Reprezentacija Italije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Novi selektor?

1. Mancini
34
29%
2. Conte
53
45%
3. Spalletti
16
13%
4. Guidolin
16
13%

Ukupno glasova: 119

Google
Kontakt:

Re: Reprezentacija Italije

Post Postao/la Google » 26 mar 2011, 13:28

robovi88 je napisao/la:
Puma je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:Treba Prandeli da Polia iz Sampdorie malo pozove ako vec nije, za neku prijateljsku, momak je dobar pravo
ja sam se pravo zacudio sto ga nije zvao, pogotovo sto nema De Rossija, a zvao ovog Parola iz Cesene
De Rossi nije pozvan zbog onog incidenta u LP s Romom, neko sranje kažu napravio.Ma biće to sve dobro dok se vrate on i Pirlo 8-)
DDR,nije pozvan zato sto je kao fol udario Srnu namijerno...to je sad kao neka nova pravila koja je uveo trener Italije,da ne poziva igrace koji naprave tako neko sranje...!!!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 26 mar 2011, 16:03

Puma je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:Treba Prandeli da Polia iz Sampdorie malo pozove ako vec nije, za neku prijateljsku, momak je dobar pravo
ja sam se pravo zacudio sto ga nije zvao, pogotovo sto nema De Rossija, a zvao ovog Parola iz Cesene
i Parolo je dobar ,mada je meni Poli dosta bolji ,momak je stvarno fin igrac ,al sve je dobro dok mi imamo viska igraca :twisted: da igraci budu konkurenti jedan drugome ,i da se bore da nastupe za Repku ,sreca po nas pa ponovo Italijani imaju dobar sastav i mogu pruzat dobre partije :) ...al mislim kad bude malo manje vazna tekma ,protiv neke slabije Repke da ce i on dobiti sansu :twisted:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 26 mar 2011, 23:32

Fina tema. Inace, meni jedna od najmrzih reprezntacija, ne znam zasto sam ih zamrzio, ali valjda je to pocelo od onog momenta i onih epskih duela Reala i Milana i Reala i Juveta, pa se to odrazilo i na repku. U anketi sam inace glasao za Tottija, ima covjek karizmu, sto jes jes, volim ga... mada sam mogao glas dati i Baggiju ali eto. btw. nisam znao da je Riva prvi strijelac, i to sa 33 gola :shock:

Vidjeh raspored, 2011 sa Rojom, ima da pretrpite jos jedan poraz, i platite za sve koje ste "nam" nanijeli u proslosti :D Prijateljska jest, ali eto. Navrnite i vi i na nasu temu :P
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 mar 2011, 23:49

Portillo je napisao/la:Fina tema. Inace, meni jedna od najmrzih reprezntacija, ne znam zasto sam ih zamrzio, ali valjda je to pocelo od onog momenta i onih epskih duela Reala i Milana i Reala i Juveta, pa se to odrazilo i na repku. U anketi sam inace glasao za Tottija, ima covjek karizmu, sto jes jes, volim ga... mada sam mogao glas dati i Baggiju ali eto. btw. nisam znao da je Riva prvi strijelac, i to sa 33 gola :shock:

Vidjeh raspored, 2011 sa Rojom, ima da pretrpite jos jedan poraz, i platite za sve koje ste "nam" nanijeli u proslosti :D Prijateljska jest, ali eto. Navrnite i vi i na nasu temu :P
[youtube][/youtube]

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 26 mar 2011, 23:52

MaGiCa je napisao/la: [youtube][/youtube]
Na to sam i mislio :D I zabari se tad provukose, ali na kraju krajeva i sami Spanci su krivi jer su fulali par mrtvih zicera. Al opet u zadnjoj minuti primit gol... bas u onom klasicnom Talijanskom zabarskom stilu :D A i kada bi morao birati da neko od Spanaca zaplace i na takav nacin ga se ponizi, to bi sigurno bio Luis Enrique (tu padre es Amunike) :D

Od tada vas je prokleo Enique ovim rijecima:
[youtube][/youtube]
:D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 mar 2011, 00:02

Ti ne mirises L.Enrique-a, jer su ga oterali iz Reala, a on otisao u Barcu? :lol:

Ne mogu Spanci protiv Talijana. Uvek su gubili.

[youtube][/youtube]

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 27 mar 2011, 18:33

neki dan kad sam gledao italijane protiv slovenaca palo mi je na pamet da je ovo najlošija reprezentacija italije koju sam ikad vidio. mladih talenata baš i nema na vidiku.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 27 mar 2011, 22:09

baresi#6 je napisao/la:neki dan kad sam gledao italijane protiv slovenaca palo mi je na pamet da je ovo najlošija reprezentacija italije koju sam ikad vidio. mladih talenata baš i nema na vidiku.
ima, ima samo ih treba afirmista,dat im prostora

Bonucci,Ranocchia,Santon,Astori,Abate,Criscito,Macheda,Giovinco,Balotelli,Rossi,Cristeig,Paloschi,Verdi ... ???
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 mar 2011, 22:13

Ima onaj mali iz Fiorentine, zaboravio sam ime, stoper, nesto na C, mogao bi biti strasan igrac uz pravilan razvoj
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 27 mar 2011, 22:15

Puma je napisao/la:Ima onaj mali iz Fiorentine, zaboravio sam ime, stoper, nesto na C, mogao bi biti strasan igrac uz pravilan razvoj
Camporese ? Strašan je

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 27 mar 2011, 22:22

robovi88 je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:neki dan kad sam gledao italijane protiv slovenaca palo mi je na pamet da je ovo najlošija reprezentacija italije koju sam ikad vidio. mladih talenata baš i nema na vidiku.

Bonucci,Ranocchia,Santon,Astori,Abate,Criscito,Macheda,Giovinco,Balotelli,Rossi,Cristeig,Paloschi,Verdi ... ???
bonucci i ranocchia su odlični stoperi ali već se može reći su etablirani igrači i ne smatram ih talentima iako su još mladi. santon je pokazao talenat ali sam talenat ne znači ništa i sad ga nema na mapi. astori je veoma dobar i bit će nešto od njega, u milanu dosta polažu nade u njega. abate i criscito imaju koliko po 24 godine? baš i nisu talenti. macheda nasljednik inzaghija u italijanskoj repki? giovinco vječiti talenat a nikad ništa od njega, ne bi njega juve dao parmi tek tako. balotelli možda najveći talenat u italiji ali loš karakter i trebat će se promijeniti za 180 stepeni ako misli nešto uraditi. rossi isto ko i za abatea i criscita nije više dijete, cristeig nikad čuo da budem iskren. paloschi i verdi ništa posebno, od alberta se puno očekuje u milanu ali sad da je neki vanserijski talent daleko od toga. čisto sumnjam da će doseći visine vieria, del piera, inzaghija, tottija, viallija, maldini itd. većina njih su sa 24 godine bile igračine.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 27 mar 2011, 22:23

Andrea Poli vrlo brzo ce dobiti priliku..

Slijedece sezone ce biti jos bolji
-RIVALDO-

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 27 mar 2011, 22:35

baresi#6 je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:

bonucci i ranocchia su odlični stoperi ali već se može reći su etablirani igrači i ne smatram ih talentima iako su još mladi. santon je pokazao talenat ali sam talenat ne znači ništa i sad ga nema na mapi. astori je veoma dobar i bit će nešto od njega, u milanu dosta polažu nade u njega. abate i criscito imaju koliko po 24 godine? baš i nisu talenti. macheda nasljednik inzaghija u italijanskoj repki? giovinco vječiti talenat a nikad ništa od njega, ne bi njega juve dao parmi tek tako. balotelli možda najveći talenat u italiji ali loš karakter i trebat će se promijeniti za 180 stepeni ako misli nešto uraditi. rossi isto ko i za abatea i criscita nije više dijete, cristeig nikad čuo da budem iskren. paloschi i verdi ništa posebno, od alberta se puno očekuje u milanu ali sad da je neki vanserijski talent daleko od toga. čisto sumnjam da će doseći visine vieria, del piera, inzaghija, tottija, viallija, maldini itd. većina njih su sa 24 godine bile igračine.
e je+biga ti bi svima našo manu, de onda pričaj za ostale reprezentacije i njihove "nade" pa ćeš isto to dobit što sad pricas i za ove

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 mar 2011, 00:49

naravno ali svrha toga je da kažem da nisu baš dobri kao zlatna generacija iz 2006. u tim istim godinama, tu je naglasak. ne mora značiti da će tako i ostati, to su mladi igrači koji se mogu razviti veoma brzo.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 mar 2011, 11:23

[youtube][/youtube]

pregrst sjajnih kadrova, 2:12, 2:55, 5:25 the best , sjajna kompilacija 2006 8-)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 28 mar 2011, 12:27

@JuveSissoko

Dobar klip, samo mogo' je malo akcije ubacit da se prisjetimo 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 mar 2011, 12:38

robovi88 je napisao/la:@JuveSissoko

Dobar klip, samo mogo' je malo akcije ubacit da se prisjetimo 8-)
:) ovo je neki sentimentalni stil, nesto kao uspjeh kroz umjetnost i fotografiju, nacice se nesto i uz live komentar 8-)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 mar 2011, 13:38

slika

ne znam gdje bi prije ovu sliku, na koju temu al eto ovdje cu, Don Fabio and Co. vole izgleda modne detalje ,vidite kako pomno poput Versacea gledaju i dalju u glavi ocjenu :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 mar 2011, 13:46

Evo malo i podataka o broju odigranih meceva i omjeru pobjeda i poraza:

slika

Potvrđeni sastav za Ukrajinu:

Viviano, Maggio, Criscito, Gastaldello, Chiellini, Nocerino, Marchisio, Montolivo, Aquilani, Gilardino, Rossi.

@sissoko

hahah... :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 28 mar 2011, 13:48

odakle ti taj sastav Sabane ? zar nije trebo Santon igrat od pocetka na desnoj strani ? :oops:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.