FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 01 jun 2024, 15:41

Mi imamo dva top igrača to su Renan (koji je ubijen u pojam i u odvratnoj je formi ) i Buljubašić imamo jednog dobrog igrača to je Hamza i imamo 20 prosječnih premijerligaških igrača gdje se ne bi vidjela razlika da uzmemo bilo kojeg iz Zrinjskog Borca ili Veleža na njihovu poziciju.

Golmani su nam prosječni ima boljih i u našoj ligi. Nisu nam bod donijeli svojim odbranama. Prime sve sto bi primio i bilo koji drugi golman

Niko drugi ni u potencijalu ne može napraviti razliku bilo kakvu. Individualno je to mogao Hasić sad nema ni njeg.

Bekovi su nam kao i kod ostatka lige polovni imaju par dobrih i više loših karakteristika.

Na štoperu imamo Đurickovica koji je očajan igrač Anicica koji je očajan igrač jer su ga povrede uništile juniora i Soldu koji nije bolji od bilo kojeg drugog stopera u našoj ligi.

Veznjaci nam ne prave razliku svejedno je igrao ti Julardzija ili bilo koji drugi veznjak u našoj ligi ili Mustafic potpuno isto, Matanovic, Mehmedovic i ini da ne spominjem.

Kyeremeh je prosječno krilo.

Penerandu neću ni spominjat kvalitetom je bolji od svih ali ima nekakvih problema koje mi ne možemo ispraviti.

Ostanu ti ova gore trojica i to je to. Tako da priča o nekoj dobroj ekipi je glupa. Imamo ok ekipu ništa specijalno i ništa vrhunski i ništa sto nad odvaja od ekipa iz naše lige.

Hadzikic Čavar Grahovac Orec Blagajic Barišić Ćorluka Cuze Bradaric Kis Mehanovic golman Marić pa i Kvrzic i Kortez, i još mnogo njih iz naše lige su za naših prvih 11. Dakle pričati o nekakvoj mega giga ekipi po imenima je smiješno.

Mi ono imamo Duljevica i Penerandu kontamo imamo ekipu a oni skupa imaju manji doprinos nego Sulejman Krpic.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 01 jun 2024, 15:44

Prvo treba da ustanovimo, sta je cilj FKS?

Da li je cilj da uposleni imaju vrhunske plate i isti budu zadovoljni ili je cilj da se napravi sistem gdje ce FKS najvise profitirati a ne individue koji su trenutno dio kluba.

Sistem nije lahko napraviti ali je itekako moguce ako za to ima zelje. Ja tu zelju nisam vidio. Jedina zelja Mirvica je da mu se dive ljudi kako je velik covjek. Ali i to prodje.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 01 jun 2024, 15:48

jurisicduska je napisao/la:
01 jun 2024, 15:41
Mi imamo dva top igrača to su Renan (koji je ubijen u pojam i u odvratnoj je formi ) i Buljubašić imamo jednog dobrog igrača to je Hamza i imamo 20 prosječnih premijerligaških igrača gdje se ne bi vidjela razlika da uzmemo bilo kojeg iz Zrinjskog Borca ili Veleža na njihovu poziciju.

Golmani su nam prosječni ima boljih i u našoj ligi. Nisu nam bod donijeli svojim odbranama. Prime sve sto bi primio i bilo koji drugi golman

Niko drugi ni u potencijalu ne može napraviti razliku bilo kakvu. Individualno je to mogao Hasić sad nema ni njeg.

Bekovi su nam kao i kod ostatka lige polovni imaju par dobrih i više loših karakteristika.

Na štoperu imamo Đurickovica koji je očajan igrač Anicica koji je očajan igrač jer su ga povrede uništile juniora i Soldu koji nije bolji od bilo kojeg drugog stopera u našoj ligi.

Veznjaci nam ne prave razliku svejedno je igrao ti Julardzija ili bilo koji drugi veznjak u našoj ligi ili Mustafic potpuno isto, Matanovic, Mehmedovic i ini da ne spominjem.

Kyeremeh je prosječno krilo.

Penerandu neću ni spominjat kvalitetom je bolji od svih ali ima nekakvih problema koje mi ne možemo ispraviti.

Ostanu ti ova gore trojica i to je to. Tako da priča o nekoj dobroj ekipi je glupa. Imamo ok ekipu ništa specijalno i ništa vrhunski i ništa sto nad odvaja od ekipa iz naše lige.

Hadzikic Čavar Grahovac Orec Blagajic Barišić Ćorluka Cuze Bradaric Kis Mehanovic golman Marić pa i Kvrzic i Kortez, i još mnogo njih iz naše lige su za naših prvih 11. Dakle pričati o nekakvoj mega giga ekipi po imenima je smiješno.

Mi ono imamo Duljevica i Penerandu kontamo imamo ekipu a oni skupa imaju manji doprinos nego Sulejman Krpic.
Cestitat influenseru, senijadu g.ovnicicu i treneru za izbor igraca.
Pominjali ovde povratak Viverosa a od toga nema nista, ne pomislja da se vraca ovamo.
Jos jedna muljaza naseg prezidenta velikog.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 01 jun 2024, 15:53

JVVVST je napisao/la:
01 jun 2024, 15:35
NajvecaRadosti je napisao/la:
01 jun 2024, 13:42
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
01 jun 2024, 13:23

Obicno si medju optimisticnijim, kad i ti ovako pises onda znamo koliko je sati.
Ma upravu je brate,nazalost to je realne slika.
Losa situacija koja mi se nimalo ne svidja i mozda prvi put u zivotu da nemam nikakva ocekivanja pred novu sezonu.
Tjeranje Simona i novi trener=nova filozofija,nove vizije,tjeraj 10 igraca dovodi 10 novi i zacarani krug.Mi ne znamo 1.5 definitivno odluciti ostajel trener a 1.6 imenovati novog da ima 10ak dana fore do prozivke da vidi i analizira sta mu treba od pojacanja.I ako dodje novi trener nazalost bit ce puno panic buy-a kao kod Simona.
Ostanak Simona=imas trenera kojeg predsjednik ne zeli tu ali ne zeli da placa masne pare za raskid.Trenera kojeg 65% navijaca ne zeli vise,trenera koji ni sam ne zeli da ostane,trenera koji realno nije puno pokazao ali eto neki pa i ja bi voljeli da ostane cisto da se razbije taj mit o cuvenom stepljenju i kontinuitetu da vidimo ima li fajde od toga ili da znamo da svakom narednom treneru nastavimo suditi po prikazanom.
Lose-lose situacija obzirom da ce Mirvic otjerati Simona ili ako ispadne od konobara neki ili ako kiksa na startu sezone 2 utakmice.Onda imas jos goru situaciju jer ces u augustu ostati bez trenera bas kao i prosle godine.

Pa jbt prije 3 godine smo imali jasniju sliku.Znao si da ti je Sablic trener i da nemas para ni za pripreme a kamoli za pojacanja neka,dovodio si sta si mogao.Prosle godine isto bolja atmosfera u ovo doba unutar kluba.

To su samo sportske stvari a imas naravno i nove sudijske lakrdije koje nas cekaju i sljedece sezone.Do duse ocekujem u manjoj mjeri zbog VAR-a i jbg mora Vico srediti novi mandat.

Sve u svemu=4.mjesto jos jednu sezonu,4.u nizu...
Ja mislim da si se malo zbunio. Dva puta ponavljas da je prosle godine u ovo doba bilo.bolje, a zaboravljas da je trener bio **** zalizani narkoman, da je gurao kopile da igra i kad moze i kad ne moze, da su navijaci pokrenuli bojkot...

Sto ne znaci da je sad dobro, naprotiv, ali nije gore nego prije godinu.
Mozemo mi njega zvati kako hocemo ali on je imao igru i to jako dobru igru.
To sto je bio u sukobu sa navijacima i sto se ne svidja nekome zbog nekakvi izjava od prije 10 godina to je drugo i to me ne interesuje.Ja komentarisem fudbal a ako to gledamo Mirzina igra je izmislila svijet za ovu igru.
Ne lijepite mi sad nekakve PPM sa transfermarkta i slicne gluposti ja znam sta sam gledao i znam da smo stigli 10 bodova i otisli u Evropu nakon aposlutnog haos i ispadanja od treceligasa polusezonu ranije,sto sa Simonom ni u ludilu ne bi mogli stici.

Za mene je ovo gore nego prosle sezone,volio bi da grijesim
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 01 jun 2024, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 01 jun 2024, 15:53

Drago mi zbog naseg Vladana,to je jedan divan mladic. Ovaj prelazak mu je ispunio i sportske i finansijske snove.
A drago mi je i zbog Gospodina Vincenta Tana,stalno je u nekim troskovima,valjace mu ova dva miliona.
A previse kukate i nepotrebno.
Ja sam uvijek maximalno samokritican,pa ne vidim neki razlog za kuknjavu.
Para imamo,ne moze ih krava sazvakati. Igraca imamo solidnih,finu ekipicu. Treba nam samo dobar trener a radi se na tome.
Skijas se pakuje,ne moze preko noc. Naravno ,treba nam jos par pojacanja i to ce biti,pa nije jos ni poceo prijelazni rok,niti je jos vrijeme za pripreme. Igraci se odmaraju. Penito nas majstor lopte ,igra mali nogomet kuci.
Ako se ovaj put ubode s trenerom i par pojacanja,iduca sezona ce biti bolja. Ukljucicemo se s Velezom u borbu za trece mjesto. Sto je realan i zadovoljavajuci cilj. A u Evropi ,kolo -dva,kao i uvijek. S ovom ekipom je nerealno vise.
Budite pozitivni. :mrgreen:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 01 jun 2024, 15:55

Objektivno je tako. Sastavili su ekipu taman za 4. Mjesta. Da nisu bili bi ili prvi ili drugi zbog suđenja. Zrinjski ima dva puta bolju ekipu od nas a i Borac. Velež ima tu negdje ekipu s nama u par grama a i ovi ostali nemaju nešto puno goru ekipu od nas.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 01 jun 2024, 16:00

Kada se uzmu u obzir plate i obestecenja, ova ekipa je iznimno skupa, vjerovatno najskuplja ikad (molim da se niko ne napravi glup sa postavljanjem fin. izvjestaja). Da je dobra koliko ponekad mislimo nije, ali ni trener se sa ovom ekipom, koju je prvenstveno on sa SD-om sastavljao, nije bas proslavio. Ne moze se reci da je izvukao nesto vise od nekog minimuma, ako i to. Po meni je istina negdje u sredini, svi su odgovorni za stanje u kojem se nalazimo. Prvo Mirvic i njih dvojica.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 01 jun 2024, 16:12

Ali fakat imamo para... i mnogi još nisu ni svjesni Ismirove finansijske moći, to da li su njegove pare ili nečije druge uopšte me ne interesuje. A nema mi logike da mu neko daje tolike pare...
Znači para sekunde nije problem... ali on očigledno ne zna, ili neće ili je okružen stvarno pogrešnim ljudima, pojma nemam više.

To da smo igrački u rangu Veleža, mačku o rep okačite. Pogledajte kvalitete, uspjehe i domete naših igrača i CV i vidjet ćete koliko se samo u tom segmentu odskače od ostatka lige. Druga stvar je to što zbog toksične sredine i ružne atmosfere svaki od njih propadne i uklopi se u sivilo ovog kluba.
Najbolji i najsvježiji primjer toga jeste Avramovski.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 01 jun 2024, 16:14

01 jun 2024, 16:00
Kada se uzmu u obzir plate i obestecenja, ova ekipa je iznimno skupa, vjerovatno najskuplja ikad (molim da se niko ne napravi glup sa postavljanjem fin. izvjestaja). Da je dobra koliko ponekad mislimo nije, ali ni trener se sa ovom ekipom, koju je prvenstveno on sa SD-om sastavljao, nije bas proslavio. Ne moze se reci da je izvukao nesto vise od nekog minimuma, ako i to. Po meni je istina negdje u sredini, svi su odgovorni za stanje u kojem se nalazimo.
Samo je jedan krivac. Simon Rozman Skijas. Dobio je jako solidnu ekipu u ruke. Koju je unistio.
Pakleni napad :
Najbolji igrac proljetnog dijela lige ,reprezentativac Ziljkic
Neumoljivi egzekutor Renan
Najskuplji igrac lige ikad ,velemajstor lopte Peneranda
Black bull Viveros ,vrhunski napadac ,izvanredne fizike.
Iz sjene je tu i Topal Hamza ,koji zna dati ruke i Crna mamba Keremeh.
Skijas je odmah unistio Ziljkica i Penita. Mada mislim da u misterioznom nestanku Viverosa ima njegovih poganih prstiju. Onda je unistio Renana. Tako da smo ostali na Topal Hamzi,koji je ruku na srce ,odigrao odlicno,pomalo nas je vadio.
Da ne pominjemo da je imao najboljeg mladog igraca lige Buljubasica, golmane sa renomeom,solidne premijer ligaske bekove i stopere. Mladog ali fantasticnog Celika,,pa internacionalca Hasica. Da pomenemo i Zeljkovica i IBJB,koje je poslao iz kluba samo da napravi mjesto za svog igraca,onu purgersku ublehu.
Da je trener bio Sablja borili bi se za drugo mjesto. Neke bolje trenere da ne pominjem. Ako ovaj put ubodemo s trenerom,ima tu neke perspektive. Naravno uz jos par pojacanja. Najvece pojacanje bi bilo povratak Ziljkica.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 01 jun 2024, 16:17

ajdohordas je napisao/la:
01 jun 2024, 16:12
Ali fakat imamo para... i mnogi još nisu ni svjesni Ismirove finansijske moći, to da li su njegove pare ili nečije druge uopšte me ne interesuje. A nema mi logike da mu neko daje tolike pare...
Znači para sekunde nije problem... ali on očigledno ne zna, ili neće ili je okružen stvarno pogrešnim ljudima, pojma nemam više.

To da smo igrački u rangu Veleža, mačku o rep okačite. Pogledajte kvalitete, uspjehe i domete naših igrača i CV i vidjet ćete koliko se samo u tom segmentu odskače od ostatka lige. Druga stvar je to što zbog toksične sredine i ružne atmosfere svaki od njih propadne i uklopi se u sivilo ovog kluba.
Najbolji i najsvježiji primjer toga jeste Avramovski.
Ismir nije glup, inace ne bi napravio tolike pare ( a ima velike pare), mislim da je njegov problem sto se okruzuje pogresnim ljudima. Poznavajuci nas sitno usicarski mentalitet, ovi oko njega gledaju da je njima dobro, niko ne gleda vecu sliku tj. Klub

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 01 jun 2024, 16:29

Ova naša ekipa je predobra ali za sledeću sezonu. Ne može ona biti dobra kad je 17 igrača došlo ili u zimskom ili u zadnjem ljetnom prelaznom roku ali je ekipa k'o ekipa lijepo isprofilisana: u njoj ima dovoljno i tehnike i trke i snage.

Ova ekipa samo treba naredne sezone da ostane zajedno a ne opet dovoditi 17 igrača.

I trenera ostaviti naravno. Prvo što je dobar trener, drugo čovjek mora dobiti priliku da radi sa svojom ekipom, treće što promjene uvijek unesu nemir u svlačionicu, četvrto da igrači znaju kako uprava stoji iza trenera i peto od svih opcija koje postoje je on najbolja opcija za sledeću sezonu.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 01 jun 2024, 16:41

Arnelv52 je napisao/la:
01 jun 2024, 16:29
Ova naša ekipa je predobra ali za sledeću sezonu. Ne može ona biti dobra kad je 17 igrača došlo ili u zimskom ili u zadnjem ljetnom prelaznom roku ali je ekipa k'o ekipa lijepo isprofilisana: u njoj ima dovoljno i tehnike i trke i snage.

Ova ekipa samo treba naredne sezone da ostane zajedno a ne opet dovoditi 17 igrača.

I trenera ostaviti naravno. Prvo što je dobar trener, drugo čovjek mora dobiti priliku da radi sa svojom ekipom, treće što promjene uvijek unesu nemir u svlačionicu, četvrto da igrači znaju kako uprava stoji iza trenera i peto od svih opcija koje postoje je on najbolja opcija za sledeću sezonu.
Ja bih najsretniji bio da se ovo desi bilo kom treneru ne kora to biti Rozman i ne mora bit to ova godina. Ali jednom da bude tako dok mi djeca nisu porasla, da ih zainteresujem prenesem ljubav da postanemo normalan klub. Al ****.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 01 jun 2024, 17:02

Antikloc je napisao/la:
01 jun 2024, 16:14
01 jun 2024, 16:00
Kada se uzmu u obzir plate i obestecenja, ova ekipa je iznimno skupa, vjerovatno najskuplja ikad (molim da se niko ne napravi glup sa postavljanjem fin. izvjestaja). Da je dobra koliko ponekad mislimo nije, ali ni trener se sa ovom ekipom, koju je prvenstveno on sa SD-om sastavljao, nije bas proslavio. Ne moze se reci da je izvukao nesto vise od nekog minimuma, ako i to. Po meni je istina negdje u sredini, svi su odgovorni za stanje u kojem se nalazimo.
Samo je jedan krivac. Simon Rozman Skijas. Dobio je jako solidnu ekipu u ruke. Koju je unistio.
Pakleni napad :
Najbolji igrac proljetnog dijela lige ,reprezentativac Ziljkic
Neumoljivi egzekutor Renan
Najskuplji igrac lige ikad ,velemajstor lopte Peneranda
Black bull Viveros ,vrhunski napadac ,izvanredne fizike.

Iz sjene je tu i Topal Hamza ,koji zna dati ruke i Crna mamba Keremeh.
Skijas je odmah unistio Ziljkica i Penita. Mada mislim da u misterioznom nestanku Viverosa ima njegovih poganih prstiju. Onda je unistio Renana. Tako da smo ostali na Topal Hamzi,koji je ruku na srce ,odigrao odlicno,pomalo nas je vadio.
Da ne pominjemo da je imao najboljeg mladog igraca lige Buljubasica, golmane sa renomeom,solidne premijer ligaske bekove i stopere. Mladog ali fantasticnog Celika,,pa internacionalca Hasica. Da pomenemo i Zeljkovica i IBJB,koje je poslao iz kluba samo da napravi mjesto za svog igraca,onu purgersku ublehu.
Da je trener bio Sablja borili bi se za drugo mjesto. Neke bolje trenere da ne pominjem. Ako ovaj put ubodemo s trenerom,ima tu neke perspektive. Naravno uz jos par pojacanja. Najvece pojacanje bi bilo povratak Ziljkica.
Svaki tvoj post na ovom forumu je gluplji od glupljeg znaci stvarno ti svaka cast kad imas ovakvo razmisljanje

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 01 jun 2024, 17:05

Jedini krivac za ovakve rezultate je Mirvić, niko drugi osim njega, treća sezona u nizu da mi završavamo kao 4. na tabeli. Do sada bi čovjek uočio problem te ga riješio. I ne ovo ne znači da sam za tjeranje Mirvića dok ovo pišem tako da odmah odbijete. Zašto se dosad sistem nije napravio, dovoditi ćemo mlade momke koje žele uspjeti i sa njima spojiti već 5 iskusnih igrača.
Evo Čataković, Duljević i još tri iskusna igrača. Računam na prodaju Renana pa ga ne uvrštavam.
Šta nam može Peneranda ponuditi kad je toliko klubova obišao i nigdje se nije dokazao osim u Španiji i Italiji? Za tri godine svako bi uočio i riješio problem ali ne i mi nažalost.

Uglavnom da skrenem sa te teme, kakav sastav očekujete slj. sezone?
Moje mišljenje ide nešto ovako ako Rožman ode.
Iliev
Beganović Đuričković Čelik X
Buljubašić X
Kyeremeh Guliashvili Duljević
Čataković

Mada sumnjam da će se Čataković i Beganović kao i Kyeremeh pokazati u ovoj formaciji ali eto. Mislim da ako novi trener dođe ide opet ova formacija.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 01 jun 2024, 17:14

H8Z7 je napisao/la:
01 jun 2024, 17:05
Jedini krivac za ovakve rezultate je Mirvić, niko drugi osim njega, treća sezona u nizu da mi završavamo kao 4. na tabeli. Do sada bi čovjek uočio problem te ga riješio. I ne ovo ne znači da sam za tjeranje Mirvića dok ovo pišem tako da odmah odbijete. Zašto se dosad sistem nije napravio, dovoditi ćemo mlade momke koje žele uspjeti i sa njima spojiti već 5 iskusnih igrača.
Evo Čataković, Duljević i još tri iskusna igrača. Računam na prodaju Renana pa ga ne uvrštavam.
Šta nam može Peneranda ponuditi kad je toliko klubova obišao i nigdje se nije dokazao osim u Španiji i Italiji? Za tri godine svako bi uočio i riješio problem ali ne i mi nažalost.

Iliev
Buljubašić X
Čataković

Mada sumnjam da će se Čataković i Beganović kao i Kyeremeh pokazati u ovoj formaciji ali eto. Mislim da ako novi trener dođe ide opet ova formacija.
Samo mi nije jasno zasto mirvic ne stavi nekog strasnog za nekog savjetnika direktora i ulozi dobre pare na tu poziciju. Jer ocigledno ko god mu ovo radi sad ne radi dobro i ne znam kako do sad nije shvatio

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 01 jun 2024, 17:20

Hvala Vladanu za sve i ovaj transfer sto ce nas dobrano pogurat ali ovdje je on meni pao u očima:

Loma ekavica loma ijekavica. :rol: Ko to u njegovoj rodnoj Banja Luci,BiH prica na ekavici... Ne sumnjam da je top momak ali dzabe se udvara srbijanskoj repci kad ljudi imaju 5 golmana boljih od njega, mjesto da dodje kod nas i bude prvi golman.. Eto nezz. Rekao bi da je najbolji golman kog smo imali u ovo moderno doba, a i dobar je lik al mu ovo ne treba.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 01 jun 2024, 17:26

H8Z7 je napisao/la:
01 jun 2024, 17:05

Iliev
Buljubašić X
Čataković

Meni se baš sviđa formacija sa 3 nazad, pogotovo jer paše Beganu, Kyeremehu i Hamzi. Jedini belaj je što i nazad puno primamo, pogotovo glupe golove jer se ne izlazi u blok. Kad bi to riješili, svakom bi mogli makar 2 zabiti. Mislim da će se birati ovo ljeto između Guliše i Kyeremeha, nema mi smisla dva strana igrača na jednoj poziciji imati. Kad bi digli na 5 stranaca, to bi bila druga priča 😍
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 01 jun 2024, 17:29

Mirvic: *sve sam radi*

Navijaci: Nemoj ti, ne znas, daj nekome drugom.

Mirvic: *prepusti sve Rozmanu i Ibricicu*

Navijaci: Nisi im trebao dati toliko slobode, pogledaj sta rade.

🤦‍♂️

I kako covjek da ostane pametan?

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 01 jun 2024, 17:48

IsmirMirvic je napisao/la:
01 jun 2024, 17:29

🤦‍♂️

Navijaci su za sve krivi precjednice

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 01 jun 2024, 17:53

IsmirMirvic je napisao/la:
01 jun 2024, 17:29

🤦‍♂️

Gospodine Mirvicu,
Prvo da cestitam na procentu od transfera golmana
Kovačevića.Da ga Vico i Vicin menadjer Lemic nije
Namjerno izradio prošle godine bilo bi mnogo vise.
I svakako bi već sada bio prvi golman BiH reprezentacije.
Cestitam i na transferu koji bi se trebao ostvariti za
“Našeg “ Kevina!!
1.5 milion $ nije malo,Al 2 je puno bolje😜
Sto se trenera tiče nadam se da će Paris ubrzo dati odgovor.
Savjet-dobra Plata,ali ne odlicna sa stimulirajući bonusima.
Njemu i svima koji hoće da potpisu u budućnosti.

Sto se ovog foruma tiče,nemojte se puno nervirati.
Nema ovde bas puno pravih navijača.Kako Bordo,tako
i ostalih da se morate pravdati!!
Stojte dobro i good luck👍
slika
Pročitajte malo o Damiru Miskovicu-Predsjedniku Rijeke!!
slika
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, johntravolta123, MaroonBjelave, mnon46, MSOZ101, ubipara i 40 gostiju.