Bolje postavi sebi pitanje zašto se Vladan trudi da na silu priča ekavicu, pa je počeo govoriti Široki Breeeeg umjesto Široki Brijeg. To pokazuje dosta o njemu.Stroj1946 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 12:55OK je ako Armin Gigovic igra za BiH a ne u zemlji u kojoj je rodjen u Svedskoj, a ako Vladan hoce da igra za srbiju, tad ne valja kao covjek, a Gigovic valjaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jun 2024, 12:45Pa jasno je bilo da je on potencijal za velike klubove, to samo neobjektivni nisu dali priznati. Druga je stvar što je "prirodni", to ne govori o igračkim kvalitetima nego o ljudskim.Da to nisu dvotruki arsini i licemjerje
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Poredis Svedsku i drzavu koja je izvrsila genocid nad tvojim narodomStroj1946 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 12:55OK je ako Armin Gigovic igra za BiH a ne u zemlji u kojoj je rodjen u Svedskoj, a ako Vladan hoce da igra za srbiju, tad ne valja kao covjek, a Gigovic valjaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jun 2024, 12:45Pa jasno je bilo da je on potencijal za velike klubove, to samo neobjektivni nisu dali priznati. Druga je stvar što je "prirodni", to ne govori o igračkim kvalitetima nego o ljudskim.Da to nisu dvotruki arsini i licemjerje

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Covjek se izjasnjavao kao srbin i kad je bio u Sarajevu. Ne razumijem sta nije jasno.DamirT je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:36Poredis Svedsku i drzavu koja je izvrsila genocid nad tvojim narodomStroj1946 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 12:55OK je ako Armin Gigovic igra za BiH a ne u zemlji u kojoj je rodjen u Svedskoj, a ako Vladan hoce da igra za srbiju, tad ne valja kao covjek, a Gigovic valjaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jun 2024, 12:45
Pa jasno je bilo da je on potencijal za velike klubove, to samo neobjektivni nisu dali priznati. Druga je stvar što je "prirodni", to ne govori o igračkim kvalitetima nego o ljudskim.Da to nisu dvotruki arsini i licemjerje
![]()
-
- Kontakt:
Niti se tako izjasnjavao, nadji gdje se izjasnjavao tako, niti je pricao ekavicom. Sad ti nama objasni, zasto se sili da prica ekavicom, pa kaze Siroki Breg umjesto Siroki Brijeg?
Evo sad gledam, sad me interesuje, da li to pravilo od 3 godine vrijedi za zvanicne utakmice ili prijateljske utakmice...Horoz je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:19Ma i kad bi mogao, morali bi čekati 3 godine da nastupi za nas, jer je prije dva mjeseca igrao za Švicarsku.Vaya je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:15Sad gledam, od tih 5 utakmica 4 su bile prijateljske, a 1 je bila u Ligi Konferencije, odigrao protiv Spanije zadnjih 6 minuta u 11/2020...od tada ga nema nigdje...steta...
Je li ima ono neko pravilo FIFE, ako jedan period igrac ne igra za maticnu reprezentaciju nakon zvanicnog nastupa, da moze promjeniti reprezentaciju cije takodjer ima drzavljanstvo...
Zadnja zvanicna - 11/2020 - 6 minuta protiv Spanije
Zadnja prijateljska 3/2024 - 10 minuta protiv Irske
Jest mlad, ali sigurno bi vise prostora za igru imao kod nas...
On se meni kao igrac bas svidja...
Ima buraza Nedima Omeragica (25), on je izgleda se pozdravio sa profesionalnim fudbalom, te ima rodjaka Edina Omeragica (22), golman Servete-a, na posudbi u Nyonnu (2. svicarska liga), gdje je prvi golman...
Izjašnjavao se. Njegova lična stvar. Isto kao što Dedić se izjašnjava recimo sad kao Bošnjak a ne Austrijanac iako je tamo rođen i priča bosanski, a ne njemački i isto vrijedi za Ahmedhodžića ili Gigovića npr.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:51Niti se tako izjasnjavao, nadji gdje se izjasnjavao tako, niti je pricao ekavicom. Sad ti nama objasni, zasto se sili da prica ekavicom, pa kaze Siroki Breg umjesto Siroki Brijeg?
Nazor praviti bosanca iako on ne želi ne može i ne ide. Niti je prvi niti zadnji, svako ide tamo gdje misli da mu je najbolje. Šta reći za ljude koji napuštaju zemlju, oni bi tlpo svim tim parametrima bili izdajnci jer ne žele da žive u BiH više.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 01 jun 2024, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Daj dokaz da se izjasnjavao.
Ovaj drugi dio posta, slazes se da Vladan nazor prica ekavicu?
Ovaj drugi dio posta, slazes se da Vladan nazor prica ekavicu?
Glup si ti da to shvatiš ili si još balavac.
-
- Kontakt:
Pa hajde pojasni mi, posto si ti shvatio. Zasto je u intervjuima koje je radio dok je bio u nasem klubu govorio ijekavicom, a sad govori prisilnom ekavicom, pa je Siroki Brijeg postao Siroki Breg?
Evo ja ne tvrdim da sam pametan, neka si pametniji od mene, nije nikakav problem, samo mi ovo objasni.
Evo ja ne tvrdim da sam pametan, neka si pametniji od mene, nije nikakav problem, samo mi ovo objasni.
Poredis "prirodnog" sa momcima ciji su roditelji protjerani iz svojih gradova upravo od "prirodnih".Stroj1946 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:08Izjašnjavao se. Njegova lična stvar. Isto kao što Dedić se izjašnjava recimo sad kao Bošnjak a ne Austrijanac iako je tamo rođen i priča bosanski, a ne njemački i isto vrijedi za Ahmedhodžića ili Gigovića npr.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:51Niti se tako izjasnjavao, nadji gdje se izjasnjavao tako, niti je pricao ekavicom. Sad ti nama objasni, zasto se sili da prica ekavicom, pa kaze Siroki Breg umjesto Siroki Brijeg?
Nazor praviti bosanca iako on ne želi ne može i ne ide. Niti je prvi niti zadnji, svako ide tamo gdje misli da mu je najbolje. Šta reći za ljude koji napuštaju zemlju, oni bi tlpo svim tim parametrima bili izdajnci jer ne žele da žive u BiH više.
Izgleda da bi covjek bio pitar mora biti ozbiljno glup.
menstrual
-
- Kontakt:
Morate prestati sve pitare trpati u isti kos, nismo mi nekakva amorfna masa gdje niko nema drugacije misljenje. To je bezobrazno.
Izgleda da ti nisi baš upućen da vani ima ljudi koji su došli prije rata u zapadne zemlje ne samo za vrijeme rata. Ima djece koja nemaju tipična naša imena i imaju prezimena od očeva i ne pričaju bosanski, ili vrlo malo, nego pričaju maternji gdje je rođen a majka im Bošnjakinja recimo došla za vrijeme rata i udala se tamo za nekog Njemca i dobila dijete. Treba malo izvući glavu iz guzice. Na kraju krajeva vladan nije prvi niti zadnji koji se tako odlučio. Masa igrača su otišli igrati za Srbiju ili HR zadnjih 25 godina samo.caffetin je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:16Poredis "prirodnog" sa momcima ciji su roditelji protjerani iz svojih gradova upravo od "prirodnih".Stroj1946 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:08Izjašnjavao se. Njegova lična stvar. Isto kao što Dedić se izjašnjava recimo sad kao Bošnjak a ne Austrijanac iako je tamo rođen i priča bosanski, a ne njemački i isto vrijedi za Ahmedhodžića ili Gigovića npr.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:51Niti se tako izjasnjavao, nadji gdje se izjasnjavao tako, niti je pricao ekavicom. Sad ti nama objasni, zasto se sili da prica ekavicom, pa kaze Siroki Breg umjesto Siroki Brijeg?
Ma iskreno Sam je izabrao Svicarsku i Murata Yakina znam bas da se mnogo tad pisalo na mrezama da nas je izdao i trebao je igrati za nas dok nije dosao poziv od Atima Svicarske i njegova porodica ga je podrzala da zaigra za Svicarsku cak su pisali po drustvenim mrezama Protiv BosneVaya je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:55Evo sad gledam, sad me interesuje, da li to pravilo od 3 godine vrijedi za zvanicne utakmice ili prijateljske utakmice...Horoz je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:19Ma i kad bi mogao, morali bi čekati 3 godine da nastupi za nas, jer je prije dva mjeseca igrao za Švicarsku.Vaya je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:15
Sad gledam, od tih 5 utakmica 4 su bile prijateljske, a 1 je bila u Ligi Konferencije, odigrao protiv Spanije zadnjih 6 minuta u 11/2020...od tada ga nema nigdje...steta...
Je li ima ono neko pravilo FIFE, ako jedan period igrac ne igra za maticnu reprezentaciju nakon zvanicnog nastupa, da moze promjeniti reprezentaciju cije takodjer ima drzavljanstvo...
Zadnja zvanicna - 11/2020 - 6 minuta protiv Spanije
Zadnja prijateljska 3/2024 - 10 minuta protiv Irske
Jest mlad, ali sigurno bi vise prostora za igru imao kod nas...
On se meni kao igrac bas svidja...
Ima buraza Nedima Omeragica (25), on je izgleda se pozdravio sa profesionalnim fudbalom, te ima rodjaka Edina Omeragica (22), golman Servete-a, na posudbi u Nyonnu (2. svicarska liga), gdje je prvi golman...
Ako igrac odigra 3 ili vise prijateljskih ne moze mijenjati sportsko drzavljanstvo. Osim toga on je na spisku za EUROVaya je napisao/la: ↑01 jun 2024, 13:15Sad gledam, od tih 5 utakmica 4 su bile prijateljske, a 1 je bila u Ligi Konferencije, odigrao protiv Spanije zadnjih 6 minuta u 11/2020...od tada ga nema nigdje...steta...
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Ja sam cisto naveo primjer igraca sta znaci kad te pravi ljudi kontaktiraju. To pravi razliku. Nisam mislio da on ima pravo da igra za nas.
Jes eto mi svi budale a ti jedini pametan.Stroj1946 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:32Izgleda da ti nisi baš upućen da vani ima ljudi koji su došli prije rata u zapadne zemlje ne samo za vrijeme rata. Ima djece koja nemaju tipična naša imena i imaju prezimena od očeva i ne pričaju bosanski, ili vrlo malo, nego pričaju maternji gdje je rođen a majka im Bošnjakinja recimo došla za vrijeme rata i udala se tamo za nekog Njemca i dobila dijete. Treba malo izvući glavu iz guzice. Na kraju krajeva vladan nije prvi niti zadnji koji se tako odlučio. Masa igrača su otišli igrati za Srbiju ili HR zadnjih 25 godina samo.caffetin je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:16Poredis "prirodnog" sa momcima ciji su roditelji protjerani iz svojih gradova upravo od "prirodnih".Stroj1946 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:08
Izjašnjavao se. Njegova lična stvar. Isto kao što Dedić se izjašnjava recimo sad kao Bošnjak a ne Austrijanac iako je tamo rođen i priča bosanski, a ne njemački i isto vrijedi za Ahmedhodžića ili Gigovića npr.
Poredis neuporedive stvari, mislim da je jos samo ostalo da neko nacrta za vas par koji ovdje glumite advokate priridnom i prizivate ga nazad. Drugacije ocito ne ide. Lakse metar u guzicu nego centimetar u glavu.
Mali Sucic je slican primjer, i za njega se i mogu naci poveznice jer igra tamo vec neko vrijeme iako je igrao za nas. Kao i Mirko Maric nekad. I daleko im kuca bila neka igraju za koga god hoce. Za dijasporce mi isto nije zao, dolazili u Bosnu po 2 hefte,
Al ovaj bio u A timu, bio u mladjim selekcijama, seher ga odgojio i covjekom ga napravio i on posle ekavicom prica. Fakat zrna samopostovanja nemate.
menstrual
-
- Kontakt:
Gori ste vi sto se rapravljate s pitarima u vezi Vladana...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ah gledaj opet pametni svi, uvijek sve zavrtiti kako im pase.
Gigovic 99% svedjanin, a po njima bosancero teški hahaha
Da nije neki panj igrač nebi igrao za Bih. Kako onda da Srbin ili Hrvat da igra za bih?? Samo ako nema drugu mogućnost se ide tudjemu
Prestanite plakati, i dalje slavite spahica, barbareza i poluamatera poput Hamulica.
Gigovic 99% svedjanin, a po njima bosancero teški hahaha
Da nije neki panj igrač nebi igrao za Bih. Kako onda da Srbin ili Hrvat da igra za bih?? Samo ako nema drugu mogućnost se ide tudjemu
Prestanite plakati, i dalje slavite spahica, barbareza i poluamatera poput Hamulica.
Ko ga je ba odgojio, momak u BL rođen, srbin, bio samo par godina u Sarajevu, ja i?caffetin je napisao/la: ↑01 jun 2024, 15:32Jes eto mi svi budale a ti jedini pametan.Stroj1946 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:32Izgleda da ti nisi baš upućen da vani ima ljudi koji su došli prije rata u zapadne zemlje ne samo za vrijeme rata. Ima djece koja nemaju tipična naša imena i imaju prezimena od očeva i ne pričaju bosanski, ili vrlo malo, nego pričaju maternji gdje je rođen a majka im Bošnjakinja recimo došla za vrijeme rata i udala se tamo za nekog Njemca i dobila dijete. Treba malo izvući glavu iz guzice. Na kraju krajeva vladan nije prvi niti zadnji koji se tako odlučio. Masa igrača su otišli igrati za Srbiju ili HR zadnjih 25 godina samo.
Poredis neuporedive stvari, mislim da je jos samo ostalo da neko nacrta za vas par koji ovdje glumite advokate priridnom i prizivate ga nazad. Drugacije ocito ne ide. Lakse metar u guzicu nego centimetar u glavu.
Mali Sucic je slican primjer, i za njega se i mogu naci poveznice jer igra tamo vec neko vrijeme iako je igrao za nas. Kao i Mirko Maric nekad. I daleko im kuca bila neka igraju za koga god hoce. Za dijasporce mi isto nije zao, dolazili u Bosnu po 2 hefte,
Al ovaj bio u A timu, bio u mladjim selekcijama, seher ga odgojio i covjekom ga napravio i on posle ekavicom prica. Fakat zrna samopostovanja nemate.
Ja koji sam rođen u SA i živio tamo, pa otišao vani i pričam lokalni jezik jer moram, imam dvojno državljanstvo, mogu živjeti u obje zemlje, po tvom defaultu ispadam neki izdajnik zato što idem tamo gdje mi je bolje. U kakvom ba vi svijetu iluzija živite da nekome odlučujete ko će gdje i kakav biti?

Pa ako je bio u A timu, što nije branio ako mu je rečeno, pa slagali!? I btw., čovjek se ne postaje sa 23 godine, treba tu još puno godina, iskustva i znanja.
De ne raspravljajte se sa ovim debilima dan ga yebo, hiljadu puta ista prica
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.