DDR,nije pozvan zato sto je kao fol udario Srnu namijerno...to je sad kao neka nova pravila koja je uveo trener Italije,da ne poziva igrace koji naprave tako neko sranje...!!!robovi88 je napisao/la:De Rossi nije pozvan zbog onog incidenta u LP s Romom, neko sranje kažu napravio.Ma biće to sve dobro dok se vrate on i PirloPuma je napisao/la:ja sam se pravo zacudio sto ga nije zvao, pogotovo sto nema De Rossija, a zvao ovog Parola iz CeseneJuveSissoko je napisao/la:Treba Prandeli da Polia iz Sampdorie malo pozove ako vec nije, za neku prijateljsku, momak je dobar pravo
Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
i Parolo je dobar ,mada je meni Poli dosta bolji ,momak je stvarno fin igrac ,al sve je dobro dok mi imamo viska igracaPuma je napisao/la:ja sam se pravo zacudio sto ga nije zvao, pogotovo sto nema De Rossija, a zvao ovog Parola iz CeseneJuveSissoko je napisao/la:Treba Prandeli da Polia iz Sampdorie malo pozove ako vec nije, za neku prijateljsku, momak je dobar pravo

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Fina tema. Inace, meni jedna od najmrzih reprezntacija, ne znam zasto sam ih zamrzio, ali valjda je to pocelo od onog momenta i onih epskih duela Reala i Milana i Reala i Juveta, pa se to odrazilo i na repku. U anketi sam inace glasao za Tottija, ima covjek karizmu, sto jes jes, volim ga... mada sam mogao glas dati i Baggiju ali eto. btw. nisam znao da je Riva prvi strijelac, i to sa 33 gola 
Vidjeh raspored, 2011 sa Rojom, ima da pretrpite jos jedan poraz, i platite za sve koje ste "nam" nanijeli u proslosti
Prijateljska jest, ali eto. Navrnite i vi i na nasu temu 

Vidjeh raspored, 2011 sa Rojom, ima da pretrpite jos jedan poraz, i platite za sve koje ste "nam" nanijeli u proslosti

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
[youtube][/youtube]Portillo je napisao/la:Fina tema. Inace, meni jedna od najmrzih reprezntacija, ne znam zasto sam ih zamrzio, ali valjda je to pocelo od onog momenta i onih epskih duela Reala i Milana i Reala i Juveta, pa se to odrazilo i na repku. U anketi sam inace glasao za Tottija, ima covjek karizmu, sto jes jes, volim ga... mada sam mogao glas dati i Baggiju ali eto. btw. nisam znao da je Riva prvi strijelac, i to sa 33 gola
Vidjeh raspored, 2011 sa Rojom, ima da pretrpite jos jedan poraz, i platite za sve koje ste "nam" nanijeli u proslostiPrijateljska jest, ali eto. Navrnite i vi i na nasu temu
Na to sam i mislioMaGiCa je napisao/la: [youtube][/youtube]

Od tada vas je prokleo Enique ovim rijecima:
[youtube][/youtube]

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Ti ne mirises L.Enrique-a, jer su ga oterali iz Reala, a on otisao u Barcu?
Ne mogu Spanci protiv Talijana. Uvek su gubili.
[youtube][/youtube]

Ne mogu Spanci protiv Talijana. Uvek su gubili.
[youtube][/youtube]
neki dan kad sam gledao italijane protiv slovenaca palo mi je na pamet da je ovo najlošija reprezentacija italije koju sam ikad vidio. mladih talenata baš i nema na vidiku.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
ima, ima samo ih treba afirmista,dat im prostorabaresi#6 je napisao/la:neki dan kad sam gledao italijane protiv slovenaca palo mi je na pamet da je ovo najlošija reprezentacija italije koju sam ikad vidio. mladih talenata baš i nema na vidiku.
Bonucci,Ranocchia,Santon,Astori,Abate,Criscito,Macheda,Giovinco,Balotelli,Rossi,Cristeig,Paloschi,Verdi ... ???
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Ima onaj mali iz Fiorentine, zaboravio sam ime, stoper, nesto na C, mogao bi biti strasan igrac uz pravilan razvoj
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Camporese ? Strašan jePuma je napisao/la:Ima onaj mali iz Fiorentine, zaboravio sam ime, stoper, nesto na C, mogao bi biti strasan igrac uz pravilan razvoj
bonucci i ranocchia su odlični stoperi ali već se može reći su etablirani igrači i ne smatram ih talentima iako su još mladi. santon je pokazao talenat ali sam talenat ne znači ništa i sad ga nema na mapi. astori je veoma dobar i bit će nešto od njega, u milanu dosta polažu nade u njega. abate i criscito imaju koliko po 24 godine? baš i nisu talenti. macheda nasljednik inzaghija u italijanskoj repki? giovinco vječiti talenat a nikad ništa od njega, ne bi njega juve dao parmi tek tako. balotelli možda najveći talenat u italiji ali loš karakter i trebat će se promijeniti za 180 stepeni ako misli nešto uraditi. rossi isto ko i za abatea i criscita nije više dijete, cristeig nikad čuo da budem iskren. paloschi i verdi ništa posebno, od alberta se puno očekuje u milanu ali sad da je neki vanserijski talent daleko od toga. čisto sumnjam da će doseći visine vieria, del piera, inzaghija, tottija, viallija, maldini itd. većina njih su sa 24 godine bile igračine.robovi88 je napisao/la:ima, ima samo ih treba afirmista,dat im prostorabaresi#6 je napisao/la:neki dan kad sam gledao italijane protiv slovenaca palo mi je na pamet da je ovo najlošija reprezentacija italije koju sam ikad vidio. mladih talenata baš i nema na vidiku.
Bonucci,Ranocchia,Santon,Astori,Abate,Criscito,Macheda,Giovinco,Balotelli,Rossi,Cristeig,Paloschi,Verdi ... ???
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
Andrea Poli vrlo brzo ce dobiti priliku..
Slijedece sezone ce biti jos bolji
Slijedece sezone ce biti jos bolji
-RIVALDO-
e je+biga ti bi svima našo manu, de onda pričaj za ostale reprezentacije i njihove "nade" pa ćeš isto to dobit što sad pricas i za ovebaresi#6 je napisao/la:bonucci i ranocchia su odlični stoperi ali već se može reći su etablirani igrači i ne smatram ih talentima iako su još mladi. santon je pokazao talenat ali sam talenat ne znači ništa i sad ga nema na mapi. astori je veoma dobar i bit će nešto od njega, u milanu dosta polažu nade u njega. abate i criscito imaju koliko po 24 godine? baš i nisu talenti. macheda nasljednik inzaghija u italijanskoj repki? giovinco vječiti talenat a nikad ništa od njega, ne bi njega juve dao parmi tek tako. balotelli možda najveći talenat u italiji ali loš karakter i trebat će se promijeniti za 180 stepeni ako misli nešto uraditi. rossi isto ko i za abatea i criscita nije više dijete, cristeig nikad čuo da budem iskren. paloschi i verdi ništa posebno, od alberta se puno očekuje u milanu ali sad da je neki vanserijski talent daleko od toga. čisto sumnjam da će doseći visine vieria, del piera, inzaghija, tottija, viallija, maldini itd. većina njih su sa 24 godine bile igračine.robovi88 je napisao/la:ima, ima samo ih treba afirmista,dat im prostorabaresi#6 je napisao/la:neki dan kad sam gledao italijane protiv slovenaca palo mi je na pamet da je ovo najlošija reprezentacija italije koju sam ikad vidio. mladih talenata baš i nema na vidiku.
naravno ali svrha toga je da kažem da nisu baš dobri kao zlatna generacija iz 2006. u tim istim godinama, tu je naglasak. ne mora značiti da će tako i ostati, to su mladi igrači koji se mogu razviti veoma brzo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
pregrst sjajnih kadrova, 2:12, 2:55, 5:25 the best , sjajna kompilacija 2006
pregrst sjajnih kadrova, 2:12, 2:55, 5:25 the best , sjajna kompilacija 2006

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
@JuveSissoko
Dobar klip, samo mogo' je malo akcije ubacit da se prisjetimo

- JuveSissoko
- Kontakt:
robovi88 je napisao/la:@JuveSissoko

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:

ne znam gdje bi prije ovu sliku, na koju temu al eto ovdje cu, Don Fabio and Co. vole izgleda modne detalje ,vidite kako pomno poput Versacea gledaju i dalju u glavi ocjenu

- sarajlija89
- Kontakt:
Evo malo i podataka o broju odigranih meceva i omjeru pobjeda i poraza:

Potvrđeni sastav za Ukrajinu:
Viviano, Maggio, Criscito, Gastaldello, Chiellini, Nocerino, Marchisio, Montolivo, Aquilani, Gilardino, Rossi.
@sissoko
hahah...

Potvrđeni sastav za Ukrajinu:
Viviano, Maggio, Criscito, Gastaldello, Chiellini, Nocerino, Marchisio, Montolivo, Aquilani, Gilardino, Rossi.
@sissoko
hahah...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
odakle ti taj sastav Sabane ? zar nije trebo Santon igrat od pocetka na desnoj strani ? 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.