Brojke iznad nisu ŠBB KBB priča nego statističke činjenice.denimen99 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 13:54Opet priča šta bi bilo kad bi bilo.. to ti mene ne interesuje. 36 Pepovih titula i opet plače i za Zidanov 3peat i Ancelottijevih 5Rajaz je napisao/la: ↑03 jun 2024, 13:50Ancelotti u 30 godina trenerske karijere ima 20 trofeja, od toga 5 domaćih liga i 5 liga prvakadenimen99 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 20:23
Guardiola nema mrzitelja, bar ja tako mislim. I složiti ću se da je Pep bolji taktičar od Carla. Ali isto tako treba reći da Pep živi nogomet, Pep non stop analizira, razmišlja, tiltuje ukućane za ručkom o planovima, o Halaandu, o KDBu, gdje će šta će, možemo reći Pep je opterećen nogometom. Kada igrač nije sretan, Pep ga proda.
Carlo s druge strane sa mnogo manje stresa radi isti posao u većem klubu. Man handling mu je miljama ispred Pepa. Ne može se raspravljati o tome. Nema tu ko je bolji.
Evo ja smijem reći da Pep sa svojim stilom igre nebi nizao velike uspjehe sa Realom, Carlo bi umjesto Rodrija doveo Valverdea i osvojio sve sa Citijem.
Guardiola u 15 godina trenerske karijere ima 36 trofeja, od toga 12 domaćih liga i 3 lige prvaka
Gdje bi tek bio i kolika bi razlika bila da ima približan man handling Ancelottija![]()
I kako bi Carlo sa Valverdeom u Cityu osvojio sve kada u 30 godina nema nijedne triplete, a Guardiola u 15 ima već dvije. I to jednu baš prošle godine nakon što je nalupao tog istog Carla