sto ce nam 2 miliona leci onako na racun. Niko nista. Hahahahhah
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Moze leci i 15, a ako se ne uloze gdje treba i kako treba, onda je tav novac bezvrijedan na kraju
CSKA 1948 Sofia dobila običnu CSKA Sofiu, znači li to išta za 2. pretkolo?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mokes je napisao/la: ↑01 jun 2024, 12:57Šta će reći, kad će se to svakako spiskati na neke prevare ili poluigrače. I opet će ti domet biti Europa, sa ili bez ta 2 miliona.jurisicduska je napisao/la: ↑01 jun 2024, 12:53Postalo nam normala sto ce nam 2 miliona leci onako na racun. Niko nista. Hahahahhah

Sto jest jest

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A šta drugo pisati kad je situacija loša.
Trenera izgleda nemamo, kao ni sportskog direktora.
U potrazi za trenerom, evo 1.6 mi i dalje to nismo riješili. Da dođe Zinedine Zidane lično, mi nećemo stići sklopiti neku ozbiljnu ekipu za Europe. Znači opet ispadanje u prvom pretkolu i srozat ćemo koeficijent na nikad lošiju cifru.
Još gora varijanta je ostanak Simona u atmosferi gdje te vlasnik kluba ni ne želi da ostaneš, a ti ga ostavljaš jer je preskup da ga otpustiš.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma raji dosta više šuplje priče, pet godina već slušamo bajke od toga evo sad ide grupna faza majke mi, do bit ćemo najbolji klub u regiji, mi ne možemo dalje od četvrte pozicije.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Buraz da nam Sporting lično plati tih 5-6 miliona€ to meni ne znaci nista, jer ih ne bi znali iskoristiti.
Tako da svejedno.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Obicno si medju optimisticnijim, kad i ti ovako pises onda znamo koliko je sati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:07A šta drugo pisati kad je situacija loša.
U potrazi za trenerom, evo 1.6 mi i dalje to nismo riješili. Da dođe Zinedine Zidane lično, mi nećemo stići sklopiti neku ozbiljnu ekipu za Europe. Znači opet ispadanje u prvom pretkolu i srozat ćemo koeficijent na nikad lošiju cifru.
Još gora varijanta je ostanak Simona u atmosferi gdje te vlasnik kluba ni ne želi da ostaneš, a ti ga ostavljaš jer je preskup da ga otpustiš.
Spiskat ce na raskide, na obestecenja igracima koje ce tjerati za pola godine, na plate administracije, a usput prosipati pricu kako Ismir daje svoje pare...jurisicduska je napisao/la: ↑01 jun 2024, 12:53Postalo nam normala sto ce nam 2 miliona leci onako na racun. Niko nista. Hahahahhah
Mislim da niko nista pozitivno od ovih para ne ocekuje.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trudim se uvijek pozitivac biti, i većinom bude nešto pozitivno da se komentariše, ali trenutno ništa.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:23Obicno si medju optimisticnijim, kad i ti ovako pises onda znamo koliko je sati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:07A šta drugo pisati kad je situacija loša.
Volio bi da nisam u pravu, pa da već sutra dobijemo novog trenera i SD i krene se u posao, ali daj Bože da i u narednih 10 dana išta uradimo.
Ovo me podsjeća na 2021 godinu i to ljeto kad je Sablić došao. Otprilike slična situacija, jedina je razlika što sada imamo nikad više para koje ne znamo iskoristiti već treću godinu zaredom.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ma upravu je brate,nazalost to je realne slika.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:23Obicno si medju optimisticnijim, kad i ti ovako pises onda znamo koliko je sati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:07A šta drugo pisati kad je situacija loša.
Losa situacija koja mi se nimalo ne svidja i mozda prvi put u zivotu da nemam nikakva ocekivanja pred novu sezonu.
Tjeranje Simona i novi trener=nova filozofija,nove vizije,tjeraj 10 igraca dovodi 10 novi i zacarani krug.Mi ne znamo 1.5 definitivno odluciti ostajel trener a 1.6 imenovati novog da ima 10ak dana fore do prozivke da vidi i analizira sta mu treba od pojacanja.I ako dodje novi trener nazalost bit ce puno panic buy-a kao kod Simona.
Ostanak Simona=imas trenera kojeg predsjednik ne zeli tu ali ne zeli da placa masne pare za raskid.Trenera kojeg 65% navijaca ne zeli vise,trenera koji ni sam ne zeli da ostane,trenera koji realno nije puno pokazao ali eto neki pa i ja bi voljeli da ostane cisto da se razbije taj mit o cuvenom stepljenju i kontinuitetu da vidimo ima li fajde od toga ili da znamo da svakom narednom treneru nastavimo suditi po prikazanom.
Lose-lose situacija obzirom da ce Mirvic otjerati Simona ili ako ispadne od konobara neki ili ako kiksa na startu sezone 2 utakmice.Onda imas jos goru situaciju jer ces u augustu ostati bez trenera bas kao i prosle godine.
Pa jbt prije 3 godine smo imali jasniju sliku.Znao si da ti je Sablic trener i da nemas para ni za pripreme a kamoli za pojacanja neka,dovodio si sta si mogao.Prosle godine isto bolja atmosfera u ovo doba unutar kluba.
To su samo sportske stvari a imas naravno i nove sudijske lakrdije koje nas cekaju i sljedece sezone.Do duse ocekujem u manjoj mjeri zbog VAR-a i jbg mora Vico srediti novi mandat.
Sve u svemu=4.mjesto jos jednu sezonu,4.u nizu...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 01 jun 2024, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- TurkishAirlines
Hvala Predsjedniku ato nam je omogucio 2 milke od Vladana 
Za rekordni cetvrti put na cetvrtoj poziciji
Kontinuitet ne smije izdati
Jedan je Ismir Mirvic

Za rekordni cetvrti put na cetvrtoj poziciji

Jedan je Ismir Mirvic

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Što se nečim ne baviš u životu? 24 sata si na forumu. Idi makar prošetaj.TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:45Hvala Predsjedniku ato nam je omogucio 2 milke od Vladana
Za rekordni cetvrti put na cetvrtoj poziciji![]()
![]()
Jedan je Ismir Mirvic![]()
ISTINA ZA VEDRANA!
- TurkishAirlines
Kad mi tata kupi telefon i onu karticu sto pusta internet, onda cu moci i da izadjem iz kuceLecler je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:06Što se nečim ne baviš u životu? 24 sata si na forumu. Idi makar prošetaj.TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:45Hvala Predsjedniku ato nam je omogucio 2 milke od Vladana
![]()

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Đaba i 20 miliona ako će ih glavonja spičkati na kurave u upravi i ublehe kako na klupi tako i na terenu, jer očito misli da je najpametniji pa ne želi da plati prave ljude koji znaju struku da mu kažu kako se vodi i organizuje jedan fudbalski klub. Molim Boga da se varam i da ubode konačno sa pravim ljudima i da im se ne miješa u posao (ovo je možda najvažnije od svega, kontinuitet ali neJma bošNjo sabura za tako nešTa).TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:45Hvala Predsjedniku ato nam je omogucio 2 milke od Vladana
![]()
Ja bi sad ovako, jer smo sve probali, ove pare od Vladana uloziti u samo dva igraca, dat im po 500000 eura ugovor, a ostalo nista ne dirat, od trenera pa dalje sve ostavit, i probat da vidimo sta bi nam to donijelo, jer realno sa dva superstara nikad nismo probali pa sta Bog da
-
- Kontakt:
Golman, stoper, veznjak i špic, u svaku liniju po jednog lvl Benko sa naravi i profesionalnošću kao Merso pa možeš ostatak ekipe haman sa juniorima popuniti... Mislim samo to još nismo probali što kažeš, so why the fck not?! Svakako ne može gore izgledati od ovog hrkljuš-fudbala kojeg gledamo već dugo...Bordo10 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:25Ja bi sad ovako, jer smo sve probali, ove pare od Vladana uloziti u samo dva igraca, dat im po 500000 eura ugovor, a ostalo nista ne dirat, od trenera pa dalje sve ostavit, i probat da vidimo sta bi nam to donijelo, jer realno sa dva superstara nikad nismo probali pa sta Bog da

Ne treba nama špic, Renan mislim da ima jaču statistiku od Benke, ali džaba mu sve kad te ne ide tražiš od štopera da ga gađaju i puštaš ga da se bori sa štoperima protivnika. Evo Sloga najbolji primjer, oni naviknuti na takvom terenu igrati i znaju šta i kako, dok mi nismo. Ne možeš golfa 8 koristiti za off road.BordoArmy88 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:31Golman, stoper, veznjak i špic, u svaku liniju po jednog lvl Benko sa naravi i profesionalnošću kao Merso pa možeš ostatak ekipe haman sa juniorima popuniti... Mislim samo to još nismo probali što kažeš, so why the fck not?!Bordo10 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:25Ja bi sad ovako, jer smo sve probali, ove pare od Vladana uloziti u samo dva igraca, dat im po 500000 eura ugovor, a ostalo nista ne dirat, od trenera pa dalje sve ostavit, i probat da vidimo sta bi nam to donijelo, jer realno sa dva superstara nikad nismo probali pa sta Bog da![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- Maroon1946
- Kontakt:
Evo sad imamo veće zvijezde nego cijela liga. Penaranda Bog zna kolika plata pa Renan, Hasić, Kyeremeh. Dovodimo najbolje igrače iz Crne Gore i Slovenije. Imamo "najboljeg golmana HNL-a" i golmana koji je odrastao u Arsenalu uz Wengera. Doveli zvijezdu iz Kolumbije odlicnog igraca itd. Sve to nas je dovelo na cetvrtu poziciju bas kao i prosle sezone i pretprosle kad smo imali slabiju ekipu i "lošije" trenere. Ne igra fudbal para puna vreća, dzabe nam milioni kad ne mozemo dobaciti vise od cetvrte pozicije. Je li do trenera, igrača, Mirvića o tome se vodi polemika godinama.Bordo10 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:25Ja bi sad ovako, jer smo sve probali, ove pare od Vladana uloziti u samo dva igraca, dat im po 500000 eura ugovor, a ostalo nista ne dirat, od trenera pa dalje sve ostavit, i probat da vidimo sta bi nam to donijelo, jer realno sa dva superstara nikad nismo probali pa sta Bog da
Ja mislim da si se malo zbunio. Dva puta ponavljas da je prosle godine u ovo doba bilo.bolje, a zaboravljas da je trener bio **** zalizani narkoman, da je gurao kopile da igra i kad moze i kad ne moze, da su navijaci pokrenuli bojkot...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:42Ma upravu je brate,nazalost to je realne slika.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:23Obicno si medju optimisticnijim, kad i ti ovako pises onda znamo koliko je sati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:07
A šta drugo pisati kad je situacija loša.
Losa situacija koja mi se nimalo ne svidja i mozda prvi put u zivotu da nemam nikakva ocekivanja pred novu sezonu.
Tjeranje Simona i novi trener=nova filozofija,nove vizije,tjeraj 10 igraca dovodi 10 novi i zacarani krug.Mi ne znamo 1.5 definitivno odluciti ostajel trener a 1.6 imenovati novog da ima 10ak dana fore do prozivke da vidi i analizira sta mu treba od pojacanja.I ako dodje novi trener nazalost bit ce puno panic buy-a kao kod Simona.
Ostanak Simona=imas trenera kojeg predsjednik ne zeli tu ali ne zeli da placa masne pare za raskid.Trenera kojeg 65% navijaca ne zeli vise,trenera koji ni sam ne zeli da ostane,trenera koji realno nije puno pokazao ali eto neki pa i ja bi voljeli da ostane cisto da se razbije taj mit o cuvenom stepljenju i kontinuitetu da vidimo ima li fajde od toga ili da znamo da svakom narednom treneru nastavimo suditi po prikazanom.
Lose-lose situacija obzirom da ce Mirvic otjerati Simona ili ako ispadne od konobara neki ili ako kiksa na startu sezone 2 utakmice.Onda imas jos goru situaciju jer ces u augustu ostati bez trenera bas kao i prosle godine.
Pa jbt prije 3 godine smo imali jasniju sliku.Znao si da ti je Sablic trener i da nemas para ni za pripreme a kamoli za pojacanja neka,dovodio si sta si mogao.Prosle godine isto bolja atmosfera u ovo doba unutar kluba.
To su samo sportske stvari a imas naravno i nove sudijske lakrdije koje nas cekaju i sljedece sezone.Do duse ocekujem u manjoj mjeri zbog VAR-a i jbg mora Vico srediti novi mandat.
Sve u svemu=4.mjesto jos jednu sezonu,4.u nizu...
Sto ne znaci da je sad dobro, naprotiv, ali nije gore nego prije godinu.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dave, hurem, laznokrilo, rimljanin90, ubipara, Varijantas8 i 55 gostiju.